Games σε τιμή ευκαιρίας!

More
16 Ιουλ 2012 15:51 #38385 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Όχι και όχι (απ'όσο ξέρω).

Θα έπρεπε, όμως, να υπάρχει περιορισμός στο πόσα μπορείς να ξοδέψεις κατά τη διάρκεια Steam Sales >.<

No good deed goes unpunished

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
16 Ιουλ 2012 15:52 #38386 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

WickedMan wrote: Στο Steam υπάρχει περιορισμός στο πόσες φορές θα κατεβάσεις ένα παιχνίδι που έχεις αγοράσει;

Όχι.

Επίσης, υπάρχει περιορισμός στο αν μπορείς να το κατεβάσεις σε διαφορετικά pc;

Όχι δεν υπάρχει περιορισμός αρκεί
1) να κάνεις login με τον λογαριασμό σου -νομίζω δεν θα σε αφήσει να είσαι ταυτόχρονα συνδεδεμένος σε παραπάνω από ένα pc. και
2) το ίδιο το παιχνίδι να μην έχει 3rd party DRM που περιορίζει το αριθμό εγκαταστάσεων σε διαφορετικά PC.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
16 Ιουλ 2012 22:52 #38388 by Praetorian
Το Dear Esther είναι στη σημερινή 24ωρη προσφορά του Steam προς 1,74€ (ή 2,49€ μαζί με το soundtrack). (-75% έκπτωση). Είναι πειραματικό είδος εξιστόρησης σε παιχνίδι πρώτου προσώπου. Είναι σύντομο (περίπου 1 ώρα διάρκεια, ίσως λίγο παραπάνω), δεν είναι ακριβώς adventure ή παιχνίδι με την κλασσική έννοια, αλλά:

Έχει πολύ καλο σχεδιασμό, όμορφη μουσική, καλή ιστορία, καλή αφήγηση. Έχει επίσης replayability (κάποια στοιχεία -ακόμα και η ίδια η ιστορία ή το τί καταλαβαίνεις από αυτή- αλλάζουν κάθε φορά που αρχίζετε από την αρχή.

Σε αυτή τη τιμή το προτείνω ανεπιφύλακτα.
store.steampowered.com/app/203810/

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
16 Ιουλ 2012 23:34 #38389 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

Praetorian wrote: Το Dear Esther είναι στη σημερινή 24ωρη προσφορά του Steam προς 1,74€ (ή 2,49€ μαζί με το soundtrack). (-75% έκπτωση). Είναι πειραματικό είδος εξιστόρησης σε παιχνίδι πρώτου προσώπου. Είναι σύντομο (περίπου 1 ώρα διάρκεια, ίσως λίγο παραπάνω), δεν είναι ακριβώς adventure ή παιχνίδι με την κλασσική έννοια...

Δεν είμαι φανατικός οπαδός του συγκεκριμένου παιχνιδιού και δυστυχώς το είχα αγοράσει full-price (και χωρίς το soundtrack). Ωστόσο σε αυτήν την τιμή αξίζει και με το παραπάνω. Πολύ ατμοσφαιρική εμπειρία και ομορφο soundtrack.

More
16 Ιουλ 2012 23:58 #38390 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
@Praetorian, mal
thnx, παίδες. :) Οπότε φαίνεται ότι το μόνο πραγματικά εκνευριστικό είναι ότι πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να παίξεις. :rolleyes:

maladroid wrote: Θα έπρεπε, όμως, να υπάρχει περιορισμός στο πόσα μπορείς να ξοδέψεις κατά τη διάρκεια Steam Sales >.<

Amen to that! :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
17 Ιουλ 2012 00:04 #38391 by Castledoque

WickedMan wrote: Οπότε φαίνεται ότι το μόνο πραγματικά εκνευριστικό είναι ότι πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να παίξεις.

Ούτε αυτό ισχύει. Συνδεδεμένος πρέπει να είσαι για να κατεβάζεις τα παιχνίδια. Υπάρχει και offline mode του STEAM, το οποίο ενεργοποιείται πολύ εύκολα και στο οποίο τρέχουν όλα τα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα αρκεί να μην είναι στα μισά κάποιου patch ή αναβάθμισης. Απλώς χάνεις τη δυνατότητα για cloud saves και achievements. (Βασικά είναι μόνο χρήσιμο αν σου κάνει νερά η σύνδεση στο Internet.)

More
17 Ιουλ 2012 01:04 #38400 by skoros
Replied by skoros on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

Castledoque wrote: Βασικά είναι μόνο χρήσιμο αν σου κάνει νερά η σύνδεση στο Internet.

Ή αμα δε θες το steam να καταγράφει τι παιχνίδι παιζεις, πότε το παίζεις, πόσο το παίζεις, πόσο καλός είσαι σε αυτό, τι παίζουν οι φίλοι σου κτλ κτλ κτλ.
Για μένα Steam = facebook of games, και επειδή εγώ facebook δεν έχω, προσπαθώ να απεξαρτηθώ και απο το steam.
Παιχνίδια που βρίσκω και αλλου θα τα προτιμάω εκτός steam.

Castledoque wrote: Υπάρχει και offline mode του STEAM, το οποίο ενεργοποιείται πολύ εύκολα και στο οποίο τρέχουν όλα τα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα

Προσωπικά δε μου έχει τύχει, αλλά έχω ακούσει παράπονα ότι δε δουλευαν παιχνίδια σε offline mode

More
17 Ιουλ 2012 10:29 #38407 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

maladroid wrote: Θα έπρεπε, όμως, να υπάρχει περιορισμός στο πόσα μπορείς να ξοδέψεις κατά τη διάρκεια Steam Sales >.<

Μετά τη τρίτη συνεχόμενη μέρα που φόρτισα τη prepaid κάρτα μου, αυτό ακριβώς σκέφτηκα.

Τώρα παρακαλείται όποιος έχει ελεύθερο χρόνο που δεν χρησιμοποιεί να μου δώσει και εμένα λίγο...

Edit:

Castledoque wrote: Το μικρό αριστούργημα της Double Fine Stacking πουλιέται στο STEAM με 50% έκπτωση (6.74ΕΥΡΩ).
Όσοι δεν το έχετε μην το χάσετε!

Thanks. Το πήρα μαζί με τα υπόλοιπα 2 παιχνίδια της Double Fine, που τα είχαν σαν πακέτο στη τιμή των 13,49€.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
17 Ιουλ 2012 10:35 #38408 by skoros
store.steampowered.com/sub/15253/

Πολύ καλή ευκαιρία!
Το πακέτο κάνει 15 €.
Ενδιαφέρομαι μόνο για το Yesterday. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα ας επικοινωνήσει μαζί μου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
17 Ιουλ 2012 10:48 #38410 by Castledoque
Δυστυχώς τα έχω όλα, αλλά γιατί δεν παίρνεις σκέτο το Yesterday; Το δίνει με πολύ καλή έκπτωση (7.49ΕΥΡΩ). Σε αυτή την τιμή αξίζει και με το παραπάνω.
store.steampowered.com/app/205840/

More
17 Ιουλ 2012 11:07 #38413 by skoros

Castledoque wrote: Δυστυχώς τα έχω όλα, αλλά γιατί δεν παίρνεις σκέτο το Yesterday; Το δίνει με πολύ καλή έκπτωση (7.49ΕΥΡΩ). Σε αυτή την τιμή αξίζει και με το παραπάνω.
store.steampowered.com/app/205840/

Τα 7.50 ευρώ για παιχνίδι στο steam ειναι πολλά για μένα!!!!!
Κατά μέσο όρο τα παιχνίδια μου στο steam κοστίζουν 3-4 €.
Για το yesterday σκεφτόμουν να κάνω την "τρομερή" υπέρβαση και να δωσω 5 € αν βρίσκοταν κάποιος άλλος να δώσει 10 € για τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια του πακέτου.
Αν υπάρξει ενδιαφερόμενος για τις επόμενες 7 ώρες που κρατάει η προσφορά καλώς.

edit: άκυρο, δε γίνεται να σπάσει πακετο στο steam

More
17 Ιουλ 2012 12:42 #38414 by skoros
Build a Bundle 2
groupees.com/bab2

Περιέχει τα Syberia 2, A stroke of fate: operation valkyrie, Tiny Bang Story

More
17 Ιουλ 2012 19:09 #38418 by Praetorian

Castledoque wrote: Το μικρό αριστούργημα της Double Fine Stacking πουλιέται στο STEAM με 50% έκπτωση (6.74ΕΥΡΩ).
Όσοι δεν το έχετε μην το χάσετε!

Σήμερα το Stacking είναι σε flash sale στο Steam (για 6 και κάτι ώρες ακόμα) είναι με -75% στα 3,36€
Επίσης όλο το bundle της Double Fine (δηλαδή Stacking, Costume Quest και Psychonauts) είναι στο ίδιο flash sale σε -75% στα 6,74€.
store.steampowered.com/sub/13701/

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
18 Ιουλ 2012 21:29 #38429 by Castledoque
Στο STEAM έχει με έκπτωση 50% ένα πακέτο με 20 παιχνίδια Nancy Drew στα 39.99ΕΥΡΩ μέχρι τις 22 Ιουλίου (δηλαδή κάπου 2ΕΥΡΩ το ένα).
store.steampowered.com/sub/15482/?snr=1_7_suggest__13

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη σειρά, για πείτε μου, αξίζει τον κόπο η προσφορά;

More
19 Ιουλ 2012 10:03 #38431 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Δεν αξίζει γιατί αγοράζεις αέρα κοπανιστό ... κλπ.
Αν όμως δεν έχεις πρόβλημα να αγοράζεις αέρα κοπανιστό, που καλά κάνεις, φτηνά τα δίνουν. Αυτά τα 20 θα σου πάρουν καμιά σαρανταριά χρόνια να τα τελειώσεις, οπότε σου βγαίνει μισό ευρώ το χρόνο, οπότε σου βγαίνει φτηνά.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ