Games σε τιμή ευκαιρίας!
- maladroid
- Templar Hunter
Θα έπρεπε, όμως, να υπάρχει περιορισμός στο πόσα μπορείς να ξοδέψεις κατά τη διάρκεια Steam Sales >.<
No good deed goes unpunished
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Praetorian
- Walker Survivor
Όχι.WickedMan wrote: Στο Steam υπάρχει περιορισμός στο πόσες φορές θα κατεβάσεις ένα παιχνίδι που έχεις αγοράσει;
Όχι δεν υπάρχει περιορισμός αρκείΕπίσης, υπάρχει περιορισμός στο αν μπορείς να το κατεβάσεις σε διαφορετικά pc;
1) να κάνεις login με τον λογαριασμό σου -νομίζω δεν θα σε αφήσει να είσαι ταυτόχρονα συνδεδεμένος σε παραπάνω από ένα pc. και
2) το ίδιο το παιχνίδι να μην έχει 3rd party DRM που περιορίζει το αριθμό εγκαταστάσεων σε διαφορετικά PC.
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- Praetorian
- Walker Survivor
Έχει πολύ καλο σχεδιασμό, όμορφη μουσική, καλή ιστορία, καλή αφήγηση. Έχει επίσης replayability (κάποια στοιχεία -ακόμα και η ίδια η ιστορία ή το τί καταλαβαίνεις από αυτή- αλλάζουν κάθε φορά που αρχίζετε από την αρχή.
Σε αυτή τη τιμή το προτείνω ανεπιφύλακτα.
store.steampowered.com/app/203810/
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Δεν είμαι φανατικός οπαδός του συγκεκριμένου παιχνιδιού και δυστυχώς το είχα αγοράσει full-price (και χωρίς το soundtrack). Ωστόσο σε αυτήν την τιμή αξίζει και με το παραπάνω. Πολύ ατμοσφαιρική εμπειρία και ομορφο soundtrack.Praetorian wrote: Το Dear Esther είναι στη σημερινή 24ωρη προσφορά του Steam προς 1,74€ (ή 2,49€ μαζί με το soundtrack). (-75% έκπτωση). Είναι πειραματικό είδος εξιστόρησης σε παιχνίδι πρώτου προσώπου. Είναι σύντομο (περίπου 1 ώρα διάρκεια, ίσως λίγο παραπάνω), δεν είναι ακριβώς adventure ή παιχνίδι με την κλασσική έννοια...
- WickedMan
- Tentacled Overlord
thnx, παίδες. Οπότε φαίνεται ότι το μόνο πραγματικά εκνευριστικό είναι ότι πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να παίξεις.
maladroid wrote: Θα έπρεπε, όμως, να υπάρχει περιορισμός στο πόσα μπορείς να ξοδέψεις κατά τη διάρκεια Steam Sales >.<
Amen to that!
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Ούτε αυτό ισχύει. Συνδεδεμένος πρέπει να είσαι για να κατεβάζεις τα παιχνίδια. Υπάρχει και offline mode του STEAM, το οποίο ενεργοποιείται πολύ εύκολα και στο οποίο τρέχουν όλα τα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα αρκεί να μην είναι στα μισά κάποιου patch ή αναβάθμισης. Απλώς χάνεις τη δυνατότητα για cloud saves και achievements. (Βασικά είναι μόνο χρήσιμο αν σου κάνει νερά η σύνδεση στο Internet.)WickedMan wrote: Οπότε φαίνεται ότι το μόνο πραγματικά εκνευριστικό είναι ότι πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να παίξεις.
- skoros
- Banned
Castledoque wrote: Βασικά είναι μόνο χρήσιμο αν σου κάνει νερά η σύνδεση στο Internet.
Ή αμα δε θες το steam να καταγράφει τι παιχνίδι παιζεις, πότε το παίζεις, πόσο το παίζεις, πόσο καλός είσαι σε αυτό, τι παίζουν οι φίλοι σου κτλ κτλ κτλ.
Για μένα Steam = facebook of games, και επειδή εγώ facebook δεν έχω, προσπαθώ να απεξαρτηθώ και απο το steam.
Παιχνίδια που βρίσκω και αλλου θα τα προτιμάω εκτός steam.
Προσωπικά δε μου έχει τύχει, αλλά έχω ακούσει παράπονα ότι δε δουλευαν παιχνίδια σε offline modeCastledoque wrote: Υπάρχει και offline mode του STEAM, το οποίο ενεργοποιείται πολύ εύκολα και στο οποίο τρέχουν όλα τα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα
- mkllds
- Futuristic Fedora
Μετά τη τρίτη συνεχόμενη μέρα που φόρτισα τη prepaid κάρτα μου, αυτό ακριβώς σκέφτηκα.maladroid wrote: Θα έπρεπε, όμως, να υπάρχει περιορισμός στο πόσα μπορείς να ξοδέψεις κατά τη διάρκεια Steam Sales >.<
Τώρα παρακαλείται όποιος έχει ελεύθερο χρόνο που δεν χρησιμοποιεί να μου δώσει και εμένα λίγο...
Edit:
Thanks. Το πήρα μαζί με τα υπόλοιπα 2 παιχνίδια της Double Fine, που τα είχαν σαν πακέτο στη τιμή των 13,49€.Castledoque wrote: Το μικρό αριστούργημα της Double Fine Stacking πουλιέται στο STEAM με 50% έκπτωση (6.74ΕΥΡΩ).
Όσοι δεν το έχετε μην το χάσετε!
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- skoros
- Banned
Πολύ καλή ευκαιρία!
Το πακέτο κάνει 15 €.
Ενδιαφέρομαι μόνο για το Yesterday. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα ας επικοινωνήσει μαζί μου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
store.steampowered.com/app/205840/
- skoros
- Banned
Castledoque wrote: Δυστυχώς τα έχω όλα, αλλά γιατί δεν παίρνεις σκέτο το Yesterday; Το δίνει με πολύ καλή έκπτωση (7.49ΕΥΡΩ). Σε αυτή την τιμή αξίζει και με το παραπάνω.
store.steampowered.com/app/205840/
Τα 7.50 ευρώ για παιχνίδι στο steam ειναι πολλά για μένα!!!!!
Κατά μέσο όρο τα παιχνίδια μου στο steam κοστίζουν 3-4 €.
Για το yesterday σκεφτόμουν να κάνω την "τρομερή" υπέρβαση και να δωσω 5 € αν βρίσκοταν κάποιος άλλος να δώσει 10 € για τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια του πακέτου.
Αν υπάρξει ενδιαφερόμενος για τις επόμενες 7 ώρες που κρατάει η προσφορά καλώς.
edit: άκυρο, δε γίνεται να σπάσει πακετο στο steam
- skoros
- Banned
groupees.com/bab2
Περιέχει τα Syberia 2, A stroke of fate: operation valkyrie, Tiny Bang Story
- Praetorian
- Walker Survivor
Σήμερα το Stacking είναι σε flash sale στο Steam (για 6 και κάτι ώρες ακόμα) είναι με -75% στα 3,36€Castledoque wrote: Το μικρό αριστούργημα της Double Fine Stacking πουλιέται στο STEAM με 50% έκπτωση (6.74ΕΥΡΩ).
Όσοι δεν το έχετε μην το χάσετε!
Επίσης όλο το bundle της Double Fine (δηλαδή Stacking, Costume Quest και Psychonauts) είναι στο ίδιο flash sale σε -75% στα 6,74€.
store.steampowered.com/sub/13701/
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
store.steampowered.com/sub/15482/?snr=1_7_suggest__13
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη σειρά, για πείτε μου, αξίζει τον κόπο η προσφορά;
- crocark
- Adventure's Advocate
Αν όμως δεν έχεις πρόβλημα να αγοράζεις αέρα κοπανιστό, που καλά κάνεις, φτηνά τα δίνουν. Αυτά τα 20 θα σου πάρουν καμιά σαρανταριά χρόνια να τα τελειώσεις, οπότε σου βγαίνει μισό ευρώ το χρόνο, οπότε σου βγαίνει φτηνά.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ