Games σε τιμή ευκαιρίας!
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Καλά, μην κόβεις και το χέρι σου. Δε μιλάμε και για κανένα manual ... manual ... Πάντως εγώ λυπάμαι που έχασα ένα καλό κομμάτι προσάναμα.Constantine_R wrote: νομίζω μπορούμε να πούμε σε γενικές γραμμές ότι το maual έχει πιο πολλά mol από το εξωτερικό χαρτόνι λόγω του μεγαλύτερου βάρους του.
Τώρα που το είπες για το πλαστικοποιημένο χαρτί:
Ξέρεις ποιο είναι το καλό με δαύτα; Από τότε που έπαιξα το New Beginning (το ξεκίνησα ντε ...) με έπιασε το οικολογικό μου και κάθε φορά που καίω manual της daedalic έχω τύψεις που δεν το πήγα για ανακύκλωση. Αλλά με το πλαστικοποιημένο χαρτόνι που της βάζει η LM καμιά φορά, δεν έχω τύψεις γιατί δεν το παίρνουν στην ανακύκλωση Έτσι μπορώ και τα καίω αβέρταConstantine_R wrote: το χαρτόνι πολυτελείας περιέχει και κάποιο πλαστικό (
(αυτήν την περίοδο είμαι σαν το μυρμηγκάκι - μαζεύω για το χειμώνα)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Praetorian
- Walker Survivor
The 11th Hour $4.99
Simon the Sorcerer $2.99
Simon the Sorcerer 2 $2.99
Simon the Sorcerer 3D $2.99
The Feeble Files $2.99
The Journeyman Project 2 $2.99
The Journeyman Project 3: Legacy of Time, $2.99
Dreamfall: The Longest Journey $7.49
Little Big Adventure 2 (Twinsen's Odyssey) $2.99
Οι τιμές σε ευρώ βγαίνουν με την τρέχουσα ισοτιμία.
(δεν καταλαβαίνω γιατί λείπουν προφανείς συμμετοχές από τη συγκεκριμένη λίστα (The 7th Guest, LBA (Relentless), The Longest Journey κλπ, αλλά αυτά διάλεξαν)
Σύνδεσμος: www.gog.com/en/promo/adventure_g ... kend_promo
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- manos426f
- Futuristic Fedora
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- Praetorian
- Walker Survivor
Η τιμή του είναι στα $17.99 στο gog.com (περίπου 14.65€). Από play.com (μέσω τρίτου πωλητή) από ό,τι βλέπω μπορείτε να το βρείτε και στα 13€, αλλά γενικά είναι καλή τιμή.
www.gog.com/en/gamecard/the_book ... _tales#s_0
Στο steam η τιμή είναι 18€ και υπάρχει και μια digital eluxe edition στα 22,5€, με soundtrack, making of booklet και video κλπ), αλλά γενικά δε θα την συνιστούσα. Κατά πάσα πιθανότητα και στο gog.com θα ενσωματώσουν τα extras της "Deluxe" στην έκδοση που δίνουν.
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- skoros
- Banned
skoros wrote: Build a Bundle 2
groupees.com/bab2
Περιέχει τα Syberia 2, A stroke of fate: operation valkyrie, Tiny Bang Story
Προστέθηκαν τα Shadows on the Vatican και The Abbey.
2 μέρες ακόμα
- Praetorian
- Walker Survivor
Το έχουν με μικρή μείωση τιμής (-20%) στα 16€, και από ό,τι έχω δεί (λίγο εισαγωγικό gameplay) έχει ενδιαφέρουσα αρχική ιστορία/σκηνικό, καλοσχεδιασμένα backgrounds και κλασσικό/φιλικό point-n-click χειρισμό.
http://store.steampo...com/app/214340/
Demo: http://www.strategyi...demo/44352.html
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Πολύ καλό αυτό και ελπίζω να βοηθήσει και στις διεθνείς πωλήσεις του παιχνιδιού, αλλά για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα το συγκεκριμένο παιχνίδι, συνιστώ ανεπιφύλακτα την retail έκδοση της Lace Mamba. Έχει το soundtrack σε CD και πολύ ωραίο και διασκεδαστικό manual. Όσο για το ίδιο το παιχνίδι, το έχω ήδη υμνήσει δεόντως στο mini-review που έγραψα.Praetorian wrote: Κυκλοφόρησε σήμερα και στο Steam το Deponia της Daedalic.
Κοινώς, αγοράστε το ΧΘΕΣ!
- Constantine_R
- Voodoo Priest
www.play.com/Games/PC/4-/26555999/Darkst...&urlrefer=search
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Praetorian
- Walker Survivor
www.gog.com/en/gamecard/myst_5_end_of_ages
Στο gamersgate έχουν Adventures' Week. Μερικές προσφορές ενδεικτικά (δεν γνωρίζω αν κάποιες είναι ημερήσιες ή για όλη την εβδομάδα):
- Edna & Harvey - The Breakout στα €5.00 (-75%) www.gamersgate.com/DD-EDNA/edna- ... e-breakout
- Gray Matter στα €7.50 (-75%): www.gamersgate.com/DD-GREY/gray-matter
(έχει και άλλους τίτλους, πχ Alter Ego, Art of murder, Yesterday, Darkness Within, Outcry κ.α.)
Η πλήρης λίστα:
www.gamersgate.com/offers?q=adve ... style=list
Υπ'όψιν, κάποια από τα παιχνίδια αυτά αναφέρουν ότι είναι DRM-free. Αυτό μπορεί να ισχύει όπως το καταλαβαίνουν στο gamersgate, αλλά όλα τα παιχνίδια του gamersgate χρειάζονται PC με internet connection και δυνατότητα σύνδεσης στο λογαριασμό σου στο gamersgate για να ξεκινήσει το installation τους. Δεν μπορείς να μεταφέρεις ένα παιχνίδι που κατέβασες από το gamersgate και να το εγκαταστήσεις σε PC που δεν έχει σύνδεση internet.
- mkllds
- Futuristic Fedora
Επειδή μπερδεύτηκα λίγο. Τα παιχνίδια που κατεβάζεις από το gamersgate δεν μπορείς να τα παίξεις offline; Σε άλλο υπολογιστή φαντάζομαι πρέπει να το κατεβάσεις ξανά το παιχνίδι και να το παίξεις συνδεόμενος στο λογαριασμό σου ή μόνο σε έναν υπολογιστή σ' αφήνει να το παίξεις; Με λίγα λόγια λειτουργεί σαν το steam ή καμμία σχέση;Praetorian wrote: Δεν μπορείς να μεταφέρεις ένα παιχνίδι που κατέβασες από το gamersgate και να το εγκαταστήσεις σε PC που δεν έχει σύνδεση internet.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Α, και έχω βαρεθεί να το λέω: Το offline του STEAM λειτουργεί μια χαρά...
- mkllds
- Futuristic Fedora
Δεν έχω κανένα παράπονο από το offline του STEAM γι' αυτό ρωτάω αν μοιάζουν.Castledoque wrote: Α, και έχω βαρεθεί να το λέω: Το offline του STEAM λειτουργεί μια χαρά...
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.