Mystonline is free and online again!!

More
21 Φεβ 2010 01:27 #26904 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Mystonline is free and online again!!
Λοιπόν, έχετε αρχίσει να με ψήνετε και μένα... Να σας πω, εγώ που έχω παίξει και ολοκληρώσει μόνο το πρωτότυπο Μyst θα μπορώ να παίξω ή δε θα καταλαβαίνω τι μου γίνεται;; Τώρα που τελειώνει η εξεταστική λέω να ασχοληθώ σοβαρά με το Riven...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Visitor
  • Visitor
21 Φεβ 2010 02:24 #26905 by
Δεν τίθεται θέμα συνέπειας, απλά θα λείπω αύριο το πρωί.
Ελπίζω να σας δω το απόγευμα που θα μπω!
Καλά κάνατε και κανονίσατε πρωί, γιατί την περασμένη Κυριακή κοιμηθήκαμε 3:30 η ώρα τα χαράματα!Αλλά δεν το είχαμε προγραμματίσει και πήγε σούπερ! (για τους άλλους καλύτερα πήγε από μένα γιατί εγώ την κρίσιμη στιγμή πάτησα το poweroff καταλάθος και έκλεισε το λαπτοπ, και όταν ξαναμπήκα με κοροιδεύανε....οι αλήτες....) ψέμα ήταν η κοροϊδία.... :)
Α!Και κάτι άλλο!
Πόσοι Έλληνες χρειάζονται για να ανοίξουν μια πόρτα;
Πάρτε και το ID του Johniv 00568329.
Μαζί πρωτοξεκινήσαμε το ψάξιμο στον κήπο και υπάρχει και φωτό στο imager αριστερά.
Δείτε την για να μην σας έρθουμε απότομοι!
:mrgreen:

• Visitor
  • Visitor
21 Φεβ 2010 02:38 #26906 by

WickedMan wrote: Λοιπόν, έχετε αρχίσει να με ψήνετε και μένα... Να σας πω, εγώ που έχω παίξει και ολοκληρώσει μόνο το πρωτότυπο Μyst θα μπορώ να παίξω ή δε θα καταλαβαίνω τι μου γίνεται;; Τώρα που τελειώνει η εξεταστική λέω να ασχοληθώ σοβαρά με το Riven...

Εγώ ούτε το Myst καλά-καλά δεν είχα παίξει πριν το URU.Απλά όσο πιο πολλά μαθαίνεις , τόσο πιο ωραίο γίνεται το παιχνίδι.
Το να μην καταλαβαίνεις δεν το καταλαβαίνω....
Εννοείται πως δεν θα καταλαβαίνεις.... :lol:
Αλλά μόνο αυτά που πρέπει...
Ναι , παίξε το Riven, είναι το καλύτερο της σειράς.
:twisted:
Η διαφορά του με το URU είναι σαν την διαφορά του να δεις μια ταινία μόνος σου και να δεις μια ταινία μαζί με έναν φίλο σου ή με πολλούς φίλους σου.
Χώρια ότι πολλές φορές οι συζητήσεις που μπορείς να κάνεις για μια ταινία μπορεί να είναι, πολλές φορές, πιο ενδιαφέρουσες από την ίδια την ταινία....
Τα λέμε μέσα!

More
21 Φεβ 2010 12:13 #26909 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Mystonline is free and online again!!
Καλημέρα!! :)

Επειδή ακόμη δεν έχω γυρίσει σπίτι από χθες το βράδυ και μόλις είδα την ώρα, μάλλον θα φανώ / φάνηκα ασυνεπής στο ραντεβού μας... :oops:

SORRYYYY!!!! Αλλά καταλαβαίνετε... νέο παιδί... Σάββατο βράδυ... ;)

Nothing happens unless first a dream...

More
21 Φεβ 2010 12:56 #26910 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Re: Mystonline is free and online again!!
No problem. Πήγα βόλτα με τους υπόλοιπους στο Ferry για να μαζέψουμε GZMs. Κάποια στιγμή με πέταξε και δεν μπορώ να ξαναμπώ. Η σύνδεση μου δεν είναι καθόλου σταθερή τελευταία και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι πολύ... Αύριο το απόγευμα ίσως το παλέψουμε πάλι γιατί τώρα μετά το φαγητό ακολουθούν επιτραπέζια :P

Tex Murphy is back!

More
21 Φεβ 2010 13:16 #26911 by qrious
Replied by qrious on topic Re: Mystonline is free and online again!!

Fallen_Angel wrote: νέο παιδί...

lol?
(sorry δεν κρατήθηκα....) :lol:

ManOfSorrows wrote: Η σύνδεση μου δεν είναι καθόλου σταθερή τελευταία και δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Τι provider έχεις για internet μήπως και μπορώ να βοηθήσω, εκτός και αν εννοείς οτι έχεις πρόβλημα συγκεκριμένα με το uru και όχι γενικά.

More
21 Φεβ 2010 13:48 #26913 by ManOfSorrows
Έχω Conn-X 2Mbps. Τον τελευταίο καιρό μου έκανε το εξής: Ενώ φαινόταν ότι είμαι συνδεδεμένος κανονικά,το MSN γινόταν disconnect και οι σελίδες δεν φόρτωναν. Αρκούσε μια αποσύνδεση - επανασύνδεση για να επανέλθει για τυχαίο διάστημα μέχρι να ξανακοπεί. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν έμπαινε καν. Απεγκατέστησα τo USB modem και το εγκατέστησα πάλι σε άλλη θύρα USB και δούλεψε. Τώρα πάλι μου κάνει διακοπές. Δεν ξέρω μήπως είναι και κανάς ιός. Έχω το ESET αλλά το έχω ψιλοπαρατήσει χωρίς αναβάθμιση λίγους μήνες τώρα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Tex Murphy is back!

More
21 Φεβ 2010 13:55 #26914 by qrious
Replied by qrious on topic Re: Mystonline is free and online again!!

ManOfSorrows wrote: Έχω Conn-X 2Mbps. Τον τελευταίο καιρό μου έκανε το εξής: Ενώ φαινόταν ότι είμαι συνδεδεμένος κανονικά,το MSN γινόταν disconnect και οι σελίδες δεν φόρτωναν. Αρκούσε μια αποσύνδεση - επανασύνδεση για να επανέλθει για τυχαίο διάστημα μέχρι να ξανακοπεί. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν έμπαινε καν. Απεγκατέστησα τo USB modem και το εγκατέστησα πάλι σε άλλη θύρα USB και δούλεψε. Τώρα πάλι μου κάνει διακοπές. Δεν ξέρω μήπως είναι και κανάς ιός. Έχω το ESET αλλά το έχω ψιλοπαρατήσει χωρίς αναβάθμιση λίγους μήνες τώρα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αν είχες HOL ίσως μπορούσα να κάνω κάτι, τώρα το μόνο που μου περνάει απο το μυαλό ειναι οτι μπορεί να παίζει κατι με το modem σου ... Γενικά τώρα usb modem δεν είναι ότι καλύτερο.
Δοκίμασε να κάνεις update to Eset και full scan μπας και...

• Visitor
  • Visitor
22 Φεβ 2010 00:07 #26921 by
Λύσατε τον γρίφο τελικά;
Μαζευτήκατε;
Πείτε και σε μας που δεν ήρθαμε...

More
22 Φεβ 2010 09:55 #26925 by ManOfSorrows
Όχι γιατί η Fallen δεν ήρθε στην ώρα της και μετά η σύνδεση μου... πηδήχθηκε από το παράθυρο. Κάτι πρέπει να παίζει στην γραμμή γιατί είχα πολύ "θόρυβο" χθες που μιλούσα στο τηλέφωνο το βράδυ. Το φωτάκι "Link" στο modem αναβόσβηνε επίσης ως ένδειξη σφάλματος. Θα πάρω την υποστήριξη σήμερα μπας και βγάλω άκρη, αφού πρώτα δοκιμάσω κι ένα εφεδρικό modem που έχω.

Tex Murphy is back!

More
22 Φεβ 2010 19:42 #26934 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Mystonline is free and online again!!

ManOfSorrows wrote: Όχι γιατί η Fallen δεν ήρθε στην ώρα της [...]

Πω πω... έτσι που το είπες ένιωσα φριχτές τύψεις τώρα!! Ένα ατυχηματάκι ήταν... δε θα επαναληφθεί, I promise!! Oh please, Tex dressed in black, be generous and forgive my tiny slip. Pretty pretty please?! :lol: :lol:
Πέρα από την πλάκα, ήμουν όντως απαράδεκτη από τη στιγμή που το είχαμε κανονίσει και λυπάμαι πολύ. Αλλά ειλικρινά είχαμε χάσει εντελώς την ώρα...

Qrious,
ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ;! Ε-Ι-Π-Ε-Σ Κ-Α-Τ-Ι;! Θα τα πούμε prive εμείς για να μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα!! 8)

Nothing happens unless first a dream...

More
22 Φεβ 2010 21:04 #26936 by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Re: Mystonline is free and online again!!
Μα τι γλυκά που τα λές. :lol:

• fijidreamer
  • Topic Author
  • Spammer
  • Spammer
More
22 Φεβ 2010 21:59 #26939 by fijidreamer
Replied by fijidreamer on topic Re: Mystonline is free and online again!!
παντως εμιες ειμαστε online τωρα lol

obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven

• fijidreamer
  • Topic Author
  • Spammer
  • Spammer
More
22 Φεβ 2010 22:59 #26940 by fijidreamer
Replied by fijidreamer on topic Re: Mystonline is free and online again!!
moumiaq ειμαστε online ξαναελα θα ειμαστε μεχρι τουλαχιστον 1200

obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven

More
23 Φεβ 2010 09:17 #26944 by ManOfSorrows
Προσπάθησα χθες να μπω αλλά έφαγα μεγαλοπρεπές crash πάλι λιγο πριν φορτώσει η κεντρική οθόνη και εγκατέλειψα. Η γραμμή κοβόταν συνεχώς το βράδυ επίσης. Σήμερα θα αλλάξω modem και ίσως περάσω μια βόλτα κατά τις 7 όπως το υπολογίζω αν όλα πάνε καλά.

Tex Murphy is back!