Mystonline is free and online again!!

More
23 Φεβ 2010 11:01 #26945 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Mystonline is free and online again!!
Σε μένα (windows 7 64 bit με ati 5770 και όλα τα graphic settings στο max) τα crashes συνδέονται με το αν έχω κάνει σε κάποια φάση κάποιο alt+tab για να βγω από το παιχνίδι και να ελέγξω κάποιο μήνυμα πχ ή κάποιο site στο Internet.
Δεν έχει σημασία πότε κάνω το alt+tab, δηλαδή το crash δεν συμβαίνει άμεσα. Αλλά σε κάποια φάση θα γίνει. (Αυτό παρεμπιπτόντως είναι θέμα και με άλλα παιχνίδια σε windows, αλλά το URU είναι κάπως περισσότερο "ευαίσθητο" σε αυτό)

Αντίθετα αν παραμείνω συνέχεια στο παιχνίδι, κατά κανόνα δεν θα κρασάρει.

Επίσης, γεια και πάλι από μένα! Ελπίζω να τα πούμε στη γειτονιά ή στην πόλη των D'ni και συγνώμη για τα γελάκια που μου ξέφευγαν την τελευταία φορά (εγώ είμαι ο NateNaito) :)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Visitor
  • Visitor
23 Φεβ 2010 17:14 #26956 by
ManOfSorrows έχεις βάλει σωστά το φιλτράκι έτσι;Γιατί για να λες ότι έχει θόρυβο η γραμμή του τηλεφώνου σου όταν μιλούσες αυτό μου πηγαίνει στο μυαλό.
Το φίλτρο πηγαίνει στην συσκευή του τηλεφώνου και όχι στο modem/router.
Απλά το αναφέρω μπας και σε γλιτώσω από ψάξιμο....αν αυτή είναι η περίπτωση.

More
23 Φεβ 2010 17:31 #26959 by Tex2
dn gustaro mia ta myst alla tha to pekso afto.............. pote tha bite?????????

Takis

let me go crazy on you!!!!!!!!!!

• fijidreamer
  • Topic Author
  • Spammer
  • Spammer
More
23 Φεβ 2010 20:03 #26972 by fijidreamer
Replied by fijidreamer on topic Re: Mystonline is free and online again!!
ειμαστε μεσα τωρα ελα!

obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven

More
24 Φεβ 2010 18:36 #26985 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Re: Mystonline is free and online again!!
Σταθεροποιήθηκε επιτέλους η σύνδεση μου (ελπίζω μόνιμα από εδώ και πέρα) και μπήκα σήμερα. Μάζεψα τα 15 GZM κι απέκτησα πρόσβαση στην Ground Zero. Ο Simos μου είπε για την πρώτη εποχή, οπότε μπουκάρω τώρα για να την εξερευνήσω λίγο ...

Fallen περιμένω όποτε μπορείς να κλείσουμε νέο ραντεβού για το γρίφο του κήπου. Αυριο και μεθαύριο δεν μπορώ καθόλου. Σάββατο πρωί παίζει, το αργότερο μέχρι τις 2.

Tex Murphy is back!

• Visitor
  • Visitor
25 Φεβ 2010 01:56 #26987 by
Για να κανονίζουμε μεταξύ μας, μπορείτε να στέλνετε μήνυμα με το ΚΙ ή να αφήνετε μήνυμα στον αριστερό Imager στην γειτονιά μας.

Για αρχή απλά προωθήστε το μήνυμά σας σε έναν από τα παρακάτω μέλη, για να μην σβήσετε κάτι που δεν πρέπει, και θα φροντίσουν για την ανάρτηση ή την διάδοσή της ανακοίνωσης :

Simos , Greece , NateNaito

Για δημιουργία νέου μηνύματος πατάτε F6 και το γράφετε.
Για αποστολή επιλέγετε ένα από τα 3 ονόματα από την λίστα των Neighbors (δείτε στο πλαίσιο πάνω από το ανθρωπάκι πως τώρα γράφει το όνομα αυτού που πατήσατε),
στην συνέχεια το μήνυμά σας ,(θα το βρείτε στο πρώτο εικονίδιο αριστερά δίπλα από το ανθρωπάκι και επιλέγοντας από την λίστα την age όπου είσαστε την στιγμή που το γράφετε.Αν δεν ξέρετε την Age το γράφει πάνω δεξιά)
και τέλος πατάτε το βελάκι που άναψε δίπλα από το όνομα και αυτό ήταν!
Εάν το κάνετε με άλλη σειρά από αυτήν που σας περιέγραψα, όταν καταλάβετε τον μηχανισμό, η αποστολή θα απλοποιηθεί.
Καλό είναι λοιπόν να περνάτε από την γειτονιά μια βόλτα και να διαβάζετε τις ανακοινώσεις.
Μπορεί να διοργανώσουμε μια επίσκεψη στον κήπο, χωρίς να πρέπει να βρεθούμε on line όλοι την ίδια στιγμή για να το κανονίσουμε προφορικά.Αυτό είναι δύσκολο γιατί δεν μπαίνουμε όλοι την ίδια ώρα.
Περισσότερα θα πούμε μέσα!

More
25 Φεβ 2010 16:47 #26992 by Praetorian
Σήμερα παρατήρησα ότι προστέθηκε και ένα βιβλίο στην αίθουσα μαθημάτων της γειτονιάς μας.
Το βιβλίο (είναι στα αγγλικά) περιέχει οδηγίες για τη χρήση και τις δυνατότητες του KI :D

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
25 Φεβ 2010 17:44 #26993 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Mystonline is free and online again!!

ManOfSorrows wrote: [...]Fallen περιμένω όποτε μπορείς να κλείσουμε νέο ραντεβού για το γρίφο του κήπου. Αυριο και μεθαύριο δεν μπορώ καθόλου. Σάββατο πρωί παίζει, το αργότερο μέχρι τις 2.

Σάββατο πρωί sounds good to me too!! Πολύ ωραία, να λύσουμε το γρίφο γιατί μου έμεινε απωθημένο εκείνη η ****πορτα!! ;)

Praetorian,
Αν τα διαβάσουμε όλα από εκεί, θα χάσουμε την απόλαυση να σας ταράζουμε στις ερωτήσεις τύπου: "αυτό πώς;", "εκείνο από πού;", και "γιατί Mystά;"!! :lol: :lol:

Nothing happens unless first a dream...

• Visitor
  • Visitor
25 Φεβ 2010 18:41 #26997 by
Γι'αυτό μην ανησυχείς καθόλου!
Μέχρι να φτάσεις στο σημείο να μην έχεις ερωτήσεις θα έχει περάσει αρκετός καιρός...

• fijidreamer
  • Topic Author
  • Spammer
  • Spammer
More
25 Φεβ 2010 19:32 #27000 by fijidreamer
Replied by fijidreamer on topic Re: Mystonline is free and online again!!
Αυτος ο Simos με εκπλησει συνεχως ευχαριστα lol.Αλλα φαινεται οτι και στον NateNaito βρικαμε εναν δημιουργο!!Oσο για τον Praetorian τι να πω ενας γνησιος εξερευνητης...
Εχουμε κιαλλα αστερια στην γειτονια μας..

obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven

More
25 Φεβ 2010 19:57 #27003 by Praetorian

fijidreamer wrote: Αυτος ο Simos με εκπλησει συνεχως ευχαριστα lol.Αλλα φαινεται οτι και στον NateNaito βρικαμε εναν δημιουργο!!Oσο για τον Praetorian τι να πω ενας γνησιος εξερευνητης....

:lol: Ο NateNaito και ο Praetorian είμαστε το ίδιο πρόσωπο :lol: (Ξέρω, δεν το κάνω και πολύ εύκολο, έχω διαφορετικό username σχεδόν σε κάθε forum).

• Visitor
  • Visitor
26 Φεβ 2010 17:00 #27013 by
Χμμμ, άλλη μία περίπτωση διαμοιρασμού πολλαπλούς προσωπικότητος!
Κάτι μου θυμίζει αυτό.... :rolleyes:

More
26 Φεβ 2010 18:01 #27014 by Tex2
tha ertho k ego sabato!!!!!!!!!!!!!!!

let me go crazy on you!!!!!!!!!!

More
27 Φεβ 2010 10:13 #27024 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Re: Mystonline is free and online again!!
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παίξω σήμερα και άγνωστο για πόσο διάστημα. Η σύνδεση μου έχει γίνει χειρότερη από ποτέ. Τώρα έστειλα αυτό το Post μεταξύ συνεχών διακοπών. Ο ΟΤΕ λέει ότι η γραμμή είναι εντάξει άρα μάλλον έχουν βλάβη οι τηλεφωνικές μου πρίζες. Δεν ξέρω πως στο καλό μπορεί τρεις πριζες να έχουν όλες πρόβλημα! 'Εχω πολύ "θόρυβο" και στο τηλέφωνο. :(

Tex Murphy is back!

More
27 Φεβ 2010 11:29 #27025 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Mystonline is free and online again!!
Έγινες ένα με το nick σου... :lol: :lol:

Δε θα μπω ούτε κι εγώ τότε· επιβάλλεται μετά από όσα περάσαμε την προηγούμενη φορά να τον λύσουμε παρέα αυτόν το γρίφο!! ;)

Nothing happens unless first a dream...