Mystonline is free and online again!!
- Praetorian
- Walker Survivor
Δεν έχει σημασία πότε κάνω το alt+tab, δηλαδή το crash δεν συμβαίνει άμεσα. Αλλά σε κάποια φάση θα γίνει. (Αυτό παρεμπιπτόντως είναι θέμα και με άλλα παιχνίδια σε windows, αλλά το URU είναι κάπως περισσότερο "ευαίσθητο" σε αυτό)
Αντίθετα αν παραμείνω συνέχεια στο παιχνίδι, κατά κανόνα δεν θα κρασάρει.
Επίσης, γεια και πάλι από μένα! Ελπίζω να τα πούμε στη γειτονιά ή στην πόλη των D'ni και συγνώμη για τα γελάκια που μου ξέφευγαν την τελευταία φορά (εγώ είμαι ο NateNaito)
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Visitor
Το φίλτρο πηγαίνει στην συσκευή του τηλεφώνου και όχι στο modem/router.
Απλά το αναφέρω μπας και σε γλιτώσω από ψάξιμο....αν αυτή είναι η περίπτωση.
- Tex2
- Elite Member
Takis
let me go crazy on you!!!!!!!!!!
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven
- ManOfSorrows
- Moderator
Fallen περιμένω όποτε μπορείς να κλείσουμε νέο ραντεβού για το γρίφο του κήπου. Αυριο και μεθαύριο δεν μπορώ καθόλου. Σάββατο πρωί παίζει, το αργότερο μέχρι τις 2.
Tex Murphy is back!
- Visitor
Για αρχή απλά προωθήστε το μήνυμά σας σε έναν από τα παρακάτω μέλη, για να μην σβήσετε κάτι που δεν πρέπει, και θα φροντίσουν για την ανάρτηση ή την διάδοσή της ανακοίνωσης :
Simos , Greece , NateNaito
Για δημιουργία νέου μηνύματος πατάτε F6 και το γράφετε.
Για αποστολή επιλέγετε ένα από τα 3 ονόματα από την λίστα των Neighbors (δείτε στο πλαίσιο πάνω από το ανθρωπάκι πως τώρα γράφει το όνομα αυτού που πατήσατε),
στην συνέχεια το μήνυμά σας ,(θα το βρείτε στο πρώτο εικονίδιο αριστερά δίπλα από το ανθρωπάκι και επιλέγοντας από την λίστα την age όπου είσαστε την στιγμή που το γράφετε.Αν δεν ξέρετε την Age το γράφει πάνω δεξιά)
και τέλος πατάτε το βελάκι που άναψε δίπλα από το όνομα και αυτό ήταν!
Εάν το κάνετε με άλλη σειρά από αυτήν που σας περιέγραψα, όταν καταλάβετε τον μηχανισμό, η αποστολή θα απλοποιηθεί.
Καλό είναι λοιπόν να περνάτε από την γειτονιά μια βόλτα και να διαβάζετε τις ανακοινώσεις.
Μπορεί να διοργανώσουμε μια επίσκεψη στον κήπο, χωρίς να πρέπει να βρεθούμε on line όλοι την ίδια στιγμή για να το κανονίσουμε προφορικά.Αυτό είναι δύσκολο γιατί δεν μπαίνουμε όλοι την ίδια ώρα.
Περισσότερα θα πούμε μέσα!
- Praetorian
- Walker Survivor
Το βιβλίο (είναι στα αγγλικά) περιέχει οδηγίες για τη χρήση και τις δυνατότητες του KI
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Σάββατο πρωί sounds good to me too!! Πολύ ωραία, να λύσουμε το γρίφο γιατί μου έμεινε απωθημένο εκείνη η ****πορτα!!ManOfSorrows wrote: [...]Fallen περιμένω όποτε μπορείς να κλείσουμε νέο ραντεβού για το γρίφο του κήπου. Αυριο και μεθαύριο δεν μπορώ καθόλου. Σάββατο πρωί παίζει, το αργότερο μέχρι τις 2.
Praetorian,
Αν τα διαβάσουμε όλα από εκεί, θα χάσουμε την απόλαυση να σας ταράζουμε στις ερωτήσεις τύπου: "αυτό πώς;", "εκείνο από πού;", και "γιατί Mystά;"!!
Nothing happens unless first a dream...
- Visitor
Μέχρι να φτάσεις στο σημείο να μην έχεις ερωτήσεις θα έχει περάσει αρκετός καιρός...
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
Εχουμε κιαλλα αστερια στην γειτονια μας..
obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven
- Praetorian
- Walker Survivor
Ο NateNaito και ο Praetorian είμαστε το ίδιο πρόσωπο (Ξέρω, δεν το κάνω και πολύ εύκολο, έχω διαφορετικό username σχεδόν σε κάθε forum).fijidreamer wrote: Αυτος ο Simos με εκπλησει συνεχως ευχαριστα lol.Αλλα φαινεται οτι και στον NateNaito βρικαμε εναν δημιουργο!!Oσο για τον Praetorian τι να πω ενας γνησιος εξερευνητης....
- Visitor
Κάτι μου θυμίζει αυτό....
- Tex2
- Elite Member
let me go crazy on you!!!!!!!!!!
- ManOfSorrows
- Moderator
Tex Murphy is back!
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Δε θα μπω ούτε κι εγώ τότε· επιβάλλεται μετά από όσα περάσαμε την προηγούμενη φορά να τον λύσουμε παρέα αυτόν το γρίφο!!
Nothing happens unless first a dream...