Mystonline is free and online again!!
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
mystonline.com/forums/viewtopic. ... 098#290098
Σας αγαπω ολους ... shorah!!
- zorbas
- Elite Member
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Κι απόψε να μη μας δεις (όλους τουλάχιστον), σίγουρα θα μας δεις εντός ΣΚ. Προσωπικά, τουλάχιστον, επειδή τα δύο τελευταία ΣΚ απείχα από τον... πολιτισμό, λέω αυτό που μας έρχεται να λιώσω σε παιχνιδάκια.
Nothing happens unless first a dream...
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
Ειμαι ο Δημητρης που ποσταρα στο PC master.
Η Greece's bevin (bevin=neighborhood=hood=γειτονια) (δικη μου παραληψη ,η δυναμη της συνηθειας) δεν ειναι τιποτα αλλο απο αυτο που λενε και οι λεξεις ,μια ελληνικη ζεστη γωνια, που σκοπο εχει να βοηθησει τους νεους (στο online) explorers να προσαρμοστουν , να μιλαμε αν θελουμε ελληνικα (Greeklish) ,αλλα και να κανουμε παρεα μεταξυ μας ή απλα να πινουμε κανα ουζακι συζητωντας.Την ξεκινησα γιατι ειχα την τυχη πριν 2-3 χρονια να ειμαι στο online και να μαθω αρκετα πραγματα για το τι κανουν οι explorers ανα τον κοσμο ,τις καινουργιες Ages τα διαφορα Adds , αλλα και να γνωρισω απο πρωτο χερι την ιστορια (lore) η οποια τοτε ηταν roleplaying απο την μερια της Cyan αλλα και απο μας.Το περιφημο IC (in cavern).Kατι βασικο που θεωρω παραληψη μου ειναι οτι ο σκοπος μας δεν ειναι να λεμε στον καθε explorer την (τις ) λυσεις αλλα ολα τα παραπανω συν να λυνουμε οταν χρειαστει καποιες Ages ολοι μαζι (μερικες δεν λυνονται απο εναν).Λοιπον επειδη τα λογια ειναι φτωχια ελα να κολησεις μαζι μας ,ελα να γινεις μελος της γειτονιας (απο την οποια μπορεις να φυγεις οποτε θες) και να διασκεδασουμε παρεα.Παρακατω ειναι το link για το post της Greece bevin στο Mystonline αλλα και η προσπαθεια του εξαιρετικου Simos για να αποκτησουμε σαν γειτονια ενα δικο μας βημα.
mystonline.com/forums/viewtopic.php?t=19384
greecebevin.blogspot.com/
PS: Αν και την Κυριακη το απογευμα εχει ντερμπι και δεν θα ειμαστε οι περισσοτεροι (να μην πω ολοι) οποιος θελει μπορει να λαβει μερος σε ενα event που ειναι πλεον παραδοση στο Mystonline και λεγεται St Patrick's parade (παρελαση για την γιορτη αυτη νομιζω των καθολικων).Μπορειτε να συμμετεχεται πηγαινοντας την καταλληλη ωρα στην TMP (the meeting place bevin) οπου εκει τα παιδια να ειστε σιγουροι θα σας υποδεχτουν και θα σας συμπεριλαβουν στην παρελαση τους (τους το ζητησα και το εχουν σχεδον ανακοινωσει οτι η Greece bevin θα παρελασει μαζι τους).Το event περιλαμβανει μουσικη (μεσω καποιου link απο το internet) παρελαση (μαλλον θα εχει παλι video) αλλα και guest ή τον Watson (RAWA) ή τον ιδιο τον Rand Miller (ή σαν Atrus, ή σαν Rand) αλλα μαλλον και αλλους απο την Cyan παλιους και νεους και ποιος ξερει τι αλλο.....
Να και ενα λινκ για να καταλαβεται τι ειναι ...(ημουν εκει τοτε αχ .. τι αναμνησεις....)
θα με δειτε στο 50-52 δευτερολεπτο του video σαν Dimitrios (ο τυπος με την μπλουζα της Yeesha ακριβως πανω απο τα πρωτα σκαλια......shorah ,the rain is falling , the tree grows , the deep city breathes , Uru again.........the end has not yet been written...
Oυπς αυτο το link ειναι καλυτερο για να καταλαβαιτε τι ειναι
... re=related
- crocark
- Adventure's Advocate
Edit: προφανώς ιρλανδικές παροικίες - μα τι γράφω ώρε -ώρες
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Visitor
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
www.facebook.com/home.php?#!/gro ... 4009451404
και χαρη στον Simos
- Visitor
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το παιχνίδι, για τεχνικά θέματα , για το πως να γίνετε μέλη, αλλά και απλώς για να μας πείτε ένα γεια, μπορείτε να επισκεφτείτε το blog και να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο chat.
Shorah!
WWW.GREECEBEVIN.BLOGSPOT.COM
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
Είναι το παλιο μας post αλλα σε καινουργιο σημειο
H ιδέα ηταν του Mark (Chogon) και μας τιμά ιδιαιτερα αυτη του η κινηση.
mystonline.com/forums/index.php κοιταξτε σε αυτη τη σελιδα κατω κατω..
θα βρειτε αυτο
Forum στα Ελληνικα. :shock:
Εκτος από τις οποιες τυχον ευχαριστιες σας προς την Cyan εκει θα μπορουμε να ποσταρουμε οτι θελουμε σχετικό με τα Myst (ιδιαιτερα για το Mystonline (Urulive), στα Ελληνικα (οπως για το lore κα).
Με εκτίμηση και τα απειρα ευχαριστω μου για τη φιλοξενια σε αυτο το υπεροχο site που έχετε
Δημητριος.
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
mystonline.com/forums/viewtopic.php?t=20744
Επίσης να σας ανακοινώσω ότι οι Ελληνες που ανήκουν στην Greece Bevin είναι πλέον 30 !!
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
Δεν το κρυβω οτι στην αρχη ντρεπομουν λιγο.Ολα αλλαξαν οταν συναντησα in game μια κοπελα απο τις USA η οποια επαιζε με κατι κωνους. Δεν αντεξα και την ρωτησα με τα φοβερα αγγλικα μου, τι κανει?
Μετα απο λίγο εγινε μελος της MyssTerries bevin (γειτονια) και απο εκει και περα οι γνωσεις μου για το παιχνιδι , τον κοσμο του και το lore του απογειώθηκαν κυριολεκτικά .
Μετα από εκατονταδες ωρες διαβασματος , χιλιαδες ωρες ενασχολησης μου με τα Myst και εξαιτιας του οτι θελω να μεταφερω οσα περισσοτερα πραγματα εμαθα σε ολους τους "αποκλεισμενους " εως τωρα Ελληνες, πηρα το θαρρος και εγραψα μια περιληψη (την οποια μαλλον θα εμπλουτιζω συνεχως ) προσπαθωντας να αποφυγω τα spoilers για το lore του κοσμου των D'ni .Ελπιζω πραγματικα αυτο μου το post να βοηθησει αρκετους Ελληνες να μαθουν περισσοτερα για τα Myst και να αγαπησουν (λατρεψουν) αυτο το εργο τεχνης οσο εγω.Σε ευχαριστω Cyan για οτι δημιουργησες......
mystonline.com/forums/viewtopic.php?t=20840
PS : 1. Ελπιζω να το αγκαλιάσετε με αγαπη .Τα λεμε μέσα....
The end has not yet been written...
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
www.facebook.com/home.php#!/grou ... 4009451404