Book of Unwritten Tales
- skoros
- Banned
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
Από εκεί και πέρα σε ύφος και άνεση διαβάζω πιο ευχάριστα αυτά των Game Boomers και Adventure-Archiv.
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- mkllds
- Futuristic Fedora
Απλώς ήμουν περίεργος αν αυτός ο ενθουσιασμός επικρατεί γενικά ή μόνο στο advocate.
Πάντως το ότι το περιμένουμε 3 χρόνια δεν λέει κάτι. Ίσως και να είναι παραπλανητική η αναμονή για κάποιο παιχνίδι και εννοώ ότι όταν περιμένεις κάτι τόσο πολύ στο τέλος ίσως και να του δίνεις περισσότερη αξία από ότι πρέπει.
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- moumiaq
- Spammer
- mkllds
- Futuristic Fedora
Η αλήθεια είναι ότι δεν το θεωρούσα (προσωπικά εγώ) σαν το ποιο αναμενόμενο adventure των τελευταίων χρόνων και ούτε ότι θα φέρει την επανάσταση στο είδος (κάτι το οποίο δεν νομίζω να γίνει ποτέ αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα).
Τέλος πάντων αφού tsampiko το έχεις παρακολουθήσει τόσο κοντά κάτι θα ξέρεις παραπάνω, απλά μου έκανε εντύπωση για το συγκεκριμένο παιχνίδι η τόσο μεγάλη προσμονή.
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
Ακριβώς το ίδιο. Ποτέ δεν το θεώρησα πολυαναμενόμενο και ούτε ποτέ πίστεψα ότι θα φέρει καμιά επανάσταση στο είδος. Για να το προχωρήσω λίγο, δε θεωρώ ότι το είδος έχει ανάγκη από επανάσταση. Ούτε ότι πιο πολύς κόσμος θα έρθει στα adventures με μια κυκλοφορία διαφορετική. Πάντα πίστευα και πιστεύω και θα πιστεύω ότι το είδος είναι σε κρίση, αν είναι σε κρίση, γιατί είναι δύσκολο για τον πολύ κόσμο κι ότι ο κόσμος έτσι κι αλλιώς ψάχνεται για εφέ και junk-ό,τι να 'ναι (από φαγητό μέχρι παιχνίδια) κλπ. που τα έχω ξαναπεί και μάλλον κουράζω όσους τα έχουν ξαναδιαβάσει. Από κανένα παιχνίδι δεν περιμένω ποτέ να κάνει το κάτι διαφορετικό, άσχετα αν τύχει να τρελαθώ για κάποιο (τόσο σπάνια, όσο συχνά επανεκδίδεται το Monkey Island). Έτσι δεν μπορεί παρά να είναι απλά ένα ακόμη παιχνίδι για το οποίο απλώς εύχομαι να με διασκεδάσει, να με ζορίσει λίγο και να μη μου σπάσει τα νεύρα. Άμα τύχει να είναι το καλύτερο της χρονιάς που πέρασε δε θα διστάσω να το ψηφίσω όταν θα έρθει η ώρα, αλλά αυτό θα το κρίνω εκ των υστέρων. Και μεταξύ μας, επειδή δεν μένουν και πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς, μακάρι να είναι αυτό το καλύτερο όλων και μάλιστα με πολλή μεγάλη απόσταση, γιατί η χρονιά ήταν άθλια.mkllds wrote: Η αλήθεια είναι ότι δεν το θεωρούσα (προσωπικά εγώ) σαν το ποιο αναμενόμενο adventure των τελευταίων χρόνων και ούτε ότι θα φέρει την επανάσταση στο είδος (κάτι το οποίο δεν νομίζω να γίνει ποτέ αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα).
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
tsampikos wrote: γιατί στη Γερμανία το ένα διαμάντι διαδέχεται το άλλο (Critter Chronicles, Haunted, Harvey's New Eyes...κλπ.) σε τακτά χρονικά διαστήματα.
... εντάξει, το 'πιασα το υπονοούμενο - άντε ρε Θρύλε, ένα γκολ κι ας χάσεις ... (rolling eyes της δεήσεως)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ