Book of Unwritten Tales

More
29 Οκτ 2011 12:39 #34199 by skoros

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
29 Οκτ 2011 13:07 #34200 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Book of Unwritten Tales
Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό.Επικό.Ίσως το καλύτερο της τελευταίας πενταετίας.Το adventure gamers του δίνει 4.5/5 αλλά αυτό το μισό το χάνει για τεχνικούς λόγους.Ήδη όμως βγήκε το patch 1.3 με το οποίο και αυτά τα τεχνικά ψιλολογία διορθώνονται.Αρα το παιχνίδι είναι για 5/5.Είναι ενα παιχνίδι που από μόνο του θα ευεργετήσει την κατηγορία των adventures συνολικά και θα της δώσει ώθηση.Επισκιάζει οτιδήποτε άλλο έχει κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.

More
29 Οκτ 2011 15:50 #34203 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Book of Unwritten Tales
Στο review του Just Adventure το παιχνίδι παίρνει B διότι σύμφωνα με τη reviewer είναι πολύ εύκολο. Κρατάει βέβαια περίπου 20 ώρες. Χμμμ...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
29 Οκτ 2011 20:33 #34205 by tsampikos
Καλά, το Just Adventure και από το Θεό φτιαγμένο να είναι ένα παιχνίδι άριστα δεν θα του έβαζε. :lol: Το παιχνίδι είναι χαλαρά το καλύτερο για φέτος. Βέβαια όταν δίνεις πολλά, ο άλλος θέλει περισσότερα. Έτσι και στο Just Adventure βρήκαν κάτι να πουν. :lol:

More
31 Οκτ 2011 09:35 #34227 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Book of Unwritten Tales
Προσωπικά το JA το βρίσκω μακράν το πιο αξιόπιστο σε βαθμολογίες, αν και ποτέ δε μου λέει κάτι η βαθμολογία από μόνη της. Ίσως "φταίει" ότι συμφωνώ με τα κριτήριά τους. Mιλάω φυσικά πάντα για ξένα sites.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
31 Οκτ 2011 09:43 #34230 by tsampikos
Το Αdventure Gamers το εμπιστεύομαι περισσότερο στις βαθμολογίες. Όπως και το Adventure Classic Gaming.

Από εκεί και πέρα σε ύφος και άνεση διαβάζω πιο ευχάριστα αυτά των Game Boomers και Adventure-Archiv.

More
01 Νοε 2011 10:35 #34265 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Book of Unwritten Tales
Εντάξει θα το ρωτήσω γιατί θα σκάσω. Γιατί θεωρείται τόσο αναμενόμενο το συγκεκριμένο παιχνίδι και γιατί βιαζόμαστε να το ανακηρύξουμε adventure της χρονιάς από το τώρα;

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
01 Νοε 2011 11:04 #34267 by tsampikos
Πρώτα απ'ολα για τον χρόνο της αναμονής. Κοντά 3 χρόνια το περιμέναμε στα αγγλικά. 'Εχει καταπληκτική πρωτότυπη ιστορία, είναι άψογο τεχνικά και σε gameplay και θα έχει και χορταστικό πακέτο. Κοινώς είναι πολύ καλό σε όλα του. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται το κορυφαίο όλων για φέτος.

More
01 Νοε 2011 11:35 #34269 by mkllds
Βασικά εγώ λέω να το δω πρώτα και μετά να αποφασίσω! (Ίσως να μην είναι και του γούστου μου αυτού του στυλ τα adventures).

Απλώς ήμουν περίεργος αν αυτός ο ενθουσιασμός επικρατεί γενικά ή μόνο στο advocate.

Πάντως το ότι το περιμένουμε 3 χρόνια δεν λέει κάτι. Ίσως και να είναι παραπλανητική η αναμονή για κάποιο παιχνίδι και εννοώ ότι όταν περιμένεις κάτι τόσο πολύ στο τέλος ίσως και να του δίνεις περισσότερη αξία από ότι πρέπει.

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
01 Νοε 2011 12:45 #34271 by tsampikos
Το παιχνίδι είναι πράγματι καλό. Τα σπάει σε όλα τα Review. Στην Γερμανία είχα σαρώσει γι αυτό το περίμεναν όλοι με λαχτάρα. Από εκεί και πέρα δεν ήταν τεχνιτή η αναμονή γιατί η εταιρεία που θα το έβγαζε χρεωκόπησε και η κυκλοφορία του καθυστέρησε πολύ. Βάλε και μερικούς μήνες μέσ'στο νερό που χρειάζονται για την μετάφραση και προετοιμασία του παιχνιδιού και έχεις το μεγάλο αυτό διάστημα αναμονής. Άλλωστε και τα αγγλικά reviews επαινουν το παιχνίδι από πάνω μέχρι κάτω. Μια ματιά στο demo που είναι διαθέσιμο αρκεί. Πιστεύω ότι είναι από τα παιχνίδια του στυλ που χρειάζεται η Adventure κοινότητα για να αποκτήσει και πάλι το κάποτε μέγιστο κοινό της.

More
01 Νοε 2011 13:02 #34273 by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Re: Book of Unwritten Tales
Φαντάσου να μην είχε σαρώσει κιόλας το παιχνίδι . Καλό φαίνεται παρόλο που έπαιξα 1 λεπτό :D .Μακάρι να το ευχαριστηθούμε όλοι .

More
01 Νοε 2011 13:08 #34275 by mkllds
Βασικά εγώ δεν μίλησα για τεχνητή καθυστέρηση, απλά είπα ότι καμιά φορά η αναμονή μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Όταν περιμένεις κάτι για πολύ καιρό φυσικό είναι να το περιμένεις με περισσότερη λαχτάρα και να προσπερνάς τα διάφορα μειονεκτήματα του.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το θεωρούσα (προσωπικά εγώ) σαν το ποιο αναμενόμενο adventure των τελευταίων χρόνων και ούτε ότι θα φέρει την επανάσταση στο είδος (κάτι το οποίο δεν νομίζω να γίνει ποτέ αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα).

Τέλος πάντων αφού tsampiko το έχεις παρακολουθήσει τόσο κοντά κάτι θα ξέρεις παραπάνω, απλά μου έκανε εντύπωση για το συγκεκριμένο παιχνίδι η τόσο μεγάλη προσμονή.

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
01 Νοε 2011 13:19 #34276 by crocark

mkllds wrote: Η αλήθεια είναι ότι δεν το θεωρούσα (προσωπικά εγώ) σαν το ποιο αναμενόμενο adventure των τελευταίων χρόνων και ούτε ότι θα φέρει την επανάσταση στο είδος (κάτι το οποίο δεν νομίζω να γίνει ποτέ αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα).

Ακριβώς το ίδιο. Ποτέ δεν το θεώρησα πολυαναμενόμενο και ούτε ποτέ πίστεψα ότι θα φέρει καμιά επανάσταση στο είδος. Για να το προχωρήσω λίγο, δε θεωρώ ότι το είδος έχει ανάγκη από επανάσταση. Ούτε ότι πιο πολύς κόσμος θα έρθει στα adventures με μια κυκλοφορία διαφορετική. Πάντα πίστευα και πιστεύω και θα πιστεύω ότι το είδος είναι σε κρίση, αν είναι σε κρίση, γιατί είναι δύσκολο για τον πολύ κόσμο κι ότι ο κόσμος έτσι κι αλλιώς ψάχνεται για εφέ και junk-ό,τι να 'ναι (από φαγητό μέχρι παιχνίδια) κλπ. που τα έχω ξαναπεί και μάλλον κουράζω όσους τα έχουν ξαναδιαβάσει. Από κανένα παιχνίδι δεν περιμένω ποτέ να κάνει το κάτι διαφορετικό, άσχετα αν τύχει να τρελαθώ για κάποιο (τόσο σπάνια, όσο συχνά επανεκδίδεται το Monkey Island). Έτσι δεν μπορεί παρά να είναι απλά ένα ακόμη παιχνίδι για το οποίο απλώς εύχομαι να με διασκεδάσει, να με ζορίσει λίγο και να μη μου σπάσει τα νεύρα. Άμα τύχει να είναι το καλύτερο της χρονιάς που πέρασε δε θα διστάσω να το ψηφίσω όταν θα έρθει η ώρα, αλλά αυτό θα το κρίνω εκ των υστέρων. Και μεταξύ μας, επειδή δεν μένουν και πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς, μακάρι να είναι αυτό το καλύτερο όλων και μάλιστα με πολλή μεγάλη απόσταση, γιατί η χρονιά ήταν άθλια.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
01 Νοε 2011 13:30 #34277 by tsampikos
Εντάξει μπορεί επανάσταση να μην φέρει, μην τρελαθούμε κιόλας, ωστόσο, μια ώθηση πιστεύω θα την δώσει. Πάντως η χρονία ήταν όντως άθλια. Λίγα τα πραγματικά καλά παιχνίδια. Βέβαια μιλάμε για την διεθνή σκηνή, γιατί στη Γερμανία το ένα διαμάντι διαδέχεται το άλλο (Critter Chronicles, Haunted, Harvey's New Eyes...κλπ.) σε τακτά χρονικά διαστήματα.

More
01 Νοε 2011 13:34 #34279 by crocark

tsampikos wrote: γιατί στη Γερμανία το ένα διαμάντι διαδέχεται το άλλο (Critter Chronicles, Haunted, Harvey's New Eyes...κλπ.) σε τακτά χρονικά διαστήματα.

:lol: ... εντάξει, το 'πιασα το υπονοούμενο - άντε ρε Θρύλε, ένα γκολ κι ας χάσεις ... :rolleyes: (rolling eyes της δεήσεως)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ