Book of Unwritten Tales

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
01 Νοε 2011 13:37 #34281 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Book of Unwritten Tales
Όχι πραγματικά δεν ήταν υπονοούμενο για την ομάδα του Μαριδ...έεεεε..χμμχμ....του Μαρινάκη συγγνώμη, απλή αναφορά στον γερμανικό adventuriστικό κόσμο είναι, που στην κυριολεξία είναι παράδεισος! Και όχι μόνο στα παιχνίδια. Παντού!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
01 Νοε 2011 19:16 #34291 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Book of Unwritten Tales
Μόλις το παρέλαβα αλλά με ανησυχεί ότι κάτι γράφει για RPG κόσμο, εάν μου βγει κάτι τέτοιο πάει θα με τελειώσουνε. Κατά τα άλλα έχει μέσα CD με την μουσική του παιγνιδιού ένα υπέροχο βιβλιαράκι με τα concept art του παιγνιδιού και μία αφίσα, όχι manual δεν έχει σιγά που θα σου βάλουνε και manual, έ καημένη. :oops:

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
01 Νοε 2011 19:22 #34292 by tsampikos
Κι εμένα μου ήρθε σήμερα. Μη φοβάσαι giovanna, βάλε ένα gameplay video να δεις για να βεβαιωθείς. Πιο αdventure δεν γίνεται. :D

More
01 Νοε 2011 19:25 #34294 by giovanna
@tsampikos

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για να πω την αλήθεια δεν πρόλαβα ακόμα να το φορτώσω τώρα πάω :wink:

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
01 Νοε 2011 19:30 #34296 by tsampikos
Ούτε κι εγώ πρόλαβα, αλλά έχω δει σε βιντεάκια πολλά, ενώ δεν παρατήρησα σε καμιά παρουσίαση (που πιάνει κορυφή σε όλες) να αναφέρουν τίποτα για RPG εκτός και αν μου ξέφυγε.

More
01 Νοε 2011 23:52 #34300 by skoros
Replied by skoros on topic Re: Book of Unwritten Tales

giovanna wrote: Μόλις το παρέλαβα αλλά με ανησυχεί ότι κάτι γράφει για RPG κόσμο, εάν μου βγει κάτι τέτοιο πάει θα με τελειώσουνε. Κατά τα άλλα έχει μέσα CD με την μουσική του παιγνιδιού ένα υπέροχο βιβλιαράκι με τα concept art του παιγνιδιού και μία αφίσα, όχι manual δεν έχει σιγά που θα σου βάλουνε και manual, έ καημένη. :oops:

Είναι σατυρικό και καυστικό απέναντι στα rpg παιχνίδια [και γενικά στα fantasy τύπου Lord of the Rings], χωρίς όμως να ξεφεύγει και να θίγει...
Στο ντέμο που είχα παίξει είχε απίστευτες σπόντες για τους "κολλημένους" με τα rpg τυπου WoW.

More
02 Νοε 2011 00:40 #34302 by giovanna
@skoros

Μόλις τώρα πάω να το παίξω και μακάρι να είναι όπως λες, γιατί ξέρω ζευγάρια πού χωρίσανε γιατί ο άλλος ή άλλη είχανε κολλήσει με τέτοια παιγνίδια :oops: