The moment of Silence demo εντυπώσεις.

More
30 Οκτ 2004 21:07 #2953 by qrious
Σήμερα έπαιξα το αγγλικό demo του moment of silence και μπορώ να πω πως έμεινα παρά πολύ ικανοποιημένος. γενικά το παιχνίδι είναι pure adventure 3rd person point n click και είναι παρά πολύ προσεγμένο τόσο σε γραφικά όσο κ σε ήχο μιας κ είναι από τα λίγα adventure (ίσως το μονό, δεν θυμάμαι ίσως είχε κ το Brokensword3) που υποστηρίζει 5.1 dolby surround. το μονό που ίσως βρήκα σαν μειονέκτημα (γι άλλους είναι πλεονέκτημα) είναι ότι έχει παρά πολύ μεγάλους διαλόγους με πολύ καλό voice acting όμως. αυτα .

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
31 Οκτ 2004 21:49 #2958 by Nuclear

το μονό που ίσως βρήκα σαν μειονέκτημα (γι άλλους είναι πλεονέκτημα) είναι ότι έχει παρά πολύ μεγάλους διαλόγους με πολύ καλό voice acting όμως.

Χμμμ, γενικώς αν το παιχνίδι ειναι γεμάτο πολύ μεγάλους διαλόγους κουράζει. Μια ισοροπία ειναι καλή με μερικούς μεγάλους διαλόγους σε σημαντικά σημεία. Το παιχνίδι δέν το είδα, γενικά μιλάω.

Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker

More
31 Οκτ 2004 23:43 #2961 by qrious
το καλο ειναι οτι εχεις την επιλογη να περνας τα subtitles οταν τα διαβαζεις πιο γρηγορα απο τον διαλογο οποτε καπως καλυτερευουν τα πραγματα.

More
03 Νοε 2004 16:03 #2986 by Elessar
Πρέπει όντως να είναι καλό. Το adventure-archiv, γνωστό για τα πολύ αυστηρά reviews του, του έδωσε 90%!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
06 Δεκ 2004 20:27 #3226 by VirginPrune
Replied by VirginPrune on topic The moment of Silence demo εντυπώσεις.
Paidia kserete pote erxete sthn ellada ...?(h idi exei erthei?)
To perhmenw pos kai pos!

Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!

Tommy-boy ,eat your candy skull!

More
06 Δεκ 2004 21:59 #3230 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic The moment of Silence demo εντυπώσεις.

VirginPrune wrote: Paidia kserete pote erxete sthn ellada ...?(h idi exei erthei?)
To perhmenw pos kai pos!

Εχει έρθει εδώ καί καιρό. Μόνο πού είναι ψιλομάπα...

More
06 Δεκ 2004 22:18 #3231 by VirginPrune
Replied by VirginPrune on topic The moment of Silence demo εντυπώσεις.
Den einai auto poy perimenes giati apo kati screenshots pou eida moy fanhke arketa kalo exw akoysei kai kala logia?

Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!

Tommy-boy ,eat your candy skull!

More
06 Δεκ 2004 23:49 #3237 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic The moment of Silence demo εντυπώσεις.

VirginPrune wrote: Den einai auto poy perimenes giati apo kati screenshots pou eida moy fanhke arketa kalo exw akoysei kai kala logia?

Γιά ταινία καλό θά ήταν, γιά παιχνίδι είναι ανούσιο καί βαρετό. Adventure μέ γρίφους τής πλάκας δέν μπορεί νά λέγεται καλό... -- Αυτή είναι κι η δουλειά τών screenshots, νά δίαφημίζουν τά παιχνίδια.

• Visitor
  • Visitor
15 Ιουλ 2006 05:45 #10331 by
Εγώ πάντως το παίζω τώρα [κάλιο αργά παρά ποτέ] και μπορώ να πω ότι είναι συμπαθητικό. Δεν έχω βάλει το patch, λέτε να έχω πρόβλημα;

More
15 Ιουλ 2006 05:53 #10332 by qrious
μανια να ξεθαβεις παλια θεματα ρε παιδι μου.... αφου προς στιγμη νομιζα οτι αφησε παλι ποστ ο adreasnaxos (lol) (αυτο ειναι insidejoke)

• Visitor
  • Visitor
15 Ιουλ 2006 07:02 #10333 by
Εγώ φταίω; Αφού τώρα μου ήρθε! Στην ερώτησή μου έχεις κάτι να απαντήσεις; :wink:

More
15 Ιουλ 2006 08:08 #10336 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic The moment of Silence demo εντυπώσεις.
Δε θυμάμαι σε (ή μέχρι) ποιο σημείο του παιχνιδιού ήταν το demo, οπότε και δε ξέρω να σου πω αν σου χρειάζεται το patch. Λογικά όχι, αλλά δεν είμαι και σίγουρη.

Για το παιχνίδι πάντως (που κατ' εμέ είναι must buy παρά τα όποια προβλήματα που έχει) σου χρειάζεται οπωσδήποτε. Υπάρχει σοβαρό λάθος σ' ένα γρίφο και δε μπορείς να τον περάσεις αν δεν έχεις βάλει το patch γιατί οι πληροφορίες που παίρνεις για τον εν λόγω γρίφο είναι λάθος χωρίς το patch.

Ανέφερα ότι είναι must buy παιχνίδι? Ότι δεν είμαι αντικειμενική όταν το λέω αυτό, το είπα? :wink: :P

Nothing happens unless first a dream...

• Visitor
  • Visitor
15 Ιουλ 2006 08:11 #10337 by
Τώρα μάλιστα μου έκανες την καρδιά περιβόλι.............. Δηλαδή αν δεν βάλω patch τετέλεσται; Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να το βάλω.........

More
15 Ιουλ 2006 08:19 #10338 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic The moment of Silence demo εντυπώσεις.
Να πω ότι καταλαβαίνω... ψέμματα θα πω. :oops:

Κράτα τα saves σου (αν αυτό είναι το πρόβλημα), πέρασέ τα, ξαναβάλτα στο φάκελο, κι όλα μέλι γάλα. Δε θυμάμαι να είχαν πρόβλημα αναγνώρισης μετά. Αλλά και να 'χουν, πάλι δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα γιατί είναι παλιό παιχνίδι κι όλο και κάποιος θα 'χει να σου στείλει saved game εκεί που είσαι. :wink:

Nothing happens unless first a dream...

More
15 Ιουλ 2006 09:02 #10339 by giovanna
Εγώ το έχω παίξει εδω και πάρα πολύ καιρό, αλλά μπορώ να πω ότι πέρασα καλά μαζί του. Δεν ήτανε καθόλου κακό.

Εαν χρειάζεσαι σωσμένα παιγνίδια απλώς πες το :rolleyes: