2013 Aggie Awards - To ανέκδοτο της χρονιάς
- Elessar
- Topic Author
- Team
Υποψήφια τα:
Kentucky Route Zero - έχουν κυκλοφορήσει μόνο 2 acts από τις 5 - δλδ ανολοκλήρωτο
Brothers: A Tale of Two Sons - adventure; Το Gamespot διαβάζω;
The Cave - σα να λέμε metal η Χάρις Αλεξίου
The Walking Dead: 400 Days - DLC, όχι αυτόνομος τίτλος. 1 ώρα gameplay σύνολο
Papers, Please - έλεος, θα με πεθάνετε
BEYOND: Two Souls - υποψήφιο σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, ίσως πρόκειται για το Grim Fandango της εποχής μας.
Δεν σχολιάζω αρκετούς τίτλους που είναι στη λίστα, ακριβώς γιατί δεν τους έχω ξανακούσει ποτέ. Αμφιβάλλω ότι έχουν έστω και την παραμικρή σχέση με το είδος αλλά δεν θέλω να κρίνω κάτι για το οποίο δεν έχω γνώση.
Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να γυρίσεις πάρα πολλά χρόνια πίσω για να βρεις τη χαμένη αξιοπιστία του AG
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- NorThin
- Elite Member
και πουθενα το innerworld?
(μπας και μας τρολλαρουν τα παιδια?)
- crocark
- Adventure's Advocate
E;Elessar wrote: Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να γυρίσεις πάρα πολλά χρόνια πίσω για να βρεις τη χαμένη αξιοπιστία του AG
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Topic Author
- Team
Γράφουν:
Πως βάζεις τότε μέσα το Kentucky Route Zero, στο οποίο έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 από τα 5 επεισόδια;Although their respective first episodes were released in 2013, Broken Age, Broken Sword 5: The Serpent's Curse, The Walking Dead: Season Two and The Wolf Among Us will be carried over to 2014.
Τέλος, όπως με πληροφόρησε και ο Άλκης, έχουν στην κατηγορία 'Best Writing: Comedy' το Night of the Rabbit - στο οποίο υπάρχει μόνο ένα (1) αστείο καθ' ολη τη διάρκεια του!
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Elessar
- Topic Author
- Team
tsampikos wrote: Ξέχασαν να βάλουν μέσα το Crysis 3. Απαράδεκτοι.
Σωστός Τσαμπίκο
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Δηλαδή αντί να έχουν κατηγορία "Best Alternative (λέω γω τώρα) Adventure" και να βρίσκετε εκεί ό,τι παρακλάδι υπάρχει έχουν βάλει τη "μάνα" ειδική κατηγορία....
Ρε Ουστ!
Όχι Τσαμπίκο. Το Crysis 3 δεν είναι adventure. Κάποιος από το Adventure Gamers μου είπε ότι είναι RPG γι' αυτό δεν το έχουν στα υποψήφια...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
Πάντως άμα ξεκινήσουμε πόλεμο εγώ θα πάω με τους άλλους. Ειδικά στο ξύλο θέλω να είμαι με τους νικητές και οσο αν πεις, είναι πιο πολλοί οι άλλοι ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Topic Author
- Team
- tsampikos
- Master of Dimensions
- manos426f
- Futuristic Fedora
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο.
Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο και να μη κοιτάμε μόνο το εξωτερικό, σε παρόμοιο ολίσθημα υπέπεσε κι ο αρχισυντάκτης του PC Master, Παύλος Δημόπουλος, ο οποίος στο άρθρο με τα βραβεία για τα παιχνίδια της χρονιάς "βάφτισε" adventure game of the year το "Brothers: Α tale of two sons", έχοντας ως runner-up, εκτός του "Broken Sword 5", το "The Cave".
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- crocark
- Adventure's Advocate
Όπως το φαντάστηκα λοιπόν. η γνωστή παθολογία. Για τσαμπυκά κανείς ... Πφφφφφφ ... Χάρηκα κι εγώ ...Elessar wrote: Κανένα ξύλο δεν παίζουμε με το AG - δεν είμαστε καν "ανταγωνιστικά" sites και ούτε υπάρχει τέτοια σκέψη στο post μου, αν εννοείς αυτό
(άμα βγει ΚΑΙ ο mal και πει κακή κουβέντα για το AGs, ειλικρινά, πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω πίσω ... εγώ φεύγω ... ήδη τα έχω δει όλα ...)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Topic Author
- Team
manos426f wrote: Μιλάμε για το ίδιο site που περιέλαβε στο Top-10 των adventure games όλων των εποχών το Portal 2.
Όντως, το είχα ξεχάσει αυτό
- mkllds
- Futuristic Fedora
On topic. Γιατί ασχολούμαστε με την συγκεκριμένη ψηφοφορία όπου έχει, όπως είπε και ο Κώστας, ξεχωριστή κατηγορία για παραδοσιακό adventure;
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Elessar
- Topic Author
- Team
mkllds wrote: On topic. Γιατί ασχολούμαστε με την συγκεκριμένη ψηφοφορία όπου έχει, όπως είπε και ο Κώστας, ξεχωριστή κατηγορία για παραδοσιακό adventure;
Δεν έχεις και άδικο, απλά με ενοχλεί όταν η "ναυαρχίδα" των sites που ασχολούνται αποκλειστικά ( με adventures έχει τέτοια θεώρηση για το είδος.
Αν είναι έτσι, είναι οκ π.χ και το Metal Hammer να βάζει κριτική του τελευταίου άλμπουμ της Beyonce.