Broken Sword 5: The Serpent's Curse

More
16 Ιουν 2014 20:33 #43924 by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
20 του μηνός κυκλοφορεί retail η collector's edition του μαζί με τα 4 προηγούμενα, soundtrack, poster κ.λπ..

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
16 Ιουν 2014 20:37 #43925 by skywalker333
Replied by skywalker333 on topic Re: Broken Sword 5: The Serpent's Curse

Pournelaos wrote: 20 του μηνός κυκλοφορεί retail η collector's edition του μαζί με τα 4 προηγούμενα, soundtrack, poster κ.λπ..

είσαι άγιος, δεν το είχα πάρει χαμπάρι! 33λίρες, τζάμπα ειναι. έφυγε το preorder, αμαρτια να μην τα έχω ένα συγχρονο πακετάκι!
+όπως είπαμε κ αλλού, πλέον δεν υπάρχει retail σχεδον πουθενά!

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
16 Ιουν 2014 21:02 #43927 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Ενδιαφέρον. Υπάρχει κανένα link που να λέει τι ακριβώς περιλαμβάνει το πακετάκι;

More
16 Ιουν 2014 21:09 #43928 by skywalker333

Castledoque wrote: Ενδιαφέρον. Υπάρχει κανένα link που να λέει τι ακριβώς περιλαμβάνει το πακετάκι;

Collector's Edition Content:

Collector's Edition- Game Box - EN
Broken Sword 5 - Game DVD (with Steam Key) - EN
Booklet (4 page) - EN
Digital Manual - EN
Digital 'Director's Notes' - EN
Official Soundtrack for Broken Sword 5 - universal language
Poster - universal language
Artbook, 32 pages - universal language
Graphic novels:
Broken Sword 5 - EN -12 pages
Broken Sword 1 - EN -8 pages
Broken Sword 2 - EN -8 pages
All Games of the Broken Sword Series: - EN
Broken Sword: Director's Cut
Broken Sword 2 - The Smoking Mirror
Broken Sword 3 - The Sleeping Dragon
Broken Sword 4 - The Angel of Death

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
16 Ιουν 2014 21:12 #43929 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Πωπω, μου τρέχουν τα σάλια, αλλά σκέφτομαι σοβαρά να χτυπήσω τη συλλεκτική του Divinity: Original Sin και δε με παίρνει να πάρω και τα δύο.

Δίλημμα... :cry: :cry: :cry:

More
16 Ιουν 2014 21:39 #43930 by skywalker333

Castledoque wrote: Πωπω, μου τρέχουν τα σάλια, αλλά σκέφτομαι σοβαρά να χτυπήσω τη συλλεκτική του Divinity: Original Sin και δε με παίρνει να πάρω και τα δύο.

Δίλημμα... :cry: :cry: :cry:

κάνε υπομονη πριν την παρεις γιατι η beta δεν με αφησε πολυ ικανοποιημένο στο combat system. πολύ δυσκινητο και αργό. βεβαια πάει καιρός οποτε δε ξερω αν βελτιώθηκε ως τωρα.

More
17 Ιουν 2014 11:35 #43939 by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: Broken Sword 5: The Serpent's Curse

Castledoque wrote: Ενδιαφέρον. Υπάρχει κανένα link που να λέει τι ακριβώς περιλαμβάνει το πακετάκι;

H Revolution δεν το ανακοίνωσε, το είδα τυχαία για preorder σε καταστήματα. :neutral:

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
19 Ιουν 2014 10:41 #43953 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Re: Broken Sword 5: The Serpent's Curse

Pournelaos wrote:

H Revolution δεν το ανακοίνωσε, το είδα τυχαία για preorder σε καταστήματα. :neutral:

Την ίδια απορία είχα και εγώ... Πως και δεν το ανακοίνωσε ακόμα.

Με χαρά, όμως, είδα ότι επιτέλους βγήκε η retail έκδοση! :)
www.game.co.uk/en/broken-sword-5-the-ser...ctors-edition-300782

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
08 Αυγ 2014 11:40 #44277 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά το τελευταίο καιρό είχε δημιουργηθεί μια αναταραχή στο forum της Revolution. Η αιτία ήταν οι retail εκδόσεις για τους backer που τελικά δεν ήταν DRM-free όπως είχαν υποσχεθεί. Οπότε και υπήρξαν έντονες αντιδράσεις. Ο Σεσίλ προσπάθησε να δικαιολογηθεί με το να στείλει μήνυμα ότι είχε δώσει την δυνατότητα στους backers να το κατεβάσουν και από αλλού, από το GOG βασικά, που ήταν DRM-free και ότι η χρησιμοποίηση του steam ήταν επιλογή του publisher που είχε αναλάβει την retail έκδοση. Αλλά δεν μάσησαν και έγραψαν ότι πρώτον πλήρωσαν πάνω από 100$ για μια DRM-free έκδοση και δεύτερον ότι δεν τους ενημέρωσε από πριν. Στο τέλος με μια καινούρια ενημέρωση είπε ότι όποιος θέλει μπορεί να στείλει μήνυμα στο <!-- e --><a href="mailto:DRM-Free@revolution.co.uk]DRM-Free@revolution.co.uk[/url]<!-- e --> και να του στείλουν καινούριο DRM-free DVD.

Στα του παιχνιδιού τώρα. Είμαι στην αρχή του episode 2 και το παιχνίδι μ' αρέσει αρκετά. Βέβαια έχει τα χαζά του ως κλασσικό Broken Sword με κάτι κατσαρίδες και τέτοια αλλά τα προσπέρασα και το ευχαριστιέμαι. Δύο παράπονα έχω όμως. Γιατί δεν τύπωσαν ένα manual και γιατί έχει μόνο 8 θέσεις για save;

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
08 Αυγ 2014 13:05 #44283 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Συγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά: ζήτησαν από τους φανς 100$ για τους &quot;ανταμείψουν&quot; με μια retail έκδοση που -όπως συγκρίνω- δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή που πωλείται τώρα στη μισή τιμή ή κάνω λάθος; (άντε πήραν και ένα t-shirt παραπάνω)
Γιατί αν είναι έτσι, συγνώμη αλλά έχουν πιο σοβαρά θέματα να φωνάζουν από το DRM. Αν η Kickstarter έκδοση έχει κάτι το διαφορετικό (που αυτόματα την κάνει πιο σπάνια), τότε ας φωνάζουν για αυτό.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
08 Αυγ 2014 13:47 #44287 by mkllds
Δεν ξέρω τι έχει αυτή που πωλείτε τώρα αλλά μπορώ να σου πω τι έχει αυτή για τους backers. Και ναι το θέμα για το DRM ήταν καθαρό foul από μεριάς Σεσίλ και καλώς φώναζαν.

Για τους backers έχει ένα μεγάλο κουτί έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά, το DVD του παιχνιδιού, DVD με τα προηγούμενα 4 παιχνίδια, τρία comics (εντάξει 5-6 σελίδες είναι το καθένα), ένα poster, το soundtrack και το μπλουζάκι. Κακώς όμως το συγκρίνεις με αυτό που κυκλοφορεί τώρα γιατί ουσιαστικά τα λεφτά που έδωσαν τότε είχαν το σκοπό του support του project και όχι του pre-order οπότε οι τιμές ήταν τσιμπημένες. Και αφού είπα αυτό πάω να αυτόμαστιγωθώ που παρασύρομαι με τις retail εκδόσεις...

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
08 Αυγ 2014 14:31 #44289 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Broken Sword 5: The Serpent's Curse

mkllds wrote: πάω να αυτόμαστιγωθώ που παρασύρομαι με τις retail εκδόσεις...

Ένας είχε μείνει κάπως σοβαρός. Αμέσως να τον κατασπαράξετε ωρέ σκύλες της λύσσας :(

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
08 Αυγ 2014 14:46 #44290 by mkllds

Constantine_R wrote: ζήτησαν από τους φανς 100$

100$ + 15$ τα shipping costs = 115$ ή αλλιώς περίπου 86€...

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
08 Αυγ 2014 15:26 #44291 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Broken Sword 5: The Serpent's Curse

mkllds wrote: Κακώς όμως το συγκρίνεις με αυτό που κυκλοφορεί τώρα γιατί ουσιαστικά τα λεφτά που έδωσαν τότε είχαν το σκοπό του support του project και όχι του pre-order οπότε οι τιμές ήταν τσιμπημένες.

Σωστό και απολύτως σεβαστό. Δεν θα ήταν όμως ακόμα πιο ωραίο όλους εσάς που δώσατε ένα τέτοιο σεβαστό ποσό να σας ευχαριστήσουν με μια κουτάτη έκδοση που θα ήταν μοναδική και αυτομάτως θα είχε άλλη αξία, όπως για παράδειγμα έγινε με τον Tex; εκτός (ξαναλέω) αν σου έστειλαν κάτι διαφορετικό από αυτό:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
08 Αυγ 2014 16:04 #44292 by mkllds
Εκτός από το μπλουζάκι, το όνομα που θα έβαζαν στα credits (δεν το έχω τελειώσει ακόμα για να ξέρω) και τους κωδικούς για το GOG, για την έκδοση σε Linux, Αndroid και iOS όπως και κάποια άλλα digital rewards δεν βλέπω κάτι διαφορετικό. Αλλά ναι ήταν πολλά τα λεφτά.

Αλλά όλα αυτά τα ξέραμε, όπως ξέραμε ότι αν έβγαζαν κουτί δύσκολα θα το έδιναν για 115$ γιατί αλλιώς ποιός θα το αγόραζε. Για το DRM όμως είχαν πει ότι θα είναι free οπότε κακώς άλλαξαν πολιτική και κακώς δεν μας το είπαν από πριν.

Στο Tex δεν έβγαλαν καν retail για τους μη backers. Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν το ξέρω; Άσε με και μ’ αυτούς. Έστειλαν μήνυμα ότι θα ξεκινήσει η διανομή το φθινόπωρο… Περιττό να πω ότι δεν έχω δει ακόμα ούτε το demo.

Και επίσης άσε το Inner World και ξεκίνα το Broken Sword τώρα που το παίζω και εγώ!

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.