Grim Fandango Remastered Edition
- skywalker333
- Topic Author
- Elite Member
Grim Fandango Remastered Edition απο την Double Fine.
αλλά μη χαίρεστε, ειναι exclusive για PS4 και PS Vita, τουλάχιστον στην αρχή. Ο Tim άφησε να εννοηθεί πως θα βγει στο μέλλον κ σε άλλες πλατφορμες αλλά για αρχή κ άγνωστο για ποσο καιρό, μονο στις κονσόλες της Sony.
κ τώρα μπορείτε να χαρείτε και να εκνευριστείτε ταυτοχρονα!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- maladroid
- Templar Hunter
And here's my reaction:
No good deed goes unpunished
- skywalker333
- Topic Author
- Elite Member
ήμουν σε skype chat με την υπόλοιπη ομάδα του gameover μιας κ καλύπταμε το event και η αντίδρασή μου ήταν ακριβώς αυτη:
04:49
βαστα καρδουλα μου!
τι θα επαναφερεις απο τον τον tim?!?
έλα έλα έλα!!!
ΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙ
$#%@#%#@
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕ!!!!
...(10-20 δευτερα μετά)
ΑΝΤΕ Κ Γ######!
τι θα πει ps4/vita exclusive!
PC GAME ΡΕ Μ######!!!!
ΑΑΡΑΡΡΡΡΓΚΚΚ#%@$#^#$
τα νεύρα μου....
04:52
νομίζω τα λεει όλα...
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- skywalker333
- Topic Author
- Elite Member
Elessar wrote: Ρε παιδιά, οι κονστολάδες δεν νιώθουν από adventures, πόσο περιμένετε πια να πουλήσετε;
καλά, η remastered ξέρεις πως θα ειναι έτσι?
με hint system να σε κρατάει απο το χέρι, casual mode και δυνατότητα skip puzzle. Σιγα μη βγει αυτο το παιχνίδι ως έχει σε κονσόλα, ούτε το 0.1% δεν θα μπορεί να το τερματίσει!
- Elessar
- Team
- skywalker333
- Topic Author
- Elite Member
κλαιω!!!
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Εγώ πάντως προτείνω και skip game mode. Πατάς το κουμπάκι και βλέπεις σε fast-forward ολα τα cut-scenes και μετά τους τίτλους τέλους. Το βλέπω να πουλάει σα ζεστό ψωμί!Skywalker333 wrote: με hint system να σε κρατάει απο το χέρι, casual mode και δυνατότητα skip puzzle. Σιγα μη βγει αυτο το παιχνίδι ως έχει σε κονσόλα, ούτε το 0.1% δεν θα μπορεί να το τερματίσει!
- maladroid
- Templar Hunter
Legit απορία, εκεί στην Double Fine έχουν ήδη 4-5 projects υπό κατασκευήν. Μικρομεσαία μεν, μπόλικα δε, για στούντιο τέτοιου μεγέθους.Castledoque wrote: Συγγνώμη το Broken Age έχει σκοπό να το τελειώσει σε αυτή τη δεκαετία;
Ωστόσο, στην ανακοίνωση του GF Remastered ο Playstation μπούλης ανέφερε ότι το συγκεκριμένο project ετοιμάζεται σε συνεργασία με την Double Fine ΚΑΙ ένα τρίτο στούντιο. Υποψιάζομαι ότι εκείνοι είναι που έχουν αναλάβει το heavy-lifting (see what I did there?) και η παρέα του Tim θα έχει απλά τη γενική επίβλεψη για να μη χαθεί το πνεύμα του παιχνιδιού. Εγώ εκείνο που ελπίζω είναι να διατηρήσουν αναλλοίωτο το αυθεντικό voice-acting γιατί άμα έχουμε τίποτα recastings, όπως στο GK: Anniversary, θα κατεβάσω κοκτέιλ χλωρίνης.
- skoros
- Banned
Δε το χα σκεφτεί αυτό... Λες να μας ξενερώσουν έτσι άσχημα;maladroid wrote: Εγώ εκείνο που ελπίζω είναι να διατηρήσουν αναλοίωτο το αυθεντικό voice-acting γιατί άμα έχουμε τίποτα recastings, όπως στο GK: Anniversary, θα κατεβάσω κοκτέιλ χλωρίνης.
- maladroid
- Templar Hunter
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Κι ένα πολύ ωραίο αρθράκι (imho) εμπνευσμένο από τη μεγάλη adventuro-ανακοίνωση της SONY:
5 adventures που θέλουμε να επανεκδοθούν (μετά το Grim Fandango)
Nothing happens unless first a dream...
- skywalker333
- Topic Author
- Elite Member
Fallen_Angel wrote: Παρότι το GF ανήκει στο προσωπικό μου Top-5 για πολλούς λόγους, και παρότι κατά βάθος μοιράζομαι κάποιους από τους φόβους σας για τη remastered έκδοση, παραμένω απείρως αισιόδοξη για το αποτέλεσμα. Worse case scenario, να αγαπηθεί από ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με τον original τίτλο (ή το genre γενικώς) και να φανεί (συγκριτικά) λίγο στους μυημένους που πίνουν νερό στο όνομα του Scafer. Εε, δε χάσαμε και τίποτα, το original παραμένει στη διάθεσή μας. Αντιθέτως, πιθανά να κερδίσουμε πολλά.
Κι ένα πολύ ωραίο αρθράκι (imho) εμπνευσμένο από τη μεγάλη adventuro-ανακοίνωση της SONY:
5 adventures που θέλουμε να επανεκδοθούν (μετά το Grim Fandango)
α κοιτα να δεις, εμένα δεν με χαλάει το να έχει ΚΑΙ casual mode, αρκεί να κρατηθεί και το original mode για εμάς. επίσης, προφανώς θέλω το παλιό voice acting αλλά μπορώ να καταπιώ κ αν κάνουν αλλαγές.
και άντε κ να δεχθώ ότι μπορεί να κάνει ζογκλερικα με τα 200 projects που κάνει ταυτόχρονα και να μπορέσει να το δώσει κ αυτό σωστά κ προσεγμένα.
αυτό που μου έκατσε στον λαιμό ειναι οτι θα βγει πρώτα για κονσόλα και αργότερα (το πόσο κανείς δεν ξέρει, εξαρτάται απο την συμφωνια τους με την Sony) θα το δούνε αυτοί που το ζητάνε τόσα χρόνια.
υγ: Και έχω μια φοβία. Πως το update μπορεί να αλλάξει ριζικά το στυλ των παιχνιδιών οπως έγινε στα Monkey Island που είχαν ρεαλιστικό σχέδιο και το έκαναν cartoon για να ταιριάζει στα 3-4-5.
- Elessar
- Team
Trivia: Επίσης, έχω την εντύπωση πως πρώτη φορά είδαμε στο Curse of Monkey Island το μηχανισμό όπου με διπλό κλικ σε έξοδο άλλαζε αμέσως οθόνη χωρίς να χρειαστεί να περπατήσει μέχρι εκεί ο Guybrush - πάντα μπροστά τα παιδιά μας.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Τι έιναι Demestos?
Εγώ θα ήθελα να το αφήσουνε όπως ητανε και το λατρέψαμε και απλώς να διορθώσουνε τον χειρισμό του, και να μπορούμε να το παίξουμε με τα καινούργια μηχανήματα τίποτα άλλο παρακαλώ 'Κάτω τα χέρια απο τις εποπίες'