Still Life
- Elessar
- Team
Σεναριακά δεν έχουν καμία σχέση, απλά θα γνωρίσεις λίγο καλύτερα τον χαρακτήρα του Gus MacPherson.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- aiRness
- Platinum Member
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- omen
- Moderator
Thelw mono na teleiwsw to post mortem prwta ....me paidevei to atimo!!!
- a_steria
- Elite Member
mmm...I don' t think this will help...
- Elessar
- Team
ΥΓ. Ώπ, τώρα το είδα...400 posts. Έχουμε καεί εδώ μέσα!!
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Elessar wrote: [...]Είμαι ήδη στο Chapter 5, με 4 ώρες παιχνιδιού!! [...]
Όλο-όλο το παιχνίδι να διαρκεί 7-8 ώρες. Βάλε όμως και κανά 5ώρο που θα χρειαστείς για 2 και μόνο γρίφους... είσαι γύρω στις 12 συνολικά. Μικρούλη είναι δε λέω, αλλά ουσιαστικά δεν είναι μικρότερο από το Syberia.
Enjoy it while it lasts!
Nothing happens unless first a dream...
- Tasos
- Templar Hunter
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Βέβαια... Παπασωτηρίου είναι αυτός. Οι τιμές δαγκώνουν!
- Mortal
- Adventure's Advocate
Fallen_Angel wrote:
Elessar wrote: Παναγία μου ένα post :shock: :shock: Ξεπέρασες και τον Mortal
Υπερβολές!
Έλειψε ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια!
Καλά το αφήνω να περάσει γιατί έχω αφήσει πίσω μου τα games αυτήν την περίοδο! (Ευλογημένο να είναι το DSL).
Πάντως για το Still Life (επι του θέματος, άρρωστος θα είμαι) θέλω να πω πως από το trailer εντυπωσιάστηκα, εντάξει οι επαναλαμβανόμενες ενέργειες αρκετές αλλά δεν σε κουράζουν υπερβολικά. Ατμοσφαιρικό όσο δεν πέρνει, ήχος και εικόνα αποτελούν έναν υπέροχο συνδιασμό για να τραβήξει παρανοϊκούς όπως και εγώ. Οι διάλογοι μου 'πεσαν λίγο υπερβολικοί, σαν να διάβαζα αστυνομικό των 50s, 60s, or 70s, αλλά τελικά το χώνεψα. Μέχρι που σκέφτομαι να το χτυπήσω.
Και εκτός θέματος πάλι, εντάξει το γύρισα σε Action mode οπότε θα με βρείτε στο wolfenstein classic του happy penguin, σε αυτό το depot σχεδόν με γνωρίζουν όλοι ως LaggyFailedDoc!
Και σχετικά με τα μυνήματα, όπως το είχε πει και ο Real NC απλά εγώ άπλωνα σεντόνια!
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Zagorin
- Spammer
- Sandman
- Elite Member
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.
- chalatz
- Elite Member
zagorin wrote
Αφού δεν θα απαντηθεί κανένα σχεδόν ερώτημά σας. ΚΑΝΕΝΑ. Σαν ο σχεδιαστής να μην μπόρεσε να βρει ένα λογικό φινάλε που να δένει όλα τα αναπάντητα ερωτήματα και το εγκατέλειψε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΚΡΙΜΑ.
Δυστυχώς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Let's See Who Goes Down First
- Mortal
- Adventure's Advocate
Sandman wrote: Συγνώμη για το άσχετο της ερώτησης αλλά Mortal για πιο Wolfenstein μιλάς?Το Return to Castle Wolfenstein??
Yeap!!! Μόνο τα κλασσικά παίζω, τα ιδιαίτερα νεωτεριστικά, φωτεινά, ευάερα, ευήλια και λοιπά παιχνιδάκια τα αφήνω για τα νιάτα, αν δεν έχει το παιχνίδι σκοτάδι, στενούς διαδρόμους, αίμα, κραυγές, και πολλά πυρομαχικά δεν με εμπνέει! Είναι καλό adventure! Αν είσαι γιατρός ψάχνεις να βρεις τα πτώματα, αν είσαι αξιωματικός να ψάχνεις να βρείς τον άσχετο που ουρλιάζει θέλω ammo, θέλω ammo (σαν κακομαθημένο πιτσιρίκι που ζητάει παγωτό απο τον μπαμπά του) και που δεν κάθεται και σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά τον κυνηγάς για να του τα δώσεις, και στο τέλος εκεί που του τα δίνεις πεθαίνεις κιόλας και δένει το πράγμα, και μετά σου λένε οι άλλοι 'μα γιατί τον πυροβόλησες, δικός μας ήταν'!!!
Έλα καμιά βόλτα καμιά φορά. Servers για 64 άτομα, για να γίνεται παιχνίδι, (και για να μην παίζεις το ρόλο του θύματος χρειάζονται πάντα πολλά άτομα). Γενικά το Depot, το Beach και το Destruction ήταν ότι καλύτερο σε χάρτες και μάλιστα με stop-watch και Side-switching έχει ενδιαφέρον. Και οι ώρες κυλούν, (καλά έχω χάσει και μέρα παίζοντας).
[/Full Off-Topic Mode]
Έκανα και την ιεροσυλία της ημέρας!
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- neo83_gr
- Schattenjäger
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
ΑΛΛΑ! Τα κουλουράκια άθλιος??? :shock: Εντάξει, να καταλάβω πως δε σου άρεσε για τους χι ή ψι λόγους, αλλά όχι και άθλιος βρε παιδί. Και πολύ διαφορετικός ήταν από τα συνηθισμένα και πολύ ενδιαφέροντας σαν concept. Εξ ου και μερικοί τον λατρέψαμε! (και σε διαβεβαιώ πως από μαγειρική δε ξέρω και πολλά παραπάνω από εσένα. )