Βιντεοσκοπημένοι ηθοποιοί στα adventures
- Sandman
- Elite Member
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
aiRness wrote: Το marketing και η διαφήμιση έχει κάνει την αγορά και τον καταναλωτή να υπάρχουν σε ένα μαντρί, μην λέμε ότι θέλουμε. Δυστυχώς αυτός που κάνει καλό marketing με ένα μέτριο και προς το κακό ακόμα προϊόν, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πουλήσει (και να μην πουλήσει βέβαια). Εφόσον γίνεται αυτό σε μικρό ή σε μεγάλο ποσοστό (κατα τη γνώμη μου σε αρκετά μεγάλο, δεν χρειάζεται έρευνα, βγείτε στους δρόμους) σημαίνει ότι είναι γεγονός. Καρκίνο να βγάλουνε οι marketoκόρακες.
Δυστυχώς, υποχρεώνεσαι δια ροπάλου, να το παραδεχθείς...Και για αντίσταση θέλει αρκετή θέληση. Ή άδεια τσέπη, όταν τα έχεις ήδη δώσει εκεί που θεωρείς ότι θα σου προσφερθεί η ανάλογη ευχαρίστηση (πολλές ελπίδες, μεγάλες προσδοκίες που απλά ξεθωριάζουν). Έχω, παλαιότερα, αγοράσει ουκ ολίγους τίτλους (και σχεδόν ποτέ χάρην μιας διαφήμισης, ίσως πιο πολύ πειραματισμός ήταν)και πλέον με όλο αυτό το marketing απλά βλέπω την αγορά να βυθίζεται σε καινούργια βάθη (όχι απλώς να παρακμάζει, (θα αποτελούσε μια ιδιαίτερα ήπια θεώρηση, αν το δήλωνα έτσι)) σε καλά/μέτρια/κορυφαία αντίγραφα αντιγράφων που απλά διαφημίζονται καλά (σε τίτλους του κάθε είδους, από τους οποίους μερικούς ενδεχομένως να χτυπήσω κάποια στιγμή) και που σου αφήνει ψυχολογικά μια αίσθηση ως κάτι που έχει μολυνθεί από την ανίατη ασθένεια που λέγεται διαφήμιση, γιατί μόνο έτσι κάποιος μπορεί να την αποκαλέσει και που περιμένεις να αναλάβει ο χειρούργος και να ακρωτηριάσει το μολυσμένο μέλος.
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Mortal
- Adventure's Advocate
Sandman wrote: Καταρχάς άλλο consoles και άλλο υπολογιστές .Στις consoles πέφτουν απίστευτα λεφτά για διαφήμιση. Όσον αφορά τα pc όταν μιλάμε για 30άρες και 40άρες σημαίνει ότι το παιχνίδι πρέπει να κάνει πωλήσεις πάνω από 1μύριο για να έχει κέρδος η εταιρεία,που είναι υπερβολικά μεγάλο νούμερο φυσίκα και ελάχιστα παχνίδια αγγίζουν κάθε χρόνο αυτά τα νούμερα.
Το ξέρουμε, το ξέρουμε, το θέμα είναι πως αυτοί που "διαμορφώνουν" την αγορά είτε δεν το ξέρουν (καλά είναι και δύσκολο να καταλάβουν τι σημαίνει υπολογιστής ως εργαλείο και ως νοοτροπία), είτε δεν το πιστεύουν. Marketing σπούδασαν οι άνθρωποι ή αλλιώς την τέχνη του να καταστήσεις κάτι άχρηστο ως αναγκαίο. Δηλαδή πρέπει να 'χεις το PC σου και 5 δις/μύρια consoles (τις οποίες είναι ποινικό αδίκημα να μην τις αλλάζεις και κάθε χρόνο!) Τόσα λεφτά πετάνε κυριολεκτικά οι άνθρωποι γιατί να μην σου τα πάρουν πίσω.
Sandman wrote: Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις όταν υπάρχει σίγουρο κέρδος.Μιλάω δηλαδή για τα MMORPG's(τρομερά κέρδη) και παχνίδια όπως World of Warcraft και Everquest 2 που σίγουρα οι εταιρείες επένδυσαν τεράστια κεφάλαια στη δημιουργία τους.Η Blizzard με το WoW όμως τα κέρδη που θα έχει κάνει σε 1 χρόνο θα αρκούν για να φτιάξει 100 FMV adventures.Μπορεί να τελειώσει και το Warcraft Adventure,ποτέ δεν ξέρεις.
Δεν έχω γνώμη ακόμη τουλάχιστον για τα συγκεκριμένα δικτυακά, και δεν ξέρω ακριβώς και σε τι ηλικιακά φάσματα κινούνται περισσότερο. Βέβαια το σίγουρο είναι πως θα αποτελέσει το επόμενο πεδίο αντιπαράθεσης που θα αναδείξει τους νικήτές και τους πτωχευμένους!
Sandman wrote: Ο άλλος τρόπος είναι από τα δικαιώματα της engine.Παιχνίδια όπως το Half-Life 2,Doom 3 που βρισκόντουσαν στο στάδιο παραγωγής πολλά χρόνια και με τρομερή διαφήμιση σίγουρα κόστισαν υπέρογκα ποσά,όμως ήδη ετοιμάζονται νέα games από άλλες εταιρείες που αγόρασαν τα δικαιώματα των engines.Τα αdventures πάλι λόγο των χαμηλών πωλήσεών τους δεν περισσεύουν φράγκα για αγόρα engines πρώτης γραμμής.Επίσης και στα RPG το ίδιο επικρατεί με ελάχιστες εξαιρέσεις(new might of magic).
Όντως είναι ακριβά, αλλά αν θυμάμαι καλά υπάρχουν πολλά επίπεδα με τα οποία κάποιος ιδιώτης ή εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα engine πρώτης γραμμής. Μπορούν να μην πάρουν το επίπεδο full support και απόλυτης ελευθερίας χρήσης (ας μην έχουν τον φωτορεαλισμό και τα volumetric lights), ας έχουν ένα καλό engine που με αρκετή δουλειά και ένα καλό σενάριο με πολλές καλοσχεδιασμένες τοποθεσίες και έξυπνους γρίφους. Καλά δεν μας λείπει εντελώς, υπάρχουν ακόμη adventures (και θα υπάρχουν και στο μέλλον καλώς εχόντων των πραγμάτων, και στην μορφή που έχουμε συνηθίσει, απλά δεν θα είναι πολλά), απλά τα "νέας γενιάς" adventures θα είναι ικανά να προσελκύουν το ενδιαφέρον και άλλων παικτών άπο άλλα είδη (ίσως εκεί να σκοπεύει και το Dreamfall, το 8 και άλλοι επερχόμενοι τίτλοι), και φυσικά και εμας των "παλιών" που πατάμε με τα πολλά μας πόδια (μας φύτρωσαν) σε πολλά είδη παιχνιδιών.
Ή ακόμη στο παλιό engine που είχε αγοράσει το licence (ή είχε χτίσει την εταιρεία που το έφτιαξε) η Bethesda, θα μπορούσε να στηθεί ένα adventurάκι αχανών εκτάσεων, πόλεων τοποθεσιών που το μόνο που θα ήθελε θα ήταν χρόνος, αν σκεφθείς πως ένα απλό battle-based game ήθελε 15-20 μέρες σερί για να τελειώσει, σκέψου ένα αντίστοιχο puzzle game (όπως έχει επικρατήσει να αποκαλούν τα adventures εμπορικά), με καμιά 300 χαρακτήρες και εκατοντάδες κτίρια, ναούς, σπήλαια, και ότι βάζει ο νους σου.
Sandman wrote: Τέσπα η κουβέντα ξέφυγε και sorry για αυτό.Ακόμα 8υμάμαι πάντως την εντύπωση που μου χε προκαλέσει το Dracula Unleashed όταν είχε πρωτοβγεί.Νιάνιαρο ήμουν(22 είμαι τώρα) και είχα παει σε ενα φίλο μαζί με τον αδερφό μου και το είχαμε τερματίσει σε ένα απόγευμα.Ήταν όντως κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη την εποχή.
Και πότε δηλαδή δεν "την ξέφυγα" την συζήτηση!? Όχι δεν θα πάρεις την ευθύνη μου, δεν το επιτρέπω! Είναι δική μου! Δική μου! Άστην κάτω! Sorry - Offtopic alarm!
Dracula Unleashed! Τι μου θύμισες τώρα! Όντως αυτό πρέπει να ήταν και παλιότερο του 7th Guest. Ένα λάθος, δεν κράταγες το σωστό αντικείμενο, αργούσες λίγο παραπάνω και άντε ξανά το video από την αρχή. Όσο για τον Stoker, ο μακαρίτης θα έπρεπε να έχει γίνει ανεμιστήρας στον τάφο του έτσι όπως συνέχισαν την ιστορία!
- aiRness
- Platinum Member
Τώρα αν εσύ νιώθεις ότι η διαφήμιση σου προκαλεί ανίατες ασθένειες και άλλα συναφή μπορείς να επισκεφτείς έναν γιατρό και να σταματήσεις να γκρινιάζεις συνεχώς επειδή υπάρχει η διαφήμηση και ο διάολος με κέρατα.
Όσον αφορά τους αγώνες αν δεν μπορείς, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν και όταν κάνει ο καθένας το κομμάτι του η αλλαγή μπορεί να έρθει (δεν μιλάω για adventures). Απλά είσαι ολίγον ηττοπαθείς. Καλύτερο παράδειγμα πρόσφατο από τις πατέντες δεν υπάρχει.
ΥΓ1. Και κάτι ακόμα...Περι μάρκετινγκ, λογισμικού και λύσεων περί τούτου άφησε με να έχω έναν λόγο παραπάνω, δεν κάνει κακό να ακούς και καμιά φορά, κατά τα άλλα ελευθερία λόγου έχουμε, πες ότι θες.
ΥΓ2. Sandman τα multi-κουράσεις είναι επίσης ένα τουβλάκι γιατί το είδος σου, πέραν των τεχνικών, είναι όπως είναι και μπορώ να πω ότι διαφωνώ κάθετα με όλον αυτόν τον πανικό με τα multi games. Έχει χαθεί όλη η ουσία και έχει καταντήσει πραγματικά αηδία το όλο θέμα εδώ και 6-7 χρόνια. Όμως έρχεσαι και στα λόγια μου σε αυτό που είπα περι evolutionize...Δεν πρόκειται να γίνει όπως το θέλουμε και άμα γίνει ας ονομάσουν τα adventures αλλιώς, χωρίς βεβήλωση.
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- Mortal
- Adventure's Advocate
aiRness wrote: Καλά εσύ τον χαβά σου Mortal, πραγματικά δεν λες να καταλάβεις τι γράφω και τι λέω όταν συζητάμε. Τι δια ροπάλου και αρλούμπες; Εγώ μιλάω για την αγορά γενικά (ΑΝ πρόσεξες τι έγραψα). Σαν να μου λες ότι είπα ότι η microsoft δεν είναι μανούλα στο marketing. Σαφώς και είναι απλά εγώ δεν θα φάω σκατά, ευχαριστώ. Το marketing στο gaming δεν με αφορά τόσο, μιας και που σταμάτησα να αγοράζω original τίτλους, ίσως να κάνω την χάρη στο A Vampyre Story. Θα προτιμούσα και σεβασμό απο τον publisher με κουτί της προκοπής (ΟΧΙ μόνο όταν είναι limited ΚΑΙ αλλα πολλά...).
Να το γράψω μήπως "Μολονότι δεν θέλεις να το δεχθείς (με την γενίκευση στο "δεν θέλεις" του στυλ "κάποιος δεν θέλει" να το δεχθεί και όχι μόνο ο υποφαινόμενος, εισάγωντας την ιδέα ενός φανταστικού 3ου ατόμου ο οποίος ενδεχομένως να την πιστεύει ή και όχι), και ότι απλά υποχρεώνεσαι να το δέχεσαι χωρίς να το πιστεύεις, εξηγεί καλύτερα το ότι δέχομαι την άποψη σου, αλλά δεν την πιστεύω προσωπικά, και δεν την αποδέχομαι παρά μόνο ως μια από όσες ιδέες υπάρχουν στον πλανήτη. (Πάντοτε σε κάθετι απαντάμε όπως το νοιώθουμε και όχι όπως το πιστεύει κάποιος τρίτος) Είπα ποτέ πως το marketing απο όποιον κι αν προέρχεται είναι κάτι επικοδομητικό, και δεν το κατάλαβα; Ακόμη και η εταιρεία της οποία τα προϊόντα έχω δεχθεί με εκνευρίζει όταν προβαίνει σε άσκοπες διαφημίσεις.
Οπ! Ξεχάστηκα! Σεβασμός από τον publisher δεν είναι το κουτί αλλά το να είναι ποιοτικό αυτό που περιέχει το CD/DVD που βρίσκεται μέσα στο κουτί. Απο την στιγμή που (προσωπικά! ) ξεπέρασα την έννοια του Fetish της συσκευασίας περιμένω μόνο ένα ΚΑΛΟ παιχνίδι, δεν με νοιάζει να το πάρω και σε λευκή χάρτινη θήκη (worst case), φτάνει να αξίζει για να παιχθεί. Το Indiana FOA το 'χα πάρει Bundle και δεν με χάλασε να σου πω την αλήθεια. (Καλά, το limited ούτως ή άλλως είναι άλλη μια κουτή (και καταστροφική όταν προκαλεί την αγοραστική μανία) εμπορική πρακτική που τονώνει το εγώ ορισμένων μας, σε ελάχιστες περιπτώσεις, στο ότι "εσύ φίλε έχεις κάτι που δεν έχουν οι άλλοι", thanks αλλά το Doom είτε το υπογράψει ο Carmack είτε δεν το υπογράψει είναι Doom. Το κερασάκι είναι διακοσμητικό, η τούρτα έχει την σημασία! )
Σοβαρά τώρα, σεβασμό στο publisher που δημιούργησε κάτι το οποίο σε ικανοποίησε δείχνεις μόνον αγοράζοντας το επίσημο προϊον του, και επιστρέφοντας του ένα αντίτιμο για τον χρόνο και τον κόπο του. Αλλά είπαμε διαφορετική θεώρηση, και πολλές λεπτές διακρίσεις για τον καθένα μας.
aiRness wrote: Τώρα αν εσύ νιώθεις ότι η διαφήμιση σου προκαλεί ανίατες ασθένειες και άλλα συναφή μπορείς να επισκεφτείς έναν γιατρό και να σταματήσεις να γκρινιάζεις συνεχώς επειδή υπάρχει η διαφήμηση και ο διάολος με κέρατα.
Τώρα μάλλον εσύ (ή εγώ το διατύπωσα τόσο λάθος) δεν με κατάλαβες! Η διαφήμιση είναι Η ανίατη ασθένεια (προσωπικά το πιστεύω, και το τονίζω αυτό, είτε να βάρουν όρια στο IQ των διαφημιστών ), και αυτή θα πρέπει να ακρωτηριαστεί (Τώρα για τον χειρούργο δεν ξέρω ποιός μπορεί να είναι αυτός, αν δεν είμαστε όλοι μας καθένας απο μόνος του). Δεν γκρινιάζω, απλά την συζητώ. Το ότι ενδεχομένως την μειώνω πολύ περισσότερο άπο όσο θα αρέσει σε κάποιους, δεν μπορώ παρα να το παραδεχθώ, παραταύτα δεν με ικανοποιεί οπότε πιστεύω ότι το να εκφέρω την γνώμη μου δεν με κάνει γκρινιάρη, απλά εκφράζω την αντίθεση μου για να την εκφράσω. Τίποτα περισσότερο, όπως, ωστόσο και τίποτα λιγότερο.
aiRness wrote: Όσον αφορά τους αγώνες αν δεν μπορείς, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν και όταν κάνει ο καθένας το κομμάτι του η αλλαγή μπορεί να έρθει (δεν μιλάω για adventures). Απλά είσαι ολίγον ηττοπαθείς. Καλύτερο παράδειγμα πρόσφατο από τις πατέντες δεν υπάρχει.
Η δική μου λύση είναι απλά "δεν αγοράζεις" ότι δεν σε ικανοποιεί (ότι σου "πουλάνε"), και όταν η εταιρεία κλείσει από μειωμένες πωλήσεις/έλλειψη ενδιαφέροντος από τον καταναλωτή (ή όπως αλλιώς το γράψουν στα άρθρα για να χρυσώσουν το χάπι) απλά "σου λες ευχαριστώ" για την θετικότατη συμβολή σου, και συνεχίζεις να ζεις. Απλά η λύση μου θέλει υπομονή.
Υπήρξε όντως μια νίκη με το θέμα των πατεντών (640 κατά, 14 υπερ (εντάξει δεν πλήρωσαν αρκετά οι εταιρείες, ή (το μεγάλο ανέκδοτο) πέσαν πάνω σε μη χρηματιζόμενους πολιτικούς), αλλά δεν θα είναι πάντοτε τόσο υπέροχα. Έπονται τα χειρότερα, και θα τα καταπιούμε, είτε εσύ πολεμάς, είτε εγώ απορρίπτω. Οπότε όπως λένε χαλάρωσε και απόλαυσε το! Ο πόλεμος μαίνεται σε πολλά επίπεδα, διακρατικά, μεταξύ εταιρείων, μεταξύ ομάδων χρηστών, μεταξύ πολιτισμών και ιδεολογιών. Άστο να γυρίζει! To "υπολογισμένο" random σε χάλασε τώρα δηλαδή; (Άλλο συμβιβασμένος, άλλο ηττοπαθής, άλλο λοβοτομημένος, άλλο διαβρωμένος από το σύστημα, ωστόσο πάντα ένα ακόμη γρανάζι (spare or active) της μηχανής, ή έστω κάποιας μηχανής (Windows/Win32/proprietary systems/games με ελάχιστο Free/free/FREE (ή ότι άλλο licence είναι δυνατόν να υπάρξει) για συμπλήρωμα).
aiRness wrote: ΥΓ1. Και κάτι ακόμα...Περι μάρκετινγκ, λογισμικού και λύσεων περί τούτου άφησε με να έχω έναν λόγο παραπάνω, δεν κάνει κακό να ακούς και καμιά φορά, κατά τα άλλα ελευθερία λόγου έχουμε, πες ότι θες.
:shock: Καλά τι είπα; Και σου απαγόρευσα να μιλήσεις, εγώ απλά μια προσωπικότατη δήλωση έκανα. Ότι έχω απορρίψει την διαφήμιση από την ζωή μου (γιατί βαρέθηκα/σηχάθηκα/απηύδησα να είμαι ο καταναλωτής); (Τουλάχιστον αυτό το σκέλος και μόνο ανέλυσα/σχολίασα).
Όχι φίλε μου, υπάρχουν όλα όσα αναφέρεις και κανείς δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα να τα σκέφτεσαι, απλά ορισμένοι απλά βλέπουν την γενική ιδέα ορισμένων εξ' αυτών και απλά δεν κάθονται να ασχοληθούν με τις επιμέρους λεπτομέρειες, γιατί τα θεωρούν (μπορεί και λανθασμένα) ανούσια για αυτό που αποκαλούν "προσωπικές" επιλογές.
- aiRness
- Platinum Member
2η απάντηση: Ήρθες στα λόγια μου. Την μειώνεις ναι μεν την διαφήμηση αλλά συνάμα δεν κάνεις και κάτι.
3η απάντηση: Συμφωνώ σε αυτό που λες στην 1η παράγραφο. Στην 2η συνεχίζεις να είσαι ηττοπαθείς και ΟΧΙ δεν αφήνω να γυρίζει τίποτα, Άκη με λένε και λέω να αποφασίσω για εμένα, εγώ. Για πολλοστή φορά, μην αναφέρεις πράγματα που δεν γνωρίζεις (μιλάω για το free software). Ελάχιστο δεν είναι σε καμία περίπτωση επειδή εσύ δεν το χρησιμοποιείς. (Το ότι ειναι ανώτερο τεχνικά το παραβλέπω ε..)
4η απάντηση: Αυτό είναι το πρόβλημα ότι κάνεις δηλώσεις, δεν απαντάς. Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι έχεις κάνει απόρριψη την διαφήμιση βάση των απαντήσεών σου. Ούτε εγώ την έχω κάνει 100%, αλλά αναφέρω χειροπιαστά πράγματα που ζω εγώ ΟΧΙ που απλά υπάρχουν.
Όσον αφορά τις λεπτομέρειες do your homework, εγώ είμαι καλυμμένος.
- Mortal
- Adventure's Advocate
aiRness wrote: 1η απάντηση: Δεν μου είπες και τίποτα...Απλά ανέλυσες την γαρνιτούρα σου.
Αν δεν την ανέλυα ίσως να σας έπεφτε ολίγον τι βαριά στο στομάχι!
aiRness wrote: 2η απάντηση: Ήρθες στα λόγια μου. Την μειώνεις ναι μεν την διαφήμηση αλλά συνάμα δεν κάνεις και κάτι.
Το λέω τα τελευταία χρόνια, και δεν πιστεύω πως χρειάζεται να πω "και όταν πηγαίνετε στο super-market, στο κατάστημα ρούχων, στο κατάστημα υπολογιστών να μην κάνετε αυτό, αυτό, και αυτό, γιατί το είπα εγώ; Ο καθένας μας έχει ελπίζω αρκετή κρίση για να αποφασίσει στην συνέχεια πως θα εφαρμόσει μια ιδέα, ή ακόμη και αν χρειάζεται να την εφαρμόσει. Δεν υπάρχουν καθολικές/πανανθρώπινες λύσεις, αλλά μόνο λύσεις της μονάδας. Η απάντηση και η ερώτηση, όταν ανταλάσουν ρόλους μπορεί να πουν πολύ περισσότερα απο μια "κλειδωμένη" απάντηση. Ξέχασα να αναφέρω πως δεν είμαι ο Θεός των απαντήσεων (ξέχασα δεν υπάρχει και κανένας θεός στον κόσμο μας). Ζήτημα αντιμετώπισης και πεποιθήσεων βέβαια.
aiRness wrote: 3η απάντηση: Συμφωνώ σε αυτό που λες στην 1η παράγραφο. Στην 2η συνεχίζεις να είσαι ηττοπαθείς και ΟΧΙ δεν αφήνω να γυρίζει τίποτα, Άκη με λένε και λέω να αποφασίσω για εμένα, εγώ. Για πολλοστή φορά, μην αναφέρεις πράγματα που δεν γνωρίζεις (μιλάω για το free software). Ελάχιστο δεν είναι σε καμία περίπτωση επειδή εσύ δεν το χρησιμοποιείς. (Το ότι ειναι ανώτερο τεχνικά το παραβλέπω ε..)
Καλά! Όπως πάντοτε συνάδελφος! Να σου αναφέρω πως η μονάδα φέρνει την αλλάγή μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες; Αποφασίζεις για σένα (όπως και όλοι μας) με πολύ γενικευμένα κριτίρια, και μη μου πεις πως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν αποτελούν και έμμεσους ή άμεσους επηρεασμούς τρίτων στον κύκλο σου; Δεν αναφέρθηκα από καμία άλλη άποψη στα free, παρά μόνο με το επίπεδο βαρύτητας και χρησιμότητας που έχουν για τον υποφαινόμενο. (Όσα χρησιμοποιώ μπορεί και να είναι τέλεια (εγώ δεν τα επέλεξα ), για τα υπόλοιπα απλά, δεν γνωρίζω, αλλά βάση του κλασσικού κανόνα, τίποτα δεν είναι μόνο τέλειο, θα έχετε και εσείς τις "πατάτες" σας)
Καλά δηλαδή, το Azureus, το Avisynth, το VDub/VDubMod, ο Mplayer, o MPc, το Scumm, το Dosbox, το Audacity (και τα όσα προγράμματα έχουν στηθεί γύρω τους, free/open source δεν θεωρούνται; Αρα επιλέγω να τα χρησιμοποιώ γιατί κάτι μου προσφέρουν παραπάνω. Συμπληρώνουν και καλύπτουν περαιτέρω ανάγκες μας μήπως;
aiRness wrote: 4η απάντηση: Αυτό είναι το πρόβλημα ότι κάνεις δηλώσεις, δεν απαντάς. Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι έχεις κάνει απόρριψη την διαφήμιση βάση των απαντήσεών σου. Ούτε εγώ την έχω κάνει 100%, αλλά αναφέρω χειροπιαστά πράγματα που ζω εγώ ΟΧΙ που απλά υπάρχουν.
Όσον αφορά τις λεπτομέρειες do your homework, εγώ είμαι καλυμμένος.
Δεν θεωρώ απλά πως καθετί στο οποίο έχω καταλήξει αποτελεί και λύση. Ψάξε στις ερωτήσεις για απάντήσεις, και ρώτησε τις απαντήσεις, για να εξακολουθήσουν τον κύκλο των ερωταποκρίσεων. Είναι ιδιαίτερα αέναος αυτός ο κύκλος. Και όχι δεν έχει να κάνει με την φιλοσοφία, αλλά με τους συσχετισμούς.
Τα θέματα που πολλές φορές συζητάμε είναι απλά ιδέες και τίποτα περισσότερο, δεν είναι θέματα για τα οποία να υπάρχει μια και μόνη λύση, και μάλιστα να είναι και σωστή. Η διαφήμιση, απο μένα αντικρούεται με την μερική απόριψη επώνυμων προιόντων, αλλά όχι όλων. (Αν δεν αναφέρομαι σε μερικά προϊόντα απλά με νευρίασαν τόσο πολύ που δεν θέλω ούτε καν να τους κάνω αρνητική διαφήμιση, και ακόμη και τα τελευταία στον πλανήτη να ήταν, απλά δεν θα τα αγόραζα) Κάντο και εσύ είναι η τέλεια λύση; Όχι. Άρα γιατί να το αναφέρω, αφού όλοι μας πιστεύω δεν σταματάμε να κάνουμε finetuning σε καποιες επιλογές μας. Ανούσιο δεν είναι να επιχείρουμε να δώσουμε τις "τέλειες" λύσεις μας; Όχι δηλαδή πως ασυναίσθητα δεν το κάνουμε, αλλά συνειδητά αποπνέει εξαιρετική ματαιότητα η όλη κατάσταση.
- aiRness
- Platinum Member
Η μονάδες ξέρεις όταν είναι πολλές, παύουν να λέγονται μονάδες. Το επιχείρημα του ότι "θα έχουμε και εμείς τις πατάτες μας", δείχνει την άγνοιά σου περί του θέματος και δεν στέκει ως επιχείρημα. Δεν στέκει ούτε ως έκφραση. Τι θα πει πατάτα. Ανοιχτό κώδικα έχει και γίνεται συνεχώς καλύτερο, είναι πιο απλό να πεις να μην σου άρεσει ο τρόπος που λειτουργεί, κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις πλήρως. Use and then critisize.
Ας πούμε το Αzureus είναι πρόγραμμα που το χρησιμοποιεί πόσος κόσμος, έχει ένα κάρο options αλλά μόνο που είναι γραμμένο σε java και μου γονατίζει το pc για να κατεβάσω ένα torrent, δεν θέλω. Αυτό μπορώ να το πω πατάτα; Όχι, απλά δεν με βολεύει.
Λυπάμαι αλλά κλείνουν τα μάτια μου με τα μυθιστορήματα παρακάτω , πάω να κοιμηθώ,
Later.