FAHRENHEIT
- CallMeDr
- Moderator
Fallen_Angel εμπιστευομαι τα γουστα σου απο εκεινο το ποστ που ειχες κανει για το ΜΙ και το....ποσο πολυ σου αρεσε
.-
Define normal...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Το παίρνω πίσω αλλά έιμαι έτοιμη να δοκιμάσω τα πάντα. Εμπρός άφοβο κορίτσι.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
giovanna wrote: Στο σημείο του Farheineit που έπρεπε να πατάμε μετά μανίας το δεξιό και αριστερό βελάκι για να κάνουμε διάφορα, στο game pad τι πατάω?
Κοίτα, ουσιαστικά εσύ θα ορίσεις τι θες να κάνει το κάθε κουμπί του pad ή οι μοχλοί σου. Εγώ είχα βάλει στον αριστερό μοχλό την κίνηση, στον δεξί τις ενέργειες και σε δυο από τα έξι κουμπιά την κίνηση της μπάρας (το δεξιά-αριστερά βελάκι δλδ). Στα υπόλοιπα κουμπιά, καρτέλα χαρακτήρα, τρέξιμο, κτλ...
ΑΛΛΑ! βάλτα όπως σε βολεύουν εσένα στην πράξη. Δεν υπάρχει κάτι standard για να σου πω. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να ορίσεις ομοίως τους μοχλούς και να ορίσεις δυο κουμπιά δίπλα δίπλα για την μπάρα (κι όχι το ένα πάνω και το άλλο κάτω π.χ.). Αυτό πιστεύω θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα στα 'action' σημεία.
CallMeDr wrote: Fallen_Angel εμπιστευομαι τα γουστα σου απο εκεινο το ποστ που ειχες κανει για το ΜΙ και το....ποσο πολυ σου αρεσε .-
Χαχαχα! Σε καλό σου! Με έπιασαν τα γέλια όταν το διάβασα αυτό.
Πάντως δεν έχει να κάνει με γραφικά ή μουσική (η οποία είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!). Είναι καθαρά θέμα χειρισμού κι απουσίας γρίφων. Αν you think you can live with it... περιμένω εντυπώωωσεις!
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Η πλάκα είναι ότι το αγόρασα και καθόμαστε και το κοιτάμε. Δεν το έχω συνδέσει ακόμα στον υπολογιστή αλλά σκεφτόμαστε παναγία μου τι είναι αυτό , τι θα πάθουμε εάν το συνδέσουμε!!!
Θα σου πω νέα μόλις το συνδέσουμε. Φαίνεται ωραίο αλλά λίγο διαβολικό σε εμένα. Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ πληκτρολόγιο και ποντίκι, αυτό τι είναι μαμά μου!!
- CallMeDr
- Moderator
Fallen_Angel χαιρομαι που σε διασκεδαζω
Παντως πλεον σιγουρευτηκα οτι θα το δοκιμασω μετα το review σου! Εξαλλου τα video seven ειναι ενα λεπτο δρομος κ το εχουν, 2 ευρουλακια θα χασω big deal!
Σμουτς
Define normal...
- Leo Rise
- Elite Member
- Praetorian
- Walker Survivor
Έπαιξα το παιχνίδι με πληκτρολόγιο και mouse (πριν κάποια χρόνια) και ακόμα το θυμάμαι ως το πιο μαζοχιστικό σημείο του παιχνιδιού....
Πάντως, όπως και με το Heavy Rain, η "συνέπεια" στην υπόθεση ειδικά προς το τέλος και οι εξηγήσεις/το φινάλε είναι από τα πιο αδύναμα σημεία.
Είναι όμως διασκεδαστικό παιχνίδι και από τα αγαπημένα μου.
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Universal εφιάλτης που μας στοιχειώνει όλους...Praetorian wrote: Αυτός ο φράκτης! [...]
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- moumiaq
- Spammer