The Village! (Review στο πόδι!)
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
a_steria wrote: [...]Fallen_Angel Συμφωνώ ότι δύσκολα πετυχαίνεις ταινία που να χαρίζεται στον κακό... το Jeepers Creepers δεν το έχω δει, αλλά προτείνω "
". [...]Warning: Spoiler!Ο ύποπτος της οδού Άρλιγκτον
Την πάτησα! Το είχα δει τελικά αλλά δε θυμόμουν τον τίτλο του (τι πρωτότυπο!) και με το που ξεκινάει... αααχ! Ευτυχώς είναι όντως αρκετά καλό εργάκι και το ξανάδα ευχάριστα!
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- a_steria
- Elite Member
Mortal wrote: Μήπως λές την Χαμένη Λεωφόρο ή κάτι τέτοιο; Την είχα πάρει απο κάποιο Cinema, δοκίμασα να την δω, απέτυχα οικτρά, (μπορεί να είμαι καταλάθος σκεπτόμενος κάποιες στιγμές αλλά ποτέ κουλτουριάρης! Αλλά πάλι ούτε κάτω ο Φασμπίντερ και ζήτω ο Woo ) και την έστειλα στο άλλο μου σπίτι (κοινώς στην αποθήκη!)
Α, δε σε αδικώ για τη "Χαμένη Λεωφόρο", εγώ την είδα μετα το "Mulholland Drive" και έπαθα ημικρανία! Πρέπει να είσαι λίγο ψώνιο για να πιστεύεις ότι ο θεατής είναι ικανός με μια πρώτη ματιά να βγάλει νόημα.. πάντως στο Mulholland, όλα αυτά που παλεύει τόσα χρόνια ο σκηνοθέτας, τα κάνει πιο προσιτά στον κοινό νου... τεσπά, τέλος το σπονσοράρισμα, άμα τη δεις περιμένω σχόλια...
Όσο για τη δυνατότητα που σου δίνει μια ταινία για παρασκηνιακή ανάλυση, θα πρέπει να μιλήσουμε πρώτα για αποστασιοποίηση του σκηνοθέτη, πόσο ο μετρ είναι ικανός να αφήσει τους ήρωές του και την ιστορία ελεύθερη ιδεολογικά χωρίς να προπαγανδίζει ή να μεροληπτεί... κι αυτό ναι, είναι σπάνιο!
Fallen_Angel: Sorry, για την επανάληψη, ευτυχώς που δε σου πρότεινα καμία κατηγορίας "fast forword"!
Το σ/κ πάντως είδα και δύο ωραία έργα σε dvd, το ένα καινούργιο "Σπίτι από άμμο και ομίχλη", δραματικό, με δυνατές ερμηνείες από J. Conelli και Β. Kingsley και το "13 απόψεις για την ευτυχία", περσινό νομίζω, που αφορά ότι ακριβώς λέει ο τίλος!
Άντε και καλή μας εβδομάδα!
mmm...I don' t think this will help...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
a_steria wrote: Α, ζηλεύω που όλοι το είδατε το "The Village" και εγώ ακόμα όχι, δε μπορώ να διαβάσω και τα spoiler! Εμπρός, γρήγορα στην αίθουσα! Διότι και για τις πατάτες οφείλουμε να έχουμε ιδία άποψη!
Επ! Προκατειλημένη θα πας να το δεις? Αν σκέφτεσαι τις κριτικές που έχεις ακούσει για μια ταινία και πας να τη δεις, αν κανονικά θα σου άρεσε χι στην προκειμένη θα σου αρέσει χι μείον. Τουλάχιστον αυτό παθαίνουμε οι περισσότεροι.
a_steria wrote: Fallen_Angel: Sorry, για την επανάληψη, ευτυχώς που δε σου πρότεινα καμία κατηγορίας "fast forword"!
Εσύ γιατί sorry? Δική μου βλακεία ήταν. Άσε που έμεινε και κάτι καλό: εφόσον πρότεινες ταινία που μου άρεσε... ξέρω πως μπορώ να βασιστώ στις προτάσεις σου γενικότερα!
Για να δούμε αν θα είναι καλή! Γιατί πολύ στραβά ξεκίνησε...a_steria wrote: Άντε και καλή μας εβδομάδα!
- a_steria
- Elite Member
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
a_steria wrote: Δίκιο έχεις Fallen_Angel, προσπαθώ γενικά να μην επηρεάζομαι από κριτικές και να πηγαίνω με "καθαρό βλέμμα" μπροστά στη μεγάλη οθόνη, αλλά είναι εκείνος ο "Οιωνός" που λέγαμε που με έχει αποπροσανατολίσει! Πάντως για το συγκεκριμένο είναι 50 - 50 ακόμα οι γνώμες... θα δείξει!
Άσχετο:
Καλά το πόσο περιέργο μου φαίνεται να με αποκαλούν με το nick μου... γελάω μόνη μου σαν την τρελλή μπροστά από την οθόνη. Ούτε να υποθέσω τι θα σκέφτονται οι συνάδερφοι!
Σχετικό:
Ο Οιωνός (πατάτα περιοπής και κατ' εμέ) έχει μια βασική επί της ουσίας διαφορά από αυτή την ταινία, την οποία θα συζητήσουμε μετά που θα έχεις δει και το χωριό, για να μη σου χαλάσω το τέλος του.
50-50? Καλά είμαστε! Στον κύκλο μου είναι μάλλον 20-80 (όπου το 80 αντιπροσωπεύει το από κακή έως χείριστη).
- Stknightmare
- Moderator
Yg:Fallen angel den kseroume pws se lene.
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Stknightmare wrote: Yg:Fallen angel den kseroume pws se lene.
Ναι, το ξέρω! Αν ήθελα άλλωστε να μου απαντάνε με το όνομά μου θα το χρησιμοποιούσα κι ως nick. Απλά, συμμετέχω καιρό σε συζητήσεις ενός άλλου forum και ποτέ δεν έτυχε να μου απευθυνθούν ως Fallen Angel, ή παράθεση θα έκαναν ή θα απαντούσαν κατευθείαν. Και μου φάνηκε από πολύ περίεργο έως απίστευτα αστείο.
Anyway... ένα σχόλιο ήταν (άνευ σημασίας) που έκανα όσο γέλαγα ακόμη.
- Stknightmare
- Moderator
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Fallen_Angel wrote:
Stknightmare wrote: Yg:Fallen angel den kseroume pws se lene.
Ναι, το ξέρω! Αν ήθελα άλλωστε να μου απαντάνε με το όνομά μου θα το χρησιμοποιούσα κι ως nick. Απλά, συμμετέχω καιρό σε συζητήσεις ενός άλλου forum και ποτέ δεν έτυχε να μου απευθυνθούν ως Fallen Angel, ή παράθεση θα έκαναν ή θα απαντούσαν κατευθείαν. Και μου φάνηκε από πολύ περίεργο έως απίστευτα αστείο.
Anyway... ένα σχόλιο ήταν (άνευ σημασίας) που έκανα όσο γέλαγα ακόμη.
Καλά Έκπτωτε Άγγελε (Εωσφόρε - Lucifer)! Εντάξει καλά τα nick αλλά τα μικρά ονόματα είναι πιο παρείστικά. (Απο την παρέα που είμαστε φίλοι χρόνια πολλές φορές δεν σκέφτομαι καν επίθετα αλλα ονόματα).
Σε συζητήσεις όντως είναι λίγο περίεργο γιατί συνήθως απευθυνόμαστε σε ένα άτομο κάθε φορά οπότε δεν χρειάζεται να γίνει καν η χρήση του nick, απλά ίσως να εντείνει κάπως το προσωπικό ύφος του μυνήματος . Τέσπα, για μια ακόμη φορά έφυγα μίλια απο το θέμα!
Ένας κοινός θνητός!
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Stknightmare
- Moderator
Yg:Mortal pali ektos ftasame.
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Stknightmare wrote: Den einai oloi oi ekptwtoi aggeloi ewsforoi,enas htane olos kai olos me bash ta books toulaxiston.
Καλά αν δεν με απατά ΚΑΙ η μνήμη μου δεν υπάρχει και κάποιο groupάκι metal??? Και ποιά βιβλία αγαπητέ; Καινή Μυθολογία ή Παλαιά!
ΥΓ. Λες??? Μπα??? Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι!
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Mortal wrote:
Stknightmare wrote: Den einai oloi oi ekptwtoi aggeloi ewsforoi,enas htane olos kai olos me bash ta books toulaxiston.
Καλά αν δεν με απατά ΚΑΙ η μνήμη μου δεν υπάρχει και κάποιο groupάκι metal??? Και ποιά βιβλία αγαπητέ; Καινή Μυθολογία ή Παλαιά!
ΥΓ. Λες??? Μπα??? Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι!
Μα καλά, δεν είχατε καταλάβει τόσες μέρες πως μιλάτε με τον ένα και μοναδικό Εωσφόρο? Τσςτςτς... Αδαείς θνητοί! Πόσα λίγα ξέρετε!
Κι εγώ που νόμιζα πως θα κουραζόμουν να κλέψω τις ψυχές σας!
Για εγκυκοπαιδικούς λόγους: υποτίθεται πως οι έκπτωτοι άγγελοι ήταν αρκετοί (κι όχι μόνο ο Εωσφόρος) που διώχθηκαν από το Θεό επειδή είχαν ανθρώπινες αδυναμίες (π.χ. αλαζονεία) και υποβιβάστηκαν (πιο κάτω κι από τους θνητούς) σε τερατόμορφα πλάσματα καταδικασμένα να στερηθούν δια παντός τον Παράδεισο και τις χάρες του Δημιουργού! Αυτά εν ολίγοις!
- Stknightmare
- Moderator
Yg:Pali ektos brethikame.
Yg 2:Nomizw mortal oti ta perigrafei sto biblio "Lukos kai kokinoskoufitsa"
Yg 3:Pur,gunh kai thalasa.Apo ekei tha pame.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Stknightmare wrote: Auto lew kai gw oi ekptwtoi htan mpolikoi alla enas htan o bar leader ekei mesa,pou thelhse na ginei theos kai ekane eksegersh kai peire ton p.....
Yg:Pali ektos brethikame.
Yg 2:Nomizw mortal oti ta perigrafei sto biblio "Lukos kai kokinoskoufitsa"
Yg 3:Pur,gunh kai thalasa.Apo ekei tha pame.
Γιατί εκτός θέματος? Ως adventurάδες δεν είναι λογικό να μας αρέσουν τα παραμυθάκια κι οι ιστοριούλες? Εεε... κατευθύνουμε εκεί τη συζήτηση λοιπόν. Πάντα εντός θέματος! Πάντα!
Από πυρ κι από θάλασσα δύσκολο να πάτε! Από γυναίκες πάλι...
- a_steria
- Elite Member
Πάντως τα λεφτά σας δε θα τα κλάψετε όσοι το δειτε, εμείς οι κολλημένοι γκρινιάζουμε όπως πάντα!