The Village! (Review στο πόδι!)
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Fallen_Angel wrote: Τυπικό happy end? Ρε σεις παιδιά, με happy end feelings φύγατε από την αίθουσα?
Warning: Spoiler!Τελείωσε πως ένα ολόκληρο χωριό ζει περιορισμένο (σαν μέσα σε γυάλα) μόνο και μόνο επειδή ορισμένοι πληγωμένοι-σαλταρισμένοι (γηραιοί) το αποφάσησαν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά προκειμένου να τους στερήσουν κάθε πιθανότητα επιλογής του αντιθέτου, τους τρομοκρατούσαν (τα ίδια τους τα παδιά) και έφταναν και σε καννιβαλισμούς και την εξαθλιώση (έγδερναν τους σκύλους τους). Happy end? Λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω κάθετα! Όσο για το γεγονός πως η Ήβη πήγε τελικά τα φάρμακα που θα έσωζαν τον... εχμ.. πώς τον έλεγαν?... το αίσθημα τέλος πάντων δε νομίζω πως μπορεί να σε αφήσει με γεύση happy ending, γιατί λίγο πιο πριν είχε σκοτώσει τον καλύτερο της φίλο (χωρίς καν να το ξέρει).
ΥΓ: Άλλο να αποτελείς μέρος μιας κλειστής κοινωνίας ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ και με τη δυνατότητα να αποσυρθείς όποτε θες, κι άλλο να σε αναγκάζουν, εν αγνοία σου κιόλας, να αποτελείς μέρος της εκάστοτε κλειστής κοινωνίας.
Από την στιγμή που δυστυχώς ο κόσμος έχει επιλέξει τους διοικούντες αυτον έχει αφαιρέσει απο τον εαυτό του κάθε δικαίωμα αυτοδιαχείρησης. Αλλά επειδή δεν υπάρχουν ideal states, έτσι λοιπόν απλά το αποδεχόμαστε ή λέμε γειά σε ετούτον τον παράλογο κόσμο. Η πρώτη είναι περισσότερο αποδεκτή ως άποψη, χάρη του αξιώματος της αυτοσυντήρησης! (Καλά το παραφιλοσόφισα και με έπιασε πονοκέφαλος) Spoilerιά!
Όσο για την τρομοκρατία μή μου πεις ότι δεν την ζούμε πλέον στην πραγματικότητα μας, και πως δεν θα την ζήσουμε και τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας; Εμείς, δυστυχώς έχουμε πολλούς μπαμπούλες γύρω μας, είτε γιατί το θέλουν ορισμένοι, είτε γιατί μπορεί να το θέλει και η άλλη πλευρά, αλλά και ο πλανήτης έχει πολλούς μπαμπούλες, είτε σε μορφή ατόμων επικύνδινων χάρη φανατισμού και ανοησίας, είτε συμπαντικούς εχθρούς (αστεροειδής, μαύρες τρύπες, πλανητικές εκρήξεις κλπ, μεταβολή του κλίματος με αστάθμητα αποτελέσματα).
Καλά ας μην το μαυρίσω πιο πολύ, και αφήστε τα σχοινιά και τα σαπούνια για το τραγουδάκι του Πανούση, και μην βάλετε και το ράδιο στη διαπασών για να μην σας φέρουν την αστυνομία για διατάραξη κοινής (αν)ησυχίας.
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
a_steria wrote: Ωραία έτσι όπως το θέτεις, μα το φινάλε δεν νομίζω ότι θέλησε να τονίσει τίποτα από όλα αυτά...
Warning: Spoiler!μάλλον ότι επήλθε η κάθαρση, ο έρωτας νικάει και η ζωή συνεχίζεται μου φάνηκε... συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου με τον εγκλεισμό και εκεί είναι η ένστασή μου! Ότι δεν τον καταδικάζει! Επίσης εγώ κατάλαβα ότι τα γδαρμένα ζώα ήταν πράξη του Νώε που είχε βρει τη στολή από πιο πριν, κάνω λάθος; Νομίζω ότι αυτό είπαν όταν βρήκαν το δωμάτιο άδειο, αλλά δεν είμαι και σίγουρη! Ρε μπας και είδα άλλο έργο;;;
Μόνο spoilerWarning: Spoiler!
Βασικά ο Νώε αν το κατάλαβα καλά τρελάθηκε όταν ανακάλυψε την αλήθεια σχετικά με τους ανύπαρκτους εχθρούς. Και επειδή ενδεχομένως πιέστηκε για να μην αποκαλύψει το μυστικό άρχισε να αντιδρά σπασμωδικα, και μάλιστα ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις να μην είχε ουδεμία επίγνωση των πράξεων του, οπότε στην ταινία ο καθένας μπορεί να του καταλογίσει τα πάντα. Προσωπικά έναν τέτοιο κουρασμένο και "χαμένο" άνθρωπο δεν του καταλόγιζα πλέον τίποτα γιατί δεν έφταιγε εκείνος αλλά το υπόλοιπο σύνολο που δεν ήθελε να πάρει την μοίρα του στα χέρια του και που τον είχε εξωθήσει σε όρια που δεν μπορούσε να υπομείνει.
a_steria wrote: Εσύ να κόψεις το κρασίίίί!!! Βεβαίως και είμαι διαθετιμένη να διαβάσω τις συγγραφικές σας απόπειρες - μ' αρέσει να γελάω!! Αυτό με τους adventurades ποιός το είπε; Πιωμένος θα ήτανε κι εκείνος!
Ά, o Joaquin(χιχι) είναι 35-40 μα στην ταινία υποτίθεται ότι είναι μικρότερος, όχι; Πολύ μεγάλος έδειχνε, σα να άνηκε στους elders!
Όπως έχει ειπωθεί πραγματικότητα είναι η κατάσταση της πλήρους έλλειψης αλκοόλ απο τον οργανισμό! Γιατί να το κόψω, ο παππούς μου τα "τσουζε" και έφτασε τα 97 (και πήγε και απο πέσιμο). Θέλω να τον κοντράρω! Όποτε θέλεις πες μου.
Για την ηλικία μην δίνεις σημασία, αν έχεις δει τα δυο Dune, ποτέ ο ηθοποιός που χρησιμοποιήθηκε δεν θύμιζε στο ελάχιστο τον 18άχρονο Paul Atreides, γιο του Δούκα Leto, και της Lady Jessica (στην ταινία του Lynch η μητέρα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αδελφή του πρωταγονιστή). (Να φαντασθώ ότι και 'συ δεν λάτρεψες την ταινία για να συγχωρήσεις κάποιες ενδεχόμενες ατέλειες της!
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Stknightmare wrote: E pappou mazepsou.
Yg:An deite to trailer perimeneis na deis kati teleiws diaforetiko,kati to tromero kai sto telos ksenerwneis.Kai na thele na deiksei kati apetuxe.
Yg 2:Opws leei kai o mortal meta thn 6 aisthhsh den exei bgalei tpt ths prokophs.
Χεχε! Γιατί!?!?!?!?!
Άσε βρε ΑγιεΙπποτοΕφιάλτη (όπως λέει και ο Leslie Nielsen στην ταινία Dracula - Dead & Loving It "Ι had a Daymare" (όπως nightmare άρα συνειρμικά ένα μυαλό πάει αμέσως στο προαναφερθέν), το trailer όντως διαφήμιζε κάποια άλλη ταινία. Τώρα πια ταινία διαφήμιζε δεν ξέρω, εγώ πάντως δεν την είδα!
Εμ. Τόσα χρόνια φούρναρης...αμαν με αυτό το μυαλό μου...τόσα χρόνια ταινιάκιας τα πορίσματα τα βγάζω αμέσως. Οι κριτικοί (μη τα δω πουθενά με η θα σας πιάσω στις μπαλωτιές (ή όπως αλλιώς τις λένε) απλά κρίνουν, εγώ απλά βλέπω και απορρίπτω ότι δεν βλέπεται. Σου συνιστώ κάνε το ίδιο θα γλυτώσεις πολύ χρόνο.
- Stknightmare
- Moderator
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Mortal wrote: [Ξύνει τα νύχια του πάνω στην λάμα και την οποία αμέσως μετά κόβει σε μικρές φέτες για να ξύσει την αριστερή φτερούγα που τον έχει πιάσει και φαγούρα! Πιάνει το κέρατο του απορημένα (το ένα απο τα πολλά) και κοιτάζει το ψηφιακό καζάνι του. Με το ψόφιο ποντίκι κινεί τον κέρσορα (κάτι απο βγαλένο νύχι με το μισό του δακτύλου) στον παράθεση, και ξεγυμνώνει τους κυνόδοντες του αγριεμένα φτύνωντας έναν μηρό που είχε χωθεί σε ένα χασματάκι (που θέλει και σφράγισμα επι τη ευκαιρία)!]
Υποθέτω πως περιγράφεις ένα τέρας (δεν δείχνουμε! ) κι ένα φυσιολογικό του βράδυ. Πειράζει όμως που η εικόνα που σχηματίστηκε στο κεφάλι μου θύμιζε πιο πολύ τερατάκι από καρτούν που μάλλον γέλιο σου βγάζει παρά φόβο? χεχεχε!
Mortal wrote: Λέγαμε τίποτα αγαπητή μου!?!?!?! Ο Μπαμπάς Baal, με τον Εξάδελφο Belzebul με κατσάδιασαν που ανοίχτηκα τόσο πολύ για τις γνωριμίες μου, μήπως είσαστε απο άλλο παράρτημα;
Διαβασμένο σε βρίσκω... χχμμμ... λες? Μπααα! Δε μπορεί! Και να μην τον ξέρω? Είπαμε είμαστε μεγάλο σόι αλλά τόσο πολύ πια?
Mortal wrote: Ω ναι! Καζάνια, μαστίγια, νοσοκόμες...ως λάθος φαντασίωση, πάλι σαλάτα τα έκανα...
Να υποθέσω πως η συλλογή ταινιών σου περιέχει και anime μόνο για ενηλίκους? Νοσοκόμες, τέρατα...
Mortal wrote: Από την στιγμή που δυστυχώς ο κόσμος έχει επιλέξει τους διοικούντες αυτον έχει αφαιρέσει απο τον εαυτό του κάθε δικαίωμα αυτοδιαχείρησης. Αλλά επειδή δεν υπάρχουν ideal states, έτσι λοιπόν απλά το αποδεχόμαστε ή λέμε γειά σε ετούτον τον παράλογο κόσμο. Η πρώτη είναι περισσότερο αποδεκτή ως άποψη, χάρη του αξιώματος της αυτοσυντήρησης! (Καλά το παραφιλοσόφισα και με έπιασε πονοκέφαλος) Spoilerιά! βασικά όσο και να μην το δέχεσαι η όλη ιστορία, τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος έχει να κάνει με το ζευγάρι, την σωτηρία του νέου, και την αυτοθυσία της νέας, αυτά είναι τα άμμεσα ζητήματα που κάποιος βλέπει με την πρώτη ματιά. Επίσης το γεγονός πως θα συνεχίσουν να ζουν εκτός κοινωνίας γιατί είχαν ορισμένες αρνητικές εμπειρίες (εξαιρετικά αρνητικές) δεν μπορώ να το θεωρήσω ούτε κακό ούτε καλό, απλώς υφίσταται ως κατάσταση στον κόσμο της ταινίας, αλλά ορισμένες φορές και στον δικό μας κόσμο. Επίσης δεν υπήρξε για εμένα ούτε στιγμή το κλασικό suspence of disbelief, οπότε δεν με ενέπνευσε σε τέτοιο βαθμό που να το αναλύσω το ζήτημα σε τέτοιο βάθος. [/spoiler]
Θα αναγκαστώ να ξαναδιαφωνήσω. Παρότι μια ταινία σε κατευθύνει σαφώς περισσότερο από ένα βιβλίο στο τι θα δεις "με την πρώτη ματιά", εξακολουθεί να σου αφήνει περιθώρια να την ερμηνεύσεις και να τη ζήσεις ανάλογα με τις προσωπικές σου εμπειρίες και με τη εκάστοτε συναισθηματική σου κατάσταση. Και σαφώς σου αφήνει πολλές φορές το περιθώριο να επιλέξεις σε ποια στοιχεία της θα επικεντρωθείς. Δεν αντιλέγω πως σε πολλούς μπορεί να "πέρασε" κυρίως αυτό που ανέφερες η ταινία, αλλά δε μπορείς να αποκλίσεις τη δυνατότητα να "πέρασε" κάτι άλλο σε κάποιους άλλους.
Mortal wrote: Όσο για την τρομοκρατία μή μου πεις ότι δεν την ζούμε πλέον στην πραγματικότητα μας, και πως δεν θα την ζήσουμε και τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας; Εμείς, δυστυχώς έχουμε πολλούς μπαμπούλες γύρω μας, είτε γιατί το θέλουν ορισμένοι, είτε γιατί μπορεί να το θέλει και η άλλη πλευρά, αλλά και ο πλανήτης έχει πολλούς μπαμπούλες, είτε σε μορφή ατόμων επικύνδινων χάρη φανατισμού και ανοησίας, είτε συμπαντικούς εχθρούς (αστεροειδής, μαύρες τρύπες, πλανητικές εκρήξεις κλπ, μεταβολή του κλίματος με αστάθμητα αποτελέσματα).
Long story και μάλλον όχι επί του παρόντος γιατί αν το ξεκινήσουμε δε το τελειώνουμε ποτέ. Άσε που νομίζω πως απαγορεύονται οι συζητήσεις που περιέχουν πολιτικές πεποιθήσεις στα foroums.
Να πω μόνο πως: πέραν του "κοινώς αποδεκτού" (το οποίο αποτελεί συζήτηση από μόνο του) ποσοστού τρομοκρατίας κι εξουσίας που υπάρχει στη ζωή μας, όλα τα άλλα είναι στη διακριτική μας ευχέρεια να τα αυξήσουμε, να τα ανεχτούμε ως έχουν, να τα αλλάξουμε ή και να τα παρατηρούμε απαθείς.
Για ταινία που δεν άρεσε πάντως γενικά, μάλλον κατάφερε να απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη και να πυρωδοτήσει συζητήσεις!
Πωωω! Δεν είναι post αυτό, mini έκθεση είναι. Προσπάθησα να το κάνω όσο πιο μικρό γίνεται, αλλά ως φλύαρο ον αδυνατώ να το μαζέψω περισσότερο. No comments please!
Nothing happens unless first a dream...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Stknightmare wrote: Kai gw tainiofagos eimai.H tenia htan patata. (Egw ta blepw ola,oles oi tainies exoun kati na dwsoun)
Aren't we all?
Αλλά έχουν κάτι να δώσουν μόνο αν συμπεριλάβεις και συναισθήματα όπως απογοήτευαση, μαζοχισμός, ανία, κτλ κτλ...
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Γαμώτο με κατάλαβαν! Καλά καλά, δεν το σκάσα ούτε απο το tales of the crypt (3η ιστορία, cinefan προηγούμενο), μολονότι αν συναντούσα το προκειμένο τερατάκι στην ανθρώπινη μορφή του δεν θα με χάλαγε! Πάντως καλά και εγώ warner κατηγορία ή toonsylvanάς ήμουν! (Toonsylvania? Το ξανάδειξε το star το καλοκαίρι)Fallen_Angel wrote: Υποθέτω πως περιγράφεις ένα τέρας (δεν δείχνουμε! ) κι ένα φυσιολογικό του βράδυ. Πειράζει όμως που η εικόνα που σχηματίστηκε στο κεφάλι μου θύμιζε πιο πολύ τερατάκι από καρτούν που μάλλον γέλιο σου βγάζει παρά φόβο? χεχεχε!
Fallen_Angel wrote:
Mortal wrote: Λέγαμε τίποτα αγαπητή μου!?!?!?! Ο Μπαμπάς Baal, με τον Εξάδελφο Belzebul με κατσάδιασαν που ανοίχτηκα τόσο πολύ για τις γνωριμίες μου, μήπως είσαστε απο άλλο παράρτημα;
Διαβασμένο σε βρίσκω... χχμμμ... λες? Μπααα! Δε μπορεί! Και να μην τον ξέρω? Είπαμε είμαστε μεγάλο σόι αλλά τόσο πολύ πια?
Αχ, με αυτά τα μεγάλα σόγια, και έλεγα πως είχα κρυφτεί για τα καλά μέσα στο σκοτεινό και δυσοίωνο λαγούμι μου! Είδες που οι συγγενείς σε ξετρυπώνουν με την μια την πιο απρόσμενη στιγμή!?!?
Mortal wrote: Ω ναι! Καζάνια, μαστίγια, νοσοκόμες...ως λάθος φαντασίωση, πάλι σαλάτα τα έκανα...
Να υποθέσω πως η συλλογή ταινιών σου περιέχει και anime μόνο για ενηλίκους? Νοσοκόμες, τέρατα...
Θα θελα, θα θελα, το μόνο anime που έχω είναι το Akira (Συνεσιλογή) και το Animatrix που animοφέρνει. Βέβαια το μερίδιο μου, όπως κάθε κάθε παιδάκι στα νιάτα του, το έχω απο τα γιαπωνέζικα σκιτσάκια! Είπαμε έχω τα γούστα μου και έχετε τα βίτσια σας!
Mortal wrote: Από την στιγμή που δυστυχώς ο κόσμος έχει επιλέξει τους διοικούντες αυτον έχει αφαιρέσει απο τον εαυτό του κάθε δικαίωμα αυτοδιαχείρησης. Αλλά επειδή δεν υπάρχουν ideal states, έτσι λοιπόν απλά το αποδεχόμαστε ή λέμε γειά σε ετούτον τον παράλογο κόσμο. Η πρώτη είναι περισσότερο αποδεκτή ως άποψη, χάρη του αξιώματος της αυτοσυντήρησης! (Καλά το παραφιλοσόφισα και με έπιασε πονοκέφαλος) Spoilerιά! βασικά όσο και να μην το δέχεσαι η όλη ιστορία, τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος έχει να κάνει με το ζευγάρι, την σωτηρία του νέου, και την αυτοθυσία της νέας, αυτά είναι τα άμμεσα ζητήματα που κάποιος βλέπει με την πρώτη ματιά. Επίσης το γεγονός πως θα συνεχίσουν να ζουν εκτός κοινωνίας γιατί είχαν ορισμένες αρνητικές εμπειρίες (εξαιρετικά αρνητικές) δεν μπορώ να το θεωρήσω ούτε κακό ούτε καλό, απλώς υφίσταται ως κατάσταση στον κόσμο της ταινίας, αλλά ορισμένες φορές και στον δικό μας κόσμο. Επίσης δεν υπήρξε για εμένα ούτε στιγμή το κλασικό suspence of disbelief, οπότε δεν με ενέπνευσε σε τέτοιο βαθμό που να το αναλύσω το ζήτημα σε τέτοιο βάθος. [/spoiler]
Θα αναγκαστώ να ξαναδιαφωνήσω. Παρότι μια ταινία σε κατευθύνει σαφώς περισσότερο από ένα βιβλίο στο τι θα δεις "με την πρώτη ματιά", εξακολουθεί να σου αφήνει περιθώρια να την ερμηνεύσεις και να τη ζήσεις ανάλογα με τις προσωπικές σου εμπειρίες και με τη εκάστοτε συναισθηματική σου κατάσταση. Και σαφώς σου αφήνει πολλές φορές το περιθώριο να επιλέξεις σε ποια στοιχεία της θα επικεντρωθείς. Δεν αντιλέγω πως σε πολλούς μπορεί να "πέρασε" κυρίως αυτό που ανέφερες η ταινία, αλλά δε μπορείς να αποκλίσεις τη δυνατότητα να "πέρασε" κάτι άλλο σε κάποιους άλλους.
Ένσταση Κύριε Δικαστά! Δεν αποκλείω τίποτα βρε 'συ! Απλά "προτείνω" την απλή θεώρηση ορισμένων απο τις πολύ βασικές ιδέες της ταινίας που εγώ "η μάζα" θα προσλάβω αμεσσότερα και ταχύτερα απο κάποιους που θα το ανάγουν σε κάποιο άλλο επιπεδο και θα αρχίσουν να αναλύουν αλληγορίες και μυνήματα. Αν την ξαναδείς την ταινία όντως θα βρείς και άλλα πολλά. Εκεί έχω παράδειγμα το Dune (61 φορές την έχω δει μαζί με την καινούργια έκδοση της) ή το Babylon 5 που έχω δει απο 5 έως 7 φορές κάθε 1 απο τα 110 επεισοδια του και τις πέντε ταινίες σε διάρκεια 5 χρόνων), άλλα συμπεράσματα έβγαζα την πρώτη φορά, άλλα την επόμενη και ούτω καθεξής.
Πρέπει να σου επιτρέψει η ταινία να βυθιστείς μέσα της και να ζήσεις κάποιες καταστάσεις μέσα απο την ζωή των χαρακτήρων της για να μπορέσεις να δεις κάποιες λεπτές διαφοροποιήσεις που κάποιος θα πέρναγε αλλίώς δίχως 2η σκέψη. Ωστόσο η συγκεκριμένη ταινία απλώς θα κάτσει στην συλλογή γιατί αγοράστηκε και για κανέναν άλλο λόγο, δεν αποτέλεσε επιλογή αλλά δοκιμή, και προσωπικά ήταν μέτρια, όχι κακή, αλλά ελάχιστου ενδιαφέροντος.
Fallen_Angel wrote:
Mortal wrote: Όσο για την τρομοκρατία μή μου πεις ότι δεν την ζούμε πλέον στην πραγματικότητα μας, και πως δεν θα την ζήσουμε και τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας; Εμείς, δυστυχώς έχουμε πολλούς μπαμπούλες γύρω μας, είτε γιατί το θέλουν ορισμένοι, είτε γιατί μπορεί να το θέλει και η άλλη πλευρά, αλλά και ο πλανήτης έχει πολλούς μπαμπούλες, είτε σε μορφή ατόμων επικύνδινων χάρη φανατισμού και ανοησίας, είτε συμπαντικούς εχθρούς (αστεροειδής, μαύρες τρύπες, πλανητικές εκρήξεις κλπ, μεταβολή του κλίματος με αστάθμητα αποτελέσματα).
Long story και μάλλον όχι επί του παρόντος γιατί αν το ξεκινήσουμε δε το τελειώνουμε ποτέ. Άσε που νομίζω πως απαγορεύονται οι συζητήσεις που περιέχουν πολιτικές πεποιθήσεις στα foroums.
Να πω μόνο πως: πέραν του "κοινώς αποδεκτού" (το οποίο αποτελεί συζήτηση από μόνο του) ποσοστού τρομοκρατίας κι εξουσίας που υπάρχει στη ζωή μας, όλα τα άλλα είναι στη διακριτική μας ευχέρεια να τα αυξήσουμε, να τα ανεχτούμε ως έχουν, να τα αλλάξουμε ή και να τα παρατηρούμε απαθείς.
Όντως είναι Long story και έχεις απόλυτο, απλά ξύπνησε ο υδροχόος μέσα μου! Θα με έλεγες πολύ ονειροπαρμένο αν έλεγα πως έχουμε και μια καλή λύση ακόμη; Να πάρουμε τα μπαγκάζια μας και να αλλάξουμε πλανήτη μήπως, όσο περνάνε τα χρόνια μου φαίνεται όλο και καλύτερη ιδέα, δεν ξέρω γιατί άραγε!
Fallen_Angel wrote: Για ταινία που δεν άρεσε πάντως γενικά, μάλλον κατάφερε να απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη και να πυρωδοτήσει συζητήσεις!
Πωωω! Δεν είναι post αυτό, mini έκθεση είναι. Προσπάθησα να το κάνω όσο πιο μικρό γίνεται, αλλά ως φλύαρο ον αδυνατώ να το μαζέψω περισσότερο. No comments please!
Καλά όποιος μπαίνει σε ετούτο το forum, μένει μόνο αν έχει διάθεση για κουβέντα επι παντός επιστητού! Αλλά ποτέ δεν ξεκινάμε ένα θέμα βάζωντας strict κανόνες, γιατί αλλιώς δεν είναι συζήτηση μεταξύ ατόμων που σκέφτονται και κρίνουν, αλλά μεταξύ robot που υπακούουν στα προστάγματα τους! Ακόμη δεν chiparιστήκαμε οπότε έχουμε κάποια ελευθερία βούλησης.
Τσκ...Τσκ...Τσκ...Αχ...Που να με έβλεπες στις καλές μου!... Αυτό που θεωρείς έκθεση αγαπητή μου είναι πολύ μικρό και περιεκτικότατο. Δεν ξέρεις τι σημαίνει πλεονασμός και επανάληψη! Και ποιός είναι ο φλύαρος είπαμε; Δεν το κατάλαβα καλό αυτό; Μην δοκιμάζεις την τύχη του, είναι επικύνδινο σπορ αυτό! Όχι τα σχολιάζω όλα! Δεν τα κουτσομπολεύω αλλά τα σχολιάζω!
Αν θυμηθώ και τίποτα άλλο θα επανέρθω επι του ζητήματος.
- Stknightmare
- Moderator
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Stknightmare wrote: Mortal me thn grammh se plhrwnoune?ekanes kai quote ston eauto sou.Tha apantousa alla ksexasa tosa pou thela na pw.
Λες να κάνω τέτοιο διακανονισμό!???? Καλή ιδέα μου φαίνεται! Τα Quote φιλτατε είναι Quote (σεντόνι που λέγαμε τις προάλλες!), χρειάζονται για να θυμάται και ο συνομιλητής περί τίνος λέγατε. Και γενικά το να γράφεις είναι πολύ εύκολο είναι σαν να αναπνέεις! Όσο το μυαλό προσπαθεί να δημιουργήσει τις λέξεις...μήπως παραδουλεύει ώρες ώρες;...Μπά σαν καινούργιο θα το πουλήσουν, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα Διακρίνω αρχικά στάδια alzheimer να το προσέξουμε αγαπητέ μου!
- Sabrathan
- Elite Member
To Village htan 10 fores xeirwtero kata thn apopsh mou. To senario den eixe tipota kainourgio, htan vareto, xwris suspense, ta effects mizera, h skhnothesia epishs vareth, akoma kai h thesh ths kameras sto xwrio (tou opoiou h arxitektonikh evgaze mati pws htan twn 90's kai oxi twn 1790's) me ekane na aganaktw otan den travouse plana pou na gemizoun to mati.
H glwssa pou milousan oi hthopoioi mou ksynize asxhma kai fanhke pws oute oi idioi oute o skhnotheths htan sovara diavasmenoi gia Amerikh 19ou aiwna h se oti sk#ta eixan prospa8hsei na metatrepsoun kai kala auto to xwrio. As mhn eksetasw kan thn arxikh idea tou patera ths tyflhs kopelas pou htan aparadekth kai katadikasmenh se rezilemenh apotyxia eks'arxhs. University Professor kai pragmatika pistepse oti tha petyxaine?
Telika, egw den katalava poia akrivws htan h anatropoh. Arketa lepta prin anoiksoun thn porta ths apo8hkhs pou kryvontai oi stoles twn teratwn, kai ta 4 atoma ths pareas mou eixame katalavei akrivws ti ginetai. Vasika.. mallon to eixame katalavei otan eidame poso pseutiko htan to robed freak thn 2h fora pou pozare sthn kamera.
Loipon, eidame ena ergo me to poso makria borei na ftasei h kathysterhmenh koinwnia twn Amerikanwn, dld. na pesei akoma pio vathia ston vourko tou I.Q. rad-ee-Q.
O Joaquim h opws legetai htan to monadiko oxi-toso-xalia atomo sto ergo, ante kai isws mazi me thn tyflh gomena. Xwris na ypologisoume ton paragonta hlikias pou ton ekane na fantazei san ypertrofiko bebe/mamothrefto/kathysterhmeno. Fysika, etsi opws ekselisontai oi katastaseis, den ton vlepoume kai poly kai h Eve, h opws thn lene, phgainei gia trelo adventuring gemath fovo apo kath pou eide me ta matia ths oti htan ena psema, anti na parei auth thn stolh kai na arxizei na sfazei tous elders enan enan, na parei ton Jooawhatever kai na fygoun gia thn megalh polh.
Tha borouse na einai poly poly kalytero kai to senario kai to setting kai ta panta. Krima ta 2+1/2 xiliarika.
PS. Latrevw thn Weaver, kanonika. Meta apo auto, arxizw na pistevw pws h epaikse ola ta leuta ths sto casino kai xreiazotan epigontws paradaki, h oti ekane mia poly asxhmh epilogh paizontas sto Village. Euelpistw na isxyei to 1o.
I fear no Evil, for I am Fear Incarnate! -Catechism of Conviction
- Stknightmare
- Moderator
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Stknightmare wrote: Xwse file.....Swstos.poio bareth tenia gia mena htane to dreamcatcher pou elupe apo auth thn tenia mono o Agios Basilhs kai to kounelaki tou pasxa.
Καλά καλά υπερβολικοί και οι δυο σας! Αμαν! Δεν ήταν η ταινία ήταν απλά μια ταινία! Αμα θέλετε να κλάψετε τα λεφτά δείτε ταινίες όπως το Insider, όπως το Any Given Sunday, το Dreamcatcher που πολύ σωστά ανέφερες, τα Jeepers Creepers, κάποια νερόβραστα θριλεροειδή του styl Survivor/Fame Story με τον δολοφόνο μου, Screamiάρικα Summerιάρικα και λοιπός κατιμάς ή αλλιώς ταινίες του Σαβατοκύριακου. Η συγκεκριμένη κάτι θα μπορούσε να πει αν το έλεγε ίσως τόσο βαρετά. Δεν μπορώ να την θάψω τόσο όσο λέτε γιατί έχω δει πολύ χειρότερες, δυστυχώς, μετά χρειάστηκε να πλύνω το μυαλό μου με μια δόση λήθη και δεν θυμάμαι άλλους τίτλους!
- Sabrathan
- Elite Member
Mortal wrote: Δεν μπορώ να την θάψω τόσο όσο λέτε γιατί έχω δει πολύ χειρότερες
Sigoura exoume dei oloi mas trisxeiroteres, alla etyxe na mhn plhrwsw gia na dw kamia apo autes sto cinema! Hehe.
I fear no Evil, for I am Fear Incarnate! -Catechism of Conviction
- a_steria
- Elite Member
Mortal wrote: Καλά καλά υπερβολικοί και οι δυο σας! Αμαν! Δεν ήταν η ταινία ήταν απλά μια ταινία! Αμα θέλετε να κλάψετε τα λεφτά δείτε ταινίες όπως το Insider, όπως το Any Given Sunday, το Dreamcatcher που πολύ σωστά ανέφερες, τα Jeepers Creepers, κάποια νερόβραστα θριλεροειδή του styl Survivor/Fame Story με τον δολοφόνο μου, Screamiάρικα Summerιάρικα και λοιπός κατιμάς ή αλλιώς ταινίες του Σαβατοκύριακου. Η συγκεκριμένη κάτι θα μπορούσε να πει αν το έλεγε ίσως τόσο βαρετά. Δεν μπορώ να την θάψω τόσο όσο λέτε γιατί έχω δει πολύ χειρότερες, δυστυχώς, μετά χρειάστηκε να πλύνω το μυαλό μου με μια δόση λήθη και δεν θυμάμαι άλλους τίτλους!
Το Insider είναι πατάτα; Και το Any Given Sunday; Νομίζω ότι υπερβάλλεις mortal, μπορεί να μην είναι ΤΑ έργα, αλλά πατάτες δεν είναι... και αν δεχτώ ότι το θέμα του Any Given Sunday είναι βαρετό για το ευρωπαϊκό κοινό, δεν καταλαβαίνω γιατι τη χώνεσαι έτσι στο Insider... χμμμ...
mmm...I don' t think this will help...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Mortal wrote: Καλά καλά υπερβολικοί και οι δυο σας! Αμαν! Δεν ήταν η ταινία ήταν απλά μια ταινία! Αμα θέλετε να κλάψετε τα λεφτά δείτε ταινίες όπως το Insider, όπως το Any Given Sunday, το Dreamcatcher που πολύ σωστά ανέφερες, τα Jeepers Creepers, κάποια νερόβραστα θριλεροειδή του styl Survivor/Fame Story με τον δολοφόνο μου, Screamiάρικα Summerιάρικα και λοιπός κατιμάς ή αλλιώς ταινίες του Σαβατοκύριακου. Η συγκεκριμένη κάτι θα μπορούσε να πει αν το έλεγε ίσως τόσο βαρετά. Δεν μπορώ να την θάψω τόσο όσο λέτε γιατί έχω δει πολύ χειρότερες, δυστυχώς, μετά χρειάστηκε να πλύνω το μυαλό μου με μια δόση λήθη και δεν θυμάμαι άλλους τίτλους!
Μάλλον το τι θεωρούμε υπερβολικό "φτυάρι" για μια ταινία παραείναι υποκειμενικό. Αν χρειάστηκες δοσολογία λήθης για ταινία στυλ "Insider", τότε ούτε να διανοηθώ πώς θα έκρινες άλλες ταινίες. Αλλά όσο αυστηρός κριτής κι αν είσαι... μη τα ισοπεδώνουμε και όλα. Θα βάλουμε στο ίδιο καζάνι τα ρεάλιτι με το "insider"? Aααα... (ουρλιάζει απεγνωσμένη για να διώξει την ένταση που της προκλήθηκε τόσο βάναυσα και τρίβει με δύναμη τα μάτια της για να συνέλθουν από το σοκ)!
a_steria wrote: Το Insider είναι πατάτα; Και το Any Given Sunday; Νομίζω ότι υπερβάλλεις mortal, μπορεί να μην είναι ΤΑ έργα, αλλά πατάτες δεν είναι... και αν δεχτώ ότι το θέμα του Any Given Sunday είναι βαρετό για το ευρωπαϊκό κοινό, δεν καταλαβαίνω γιατι τη χώνεσαι έτσι στο Insider... χμμμ...
Thank you.