Κινηματογραφικές προτάσεις...κι άλλα!
- Mortal
- Adventure's Advocate
Φυσικά υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα και εξίσου scifi/fantasy για όλους μας. Ένα από αυτά είναι και το:
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- becoming_i
- Elite Member
Στο ρόλο του Ryuk (Shinigami) o Willem Dafoe
- Mortal
- Adventure's Advocate
Επίσης μια καλή παραγωγή (μυστηρίου πιο πολύ παρά scifi όπως ενδεχομένως να περνιέται) είναι το rememory:
O Peter Dinklage κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και η ερμηνεία (ίσως λιτή σε κάποια σημεία) είναι αυτό που την σώζει.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Εντάξει, ας είμαστε ρεαλιστές: μιάμιση ώρα ταινία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ να είναι περίληψη της σειράς των 12+ ωρών!! Για εμένα το πρόβλημα δεν ήταν η περίληψη και τα όσα κόπηκαν, αλλά η έλλειψη ατμόσφαιρας (περίμενα κάτι σαν το Seven) και το κακό casting (δεν πείθει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ο Lighto για ψυχάκι με τον μπούλη που πήγαν κι έβαλαν). Αυτά κι από εμένα.Mortal wrote: Από κάποιον κριτικό είδα να το αναφέρει ως ένα video clip και δεν νομίζω πως ο άνθρωπος είχε άδικο. Κρίμα.
Nothing happens unless first a dream...
- becoming_i
- Elite Member
Mortal wrote: Είχε κάποια καλά στοιχεία σαν ταινία, αλλά σε γενικές γραμμές για κάποιον που έχει δει το anime ήταν απογοητευτική (όπως και με το Ghost In The Shell, δλδ). Δυστυχώς κάτι που είναι κατά βάση Ιαπωνικό δεν μπορεί να αποδοθεί σε αμερικάνικο περιβάλλον ένεκα πολισμικών διαφορών. Πολλά πράγματα απλά ήταν ασύνδετα και δεν έβγαζαν τον παραμικρό νόημα. Από κάποιον κριτικό είδα να το αναφέρει ως ένα video clip και δεν νομίζω πως ο άνθρωπος είχε άδικο. Κρίμα. Αν κάποιοι παρακινηθούν να δουν το original θα χαρούν πραγματικά την ιστορία (με τις ατέλειες φυσικά μιας και τίποτα, ποτέ δεν είναι τέλειο για τον καθένα μας).
.
Η ταινία δεν ήταν απλώς μέτρια, ήταν κακή. Καμία σχέση με την ατμόσφαιρα του anime. Ακόμη και το JLA(Japanese Live Action) δεν ήταν τόσο κακό. Ο LIght ένα από τα χειρότερα Casting και ο L άντι για έναν ψυχρό υπολογιστικό εγκέφαλο εθισμένο στη ζάχαρη, τον παρουσιάζει σαν junkie psycho.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Όσο για το ζήτημα περίληψης, Χριστίνα, αυτό είναι δυστυχώς άσχημο ανέκδοτο, να φανταστώ πως καταδίκασες τον εαυτό σου να δει το Dark Tower του Stephen King; Το τόλμησα και είδα κάτι τόσο τραγικό που απλά μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που το δοκίμασα. Παρότι έχω διαβάσει (αν θυμάμαι καλά) μέχρι το 3ο βιβλίο της σειράς δεν νομίζω πως το αποτέλεσμα της ταινίας είχε την παραμικρή σχέση με τα βιβλία. Γενικά από μεγάλης διάρκειας υλικό ποτέ δεν μπορεί να σταθεί η ιδέα της περίληψης. Για αυτό ό,τι έχει μεγάλη διάρκεια δεν γίνεται ποτέ μια ταινία. Ακόμη και το Parasyte (Ιαπωνικό anime) έγινε από 25 επεισόδια 2 ταινίες μεγάλης διάρκειας και πάλι του έλειπαν κάποια πράγματα από το χτίσιμο και την κατανόηση των χαρακτήρων.
Anime Trailer
Movie 1
Movie 2