To Facebook αγοράζει το Oculus Rift

More
28 Μαρ 2014 23:06 #42929 by WickedMan
Είχαμε δεν είχαμε, πάλι στα μπακάλικα το γυρίσαμε :rolleyes:

skoros wrote: Πας στο μπακάλικο της γειτονιάς και ψωνίζεις γιατί έτσι γουστάρεις. Ξέρεις ότι θα πληρώσεις λίγο ακριβότερα αλλά λες καλύτερα να τα πάρει ο μπακάλης, παρά η αλυσίδα σουπερ μάρκετ. Είναι ωραίο μαγαζί αυτό το μπακάλικο, έχει καλά προϊόντα και μαζεύει κόσμο. Ο μπακάλης δέχεται πρόταση απο κολοσσό να πάρει το όνομα του μπακάλικου και να το κάνει franchise. Πόσο δικαιούσαι να πας να ζητήσεις μερίδιο από τον μπακάλη;

Καλά, δε νομίζω ότι συζητάει κανένας σοβαρά για μερίδιο των backers στο KS. Πλέον. Εγώ απλά λέω ότι οι backers δεν μου φαίνεται λογικό να γκρινιάζουν. Στο παράδειγμά αυτό, θα σας φαινόταν λογικό μετά να πήγαινες στον μπακάλη και να του έκανες καυγά γιατί πούλησε το μαγαζί ΤΟΥ (που κι εσύ στήριζες) στον κολοσσό;

Επίσης, επειδή τώρα προβληματίστηκα, εγώ που προτιμώ το μπακάλικο από το σουπερμάρκετ επειδή είναι πιο κοντά και βρίσκω ευκολότερα αυτά που θέλω είμαι κυνικός ή πονόψυχος; :?

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
29 Μαρ 2014 12:26 #42931 by crocark
Είπαμε να το σταματήσουμε το μπακάλικο ...

WickedMan wrote: Στο παράδειγμά αυτό, θα σας φαινόταν λογικό μετά να πήγαινες στον μπακάλη και να του έκανες καυγά γιατί πούλησε το μαγαζί ΤΟΥ (που κι εσύ στήριζες) στον κολοσσό;

Είπαμε. Το παράδειγμα είναι λάθος :!: Δέχομαι ότι ο Σκώρος το έθεσε βιαστικά. Το να επιμένεις εσύ στο ίδιο παράδειγμα είναι "εκ του πονηρού". Διόρθωσε το και θα δεις ότι έχει δίκιο αυτός που θα διαμαρτύρεται και η διαμαρτυρία θα είναι λογική.

WickedMan wrote: Επίσης, επειδή τώρα προβληματίστηκα, εγώ που προτιμώ το μπακάλικο από το σουπερμάρκετ επειδή είναι πιο κοντά και βρίσκω ευκολότερα αυτά που θέλω είμαι κυνικός ή πονόψυχος; :?

Μη μας δουλεύεις Wicked μου. Εσύ το είπες ότι είσαι μικρότερος προχθές. Πως θα γίνει τώρα; Τ' αλεπουδάκια περισσότερο; Ούτε κυνισμός είναι, ούτε πονοψυχία. Κοινή λογική είναι και επειδή αυτή σπανίζει απ' ό,τι φαίνεται, εκεί που ήταν κάτι το μη συζητήσιμο, πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί και εξυπνάδα. Οπότε είσαι έξυπνος αν θες να δώσουμε ένα χαρακτηρισμό :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
29 Μαρ 2014 18:17 #42935 by WickedMan

crocark wrote: ... Δέχομαι ότι ο Σκώρος το έθεσε βιαστικά. Το να επιμένεις εσύ στο ίδιο παράδειγμα είναι "εκ του πονηρού"...

Δεν είναι εκ του πονηρού, αλλά εκ του στραβού (στραβομάρα που λέμε). :mrgreen:
Διάβασα κάποια posts πιο γρήγορα απ'ότι έπρεπε και έχασα κάποια από αυτά που γράψατε. Σόρρυ. :rolleyes:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
30 Μαρ 2014 21:14 #42942 by crocark
Βρε άιντε να χαθείς παλιόπαιδο! Πάλι τα δικά μου τα μηνύματα πηδάς. Ισχυρίσου τώρα ότι έγινε από καθαρή σύμπτωση ...

Όντως όμως ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ