A new beginning Widescreen πρόβλημα

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
02 Αυγ 2011 08:53 #33307 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
@Giovanna

Άλλη φορά θα αφήνεις το κομπιούτερ να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του και δεν θα το διακόπτεις βαζοβγάζοντάς του τα δισκάκια και πατώντας του διάφορα κουμπιά. :evil: Δεν θα του κάνεις...γυμνάσια! Να μην είσαι ανυπόμονη! :x Το θέμα του full screen είναι θέμα οθόνης, άρα μάλλον η δική σου...άρεσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι! :) Επ την ευκαιρία θα ήθελα να σε ρωτήσω τι επεξεργαστή έχεις και τι κάρτα γραφικών.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
02 Αυγ 2011 14:01 #33310 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
Xμμμμ,ενδιαφέρον!

giovanna,σε τι ανάλυση παίζει η οθόνη σου;

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
02 Αυγ 2011 18:53 #33311 by giovanna
Η οθόνη μου παίζει σε ανάλυση 1024 Χ 768
Ο υπολογιστής μου Pentium III και η κάρτα οθόνης μου: ATI RADEON HD 4650 AGP αναβαθμισμένη wink:

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
02 Αυγ 2011 20:17 #33312 by tsampikos
@giovanna

Pentium III? Είσαι βέβαιη? Γιατί τα περισσότερα παιχνίδια απαιτούν Pentium IV! Από μνήμη πως πας?

More
03 Αυγ 2011 09:56 #33314 by shodan
1024 x 768 ;;; άρα δε μιλάμε για widescreen οθόνη, άρα λογικό να μην έχει πρόβλημα η giovanna. Άλλωστε με τέτοια ανάλυση αλλά και με βάση τα specs του πισιού η οθόνη είναι 4:3 ~15"-17".
Θα το δοκιμάσω και εγώ το μεσημέρι μόνο και μόνο από περιέργεια να δω πως τρέχει στην 23άρα.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
03 Αυγ 2011 11:12 #33315 by manos426f
Λογικά η giovanna διαθέτει 17' οθόνη και φυσικά 4:3 κάδρου,οπότε και δεν έχει πρόβλημα απεικόνισης.

Ωστόσο κι εμένα ο Pentium III μου κάνει εντύπωση.... :)

More
03 Αυγ 2011 19:30 #33316 by giovanna
Ε δηλαδή αυτός είναι Pentium τώρα εάν μπέρδεψα ποιος από όλους είναι συγχωρήστε την αδαή, πάντως καλός είναι ότι και νάναι χι,χι :lol:

Δηλαδή τώρα το βρήκα Pentium 4 , μνήμη 1GB

More
03 Αυγ 2011 19:49 #33317 by shodan
Λοιπόοοοον, το πρόβλημα είναι δεδομένο. Δοκίμασα ότι πατέντα περνούσε από το μυαλό μου αλλά το παιχνίδι αρνείται να εκκινήσει σε widescreen. Με τη λύση του Ebon έπαιξε μια χαρά.

A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
03 Αυγ 2011 19:51 #33318 by photiscta
Replied by photiscta on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα να το τρέξω σε widescreen, αν και ακολούθησα κατα γράμμα τις οδηγίες του ebon...
κλαψ :(

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
03 Αυγ 2011 20:02 #33319 by tsampikos
Ενα Patch θα μας σώσει... Άραγε θα το βγάλουν? Στο Review του PC Master αναφέρουν ότι τους έπαιξε με Full Screen μόνο όταν συνέδεσαν τον υπολογιστή με Full HD τηλεόραση (!). Διαφορετικά είχαν και αυτοί πρόβλημα!

More
04 Αυγ 2011 00:35 #33321 by manos426f
Έτσι ακριβώς έγινε φίλε tsampikos!

Παράδοξο,αλλά άκρως αληθινό!!! :shock: :shock:

More
04 Αυγ 2011 09:30 #33322 by crocark
Μιλάμε ότι αντιμετωπίζετε όλοι πολύ σοβαρά προβλήματα! Φαντάζομαι τα νεύρα σας!
:lol:

Σχεδιάζω να το δω με την πρώτη ευκαιρία κι ευτυχώς απολαμβάνω όσο λίγα πράγματα στον κόσμο τις μαύρες μπάρες στην οθόνη. Αλλά και να μη μου άρεσαν, δεν υπήρχε περίπτωση, καμία μα καμία, ν' αφιερώσω ούτε δευτερόλεπτο στην επίλυση τέτοιου προβλήματος. Να μου πείτε ότι θα βγει patch που να διορθώνει τα προβλήματα τα σχετικά με τη γλώσσα σε κάποια σημεία, ναι. Να επισπεύσω και την ενασχόληση μου μαζί του.

Απ' την άλλη, δέχομαι ότι σε sites σαν το advocate πρέπει ν' ασχολούμαστε και με τέτοια θέματα. Ειδικά σε περιόδους τέτοιας απίστευτης νέκρας. Μπας κι αραιώσει η μυρωδιά της καδαβερίνης :wink: :lol: :lol: :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
04 Αυγ 2011 10:52 #33323 by tsampikos
@manos426f

Αγοράζω το περιοδικό και ευχαριστήθηκα το Review. Να ρωτήσω: FullHD οθόνη, δηλαδή μιλάμε για ανάλυση 1900χ1200 σωστά? Αν ειναι έτσι ίσως και να πίανει το κόλπο και σε λίιιιιιγο μικρότερη ανάλυση δηλ. 1680χ1050. Θα το ψάξω όταν με το καλό τελειώσω το εκπληκτικό Black Dahlia που παίζω τώρα.

Παρεμπιπτόντως, πολύ θα ήθελα να ξανάδινε ένα Adventure to PC Master..... :rolleyes:

More
04 Αυγ 2011 10:57 #33324 by shodan
@crocark, να σου πω την αλήθεια το μόνο που έκανε ήταν απλά να στρετσάρει την εικόνα για να χωρέσει στο κάδρο... τα γραφικά δεν είναι σε καμία περίπτωση full hd όπως του next big thing. με χαλάνε όμως οι μαύρες μπάρες, δε θέλω μαύρες μπάρες!

More
04 Αυγ 2011 12:23 #33325 by manos426f

tsampikos wrote: @manos426f

Αγοράζω το περιοδικό και ευχαριστήθηκα το Review. Να ρωτήσω: FullHD οθόνη, δηλαδή μιλάμε για ανάλυση 1900χ1200 σωστά? Αν ειναι έτσι ίσως και να πίανει το κόλπο και σε λίιιιιιγο μικρότερη ανάλυση δηλ. 1680χ1050. Θα το ψάξω όταν με το καλό τελειώσω το εκπληκτικό Black Dahlia που παίζω τώρα.

Παρεμπιπτόντως, πολύ θα ήθελα να ξανάδινε ένα Adventure to PC Master..... :rolleyes:

Όχι φίλε,η τηλεόραση είναι 16:9 Full HD,δηλαδή ανάλυσης 1920x1080.
Σε 22άρι 16:10 monitor,με ανάλυση 1680x1050,το πρόβλημα υφίστατο δυστυχώς.

Χαίρομαι που σου άρεσε το review και....ελπίζω κι εγώ να δώσει πάλι κάποιο adventure game δώρο το PC Master! :)
(κάτι που ΔΕΝ θα γίνει πάντως στα προσεχή δύο τεύχη...)

@crocark
Εντάξει,δεν είναι και το σοβαρότερο πρόβλημα,αλίμονο,αλλά σίγουρα όταν,εν έτει 2011,βλέπεις game να μην παίζει σε wide ανάλυση,κάπου "στραβώνεις"... :wink:
Ακόμη περισσότερο βέβαια στραβώνεις όταν στο επίσημο forum της εταιρείας δεν δίνεται ΚΑΜΙΑ απάντηση,στο thread που ανοίξαμε με τον Elessar,περί του προβλήματος αυτού! :evil: