A new beginning Widescreen πρόβλημα
- Elessar
- Topic Author
- Team
Less
More
22 Αυγ 2011 17:02 #33480
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα shodan, ότι σε widescreen τα γραφικά δεν φαίνονται στρετσαρισμένα! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το παραδέχονται.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- shodan
- Schattenjäger
22 Αυγ 2011 17:42 #33485
by shodan
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
Replied by shodan on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
Να πω την αλήθεια σε τηλεόραση δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μετά το κόλπο με τα αρχεία ρυθμίσεων παρατήρησα το γνωστό τράβηγμα στην εικόνα για να χωρέσει στο κάδρο της εικόνας. Μπορεί να ξεγελιέμαι και από το μέγεθος της οθόνης βέβαια.
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
05 Σεπ 2011 09:38 #33604
by crocark
Επιλέγω αυτό το ποστ για τα εισαγωγικά μου, αν και, αν έψαχνα, θα μπορούσα να βάλω κι άλλα. Καταρχάς θα έχετε δίκιο όσοι πείτε ότι ανακινώ το θέμα ενώ ήμουν αυτός που σας ρωτούσα με τι κάθεστε κι ασχολείστε. Δεύτερον, είμαι ο τελευταίος (σίγουρα ναι) ο οποίος θα έπαιρνε το μέρος της Daedalic . Παρ' όλ' αυτά, νομίζω ότι πρέπει να αναφερθεί, γιατί μάλλον δεν το έχει δει κανείς σας. Στο manual του παιχνιδιού αναφέρεται ξεκάθαρα ότι "το παιχνίδι παίζει με μαύρες μπάρες αριστερά - δεξιά". Προειδοποίησαν οι άνθρωποι, δεν μπορείτε να πείτε, αλλά μάλλον κι εσείς δε διαβάζετε τα manuals
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
Elessar wrote: Τελικά, ενάμιση μήνα μετά απάντησε και άνθρωπος από την Daedalic στο thread που είχα ανοίξει στο forum της εταιρείας, λέγοντας μας πως το παιχνίδι δεν είναι σχεδιασμένο για widescreen αναλύσεις αλλά για native 4:3...μάλιστα.
Επιλέγω αυτό το ποστ για τα εισαγωγικά μου, αν και, αν έψαχνα, θα μπορούσα να βάλω κι άλλα. Καταρχάς θα έχετε δίκιο όσοι πείτε ότι ανακινώ το θέμα ενώ ήμουν αυτός που σας ρωτούσα με τι κάθεστε κι ασχολείστε. Δεύτερον, είμαι ο τελευταίος (σίγουρα ναι) ο οποίος θα έπαιρνε το μέρος της Daedalic . Παρ' όλ' αυτά, νομίζω ότι πρέπει να αναφερθεί, γιατί μάλλον δεν το έχει δει κανείς σας. Στο manual του παιχνιδιού αναφέρεται ξεκάθαρα ότι "το παιχνίδι παίζει με μαύρες μπάρες αριστερά - δεξιά". Προειδοποίησαν οι άνθρωποι, δεν μπορείτε να πείτε, αλλά μάλλον κι εσείς δε διαβάζετε τα manuals
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
Less
More
05 Σεπ 2011 10:26 #33605
by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
Αν ισχύει αυτό (δεν έχω παίξει το παιχνίδι ακόμα και δεν διάβασα το μάνουαλ) τότε καλώς. Από την άλλη όμως δεν μας εξήγησαν γιατί σε FullHD οθόνη παίζει κανονικά....(δαλαδή χωρίς μπάρες).
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
05 Σεπ 2011 11:38 #33606
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
1.να διορώσω για ακριβολογία "σε wide screens το παιχνίδι παίζει με μαύρες μπάρες αριστερά - δεξιά"
2.όχι ότι με πολυνοιάζει, περισσότερο από περιέργεια και για να μην ανοίγω άλλο θέμα, κανείς από εσάς που έχει το παιχνίδι στη συσκευασία της Lace Mamba, έχει δει κανένα βιβλιαράκι με λύση ή τέλος πάντων hints; Γιατί στο κουτί γράφει ότι εμπεριέχονται παιχνίδι, audio CD, πόστερ, manual και λυσσάρι
(παρεμπιπτόντως, έχω κολλήσει εδώ και δυο εβδομάδες στο ίδιο σημείο - τα νεύρα μου)
2.όχι ότι με πολυνοιάζει, περισσότερο από περιέργεια και για να μην ανοίγω άλλο θέμα, κανείς από εσάς που έχει το παιχνίδι στη συσκευασία της Lace Mamba, έχει δει κανένα βιβλιαράκι με λύση ή τέλος πάντων hints; Γιατί στο κουτί γράφει ότι εμπεριέχονται παιχνίδι, audio CD, πόστερ, manual και λυσσάρι
(παρεμπιπτόντως, έχω κολλήσει εδώ και δυο εβδομάδες στο ίδιο σημείο - τα νεύρα μου)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
Less
More
05 Σεπ 2011 11:40 #33607
by tsampikos
Και πολλή υπομονή έκανες αδερφέ! Γρήγορα μια ματιά στη λύση μέσω Ίντερνετ να ξεκολλήσεις!
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
05 Σεπ 2011 11:54 #33609
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Ακόμη αντέχω. Κι αυτό γιατί ομολογώ πως πρόκειται για πολύ όμορφο παιχνίδι - μέχρι στιγμής. Έχει μέσα μερικά τελείως παλαβά πράγματα - κοντεύω να ξεχάσω και τη λίγη φυσική που θυμάμαι ακόμη - και τεχνικά δεν είναι και το πιο ομαλό παιχνίδι που έχω δει ποτέ, από την άλλη όμως έχει υπέροχα γραφικά (άθλια η πρωταγωνίστρια, μόνο από το λαιμό και πάνω λέει και κινείται σα να πάσχει από "τελευταίου βαθμού" λόρδωση), μου μαθαίνει και μερικές ξένες λέξεις, όπως το esamina και τέλος όπως θα 'λεγες κι εσύ είναι παλιάς κοπής άρα αγαπημένο. Άμα δεν τα χαλάσει στο φινάλε θα είναι ένα από τα καλύτερα της χρονιάς, ίσως κάπου στην 3η με 4η θέση
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
Less
More
05 Σεπ 2011 12:05 #33610
by tsampikos
Αναρωτιέμαι για το πότε θα το πιάσω. Στη σειρά περιμένουν κάποια παλιότερα παιχνίδια (κυρίως από το 2000 και πριν), για τα οποία δεν υπάρχει Mini Review εδώ και θα ασχοληθώ με αυτά. Πάντως για το ότι είναι "παλιάς κοπής" αυτό είναι θετικό. Έχει και πρωτότυπη, φρέσκια ιστορία. Αυτό που δεν μου αρέσει πολύ στα παιχνίδα τελευταία είναι ότι το έχουν ρίξει στο...δράμα και γενικά στο "σοβαρό" σενάριο. Χάθηκε να βλέπαμε και κανένα "Next Big Thing", "Gilbert Goodmate" πιο συχνά? Με κομικό και παλαβό σενάριο, με τρέλα. Nα γελάσεις ρε παιδί μου και όχι να κλαις όπως π.χ. στο Keepsake. Από αυτά τα παιχνίδια έχει ανάγκη ο χώρος περισσότερο. Έχει πιάσει το νόημα η Daedalic και η Pendulo πριν μας τα χαλάσει με το "John Yesterday".Τουλάχιστον το τελευταίο παραμένει πιστό σε αυτό που λέμε "ορισμός του Αdventure". Δηλαδή τρίτου προσώπου, καρτουνίστικα γραφικά, κάργα point'n'click.