A new beginning Widescreen πρόβλημα

More
04 Αυγ 2011 12:32 #33326 by crocark
@ Shodan
Α, γιατί; Ειδικά άμα η οθόνη σου είναι μαύρη κάνουν ωραίο σετάκι.
Κι ειδικά σε σένα που απ' ό,τι καταλαβαίνω παίζεις πάντα σε μεγάλες οθόνες, ακόμα καλύτερα. Γιατί λογικά όσο περισσότερες οι ίντσες, τόσο μεγαλύτερες κι οι μπάρες.
Δεν παίζω σε HD, αλλά για πρώτη φορά ενθουσιάζομαι στην ιδέα. Ίσως αυτό ήταν που περίμενα για να ξαναπιάσω το παιχνίδι. Θ' αλλάξω οθόνη και θα πάρω μια 23άρα κι εγώ για να μπορώ ν' απολαμβάνω τις μαύρες μπάρες μου σε HD :lol:
Τι; Στρετσάρει; Αυτό η αλήθεια είναι δε μ' αρέσει κι εμένα, γιατί η οποιαδήποτε παραμόρφωση μπορεί να μη μ' αφήνει να καταλάβω αντικείμενα. Προτιμώ σαφέστατα τις μαύρες μπάρες :D

@ Manos

Ακόμη περισσότερο βέβαια στραβώνεις όταν στο επίσημο forum της εταιρείας δεν δίνεται ΚΑΜΙΑ απάντηση,στο thread που ανοίξαμε με τον Elessar,περί του προβλήματος αυτού!

Εκεί καταλαβαίνω. Αν και προσωπικά δε θα περίμενα ιδιαίτερα πράγματα. Άλλωστε οι γερμανικές (ευκαιρία να βγάλω το άχτι μου) εταιρείες έχουν συνηθίσει μόνο να δέχονται λύσεις από Έλληνες gamers στα bugs των παιχνιδιών τους. Θυμάσαι κι εσύ φαντάζομαι :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
04 Αυγ 2011 12:34 #33328 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
@manos426f

Πραγματικά, για κάποιον λόγο το Review μου θύμησε κάτι από τα παλιά! Παιχνίδι και περιγραφή των παλιών καλών εποχών. Επίσης όλα τα λεφτα ήταν το Review του Hector!

Με το New Beginning θα δοκιμάσω ένα τρικ και άμα πιάσει έπιασε. Ελάχιστες πιθανότητες να πετύχει αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά. Θα δοκιμάσω να το παίξω μέσω Virtual Machine και θα "τεντώσω" την εικόνα! Να δούμε τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση.....

More
04 Αυγ 2011 12:42 #33330 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
Τόσο ο Νικόλας,όσο κι εγώ προσωπικά,είμαστε θιασώτες του είδους και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να κάνουμε τα reviews των αγαπημένων μας αυτών παιχνιδιών!
Είναι λοιπόν -παραπάνω από- μεγάλη ικανοποίηση για εμάς να αντανακλάται κάτι τέτοιο στα κείμενά μας... :D :D

σ.σ.: Η λύση που έδωσε παραπάνω ο Ebon Page πάντως,λειτουργεί μια χαρά! :wink:

crocark wrote: @ Manos
Εκεί καταλαβαίνω. Αν και προσωπικά δε θα περίμενα ιδιαίτερα πράγματα. Άλλωστε οι γερμανικές (ευκαιρία να βγάλω το άχτι μου) εταιρείες έχουν συνηθίσει μόνο να δέχονται λύσεις από Έλληνες gamers στα bugs των παιχνιδιών τους. Θυμάσαι κι εσύ φαντάζομαι :)

Ναι,θυμάμαι και ξέρω πως είναι έτσι,παρ΄ολ΄αυτά όμως δε μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο το γεγονός,-και μέσα από τις σελίδες του περιοδικού-,ακριβώς διότι κρίνω ότι καθοριστικός τομέας για την καλή φήμη μιας εταιρείας είναι και το after sales support.....

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
04 Αυγ 2011 13:00 #33331 by tsampikos
Καλά μιλάμε είστε άρχοντες όλοι σας. Και τι δεν θα έδινα τώρα για μάσες ,μπύρες και πάρλες για Adventures! 8) :D

More
04 Αυγ 2011 13:04 #33332 by crocark
Ορθώς :) Άλλη φάση το review, που όσο πιο εξονυχιστικό είναι τόσο καλύτερο-πληρέστερο-ικανό να καλύψει μεγαλύτερη γκάμα αναγνωστών.

ΥΓ μην κοιτάς που τέτοια προβλήματα, κάτι ανώμαλους σαν κι εμένα μας φτιάχνουν :lol: :lol: :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Αυγ 2011 19:03 #33391 by socratis100
Replied by socratis100 on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
Ρε παιδια εκανα το κολπο ,βλεπω τα παντα wide αλα εχουν ριξει την αναλυση[800x600 ειναι οταν τρεχω το παιχνιδι ].Που αλλαζω αναλυση?1920χ1080 παιζω.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
11 Αυγ 2011 20:28 #33392 by tsampikos
Δηλαδή μείωσες την ανάλυση που παίζει το παιχνίδι? Σε 800χ600 παίζει fullscreen? Αν γεμίζει η οθόνη αλλά με χαμηλώτερη απόδοση δεν πειράζει! Μια χαρά είναι και η 800χ600!

More
11 Αυγ 2011 21:01 #33393 by crocark
Τσαμπίκο,
λύσε μου μια απορία φίλε, γιατί θα σκάσω, σοβαρά το λέω :) Με ποιο κριτήριο ακριβώς (εσύ προσωπικά) κατατάσσεις τις μαύρες γραμμές σε χειρότερη θέση από το χαμήλωμα της ανάλυσης; Μπορεί ν' ακούγεται ειρωνικό, αλλά δεν είναι. Πραγματικά, επειδή προφανώς εμένα δε μ' απασχολούν αμφότερα, δεν μπορώ να καταλάβω το "δεν πειράζει" που προφανώς υπονοεί ότι οι μαύρες γραμμές πειράζουν. Γιατί στο μυαλό μου, κάποιος που ενοχλείται από μια λεπτομέρεια όπως οι μαύρες γραμμές, αναμένεται να ενοχλείται κι από τη χαμηλή ανάλυση. Αν όχι γιατί;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Αυγ 2011 22:10 #33394 by socratis100
Replied by socratis100 on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
Τι να το κανω ρε παιδια το να μην εχω μαυρες γραμμες αλα να μου βγαινουν τα ματια εξω.Αστο καλυτερα.unistall και περιμενουμε κανα fix γαιτι με βλεπω στον γιατρο με προβλημα στα ματια.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
12 Αυγ 2011 09:06 #33395 by tsampikos
H αλήθεια είναι ότι οι σύγχρονες υψηλές αναλύσεις μας έχουν κακομάθει. Έχοντας παίξει πολλά παλιά παιχνίδια σε Virtual Machines μπορώ να πω ότι το θέμα της ανάλυσης είναι καθαρά τυπικό. Ακόμα και σε μικρότερες αναλύσεις από 800χ600 που για να γεμίσει η οθόνη στον υπολογιστή πρέπει να....τεντώσεις την εικόνα για να γεμίσει η οθόνη, η εικόνα εξακολουθεί να φαίνεται πολύ καθαρά και το παιχνίδι παίζεται υπεράνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Από την άλλη ούτε με τις μπάρες έχω πρόβλημα, έχω παίξει πολλά παιχνίδια και με αυτές. Και έχοντας να διαλέξω ανάμεσα σε μπάρες και full screen με χαμηλότερη ανάλυση, διαλέγω το δεύτερο.

More
12 Αυγ 2011 09:42 #33396 by crocark
Προσωπική σου προτίμηση, δεκτή αν και συνεχίζω να μην την καταλαβαίνω. Αν ανήκα στην κατηγορία των gamers που είχα πληρώσει κάτι παραπάνω για να καλύπτει η οθόνη μου το σύνολο του γραφείου (μέγεθος) και να δείχνει σε 6000 x 4000 (ανάλυση) ή κι εγώ δεν ξέρω τι, πιστεύω θα μ' ενοχλούσε το ίδιο το να μου κόβει μέρος του μεγέθους με το να μου κόβει μέρος της ανάλυσης. Υποθέτω βέβαια γιατί πραγματικά δεν μπορώ να νιώσω πως αισθάνεται κάποιος με μεγάλη οθόνη - γι' αυτό και ρωτάω :wink: Συνήθως παίζω σε οθόνη 19" και, πίστεψέ με, τις αναλύσεις στα παιχνίδια δεν τις δίνω σχεδόν ποτέ σημασία. Πιο πολύ μπορεί να τις πειράξω με αφορμή την είσοδό μου στο αντίστοιχο μενού για να φτιάξω το αντιαλάιζινγκ ή το γκάμα (γιατί ως γνωστόν για να παίξω παιχνίδια "τρόμου" υπάρχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις, όπως το να είναι όλα εξαιρετικά φωτεινά κλπ.). Το ίδιο κι όταν βλέπω ένα dvd. Ποτέ δεν πειράζω την εικόνα για να μην έχει μαύρες γραμμές ή ακόμη για να διορθώσω τα πρόσωπα και να μην είναι μακρόστενα ή αποπλατυσμένα. Ό,τι να 'ναι, όπως να 'ναι και σχεδόν πάντα με διεκπεραιωτική διάθεση για ό,τι αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις - όχι στα παιχνίδια σε ό,τι έχει να κάνει με επίλυση γρίφων. Πολύ όμως το κούρασα ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
21 Αυγ 2011 12:02 #33446 by Elessar
Τελικά, ενάμιση μήνα μετά απάντησε και άνθρωπος από την Daedalic στο thread που είχα ανοίξει στο forum της εταιρείας, λέγοντας μας πως το παιχνίδι δεν είναι σχεδιασμένο για widescreen αναλύσεις αλλά για native 4:3...μάλιστα.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
22 Αυγ 2011 09:28 #33457 by tsampikos
Πραγματικά ελλειπής και ανέυθυνη απάντηση αλλά και στάση γενικότερα. Να χαρώ εγώ σεβασμό στον πελάτη που τους καταθέτει με πίστη τα χρήματά του....ας μην επεκταθώ γιατί..... Αν είναι έτσι όπως τα λέει τότε γιατί σε τηλεόραση FullHD παίζει κανονικά, όπως αναφέρει και το Review του PC Master?

More
22 Αυγ 2011 14:32 #33473 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: A new beginning Widescreen πρόβλημα
Και -για να συμπληρώσω κι εγώ φίλε tsampikos- γιατί στις επιλογές στα .ini αρχεία αναφέρεται ξεκάθαρα η υποστήριξη widescreen;

Η απάντησή τους αυτή,αλλά και η γενικότερη στάση τους,δικαιολογούν πλήρως τα γραφόμενά μου στη στήλη User power του τεύχους 263,που κυκλοφορεί προσεχώς
(τα οποία,όπως είναι κατανοητό,γράφτηκαν αρκετές μέρες πιο πριν και συγκεκριμένα στις 29/07,κι αφορούσαν μόνο στη στάση τους αναφορικά με την αποφυγή/αργοπορία απάντησης από μεριάς τους.Η συνέχεια αυτή τα ενισχύει ακόμη περισσότερο νομίζω...)

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
22 Αυγ 2011 16:21 #33477 by shodan
Πέρα απο την αργοπορημενη απάντηση το παιχνίδι προσωπικά κατάλαβα ότι δεν είναι σχεδιασμένο για widescreen αναλύσεις απο τη στιμη που με την αλλαγή παραμέτρων τα γραφικά φαινόταν στρετσαρισμενα. Τώρα γιατί υπάρχει αντίστοιχη επιλογή μπορώ να σκεφτώ δυο εκδοχές. Είτε εξαρχής σχεδίαζανε να το κάνουν widescreen αλλά κάπου δεν τους βγήκε ή ήταν εξαρχής σε 4:3 και βάλανε αυτή την επιλογή για να μην βλεπουμε μαύρες μπάρες αλλα το σύστημα δε λειτούργησε ποτέ.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]