POST MORTEM

More
04 Αυγ 2006 11:04 #10889 by onecolourblack
Replied by onecolourblack on topic POST MORTEM
Προσωπικά δεν την βρίσκω με γρίφους που σου πρήζουν τα συκώτια μέχρι να βγουν , χωρίς να προσφέρουν κάτι στην πλοκή.Βλέπε π.χ. τις αλητείες του Keepsake , τα μπισκότα ( ΗΜΑΡΤΟΝ ) του still life , την ηλιθιότητα με τα ζωδιακά σύμβολα στο black mirror. :evil:
Στην τελική αμα θέλω σπαζοκεφαλιές ανευ λόγου και αιτίας , θα πάρω κανα σουντόκου και κανα σταυρόλεξο.Παίζω adventures , λόγω της αίσθησης του (κινηματογραφικού) πρωταγωνιστή που σου αφήνουν,ωραία πράγματα δηλαδή.
Και ναι , το post mortem είναι σαν ταινία, έχει την ατμόσφαιρα ενος θρίλερ.
Για την μια μέρα που με απασχόλησε , ήταν μια χαρά.
Επαναλαμβάνω όμως , οτι αν δεν ήταν τιγκα στο bug όλοι θα προσκυνούσαμε τώρα , έτσι δεν είναι?

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
04 Αυγ 2006 18:42 #10891 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic POST MORTEM

CallMeDr wrote: Η Fallen_Angel θα παιξει oldies μονο αν εχουν ηχο, ωραια γραφικα, κ λειπουν εντολες του στυλ take, walk to, etc etc, right Angel? :lol: :lol:

Πώς με νοιώθεις, πώς με νοιώθεις! :wink:
Αν και, αυτό με τις εντολές... παίζω τώρα το Larry Love for Sail κι οφείλω να ομολογήσω πως έχω πορωθεί να του γράφω εντολές για να δω αν τις δέχεται. Λες να πήρα το στραβό το δρόμο?
Doc, I urgently need a prescription! :lol: :lol:

onecolourblack wrote: Επαναλαμβάνω όμως , οτι αν δεν ήταν τιγκα στο bug όλοι θα προσκυνούσαμε τώρα , έτσι δεν είναι?

Indeed, είχε όλες τις προοπτικές για κάτι τέτοιο! Αλλά...

Nothing happens unless first a dream...

More
05 Αυγ 2006 08:05 #10912 by enwsiths
Replied by enwsiths on topic POST MORTEM

onecolourblack wrote: + επιπλέον τα μουσικά θέματα ήταν μαύρο χάλι.Απαράδεκτα πραγματικά , 3 διαφορετικά μουσικά θέματα , όλα εκνευριστικά.σταδιαλα.

Πάντως ,ως στόρι , είχε κάτι να πει , είχε μια κάποια ατμόσφαιρα.
Και ,κυρίως, μου άνοιξε τα μάτια στο να διαπιστώσω πόσο μούφα τελικά ήταν το still life.

προφανώς still life < post mortem < average adventure (π.χ. Syberia)

Άσχετο : το Broken Sword 3 παραμένει παιχνιδάρα.Βρίστε τώρα .

Για το broken παρ'ότι ολοι το κατηγορούν για τους γρίφους με τα κιβώτια,συμφωνώ ότι ήταν παιχνιδάρα(άντε να βγει το broken 4).Όσο για το still life διαφωνώ,ήταν απείρως καλύτερο από το post mortem για μένα αν εξαιρέσεις ένα σπαστικό γρίφο με μια κλειδαριά στην παλιά Πράγα που έπρεπε να λύσεις για να μπεις στο σπίτι του ζωγράφου.Όπως είπε κ ο τσουρινάκης άντε να βγει το sequel για να μάθουμε το τέλος.

File Attachment:

upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005

...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

More
05 Αυγ 2006 09:36 #10915 by qrious
Replied by qrious on topic POST MORTEM
Λοιπόν για τo broken sword 3 θα δανειστώ μια παράγραφο από τo mini review του elessar εδώ

Τίποτα δεν μας κρατάει το ενδιαφέρον. Ταξιδεύουμε σε αρκετα μέρη του κόσμου, σκαρφαλώνουμε σκαλωσιές, μετακινούμε κιβώτια, κάνουμε stealth, κυλιόμαστε, τρέχουμε, πηδάμε και που και που λύνουμε και κάνα γρίφο. Η τελική μονομαχία πάντως προσφέρει άφθονο γέλιο με την αφέλεια της.

εν κατακλείδι Ε Λ Ε Ο Σ

More
05 Αυγ 2006 10:46 #10918 by enwsiths
Replied by enwsiths on topic POST MORTEM
Ως πιστός ακόλουθος του charles cecil το παιχνίδι ήταν υπέροχο,δεν λέω ότι ήταν το καλύτερό του(broken sword : the shadow of the templars,lure of the temptress,beneath a steel sky) αλλά ήταν καλό.(βλέπω τον tornquist με το dreamfall που δεν είναι ούτε υποψία adventure!!) :wink:

File Attachment:

upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005

...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

More
05 Αυγ 2006 12:28 #10922 by CallMeDr
Replied by CallMeDr on topic POST MORTEM
@Fallen_Angel

Doc's prescription: Replay Still Life two times in a row and ull be fine in no time! (κανει κ ριμα φτου μου 8) )

Define normal...

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
05 Αυγ 2006 19:52 #10926 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic POST MORTEM

CallMeDr wrote: Doc's prescription: Replay Still Life two times in a row and ull be fine in no time! (κανει κ ριμα φτου μου 8) )

Χαχα! Πολύ καλή σας βρίσκω γιατρέ μου. Από τη σκέψη και μόνο διαφαίνονται τα εγγυημένα αποτελέσματα της θεραπείας! :wink:

Nothing happens unless first a dream...

• Visitor
  • Visitor
05 Αυγ 2006 20:23 #10930 by
Replied by on topic POST MORTEM
@CallMeDr

Πες τα κοπέλα μου!

More
06 Ιουλ 2012 00:33 #38194 by holdyourlight
Replied by holdyourlight on topic Re: POST MORTEM
Είχα το post mortem πολλά χρόνια στην συλλογή μου. Το είχα δοκιμάσει 1-2 φορές και το παράτησα. Πριν μερικούς μήνες ξαναέκανα την προσπάθεια κυρίως λόγω "καλής" διαφήμισης από κάποιους.

Ε λοιπόν έφτασα περίπου στο 30% της ιστορίας και σήμερα το παρατάω επίσημα. Το Post Mortem είναι τραγικό απ'όποια οπτική γωνία και να το δω (super pixeliasmena γραφικά, επαναλαμβανόμενη μουσική, άθλιο voice acting, pixel-hunting, χαζοί γρίφοι, μισητό interface κλπ κλπ)

Uninstall - - - - > Post Mortem

My Top 10:

1) Riven 2) Grim Fandango 3) URU 4) The Longest Journey 5) Schizm
6) Rhem 1-4 7) Riddle Of The Sphinx 8) Myst 9) The Secret Of Monkey Island 10) Sanitarium

... and my own adventure game: <!-- m --> somepeaceofmindgame.blogspot.gr <!-- m -->

More
06 Ιουλ 2012 09:14 #38197 by crocark
Replied by crocark on topic Re: POST MORTEM
Voiceacting είχε καλό κατά τη γνώμη μου.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
06 Ιουλ 2012 09:27 #38198 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: POST MORTEM
Το συγκεκριμένο παιχνίδι μου το έστειλέ μια Αμερικάνα, από την οποία είχα αγοράσει το stupid invaders, εντελώς δωρεάν, συνοδευτικά. Δεν λες και όχι όταν σου προσφέρουν δωρεάν παιχνιδάκι. Πάντως μαζί του δεν έχω ασχοληθεί ακόμα.

More
06 Ιουλ 2012 09:30 #38199 by holdyourlight
Replied by holdyourlight on topic Re: POST MORTEM
Stupid Invaders???????? Τι μου θύμησες ρε φίλε??!!!! Θυμάμαι είχα πάιξει το demo πριν 15 (?) χρόνια με το χαρτί στην τουαλέτα! χαχα, συγνώμη που βγαίνω εκτός topic, αλλά είναι καλό;;;

Καλά Post Mortem άστο να μαζεύει σκόνη.

My Top 10:

1) Riven 2) Grim Fandango 3) URU 4) The Longest Journey 5) Schizm
6) Rhem 1-4 7) Riddle Of The Sphinx 8) Myst 9) The Secret Of Monkey Island 10) Sanitarium

... and my own adventure game: <!-- m --> somepeaceofmindgame.blogspot.gr <!-- m -->

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
06 Ιουλ 2012 09:54 #38202 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: POST MORTEM
E, εντάξει, κάποια στιγμή θα το παίξω, δεδομένου ότι για να με απογοητεύσει ένα παιχνίδι πρέπει να είναι εντελώς πατάτα. Ακόμα κι έτσι πάντως, όπως λένε και οι Αμερικάνοι &quot;η κακή διαφήμηση είναι και αυτή διαφήμηση&quot;. Άρα ένας λόγος ακόμα να το παίξω.

More
06 Ιουλ 2012 20:54 #38223 by outcry
Replied by outcry on topic Re: POST MORTEM
Προσωπικά είναι από τα σχετικά αγαπημένα μου. Noir αισθητική, ανοιχτή δράση, αρκετά καλή διάρκεια, διαφορετικά φινάλε, ωραία μουσική, η καλύτερη εισαγωγή ever, δυνατότητα για επίλυση γρίφων με διάφορους τρόπους κ.ά.

Το stupid invaders είναι μικρό και πολύ εύκολο. Έχει ωστόσο κάποιες πολύ αστείες στιγμές (αγαπημένη μου είναι αυτή με το ταχύτατο, μέχρι ένα σημείο, σαλιγκάρι στο λαβύρινθο). Περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα μαζί του.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]