Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
09 Μαρ 2005 19:46 #4640 by MystLia
Γειά σας, adventurers. Είμαι η Λία από το Νέο Ηράκλειο. Μέχρι τώρα επισκεπτόμουν το Forum του SYBERIA II (εδώ και ενάμιση χρόνο) . Διάβασα γι' αυτό το site κάποιο περιοδικό για PC Games. Κάλλιο αργά παρά ποτέ... 8) !!

Αυτή τη στιγμή έχω φορτώσει το RIVEN μιάς και έχω ακούσει "τα καλύτερα" από τους περισσότερους... :rolleyes: Θα δούμε... :wink: !!!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
09 Μαρ 2005 19:56 #4641 by MystLia

qrious wrote: εδώ και δυο μέρες ασχολούμαι με το moment of silence.
παρα πολύ καλο μέχρι στιγμής........περισσότερα όταν το τελειώσω.

Το "The Moment Of Silence" το τερμάτισα μόλις πριν από δύο περίπου ημέρες. Μου άρεσε πάρα πολύ η ιστορία καθώς και τα βιντεάκια. Ηταν λες και παρακολουθούσα ταινία .. 8) !!

Κατάφερα και το τερμάτισα χωρίς βοήθεια.. :wink: ..και αυτό που μου άρεσε ακόμη περισσότερο ήταν η διάρκειά του. Μερικά άλλα παιχνίδια τα εγκαθιστάς και τελειώνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

More
09 Μαρ 2005 19:59 #4642 by qrious
welcome lia. :)
σε εχω δει και στο forum του still life νομίζω.
αν δεις στα minireviews το εχω τελειώσει το mos και ειχα πολύ καλές εντυπώσεις.

More
09 Μαρ 2005 20:38 #4643 by texmurphy

qwerty wrote:

SchOOl_VicTIm wrote: το discworld 2 στο underdogs.com μπορείς να το κατεβάσεις

Το έχω κατεβάσει από εκεί αλλά δυστηχώς είναι Rip έκδοση, δηλαδή του λείπουν τα video, τα speech και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο! Να φανταστείς ότι απο 2 cd που είναι το παιχνιδι, εκεί το έχουν μόνο 134Μb. Οπότε δεν παίζεται έτσι... :( Καμιά άλλη ιδέα? Τhanks πάντως

ego to eho alla tha sou to fero meta to pasha, giati eimai foititis athina kai to eho kriti,opote to pasha pou tha katevo stin epistrofi an thes sto kratao se kopia.ok?tha argiso alla axizei ton kopo.

"...γιατι η αεκ ειναι ιδεα και αι ιδεαι δεν αποθνησκουν ποτε..."

"αεκ ζω στην πολη να σε δω"

More
09 Μαρ 2005 22:53 #4644 by Atrus
Μόλις ξεκίνησα το Larry Love for Sail. Είναι το πρώτο Larry που παίζω και πρέπει να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από το χιούμορ του. Απίστευτο! τολμάω να πω πιο αστείο κι απ το Sam & Max. Πολύ ωραίο περιβάλλον, κόλλησα με τη μία. Ελπίζω και η συνέχεια να αποδειχτεί εξίσου καλή.

Viva la Revolucion!

More
09 Μαρ 2005 23:52 #4645 by Atrus
Καταρχήν να σας χαιρετίσω και εγώ. Καλώς σας βρήκα :) .

Αν και έχει περάσει κάποιος καιρός από την εγγραφή μου, σήμερα αποφάσισα να κάνω το πρώτο μου post.

Στο θέμα μας τώρα. Μόλις ξεκίνησα το The moment of silence. Πρώτες εντυπώσεις, αρκετά καλές. Ωραία γραφικά και ατμόσφαιρα.

Στα αρνητικά οι φωνές στην αγγλική, μου φαίνονται κάπως... Έχω την εντύπωση πως χάνει αρκετά σε σχέση με την γερμανική που είναι και η αρχική έκδοση του παιχνιδιού. Δυστυχώς όμως γερμανικά γιοκ...οπότε συνεχίζουμε in English.

Πριν από αυτό, μόλις τελείωσα το Discworld Noir, που για κάποιον λόγο μου είχε ξεφύγει τόσο καιρό.
Εντυπώσεις αρκετά, ως πολύ καλές.

Στα θετικά, έξυπνο σενάριο (πως θα μπορούσε να μην ήταν άλλωστε, βλέπε σχετικά βιβλία), ωραία γραφικά, ωραία μουσική υπόκρουση, τρομερή Noir ατμόσφαιρα.

Στα αρνητικά,πάντα κατά την γνώμη μου, πολλά notebook-based puzzles (όπως έχει αναφερθεί) και πολλοί μα πάρα πολλοί διάλογοι. Ειδικά για adventurα που θέλει να δοκιμάσει τον κάθε συνδιασμό, τρελό και μη, είναι τόσοι πολλοί που καταντά κουραστικό.

Αυτά προς το παρών. Eννοείται πως δεν σταματάμε εδώ και έπαιται συνέχεια.

Υγ. Επειδή δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό, μπορεί να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, αν επιτρέπεται από την πολιτική του forum, να ποστάρουμε links για download παιχνιδιών από torrent, verified links emule, κτλ;

Αν ναι, ίσως έχω κάποια links να σας δώσω (αν και χωρίς μισθωμένη γραμμη, aDSL, θα δυσκολευτείτε να τα κατεβάσετε, δεδομένου του μεγέθους των αρχείων). Αν πάλι όχι, well υπάρχουν και τα pm's 8) .

Viva la Revolucion!

More
10 Μαρ 2005 00:04 #4646 by qrious
welcome Daedalus.
θα ηταν καλυτερα να μην ποστάρουμε τετοιου ειδους link στο forum. οπως ειπες υπαρχουν και τα pm :)

More
10 Μαρ 2005 00:12 #4647 by Atrus
Ελήφθη, όβερ :) 8) .

Οπότε, για αρχή, επειδή είδα ότι κάποια μέλη ψάχνουν το Discworld 2, όποιος ενδιαφέρεται για το εν λόγω link (από emule), ας στείλει pm.

Viva la Revolucion!

More
10 Μαρ 2005 00:16 #4648 by qrious
ειδικά για το emule πάντως δεν νομίζω ότι θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να βρει κάποιος κάτι. ένα search κανεις απλά.
τα torrents τώρα είναι άλλο θέμα...

More
10 Μαρ 2005 00:31 #4649 by Atrus
[offtopic]

qrious wrote: ειδικά για το emule πάντως δεν νομίζω ότι θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να βρει κάποιος κάτι. ένα search κανεις απλά.

Όχι ακριβώς, γιατί με ένα απλό search, "κινδυνεύεις" από διάφορα του στυλ, το αρχείο που κατέβασες να μην είναι τελικά αυτό που ψάχνεις (παρόλο που είχε το ίδιο όνομα), να είναι fake αρχείο, ανεβασμένο σκόπιμα από τους ακατανόμαστους, για να δυσκολεύεται η ζωή των p2p, να είναι corrupted το αρχείο και άλλα πολλά...

Οπότε για αυτούς τους λόγους, που έχουν ως κοινό αποτέλεσμα να κατεβάζεις τζάμπα MB's, για να μην πω GB's :shock:, υπάρχουν τα λεγόμενα verified links, όπου κλικάροντάς τα, ξέρεις ότι το αρχείο-α που πρόκειται να κατεβάσεις είναι αυτά ακριβώς που ψάχνεις και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όταν κατεβάζεις κάτι μικρό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το search και να "ρισκάρεις". Όταν όμως μιλάμε για games και γενικά μεγάλα downloads, τα verified links, κατά την γνώμη μου, είναι μονόδρομος.

Φιλικά.[/offtopic]

Viva la Revolucion!

More
10 Μαρ 2005 04:05 #4651 by texmurphy
ayto ton kairo teleiono to gabiel knight 2 (eimai sto telos sto grifo pou pagideueis ton black wolf) kai molis to teleioso arhizo black dahlia(8 cd's) opote mallon tha hatho apo ta forums..... :P

"...γιατι η αεκ ειναι ιδεα και αι ιδεαι δεν αποθνησκουν ποτε..."

"αεκ ζω στην πολη να σε δω"

More
10 Μαρ 2005 14:14 #4654 by qrious
ασχολούμαι αυτές τις μέρες με το stupid invaders. αρκετά ευχάριστο χιουμοριστικό adventure και εύκολο μέχρι στιγμής.

More
10 Μαρ 2005 16:35 #4655 by Elessar

texmurphy wrote: ...arhizo black dahlia(8 cd's) opote mallon tha hatho apo ta forums..... :P

:shock: Kαλό κουράγιο μιας και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απίστευτα δύσκολο!!
Επίσης, πρόσεξε γιατι 2-3 απο τα cd (νομίζω οι αριθμοί 2,3 και 6) είναι κακοτυπωμένα οπότε ενδέχεται να σου ζορίσουν πολύ το cd-rom drive (μιλάω για το original πάντα)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
11 Μαρ 2005 00:34 #4656 by Nuclear

θα ηταν καλυτερα να μην ποστάρουμε τετοιου ειδους link στο forum. οπως ειπες υπαρχουν και τα pm

Σιγά ρε qrious, ποιόν φοβάσαι; Λες να έρθει η BSA και να μας κλάσει μια μάντρα; Χαλάρωσε.

Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker

More
15 Μαρ 2005 15:09 #4680 by qwerty
Εγώ πριν λίγο τερμάτισα το Wanted : A wild western adventure. Πολύ γέλιο είχε σε ορισμένες σκηνές αλλά και αρκετά bugs. Επίσης είναι αρκετά μικρό και εύκολο. Παρ'όλα αυτά αξίζει πάντως να ασχοληθεί κανείς μαζί του