Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
16 Μαρ 2005 20:53 #4706 by VirginPrune

aiRness wrote: PS. Το έχουμε πεθάνει αυτό το thread. :)

Ela more Kalh kardia!!! 8)

Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!

Tommy-boy ,eat your candy skull!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
19 Μαρ 2005 20:21 #4740 by Atrus
Μάλλον με πιο adventure θα ήθελα να ασχοληθώ αυτόν τον καιρό! Βρήκα ο κακομοίρης μετά κόπων και βασάνων μετά από πολύ καιρό το Secrets of the Luxor και δεν μπορώ να το παίξω με τα XP! Και δεν έχω καμία όρεξη να εγκαθιστώ τα Win98 (τα οποία δεν έχω και μαζί μου). Από τις φορές που καταριέμαι τα XP. (αλλά και την απρονοησία των προγραμματιστών κάποιων παιχνιδιών που βασίστηκαν σε εργαλεία τύπου Quicktime)

Viva la Revolucion!

More
19 Μαρ 2005 20:34 #4741 by qrious
εγώ έβαλα πριν κάνα δυο μέρες το nightlong. αρκετά καλο μου φάνηκε αλλα δεν με τραβάει και τόσο το όλο sci-fi θέμα.

More
20 Μαρ 2005 17:48 #4744 by Atrus

εγώ έβαλα πριν κάνα δυο μέρες το nightlong. αρκετά καλο μου φάνηκε αλλα δεν με τραβάει και τόσο το όλο sci-fi θέμα.

!!! έλα ρε qrious, και σε είχα συμπαθήσει για τα φιλο-Myst-ικά αισθήματα σου!!

Viva la Revolucion!

More
20 Μαρ 2005 17:56 #4746 by qrious

!!! έλα ρε qrious, και σε είχα συμπαθήσει για τα φιλο-Myst-ικά αισθήματα σου!!

αυτο τωρα παει για την μη ιδιετερη προτιμηση μου στα scifi; :) δεν ειπα οτι δεν μου αρεσουν απλα δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου themes. το blade runner πάντως μου άρεσε παρα πολυ.

More
20 Μαρ 2005 18:03 #4747 by Atrus
πλάκα κάνω, απλά εμένα το συγκεκριμένο, μου άρεσε ιδιαίτερα! μάλιστα, επειδή το έπαιξα πρόσφατα, μου θύμισε έντονα παλιές καλές εποχές, καθαρόαιμο adventure!

Viva la Revolucion!

More
25 Μαρ 2005 19:09 #4787 by Elessar
Ξεκίνησα το Lighthouse αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελλαίνομαι...Το έχω προχωρήσει αρκετά αλλά έχει αυτή την ακατανόητη δομή του Myst. Δλδ, επρεπέ να γνωρίζω κατά την γνώμη των δημιουργών ότι πρέπει να ισοσταθμίσω τα ύφαλα του υποβρυχίου για να το θέσω σε λειτουργία....

Επίσης κατέβασα πάλι το WinUAE, και αποφάσισα να τελειώσω επιτέλους μετά απο τόσα χρόνια το Rick Dangerous 2...ΕΠΟΣ!!!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
04 Απρ 2005 18:46 #4863 by qwerty
Αυτές τις μέρες ξεκίνησα να ασχολούμαι με το The Moment of Silence. Πολύ καλό μέχρι στιγμής, εκτός από κάποια κουλά στο χειρισμό. Ελπίζω να είναι έτσι καλό μέχρι τέλους...

More
04 Απρ 2005 23:08 #4868 by Fallen Angel

qwerty wrote: Αυτές τις μέρες ξεκίνησα να ασχολούμαι με το The Moment of Silence. Πολύ καλό μέχρι στιγμής, εκτός από κάποια κουλά στο χειρισμό. Ελπίζω να είναι έτσι καλό μέχρι τέλους...

Είναι καλύτερο! :)

Nothing happens unless first a dream...

More
04 Απρ 2005 23:36 #4869 by qwerty
Χαίρομαι φίλε Fallen_Angel ! Πάντως μέχρις στιγμής έχω ψιλοφάει κόλλημα με το παιχνίδι και μου αρέσει αυτό γιατί έχει καιρό να μου συμβεί. Τελευταία είχα παίξει το Wanted με το οποίο δεν τρελάθηκα κιόλας και είχα αρχίσει το Sherlock Holmes The Silver Earring με το οποίο επίσης δε μπορώ να πω ότι έπαθα πλάκα και το οποίο παράτησα κάπου στη μέση για το Moment of Silence.

More
04 Απρ 2005 23:52 #4870 by Fallen Angel

qwerty wrote: Χαίρομαι φίλε Fallen_Angel ! Πάντως μέχρις στιγμής έχω ψιλοφάει κόλλημα με το παιχνίδι και μου αρέσει αυτό γιατί έχει καιρό να μου συμβεί. Τελευταία είχα παίξει το Wanted με το οποίο δεν τρελάθηκα κιόλας και είχα αρχίσει το Sherlock Holmes The Silver Earring με το οποίο επίσης δε μπορώ να πω ότι έπαθα πλάκα και το οποίο παράτησα κάπου στη μέση για το Moment of Silence.

Μια από τα ίδια είχα πάθει κι εγώ: "κόλλημα"! Δε σηκωνόμουν από το pc αν δεν υπήρχε σοβαρότατος λόγος. Θα δεις πως όσο εξελίσσεται η ιστορία τόσο πιο ενδιαφέρον γίνεται. Και κορυφώνεται στο τέλος του. Κάπου έχω ξαναπεί άλλωστε πως είναι ένα από τα αγαπημένα μου πλέον.

Το wanted δε το έχω παίξει (ακόμη). Το silver earing πάλι δε με ενθουσίασε, μάλλον με κούρασε θα έλεγα. Οπότε... κατά την ταπεινή μου άποψη πάααρα πολύ καλά έκανες και το άφησες για το Moment Of Silence. Αλλά επειδή μόνο αντικειμενική δε μπορώ να είμαι (μεγάλη λατρεία με αυτό τον τίτλο)... μη με πολυακούς! :wink:

Nothing happens unless first a dream...

More
05 Απρ 2005 00:27 #4871 by qwerty
Και εγώ έτσι νομίζω. Πως καλώς άφησα το Sherlock για το Moment. Θα δείξει βέβαια μόλις τερματίσω και τα 2. Α! Sorry που σε αποκάλεσα φίλε και όχι φίλη στο προηγούμενο post. Δεν ήξερα... :D :wink:

More
11 Απρ 2005 10:51 #4911 by SteaM10

Atrus wrote: Παιδιά μένω κέντρο Αθήνας. Μου βγήκε και μένα η πίστη να το βρώ το Amber. Μου το έστειλε ένα παλικάρι από Los Angeles στην ζελατίνα του πριν απο κανά μήνα! Είναι must! Αν δεν μπορείτε να βρεθούμε να σας κάνω κόπιες και να σας τις στείλω. Το email mou είναι διαθέσιμο για τα περαιτέρω! Φαντάζομαι ότι τρελαίνεστε και για το Obsidian,έτσι? :wink: (όχι, αυτό δεν το έχω ακόμα δυστυχώς!)

grious wrote: θέλω να ξεκινήσω το The Last Express

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις, είναι φανταστικό!

Se iketeuo se parakalo se proskino an mporeis na mou kaneis mia kopia to AMber kai an exeis kai to last express tha se pliroso ki ollas an goustareis, Meno nafplio an thes dieuthinsi steile mou mail!!!!

More
11 Απρ 2005 14:43 #4912 by qrious

Se iketeuo se parakalo se proskino an mporeis na mou kaneis mia kopia to AMber kai an exeis kai to last express tha se pliroso ki ollas an goustareis, Meno nafplio an thes dieuthinsi steile mou mail!!!!

καλησπέρα φιλε και καλωςήρθες.
καλο θα ήταν να μην γραφεις ανοιχτά στο forum για κόπιες παιχνιδιών μιας και κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

τα παιχνίδια που ζητάς μπορείς να τα βρείς original αν ψάξεις στο ebay.com :wink:

More
11 Απρ 2005 15:50 #4913 by Zagorin
Βασικά όταν είδα το review για το Sanitarium (μόλις είχα τελειώσει το Moment of Silence) αποφάσισα να το ρίξω μια ματιά. Το mod για το Morrowind που είχα σκοπώ να δοκιμάσω μπορεί να περιμένει :)