Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- treptolemus
- Elite Member
Τώρα μάλλον σειρά έχει το Agatha : Evil under the Sun (το είχε το PC master!)
Πρέπει να το πάρω όμως από τις ξαδερφές μου που το έχω δώσει
PS: Hammerfall : one of my favourite bands!!
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Ποιος ήταν ο Τριπτόλεμος (γιατί σκέφτομαι πόση ώρα τώρα και δε μου 'ρχεται τίποτα) ;
Για το Κeepsake που λες, ήταν ένα από τα παιχνίδια στα οποία παρέδωσα τα όπλα σχετικά σύντομα κι εγώ. Εκεί γύρω στο 70% που λες κι εσύ είχα βαρεθεί τα πήγαιν-έλα στο παραμυθοπαλάτι - σχολείο μαθητευόμενων μάγων. Μια και αναφέρθηκα σ' αυτό θυμάμαι πως η εντύπωση που μου είχε δοθεί ήταν μιας χαζής μίξης Syberia, Longest Journey και Harry Potter με αρκετά δύσκολους γρίφους σε κάποια σημεία.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
Το Vampyre Story από την άλλη έμοιαζε με υπέροχο έδεσμα που πάνω που σου άνοιγε την όρεξη σε έδειωχναν από το εστιατόριο λέγοντάς σου "έλα σε 2-3 χρόνια να φας και το υπόλοιπο..." (πεινάω πολύ γι' αυτό και οι γευστικοί παραλληλισμοί...!). Πάντως προσωπικά το βρήκα εξαιρετικό το Vampyre Story (άλλο ένα παιχνίδι του στρατού crocark ) και εξοργίστηκα απίστευτα όταν έμαθα πόσο θα έπρεπε να περιμένω για να δω τη συνέχεια της ιστορίας.
Κι επειδή ως αρχαιολόγος πρέπει να πάρω θέση, ο Τριπτόλεμος σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν ιερέας της θεάς Δήμητρας και αυτός που διέδωσε την καλλιέργεια των δημητριακών στην περιοχή της Αττικής. Η θεά Δήμητρα είχε φιλοξενηθεί στο παλάτι του στην Ελευσίνα και ως ανταμοιβή του χάρισε ένα άρμα και μπόλικο σιτάρι για να σπείρει στην περιοχή. Αργότερα απέκτησε την ιδιότητα του ιερέα της θεάς και λατρευόταν και ο ίδιος στην περιοχή της Ελευσίνας.
Offtopic μια ζωή
Και για να ξαναπιάσω το νήμα παίζω ένα πολύ ωραίο casual της Bigfish, υπό τον τίτλο Mystery in London: The case of Jack the Ripper.
- crocark
- Adventure's Advocate
Πληρέστατη απάντηση... Σ΄ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση γύρω από τον Τριπτόλεμο. Κλαπ, κλαπ ...
Για το Keepsake, συμφωνώ μερικώς.
Για το AVS συμφωνώ 100%. Μεγάλη παρένθεση : Διαφωνώ με τη σύγκριση που γίνεται με το Runaway. Στο τελευταίο από επεισόδιο σε επεισόδιο η ιστορία εξελίσσεται και συμβαίνουν σημαντικές σεναριακές ανατροπές, ενώ στο AVS από την αρχή ξέρεις πως πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδρομή για να την κοπανήσεις και να φτάσεις στο Παρίσι (αν θυμάμαι καλά) και σου σπάνε τη διαδρομή σε 3 κομμάτια. Περιμένω και το AVS2 με σχετική αγωνία (λόγω κυρίως ατμόσφαιρας και χιούμορ και όχι προφανώς για το άθλιο bug), αλλά η προσμονή για το Runaway δεν επιδέχεται σύγκρισης (για το χιούμορ, την ατμόσφαιρα, τους γρίφους, την αγωνία και για το ότι από τεχνικής πλευράς τα 2 πρώτα ήταν από τα πιο πλήρη παιχνίδια που έπαιξα ποτέ).
Για τον Jack που παίζεις, έχω να σχολιάσω πως μόνο σε hack & slash δεν τον έχουμε δει ακόμα (να παίζεις φυσικά το ρόλο του Jack). Είναι κι αυτή μια χιλιοειπωμένη ιστορία σαν της Ατλαντίδας.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- treptolemus
- Elite Member
Με το καλό να έρθει το AVS2 - να μου πείτε κι εμένα το περιεχόμενό του βρε παιδιά!
Α! Ανακάλυψα επίσης ότι υπάρχει κ σχετική θεματική ενότητα για τα nicknames & avatars! Να κάνουμε μια βόλτα από κει?
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
- Atrus
- Spammer
Περιμένω να βγει το καινούργιο Art of Murder που ελπίζω να μην έχει τα προβληματάκια του παλιού!!!!
Viva la Revolucion!
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Ααχ, αυτό το μήνα δεν αρκούν με τίποτα οι 24 ώρες της ημέρας. Βγαίνουν πάρα πολλά παιχνίδια!! Και θέλω να τα παίξω ΌΛΑ!!
Nothing happens unless first a dream...
- Atrus
- Spammer
Viva la Revolucion!
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- Elessar
- Team
Το τελευταίο πάντως που έπαιξα ήταν το DF:Lost Souls, το οποίο παρά τα προβληματάκια του το βρήκα εκπληκτικό.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- ManOfSorrows
- Moderator
Martian Memorandum
Pandora Directive (7η φορά)
Still Life
Syberia 2 (2η φορά)
Machinarium
και εσχάτως URU Myst online!
Tex Murphy is back!
- Tasos
- Templar Hunter
Ασχολήθηκα λίγο καιρό με casuals εν αναμονή των Simon 5 και Ghost Pirates.
Ανάμεσα στα Casuals και το 3 cards to dead time, που δεν με τραβηξε δυστυχώς όσο ο προκατοχός του
- Elessar
- Team
ManOfSorrows wrote: [...]Pandora Directive (7η φορά)[...]
Κρίμα που δεν έχουμε buddies list στο forum να σε βάλω πρώτο-πρώτο
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Adventure's Advocate
Το tree of life που το βρήκες? Θα σκάσω, εσύ να έχεις και εγώ να μην έχω. Ουφ. Παραγγελμένο εδώ και πολύ καιρό στην Play.com
- Tasos
- Templar Hunter
Μου το έφερε μια φίλη σε downloaded μορφή... Αμφιβάλω αν κυκλοφορεί, πάντως αξίζει τον κόπο, χωρίς να είναι κάτι το συγκλονιστικό.