Runaway 3
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Το Runaway 3... όπως και το Machinarium... και το Special Edition του MI (όχι, δεν το ξέχασα!!)... αναμένονται εντός Γενάρη... κι η υπομονή σας εκτιμάται απεριόριστα!!
Και τώρα που το σκέφτομαι... εσύ αγαπητέ, crocark, γιατί δε μας γράφεις κάνα mini review να ακούσουμε τη γνώμη σου?! Εε?!
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Ενώ ακόμη παιδεύομαι με το Rhiannon χωρίς να βγάζω καμιά άκρη βέβαια (10 μέρες δεν έχω κάνει τίποτα, έστω το παραμικρό )
@ Tasos
Εντάξει, Τάσο, δεν τρώω ανθρώπους. Τουλάχιστον βλέπεις πως τα reviews σου έχουν πέραση
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
@ crocark
Φταίει ο Jonathan Boakes που μου πήρε το μυαλό αμέσως μετά το Runaway και δεν ζήτησα να του κάνω review!!
@ Fallen Angel
Μα δεν έχω γράψει και πολλά! (Yet!)
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Aαα.... κι εγώ το θέλω οπωσδήποτε σε κουτί αυτό!! Από την άλλη, όμως, πιο πολύ θέλω να είναι το παιχνίδι που θα παίζω στις γιορτές. Σκέψου αλλαγή του χρόνου... πρώτο παιχνίδι που θα παίξεις το νέο έτος... ευχάριστο, διασκεδαστικό, πανέξυπνο και πανέμορφο - ό,τι πρέπει δηλαδή!! Μακάρι να έχει βγει σε κουτί ώστε να το παίξεις κι εσύ άμεσα!!crocark wrote: Περιμένω βρε Fallen να κυκλοφορήσει σε κουτί. Δεν το έχω παίξει ακόμη.[...]
- user_32
- Elite Member
(Άσχετο αλλά ... τρέχει άνετα με crossover games χωρίς κανένα πρόβλημα προς το παρών, για όσους έχουν Mac.)
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Στα μισά είσαι περίπου δηλαδή... έχεις ακόμη να απολαύσεις αρκετές ώρες!!User_32 wrote: Chapter 3 προς το παρών, αρκετά καλό σαν τα προηγούμενα με το κλασικό του χιούμορ.[...]
- crocark
- Adventure's Advocate
Δεν είχα προλάβει να δω τα μηνύματα αυτά πριν πέσει το advocate. Ξέρεις τι σκέφτομαι για το κουτί, να είναι κανένα ωραίο σαν τα προηγούμενα, γιατί το θυμάσαι εκείνο το πιτσιρίκι που σου έλεγα πως έτρωγε το κουτί; Σα να μου φαίνεται πως το έχει πιάσει μια λιγούρα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Πάντως, μιας κι έτυχε να αναφερθούμε στο θέμα...
Η συμβουλή μου είναι να μην το αγοράσει κανείς έως ότου βγει σε κουτί. Κι όμως, καλά διαβάσατε, είπα "να μην". Δεν έχει manual, δεν έχει τίποτα, και το πουλάνε όσο τις κανονικές retail εκδόσεις. ΕΛΕΟΣ!! Εξαιρετικό παιχνίδι, το λάτρεψα (όπως θα διαπιστώσετε κι από το αναλυτικό review ), αλλά η Focus με έχει εκνευρίσει τόσο πολύ με τη στρατηγική που συνεχίζει απτόητη να ακολουθεί που ειλικρινά αναγκάζομαι να σας παροτρύνω να καθυστερήσετε το υπέροχο Runaway ταξίδι σας. Είναι κρίμα για την Pendulo ("εταιρεία εγγύηση" κατ' εμέ) να έχει μπλέξει με έναν εκδότη όπως τη Focus (προτιμώ να αποφύγω τους σχολιασμούς γι' αυτήν)...
Αυτά, όλα τα υπόλοιπα που έχω να πω για το παιχνίδι είναι άκρως θετικά!! Κι εν συντομία: παιχνιδάρα!!
- crocark
- Adventure's Advocate
Fallen_Angel wrote: Να πεις στο πιτσιρίκι πως όχι μόνο το κουτί τού 3 είναι πανέμορφο, αλλά και πως υπάρχουν φήμες για συλλεκτική θήκη all 3 games in 1 box. Αν του πάει η καρδιά, ας μασήσει τέτοιο κουτί...
Το περίμενα. Να έχεις το ένα μόνο του, το 2 παρέα με το 1 και τέλος το 3 παρέα με το 1 και το 2. Δηλαδή 3 φορές το 1, 2 φορές το 2 και 1 το 3. Δεν είναι άδικο αυτό για το 3;
Σοβαρά όμως τώρα. Θα πρέπει κάποιος να μας πει τις διαφορές ανάμεσα στη συλλεκτική και την απλή για ν' αποφασίσουμε. Αν βγει βέβαια με το καλό κάποια στιγμή.
Κάτι γενικότερο. Σα να μη μ' αρέσει καθόλου η καθυστέρηση ανάμεσα στις dl και retail εκδόσεις τελευταία. Κοιτούσα τη λίστα μου "να αποκτήσω" προχθές και διαπίστωσα πως δεν έχω παίξει ακόμη τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς που πέρασε γιατί οι εταιρείες τους σκοπεύουν ν' αφήσουν να περάσει κανένας χρόνος πρώτα (απ' ό,τι φαίνεται).
Και μιας και το ανέφερα. Το site ανέβηκε, ώρα τώρα για κανένα δημοψήφισμα για το καλύτερο παιχνίδι του 2009.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Visitor
- alkapel
- Elite Member
Ναι αυτό είχε ακουστεί έντονα πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι (ότι δηλαδή το 3 δεν θα είναι η άμεση συνέχεια του 2, και απλά θα εξηγηθεί σε κάποιο σημείο τι έγινε τελικά με την ιστορία του Runaway 2).
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- treptolemus
- Elite Member
Ξέρω όλα είναι θέμα marketing - αλλά θεωρώ ότι είναι καλή ιδέα να μπορούμε να το βρούμε από καταστήματα στην χώρα μας. (πχ. Παπασωτηρίου)
Αν γίνει κάποιο πακέτο σαν κι αυτό, please ανακοίνωση!
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
- Pournelaos
- Moderator