Runaway 3

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
22 Δεκ 2009 23:00 #26290 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Runaway 3
Προς υπεράσπιση του Τάσου, να πω ότι ο άνθρωπος έχει επιφορτιστεί σχεδόν όλα τα reviews τον τελευταίο καιρό!! Και παρότι το Runaway θα αργήσει μάλλον λιγουλάκι, ο Τάσος μας ετοιμάζει παρουσιάσεις για άλλα εξίσου καλά και πολυ-πολυσυζητημένα adventures!! :)

Το Runaway 3... όπως και το Machinarium... και το Special Edition του MI (όχι, δεν το ξέχασα!!)... αναμένονται εντός Γενάρη... κι η υπομονή σας εκτιμάται απεριόριστα!! ;)

Και τώρα που το σκέφτομαι... εσύ αγαπητέ, crocark, γιατί δε μας γράφεις κάνα mini review να ακούσουμε τη γνώμη σου?! Εε?! ;)

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
23 Δεκ 2009 10:23 #26299 by crocark
Replied by crocark on topic Runaway 3
Περιμένω βρε Fallen να κυκλοφορήσει σε κουτί. Δεν το έχω παίξει ακόμη.

Ενώ ακόμη παιδεύομαι με το Rhiannon χωρίς να βγάζω καμιά άκρη βέβαια (10 μέρες δεν έχω κάνει τίποτα, έστω το παραμικρό :oops: )

@ Tasos

Εντάξει, Τάσο, δεν τρώω ανθρώπους. Τουλάχιστον βλέπεις πως τα reviews σου έχουν πέραση :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
23 Δεκ 2009 11:51 #26301 by Tasos
Replied by Tasos on topic Runaway 3
Τελικά στο PC Master που κυλοφορεί υπάρχει review του παιχνιδιού από τον κο. Τσουρινάκη, οπότε από εκεί θα έχετε μια αρκετά καλή εικόνα!!

@ crocark

Φταίει ο Jonathan Boakes που μου πήρε το μυαλό αμέσως μετά το Runaway και δεν ζήτησα να του κάνω review!!

@ Fallen Angel

Μα δεν έχω γράψει και πολλά! (Yet!)

:lol:

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
23 Δεκ 2009 22:46 #26305 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Runaway 3

crocark wrote: Περιμένω βρε Fallen να κυκλοφορήσει σε κουτί. Δεν το έχω παίξει ακόμη.[...]

Aαα.... κι εγώ το θέλω οπωσδήποτε σε κουτί αυτό!! Από την άλλη, όμως, πιο πολύ θέλω να είναι το παιχνίδι που θα παίζω στις γιορτές. Σκέψου αλλαγή του χρόνου... πρώτο παιχνίδι που θα παίξεις το νέο έτος... ευχάριστο, διασκεδαστικό, πανέξυπνο και πανέμορφο - ό,τι πρέπει δηλαδή!! Μακάρι να έχει βγει σε κουτί ώστε να το παίξεις κι εσύ άμεσα!! ;)

More
18 Ιαν 2010 17:26 #26398 by user_32
Replied by user_32 on topic Re: Runaway 3
Chapter 3 προς το παρών, αρκετά καλό σαν τα προηγούμενα με το κλασικό του χιούμορ.
(Άσχετο αλλά ... τρέχει άνετα με crossover games χωρίς κανένα πρόβλημα προς το παρών, για όσους έχουν Mac.)

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
18 Ιαν 2010 18:37 #26402 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Runaway 3

User_32 wrote: Chapter 3 προς το παρών, αρκετά καλό σαν τα προηγούμενα με το κλασικό του χιούμορ.[...]

Στα μισά είσαι περίπου δηλαδή... έχεις ακόμη να απολαύσεις αρκετές ώρες!! :)

More
18 Ιαν 2010 19:39 #26406 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Runaway 3
@ Fallen

Δεν είχα προλάβει να δω τα μηνύματα αυτά πριν πέσει το advocate. Ξέρεις τι σκέφτομαι για το κουτί, να είναι κανένα ωραίο σαν τα προηγούμενα, γιατί το θυμάσαι εκείνο το πιτσιρίκι που σου έλεγα πως έτρωγε το κουτί; Σα να μου φαίνεται πως το έχει πιάσει μια λιγούρα :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
18 Ιαν 2010 19:53 #26409 by Fallen Angel
Να πεις στο πιτσιρίκι πως όχι μόνο το κουτί τού 3 είναι πανέμορφο, αλλά και πως υπάρχουν φήμες για συλλεκτική θήκη all 3 games in 1 box. Αν του πάει η καρδιά, ας μασήσει τέτοιο κουτί... ;)

Πάντως, μιας κι έτυχε να αναφερθούμε στο θέμα...
Η συμβουλή μου είναι να μην το αγοράσει κανείς έως ότου βγει σε κουτί. Κι όμως, καλά διαβάσατε, είπα "να μην". Δεν έχει manual, δεν έχει τίποτα, και το πουλάνε όσο τις κανονικές retail εκδόσεις. ΕΛΕΟΣ!! Εξαιρετικό παιχνίδι, το λάτρεψα (όπως θα διαπιστώσετε κι από το αναλυτικό review ;)), αλλά η Focus με έχει εκνευρίσει τόσο πολύ με τη στρατηγική που συνεχίζει απτόητη να ακολουθεί που ειλικρινά αναγκάζομαι να σας παροτρύνω να καθυστερήσετε το υπέροχο Runaway ταξίδι σας. Είναι κρίμα για την Pendulo ("εταιρεία εγγύηση" κατ' εμέ) να έχει μπλέξει με έναν εκδότη όπως τη Focus (προτιμώ να αποφύγω τους σχολιασμούς γι' αυτήν)...

Αυτά, όλα τα υπόλοιπα που έχω να πω για το παιχνίδι είναι άκρως θετικά!! Κι εν συντομία: παιχνιδάρα!! :)

More
18 Ιαν 2010 20:38 #26422 by crocark

Fallen_Angel wrote: Να πεις στο πιτσιρίκι πως όχι μόνο το κουτί τού 3 είναι πανέμορφο, αλλά και πως υπάρχουν φήμες για συλλεκτική θήκη all 3 games in 1 box. Αν του πάει η καρδιά, ας μασήσει τέτοιο κουτί... ;)

Το περίμενα. Να έχεις το ένα μόνο του, το 2 παρέα με το 1 και τέλος το 3 παρέα με το 1 και το 2. Δηλαδή 3 φορές το 1, 2 φορές το 2 και 1 το 3. Δεν είναι άδικο αυτό για το 3;
Σοβαρά όμως τώρα. Θα πρέπει κάποιος να μας πει τις διαφορές ανάμεσα στη συλλεκτική και την απλή για ν' αποφασίσουμε. Αν βγει βέβαια με το καλό κάποια στιγμή.

Κάτι γενικότερο. Σα να μη μ' αρέσει καθόλου η καθυστέρηση ανάμεσα στις dl και retail εκδόσεις τελευταία. Κοιτούσα τη λίστα μου "να αποκτήσω" προχθές και διαπίστωσα πως δεν έχω παίξει ακόμη τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς που πέρασε γιατί οι εταιρείες τους σκοπεύουν ν' αφήσουν να περάσει κανένας χρόνος πρώτα (απ' ό,τι φαίνεται).

Και μιας και το ανέφερα. Το site ανέβηκε, ώρα τώρα για κανένα δημοψήφισμα για το καλύτερο παιχνίδι του 2009.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Visitor
  • Visitor
21 Ιαν 2010 10:18 #26467 by
Replied by on topic Re: Runaway 3
Το έπαιξα, το τελείωσα και δε μου φάνηκε ιδιαίτερα καλό... Μερικές καλές στιγμές, ποικιλία περιοχών/χαρακτήρων. Μόνο σε εμένα φάνηκε η σύνδεση με το 2 λίγο άιντα χάιντα? Βασικά νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα όταν μίλησε η δικηγόρος για τα γεγονότα πριν το 3 (αν και μερικά είναι playable τεσπα). Επίσης εντύπωση μου έκανε η έλλειψη κάποιων βασικών χαρακτήρων του 2, ολοκληρωτικά όμως, σα να μην υπήρχαν πριν...

More
21 Ιαν 2010 23:28 #26473 by alkapel
Replied by alkapel on topic Re: Runaway 3
@knut
Ναι αυτό είχε ακουστεί έντονα πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι (ότι δηλαδή το 3 δεν θα είναι η άμεση συνέχεια του 2, και απλά θα εξηγηθεί σε κάποιο σημείο τι έγινε τελικά με την ιστορία του Runaway 2).

More
30 Μαρ 2010 10:52 #27334 by crocark
Για συλλεκτική συσκευασία με τα 3 παιχνίδια μαζί δεν είδα ακόμη τίποτα, αλλά για το Twist Of Fate μόνο του, ακούγεται 7/5/2010.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
01 Απρ 2010 17:13 #27348 by treptolemus
Replied by treptolemus on topic Re: Runaway 3
Παιδιά θα γίνει κυκλοφορία στην Ελλάδα της τριλογίας??? Προσωπικά ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο! :) Φαντάζομαι και σε λογική τιμή όπως οι προσφορές (2 in 1) τελευταία, της hell tech?
Ξέρω όλα είναι θέμα marketing - αλλά θεωρώ ότι είναι καλή ιδέα να μπορούμε να το βρούμε από καταστήματα στην χώρα μας. (πχ. Παπασωτηρίου)

Αν γίνει κάποιο πακέτο σαν κι αυτό, please ανακοίνωση!

[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
03 Απρ 2010 21:15 #27359 by Fallen Angel
Αν/όταν γίνει το συγκεκριμένο πακέτο, σίγουρα θα σας ενημερώσω. Το αναμένω πώς και τι κι εγώ μιας κι ελπίζω σε extra υλικό εντός του... ;)

More
03 Απρ 2010 22:31 #27361 by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: Runaway 3
Ούτε μόνο του το 3 δεν κυκλοφόρησαν ακόμη, να δούμε πόσο ακόμα θα περιμένουμε.