Runaway 3
- crocark
- Adventure's Advocate
Στο e-shop.gr αναμένεται στις 29 Απριλίου (στα 30?). Επιτέλους
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- treptolemus
- Elite Member
Παιδιά εγώ ψάχνω(εκτός απο τα runaway) κ το Broken Sword trilogy DVD στα eshop & παπασωτηρίου αλλά δε γίνεται να υπάρχει με τη καμία
Τα κλασσικά πολύ γνωστά θα έπρεπε να φέρνουν, best seller εκδόσεις κυκλοφορούν αρκετές-. ενιγουει
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- treptolemus
- Elite Member
Άραγε να ξαναστείλω μελλοντικά? idunno
- crocark
- Adventure's Advocate
Τους έστειλες mail για να τους ζητήσεις να στο βρουν; Δεν καταλαβαίνω. Αφού στο <!-- w --> www.eshop.gr <!-- w --> δεν το έχουν. Έχω ξαναγράψει για το eshop. Είναι εξαιρετικά πρακτικό, ό,τι καλύτερο για κάποιον που ζει στην επαρχία να σου έρχεται την άλλη μέρα το παιχνίδι που θες χωρίς επιπλέον δαπάνη για μεταφορικά. Όποτε μπορώ το χρησιμοποιώ κι εγώ και μπορώ να πω ότι είναι πρώτο στην προτίμησή μου. Αλλά όπως έχω ξαναγράψει κάπου, έχω διαπιστώσει πρόβλημα με τις διαθεσιμότητες των τίτλων. Εδώ σε παιχνίδι που ήταν "άμεσα διαθέσιμο", μου ήρθε μήνυμα 5 μέρες μετά ότι δυστυχώς τελικά δεν το είχανε. Ρίξε και μια ματιά τώρα να δεις στο site ότι τα περισσότερα adventures δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Και τέλος αναλογίσου τι πιθανότητα υπάρχει να βρεις κάτι που ούτε καν το αναφέρουν.
Επειδή όμως δε μ' αρέσει ν' απογοητεύω, οφείλω να σου πω ότι ποτέ δεν ξέρεις και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Οπότε μη χάνεις την ελπίδα σου.
Πάντως ειλικρινά, αν κι έχει περάσει καιρός που το είδα στο Mediamarkt, βάζω το χέρι μου στη φωτιά (λέμε τώρα) ότι εκεί θα το βρεις σίγουρα. Σου μιλάω έψαχνα για adventures σε προσφορά και το μόνο που υπήρχε σε 2 τεράστια μεταλλικά καλάθια ήταν αυτό το πακέτο - τίγκα. Αποκλείεται να τα έχουν πουλήσει - αλλιώς στο advocate θα είμασταν διπλάσιοι. Μακάρι να ήταν και για μένα εύκολο να πεταχτώ να δω και να σ' εξυπηρετήσω, αλλά είπαμε ... επαρχία ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- treptolemus
- Elite Member
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Adventure's Advocate
crocark wrote: Λοιπόν, απ' ό,τι φαίνεται το πακέτο κυκλοφόρησε. Στο play και τα 3 μαζί στα 23,49?, όσο δηλαδή και το #3 μόνο του. Το θέμα τώρα είναι το εξής (για μένα). Που μπορούμε να δούμε αν μέσα στο πακέτο υπάρχει κάτι έξτρα που βα κάνει την αγορά του συμφέρουσα ή τέλος πάντων επιθυμητή;
Δεν μπορώ να καταλάβω αν κυκλοφόρησε ή όχι τελικά. Το περιμένω από τότε που πρωτοέγραψα το παραπάνω post κι ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Δεν είναι τραγικό να μην μπορείς να παίξεις το προσωπικά πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι εδώ κι ένα χρόνο (παρά τα όποια αρνητικά διάβασα), επειδή περιμένεις το πακέτο της τριλογίας; Εν τω μεταξύ, ψάχνω κι αλλού και δεν το έχει κανένα άλλο κατάστημα ή eshop. Μπορεί να είμαι κι ο μόνος που κάθεται κι ασχολείται μ' αυτή τη χαζομάρα. Τέλος. Πάμε για το Runaway 3. Μακάρι να μ' αρέσει - φυσικά και θα γράψω τις εντυπώσεις μου.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ