Runaway 3

More
15 Απρ 2010 19:50 #27401 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Runaway 3
Μπορεί να γίνομαι λίγο βαρετός, αλλά ξέρετε, το συγκεκριμένο το περιμένω καιρό ...
Στο e-shop.gr αναμένεται στις 29 Απριλίου (στα 30?). Επιτέλους :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
25 Απρ 2010 22:22 #27449 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Runaway 3
Είναι τραγική η καθυστέρηση της retail έκδοσης, τραγική!! Ελπίζω να μην καθιερωθεί ως σύστημα... :evil:

Nothing happens unless first a dream...

More
27 Μάι 2010 11:01 #27765 by crocark
Λοιπόν, απ' ό,τι φαίνεται το πακέτο κυκλοφόρησε. Στο play και τα 3 μαζί στα 23,49?, όσο δηλαδή και το #3 μόνο του. Το θέμα τώρα είναι το εξής (για μένα). Που μπορούμε να δούμε αν μέσα στο πακέτο υπάρχει κάτι έξτρα που βα κάνει την αγορά του συμφέρουσα ή τέλος πάντων επιθυμητή;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
27 Μάι 2010 12:51 #27766 by treptolemus
Replied by treptolemus on topic Re: Runaway 3
εχμ, πολλά έχει το site αυτό -μακάρι να έρχονται πακετάκια με κλασσικά κ εδώ.

Παιδιά εγώ ψάχνω(εκτός απο τα runaway) κ το Broken Sword trilogy DVD στα eshop & παπασωτηρίου αλλά δε γίνεται να υπάρχει με τη καμία
:(
Τα κλασσικά πολύ γνωστά θα έπρεπε να φέρνουν, best seller εκδόσεις κυκλοφορούν αρκετές-. ενιγουει

[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]

More
27 Μάι 2010 13:26 #27767 by crocark
Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά τι θες να πεις. Πάντως το πακέτο με τα 3 πρώτα broken sword έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και κατά καιρούς το έχω πετύχει ξανά και ξανά. Σε eshop και Παπασωτηρίου, για να μην το έχουν στα sites τους, μάλλον δε βρίσκεται. Αλλά για δες στο Πλαισιο σε κατάστημα. Καμιά φορά έχουν προσφορές σε κούτες παραδίπλα από τα ράφια, που δεν αναφέρονται στο site. Επίσης σε Mediamarkt που το έχω δει σίγουρα και μάλιστα σε πολύ μεγάλες ποσότητες απ' όσο θυμάμαι. Μπορεί να είχαν και 200 κομμάτια οπότε και όλο και θα υπάρχουν ακόμη κάποια. Τι στο καλό πια; Τέλος θα σου πρότεινα και τα Carrefour (σε όποια τέλος πάντων έχουν και παιχνίδια) από όπου αν θυμάμαι καλά το αγόρασα κι εγώ. Καλό ψάξιμο :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
27 Μάι 2010 17:16 #27769 by treptolemus
Crocark : πω κοίτα όμως, αλλού με το κιλό κ αλλού ούτε για δείγμα ρε γμτ.. Αυτά είναι! Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τέτοια εκστρατεία όμως - έστειλα mail στο eshop πριν 10 ημερο και δε ξέρω τι παίζει (συνήθως απαντούν & είναι οκ στην εξυπηρέτηση) να δω τι θα γίνει -για τη τριλογια BS-
Άραγε να ξαναστείλω μελλοντικά? idunno :?

[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]

More
27 Μάι 2010 17:33 #27771 by crocark
Γι' αυτό σου λέω ότι με μπερδεύεις :wink:

Τους έστειλες mail για να τους ζητήσεις να στο βρουν; Δεν καταλαβαίνω. Αφού στο <!-- w --> www.eshop.gr <!-- w --> δεν το έχουν. Έχω ξαναγράψει για το eshop. Είναι εξαιρετικά πρακτικό, ό,τι καλύτερο για κάποιον που ζει στην επαρχία να σου έρχεται την άλλη μέρα το παιχνίδι που θες χωρίς επιπλέον δαπάνη για μεταφορικά. Όποτε μπορώ το χρησιμοποιώ κι εγώ και μπορώ να πω ότι είναι πρώτο στην προτίμησή μου. Αλλά όπως έχω ξαναγράψει κάπου, έχω διαπιστώσει πρόβλημα με τις διαθεσιμότητες των τίτλων. Εδώ σε παιχνίδι που ήταν &quot;άμεσα διαθέσιμο&quot;, μου ήρθε μήνυμα 5 μέρες μετά ότι δυστυχώς τελικά δεν το είχανε. Ρίξε και μια ματιά τώρα να δεις στο site ότι τα περισσότερα adventures δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Και τέλος αναλογίσου τι πιθανότητα υπάρχει να βρεις κάτι που ούτε καν το αναφέρουν.

Επειδή όμως δε μ' αρέσει ν' απογοητεύω, οφείλω να σου πω ότι ποτέ δεν ξέρεις και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Οπότε μη χάνεις την ελπίδα σου.

Πάντως ειλικρινά, αν κι έχει περάσει καιρός που το είδα στο Mediamarkt, βάζω το χέρι μου στη φωτιά (λέμε τώρα) ότι εκεί θα το βρεις σίγουρα. Σου μιλάω έψαχνα για adventures σε προσφορά και το μόνο που υπήρχε σε 2 τεράστια μεταλλικά καλάθια ήταν αυτό το πακέτο - τίγκα. Αποκλείεται να τα έχουν πουλήσει - αλλιώς στο advocate θα είμασταν διπλάσιοι. Μακάρι να ήταν και για μένα εύκολο να πεταχτώ να δω και να σ' εξυπηρετήσω, αλλά είπαμε ... επαρχία ... :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
27 Μάι 2010 17:43 #27773 by treptolemus
Οφτοπικιάαα.. εντελώς - ναι καλά τα λες, μπας και το βρουν (διαθεσιμότητα) ευχαριστώ για το ινφορμεσιον! σορυ δε θέλω να μπερδεύω αλλά τα καταφέρνω καλά όταν βαριέμαι να γράφω πολλά ειδικά -έχω έφεση :?

[i:3vscgu69]&quot;Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception...&quot;[/i:3vscgu69]

More
27 Μάι 2010 17:47 #27774 by crocark
Ναι, καλά έκανες και το 'γραψες, γιατί όσα γράφαμε παραπάνω ήταν όλα εντός θέματος :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
06 Ιουλ 2010 10:31 #27997 by crocark

crocark wrote: Λοιπόν, απ' ό,τι φαίνεται το πακέτο κυκλοφόρησε. Στο play και τα 3 μαζί στα 23,49?, όσο δηλαδή και το #3 μόνο του. Το θέμα τώρα είναι το εξής (για μένα). Που μπορούμε να δούμε αν μέσα στο πακέτο υπάρχει κάτι έξτρα που βα κάνει την αγορά του συμφέρουσα ή τέλος πάντων επιθυμητή;

Δεν μπορώ να καταλάβω αν κυκλοφόρησε ή όχι τελικά. Το περιμένω από τότε που πρωτοέγραψα το παραπάνω post κι ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Δεν είναι τραγικό να μην μπορείς να παίξεις το προσωπικά πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι εδώ κι ένα χρόνο (παρά τα όποια αρνητικά διάβασα), επειδή περιμένεις το πακέτο της τριλογίας; Εν τω μεταξύ, ψάχνω κι αλλού και δεν το έχει κανένα άλλο κατάστημα ή eshop. Μπορεί να είμαι κι ο μόνος που κάθεται κι ασχολείται μ' αυτή τη χαζομάρα. Τέλος. Πάμε για το Runaway 3. Μακάρι να μ' αρέσει - φυσικά και θα γράψω τις εντυπώσεις μου.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ