Runaway 3

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
09 Νοε 2009 21:41 #26039 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Runaway 3

alkapel wrote: [...]Κάτι που σημαινει οτι θα δείξουν την συνέχεια της ιστορίας από το Runaway 2!! :-)

Το καλό που τους θέλω!! Δεν περιμέναμε έναν ολόκληρο χρόνο για να μας αφήσουν στη μέση την ιστορία (ή να την "ξεπετάξουν" σαν μερικούς-μερικούς άλλους 8)).
Μπααα.... δεν μπορώ ούτε υποθετικά να τους κακιώσω. Πώς και πώς το περιμένω αυτό το παιχνίδι και δεν μπορώ να το καταπιέσω αυτό το (καθόλου αντικειμενικό) συναίσθημα. Όλα όπως τα θέλουμε θα είναι, τέ-λει-α!! :)

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
09 Νοε 2009 22:13 #26040 by Elessar
Replied by Elessar on topic Runaway 3
Μα ήδη γνωρίζουμε πως το Runaway 3 θα έχει νέα storyline και πως η ιστορία του 2ου μέρους θα ολοκληρωθεί από την εισαγωγή κιόλας.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
09 Νοε 2009 22:47 #26042 by Tasos
Replied by Tasos on topic Runaway 3
Πάντως από τα πλάνα μοιάζει να εμφανίζονται σε διάφορα κομμάτια της ιστορίας και όχι μόνο στην εισαγωγή... Το νέο trailer με τη Gina ήταν εξαιρετικό και επέτεινε τον ενθουσιασμό και τις προσδοκίες μου. Βλέποντας πάλι όλα τα trailer του παιχνιδιού σκέφτομαι πόσο διαχρονικά είναι τελικά τα 2D handmade γραφικά. Παιχνιδια σαν τα Runaway, το Curse of Monkey Island και το Vampyre Story δεν θα δειξουν ποτέ την ηλικία τους και θα μοιάζουν πάντα σαν να κυκλοφόρησαν πρόσφατα...

Το 'κλειδί' στο Runaway 3 πιστεύω πως θα είναι τελικά το γεγονός οτι θα πρόκειται για ένα πραγματικό Road Adventure με έντονα τα στοιχεία της φυγής και της καταδίωξης... Το Dream of the Turtle όσο καλό κι αν ήταν είχε έναν ελαφρώς πιο κοσμοπολιτικο αέρα...

Ελπίζω να κυκλόφορήσει σύντομα

More
09 Νοε 2009 23:00 #26043 by Elessar
Έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά τα hand-made γραφικά - δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Τα προτιμώ χίλιες φορές από τα 3D ακριβώς γιατί εκφράζουν κάθε φορά την τεχνοτροπία των καλλιτεχνών που τα σχεδίασαν και αναδύουν σίγουρα ένα άρωμα τέχνης.
Τα 3D από την άλλη, όσο καλά και να είναι στο εκάστοτε παιχνίδι στο οποίο χρησιμοποιούνται, δεν παύουν να είναι κάπως ψυχρά και απρόσωπα.
Είναι σαν να συγκρίνουμε έναν πίνακα ζωγραφικής με κάτι το οποίο κατασκευάστηκε από μία μηχανή - όσο άρτιο τεχνικά και αν είναι το δεύτερο δεν παύει να του λείπει το σημαντικότερο, η ψυχή και το πάθος αυτού που το δημιούργησε.
Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσο και αν προχωρήσει η τεχνολογία πάντα θα πιάνω τον εαυτό μου να χαζεύει τα απίστευτα γραφικά του Curse of Monkey Island...

• Visitor
  • Visitor
10 Νοε 2009 05:11 #26046 by
Replied by on topic Runaway 3
Όσον αφορά τα pre rendered σκηνικά, τα προτιμώ πολύ περισσότερο, κυρίως επειδή τα 3d μέχρι στιγμής, έχουνε αξιοποιηθεί με κάκιστο τρόπο (είμαι μόνο εγώ που όλα της telltale αλλά και άλλα τύπου Ceville, Jack Keane, Ankh κλπ μου φαίνονται ΨΕΥΤΙΚΑ και κακόγουστα???). Αυτό βασικά πιστεύω οφείλεται στο χαμηλό budget που έχουνε συνήθως τέτοιες εταιρίες με αποτέλεσμα άδειοι χώροι, ηλίθιες σκιές και πολύυυυ blur!
Και επειδή ξέφυγα (ουφ τα πα), ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΟΟ!!! Άν και το 2 δε μου άρεσε, περιμένω να δω κατάληξη της υπόθεσης...

More
10 Νοε 2009 10:31 #26052 by crocark
Replied by crocark on topic Runaway 3
@ Fallen

Με μπέρδεψες Fallen. Μόνο ένα χρόνο το περιμένουμε; Επειδή μου δημιούργησες ερωτηματικά κοίταξα στο review σου κι έχει ημερομηνία 17-12-2006. Λεπτομέρειες θα πεις, αλλά προς στιγμήν ένιωσα ότι ο χρόνος περνάει αργά μόνο για μένα... :wink:

@ Tasos

Πάντα είχα την απορία γιατί στο avatar σου κρέμεται η γλώσσα. Τώρα όμως που το είδα αριστερά από την αναφορά σου στον ενθουσιασμό που σου προκάλεσε η Gina, οφείλω να ομολογήσω πως κολλάει εξαιρετικά !
:lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
10 Νοε 2009 11:41 #26058 by Tasos
@ crocark

Η Gina είναι μεγάλος πειρασμός φίλε μου... Για τον ίδιο λόγο πάντως δεν έχω και μάτια, καθώς μου πετάχτηκαν έξω οταν την πρωτοείδα...

Ανεξάρτητα από τη Gina θα πω πως τα 3d γραφικά της Telltale μου αρέσουν πάρα πολύ...

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
10 Νοε 2009 23:12 #26064 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Runaway 3

crocark wrote: Με μπέρδεψες Fallen. Μόνο ένα χρόνο το περιμένουμε; Επειδή μου δημιούργησες ερωτηματικά κοίταξα στο review σου κι έχει ημερομηνία 17-12-2006. Λεπτομέρειες θα πεις, αλλά προς στιγμήν ένιωσα ότι ο χρόνος περνάει αργά μόνο για μένα... :wink: [...]

Πω πω... έχουν περάσει τρία χρόνια?! :shock: :shock: Νοιώθω λες και το έπαιξα (βαριά) πέρυσι το καλοκαίρι, κι όμως πάνε πράγματι τρία χρόνια!! Χχμμ... δηλαδή... τώρα που το συνειδητοποιώ... περιμένω τόσα χρόνια αυτό το παιχνίδι και δεν έχω αρχίσει ακόμη τη μουρμούρα?! Με θαυμάζω!! :lol: :lol: Ή μάλλον θαυμάζω αυτούς που κατάφεραν να με κάνουν να νοιώθω έτσι για το δημιούργημά τους!! Μακάρι και το 3 να είναι εξίσου καλό με το 2 -αλλά πιο... ολοκληρωμένο κατά προτίμηση. Μετράω εναγωνίως τις ώρες αντίστροφα!!

(Sorry που σε έμπλεξα, η αλήθεια είναι πως έγραψα χαζομάρα... από κεκτημένη επειδή πράγματι το νοιώθω πολύ πιο πρόσφατο, αλλά χαζομάρα none the less!! ;))

Nothing happens unless first a dream...

More
11 Νοε 2009 11:51 #26073 by crocark
Όχι βρε Fallen, τι συγγνώμη. Έγραψα όσα έγραψα κυρίως για να θυμίσω ότι πέρασε πολύ περισσότερος καιρός, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό (π.χ. ότι το παιχνίδι θα είναι παιχνιδάρα, με τόσο καιρό που είχαν στη διάθεσή τους). Δεν το θεωρώ χαζομάρα. Αλλιώς πρέπει να παραδεχτώ πολλές προσωπικές "χαζομάρες" και δε θέλω.

@ Tasos

Ναι, φίλε, τα μάτια. Δεν το 'χα σκεφτεί. Απλά ξέρεις στη "νεκροκεφαλή" τα μάτια "συνήθως" απουσιάζουν. Η γλώσσα είναι που χτυπάει λίγο περίεργα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντως έχεις δίκιο. Οι φράσεις : "μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω" και "μου τρέχουν τα σάλια" ή "μου κρέμασε η γλώσσα" όταν περιγράφεις αντιπρόσωπο του ωραίου φύλου (έστω και cartoon) είναι συνώνυμες :wink:

Πάντως για το συγκεκριμένο παιχνίδι και για την εταιρεία που το πουλαέι, νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα το σχόλιο "περιμένουν τα Χριστούγεννα για να πουλήσουν". Μου φαίνεται λίγο περίεργο να μας έχουν βομβαρδίσει τόσο καιρό με trailers και να μην υπάρχει έτοιμο (από καιρό μάλλον) το παιχνίδι. Εντάξει, καταλαβαίνω τα μαρκετίστικα κολπάκια, δεν είμαι τόσο χαζός. Αλλά για κάποια πράγματα η αναμονή είναι κομματάκι δύσκολη :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
26 Νοε 2009 23:04 #26168 by Elessar
Δεν ξέρω τι συμφωνία έκανε η Pendulo με το AdventureShop του adventunturegamers.com αλλά το Runaway 3 είναι ήδη διαθέσιμο εκεί, αρκετούς μήνες πριν την επίσημη retail κυκλοφορία του.

Η τιμή του βέβαια ( 45 ευρώ ) είναι επιεικώς απαράδεκτη...

Το προαναφερθέν download υπάρχει και εδώ στην 'προνομιακή' τιμή των 40 δολαρίων.

Κάποιοι μάλλον νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο.

More
27 Νοε 2009 00:47 #26169 by Tasos
Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν το είδα στο adventure gamers και προσγειώθηκα απίστευτα απότομα όταν είδα την τιμή. Ναι δεν κρατιέμαι και θέλω να το παίξω αλλά 45 ευρώ δεν δίνω με τίποτα... Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι είναι προ των πυλών και πρέπει να γιορτάσουμε, όσο κι αν τελικά διαπιστώνουμε διαρκώς πόσοι εκμεταλλέυονται οικονομικά το πάθος και τον ενθουσιασμό μας.

More
27 Νοε 2009 10:49 #26170 by shodan
Replied by shodan on topic Runaway 3
@elessar και το δεύτερο λινκ που δίνεις 44,99? λέει (όχι ότι θα είχε και τεράστια διαφορά αν ήταν δολάρια αλλά τέλος πάντων).
Είναι πάαααααρα πολλά....

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
30 Νοε 2009 18:14 #26181 by Tasos
Ξεχνώντας τον εκνευρισμό για την τιμή να σας μεταφέρω μια πρώτη εντύπωση από το παιχνίδι:

Φαίνεται να είναι εξαιρετικό. Τα γραφικά είναι πραγματικά breathtaking και ατμοσφαιρικά, οι γρίφοι έξυπνοι και μέτριας δυσκολίας, η ιστορία πολύ ενδιαφέρουσα και με αρκετές ανατροπές ήδη από το ξεκίνημα.

Την παράσταση όμως θα κλέψουν όπως όλα δείχνουν οι άψογοι και ιδιαίτεροι δευτερεύοντες χαρακτήρες... Απίστευτοι στο σχέδιο, υπέροχο animation, εκπληκτικό voice acting. Μοναδικό φάουλ μεχρι στιγμής η φωνή του Brian. Αν και στο πρώτο κεφάλαιο χειρίζεσαι τη Gina και ο Brian παρουσιάζεται μόνο σε flashbacks βρήκα τη φωνή του αρκετά κακή.

Για να δούμε, τι θα δούμε στη συνέχεια.
Όλα πάντως προδιαθέτουν για ένα 'μνημειακό' παιχνίδι...

More
30 Νοε 2009 18:45 #26184 by crocark
Εννοείς δηλαδή ότι τον κάνει πλέον άλλος ηθοποιός; :shock:

Πάντως μου τρέχουν τα σάλια ήδη από την περιγραφή.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
30 Νοε 2009 21:34 #26186 by qwerty
Replied by qwerty on topic Runaway: A Twist Of Fate
Συμφωνώ με όσα λέει ο Tasos, είναι πάρα πολύ ωραίο. Έχει πολύ όμορφα γραφικά, μουσική και voice over (με ίσως μοναδική εξαίρεση τη φωνή του Brian που πράγματι τον κάνει άλλος ηθοποιός και ξενίζει), είναι καλοσχεδιασμένο με εύκολο και βολικό χειρισμό (έχει και ένα πολύ ωραίο help system, ενώ και με διπλό click μπορούμε να κινούμαστε γρήγορα στις διάφορες οθόνες), έχει χιούμορ, έχει έξυπνους inventory-based γρίφους και ιστορία με ενδιαφέρον και πολύ όμορφα δοσμένη (αυτή τη φορά έχει και τέλος :p).
Υπάρχουν όμως και κάποια θεματάκια με τον ήχο. Ορισμένοι διάλογοι γίνονται skip από μόνοι τους (αν και νομίζω αυτό πλέον δεν ισχύει μετά από το patch), κάποιοι άλλοι ακούγονται διπλά (σαν να ακούγονται με ηχώ), ενώ δεν λείπει και το συχνό, πλέον στα adventures, φαινόμενο του "άλλα ακούω και άλλα διαβάζω", δηλαδή άλλη φράση διαβάζουμε στους υπότιτλους και άλλη παίζει στο speech.
Το καταευχαριστήθηκα και χαλάστηκα πάρα πολύ που τελείωσε :p