sinking island
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- kate
- Spammer
- Elessar
- Team
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Είπαμε, κορυφαία γραφικά, ενδιαφέρουσα ιστορία (και μάλιστα πολύ Agatha like), εξαιρετικός συνδυασμός στοιχείων για να βρεις τον ένοχο, αλλά (κι είναι τεράστιο 'αλλά' if you ask me!), το πλήθος των επαναλαμβανόμενων διαλόγων που δε γίνονται skip (ούτε λόγος για την απαράδεκτη σκηνοθεσία τους), σε συνδυασμό με το απίστευτο πήγαινε-έλα, εμένα προσωπικά με κούρασε.
Πιο σαφής από αυτό που σου είπα πως σίγουρα σε αρκετούς θα αρέσει, αλλά εμένα με κούρασαν κάποια χαρακτηριστικά του, δεν μπορούσα να γίνω. Άκου τον παραπληροφόρησα... δεν ντρέπεσαι όταν τα λες αυτά ρε?!
Nothing happens unless first a dream...
- Tasos
- Templar Hunter
Άλλο κι αυτο.... Το αδιάκοπο πήγαινε-έλα έχει καταστρέψει πολλά καλά παιχνίδια. Πρόσφατο παράδειγμα το Evil Under the Sun. Περιμένω με πολλή αγωνία να παιξω το Sinking Island ελπίζοντας ότι θα καλύψει το κενό που μου άφησε το Paradise. Δεν περιμένω οτί θα είναι σαν το Syberia, ούτε σαν το Amerzone. Ευελπιστώ σε κάτι διαφορετικό που θα έχει όμως την έμπνευση και την ταυτότητα του Soikal...
Μέχρι τότε ο Clark Field, o Noath Loader και μια κούτα ηρεμιστικά κρατούν καλή παρέα...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Tasos wrote: Δεν γίνονται skip οι διάλογοι????
Άλλο κι αυτο.... Το αδιάκοπο πήγαινε-έλα έχει καταστρέψει πολλά καλά παιχνίδια.[...]
Διατηρώντας μία επιφύλαξη μπας και δεν κατάφερα να το βρω εγώ, όχι, δε γίνονται skip. Και πίστεψέ με μπορεί να αποδειχθεί ΠΟΛΥ κουραστικό αυτό. Όπως και το πήγαινε-έλα συνέχεια... Με αποτέλεσμα όσα είχε να μου προσφέρει το παιχνίδι, να μην αρκούν για να ισορροπήσουν τη ζυγαριά, ώστε να φύγω με μια καλή εντύπωση.
Πάντα υποκειμενικά μιλώντας, όμως. Είμαι σίγουρη πως σε άλλους θα αρέσει. Οπότε... παίξτε το και μου λέτε πώς σας φάνηκε. Είμαι πραγματικά περίεργη να μάθω.
- kate
- Spammer
- Elessar
- Team
- giovanna
- Adventure's Advocate
- qrious
- Yahvo
giovanna wrote: Ναι, αλλά ο Sokal έβαλε την υπογραφή του στο απαράδεκτο Paradise. Το έχω στα χέρια μου εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να το παίξω. Οπότε για αργότερα τα υπόλοιπα.
Εχμ,
adventureadvocate.gr/html/module ... tent&id=91
3,5/5 Reviewer: Giovanna Lariou
Υ.Γ πρεπει να ημαστε το μοναδικο site παγκοσμιως που εχει 2 θετικα review του paradise.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
kate wrote: Εντάξει στο demo δεν είχε πολύ πήγαινε έλα ή μεγάλους διαλόγους (λόγω μικρής διάρκειας), άρα δεν μπορώ να κρίνω. Αν όμως είναι όντως μεγάλη η διάρκεια τους, τότε αυτό δεν είναι καλό (προσωπικά τα σιχαίνομαι). Πάντως μου άρεσε ο τρόπος που συνδυάζεις στοιχεία κλπ για να βρεις τις απαντήσεις στα ερωτήματα. Αχ βρε Sokal ακόμη να βγάλεις ένα αριστούργημα...
Δεν είχα παίξει το demo, δυστυχώς. Ποιο κομμάτι έπαιζες? Θυμάσαι τίποτε χαρακτηριστικό να μου πεις?
(Ο τρόπος που συνδυάζεις τα στοιχεία είναι ΠΑΡΑ πολύ όμορφος και προκλητικότατος! Τον λάτρεψα! Οι ενστάσεις μου αφορούν στη συλλογή των στοιχείων... )
- kate
- Spammer
Δεν είχα παίξει το demo, δυστυχώς.
@Fallen Angel
Τόσο πολύ σε ταλαιπώρησε το παιχνίδι???!!! Το demo που έπαιξα ήταν γερμανικό, δεν ξέρω αν έχει βγει στα αγγλικά.
Στο demo εξερευνώ το πτώμα και τα περίχωρα και μιλάω με τον δικηγόρο του νεκρού, με 2 άτομα που βρίσκονται στη παραλία και με την Baina και τον πατέρα της. Όταν πάω να μπω στον πύργο μου το κόβει και εκεί τελειώνει. Το κακό είναι ότι το demo είχε 800 ΜΒ μέγεθος και το παιχνίδι διήρκησε δεν διήρκησε μισή ώρα. Ήμαρτον, αυτό κατέβαζα τόση ώρα???!!! :shock:
Πάντως το personal police assistant πραγματικά είναι εντυπωσιακό! (Θυμίζει κάτι από Law and Order, σε πολύ καλύτερη έκδοση!)
Επίσης παρατήρησα ότι όταν κάνεις "ανάκριση" στους υπόπτους (κλικάροντας δηλαδή σε στοιχεία, φάκελο υπόθεσης κλπ που έχεις βρει) μπορείς να κάνεις skip με δεξί κλικ.Μόνο τότε όμως.
ΥΓ. @Elessar
Έχεις δίκιο. Ένα παιχνίδι δεν το φτιάχνει ποτέ κάποιος μόνος του αλλά τι να κάνουμε??? Ακούμε το όνομα Sokal και κάτι μας πιάνει...
- odnorf
- Templar Hunter
Ένα demo περιλαμβάνει τη μηχανή, animation των χαρακτήρων, shaders. graphics κ.λπ. οπότε το μέγεθος του αρχείου σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάλογο της διαρκειάς του. Ποτέ δεν ήταν. Το demo του πρώτου monkey island είναι 2MB νομίζω όταν όλο το παιχνίδι είναι απλώς το διπλάσιο.
edit: one tiny mistake
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
kate wrote: @Fallen Angel
Τόσο πολύ σε ταλαιπώρησε το παιχνίδι???!!! [...]
Στο demo εξερευνώ το πτώμα και τα περίχωρα και μιλάω με τον δικηγόρο του νεκρού, με 2 άτομα που βρίσκονται στη παραλία και με την Baina και τον πατέρα της.[...]
Πάντως το personal police assistant πραγματικά είναι εντυπωσιακό! (Θυμίζει κάτι από Law and Order, σε πολύ καλύτερη έκδοση!)
Επίσης παρατήρησα ότι όταν κάνεις "ανάκριση" στους υπόπτους (κλικάροντας δηλαδή σε στοιχεία, φάκελο υπόθεσης κλπ που έχεις βρει) μπορείς να κάνεις skip με δεξί κλικ.Μόνο τότε όμως.
Χαχαχα... όχι, δε με ταλαιπώρησε τόοοσο πολύ. Το "δυστυχώς" πήγαινε στο ότι σε βάζω σε διαδικασία να μου λες τι είχε το demo επειδή δεν το είχα δει.
Και σε άφηνε να κάνεις skip με δεξί click? Χχμμ... εμένα γιατί δε με άφηνε?! Τι περίεργα πράγματα είναι αυτά?! Θα το βάλω και σε άλλο υπολογιστή να δω μήπως για κάποιο λόγο δεν το δέχεται μόνο στον δικό μου...
Γενικά, πάντως, για να μη δοθούν λάθος εντυπώσεις για το παιχνίδι:
Δεν είναι κακό, συμπαθητικό θα το έλεγα. Ειλικρινά πιστεύω πως η ιστορία του είναι ενδιαφέρουσα, τα γραφικά είναι απίστευτα και το PPA εξαιρετικό (πράγματι θυμίζει L&O)! Απλώς, εμένα με κούρασαν κάποια χαρακτηριστικά του από ένα σημείο κι έπειτα. Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως σε άλλους δε θα αρέσει πολύ πιθανά.
ΥΓ: Την αρχή-αρχή του παιχνιδιού είχε το demo τελικά. Κι είναι αρκετά εκτενές, οπότε μην ανησυχείς.
- kate
- Spammer
@Odnorf
Έχεις δίκιο, απλά δεν μου έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο.