sinking island

More
26 Ιουν 2008 22:42 #20592 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic sinking island
Πού το είδες το παράλογο;

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
27 Ιουν 2008 09:17 #20593 by long_live_kurt
Replied by long_live_kurt on topic sinking island
Στο γρίφο με τα βιβλία πχ.

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer

More
27 Ιουν 2008 10:13 #20594 by Axille
Replied by Axille on topic sinking island
μολις το τερματισα και τα σχολια μου ειναι ιδια ακριβώς με τα παραπανω...

More
11 Σεπ 2008 18:08 #21121 by toninio
Replied by toninio on topic sinking island
Γεια σας και από μένα. Επί τέλους βρήκα το χρόνο να παίξω και γω σαν τον άνθρωπο ένα adventure, που είναι και το αγαπημένο μου είδος gaming. (γι αυτό και τα post μου είναι πραγματικά ελάχιστα σε αυτό το φόρουμ).
Μόνο που οι ελπίδες για ένα καλό παιχνίδι από τον Sokal έμειναν ελπίδες. Κατά τη γνώμη μου, το παιχνίδι είναι πολύ μέτριο. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι έχει πολύ πήγαινε-έλα και πάρα πολλούς διαλόγους με τα ίδια πρόσωπα. Κάθε φορά που έβρισκες ένα νέο στοιχείο, άντε πάλι από την αρχή, ρώτα τους έναν έναν, για να πάρεις νέες απαντησεις, νέα στοιχεία και ούτω καθεξής.....
Πολύ κουραστικό. Και να πω ότι οι διάλογοι ήταν κάτι το εξαιρετικό; Ευτυχώς υπήρχε...η Cristina κι έσωζε την παρτίδα:)
Αυτό το PPA δεν μου πολυάρεσε. Στην ουσία, ήταν ένα είδος γρίφου και αυτό. Το βρήκα πολύ βαρετό, να πρέπει να βάλω στα αντίστοιχα slots τα διάφορα στοιχεία, έγγραφα, declarations κλπ, για να συμπεράνω το αυτονόητο. Θα προτιμούσα να έχει άλλους, ...κανονικούς γρίφους και απλά να διατυπώνει ο ντετέκτιβ τις σκέψεις του σε μορφή cinematic movie.
Έπειτα, οι γρίφοι αυτοί καθεαυτοί ήταν μέτριοι. Όσον αφορά εκείνον με τα βιβλία, τον θεωρώ απλά απαράδεκτο. Χωρίς την παραμικρή ένδειξη, να πρέπει να βρεις τη σειρά των γραμμάτων μιας λέξης. Και να πρέπει άραγε να ξεκινάμε από τους τίτλους των βιβλίων ή από τα ονόματα των συγγραφέων;
Με εκνεύρισαν και άλλα πράγματα, όπως ας πούμε το πώς είναι ποτέ δυνατόν να μην άκουσε κανείς τον πυροβολισμό, από ένα κυνηγετικό όπλο που δεν είχε σιγαστήρα ή το ότι σημαντικά ενοχοποιητικά στοιχεία (γάντια, κάρτα,το πρώτο μισό του σκισμένου γράμματος) αφήνονταν από τον ένοχο έτσι, χαλαρά, σε κάποιον κάδο ή πάνω σε μία γλάστρα. Αν είναι ποτέ δυνατόν.
Για να μην λέω όμως πολλές λεπτομέρειες, γενικά η ατμόσφαιρα και η δράση του παιχνιδιού δεν με κέρδισαν, με έκαναν και βαρέθηκα και μου άφησαν μία πολύ μέτρια γεύση στο τέλος.

Νομίζω τελικά πως το Βυθιζόμενο Νησί πήρε μαζί του, στον πάτο της θάλασσας, και το ίδιο το παιχνίδι....:)

More
12 Σεπ 2008 00:42 #21122 by long_live_kurt
Replied by long_live_kurt on topic sinking island
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου.Όλο και χειρότερα τα κάνει αυτός ο Sokal.

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer