sinking island
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Μόνο στο δικό μου μηχάνημα δε γίνονται με τίποτα!! Μα είναι δυνατόν?! Μου έσπασε τα νεύρα δίχως λόγο?! Θα το σπάσω!!
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Tasos
- Templar Hunter
Μα είναι δυνατόν σε συγκεκριμένα PC να βγάζει τόσο περίεργα προβλήματα??
Δίνεις τα λεφτά σου και δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να παίξεις φυσιολογικά ένα παιχνίδι ή όχι.
Η πρώτη εντύπωση: Πολύ καλή εισαγωγή, πολύ καλός χειρισμός. Με χάλασαν λίγο τα close ups των χαρακτήρων... Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα.
FA κουράγιο... Δεν υπάρχει τιποτα πιο βασανιστικο από το να ακούς συνέχεια τα ίδια και να μην μπορείς να προσπεράσεις τον διάλογο...[/b]
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Το καταννοώ αυτό και δεν έχω εκνευριστεί με το παιχνίδι. Με το μηχάνημά μου εκνευρίστηκα που κατάφερε και μου έβγαλε το λάδι για να παίξω ένα παιχνίδι που θα είχα απολαύσει σαφώς περισσότερο αν το είχα παίξει αλλού. Τέλος πάντων... τώρα είναι αργά... αν κι η αντίστροφη μέτρηση για format έχει ήδη ξεκινήσει.
Κατά τα άλλα...
Δε σου άρεσαν τα close-ups των χαρακτήρων? Αλήθεια? Θεωρώ τα πρόσωπα ορισμένων ό,τι πιο όμορφο έχω δει. Λάτρεψα τόσο τον ήρωα όσο και τον Martin. Κουκλάκια ήταν. Αν δεν κουνιόντουσαν και σαν εγγαστρίμυθες μαϊμούδες στους διαλόγους, θα δήλωνα "ερωτευμένη".
- kate
- Spammer
- Tasos
- Templar Hunter
Σε μένα το παιχνίδι παρουσιάζει δύο προβλήματα:
1. Δεν αναγνωρίζει το dvd ως αυθεντικό κάποιες φορές. Τότε απλά το ξανατρέχω και λειτουργεί αφού πρώτα μου βγάλει "σφάλμα αναφοράς".
2. Το δεύτερο είναι πως μετά από κάποια ώρα παιχνιδιού τα sprites αναβοσβήνουν όταν κινούνται. Δοκίμασα να χαμηλώσω εντελώς τις απαιτήσεις αλλά δεν είδα φως. Ανάλογο πρόβλημα αντιμετώπισα και στο Evil Under the Sun. Εκεί μετα από ώρα τα γραφικά και οι 3d χαρακτήρες γινόταν τελείως άσπροι.
Περιέργα πράγματα....
Πάντως από τα λίγα που πρόλαβα να παίξω σήμερα φαίνεται μια χαρά το παιχνίδι.
Οι φάλαινες τελικά παίζουν στην υπόθεση????????
- odnorf
- Templar Hunter
1. Μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα με τον τρόπο που εγώ κατάφερα να κάνω το παιχνίδι να παίζει.
2. Μάλλον μου φαίνεται για πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών. Ίσως υπερθέρμανση, ίσως drivers.
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- kate
- Spammer
- Elessar
- Team
αν έχεις το K-Lite Codec Pack βγάλτο και δες πάλι τα games με τα οποία έχεις πρόβλημα. Τελικά το καταραμένο δημιουργεί πολλά οπτικής φύσεως προβλήματα...
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- qrious
- Yahvo
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
kate wrote: Ουφ, ξεκίνησα το παιχνίδι και είναι όντως πολύ κουραστικό! Οι χώροι είναι πολλοί και πρέπει κάθε φορά να ψάχνεις που βρίσκεται ο καθένας. Είχες δίκιο Fallen Angel.
Αν μπεις στην characters database μες το PPA, μπορείς να δεις πού βρίσκεται ο καθένας ανά πάσα στιγμή. Το να τους βρεις δεν αποτελεί πρόβλημα. Ευτυχώς προνόησαν.
Το να πηγαίνεις συνέχεια πέρα-δώθε, πάνω-κάτω για να ρωτάς σε όλους τα ίδια πράγματα ή να βρίσκεις νέα στοιχεία είναι που βρήκα μονότονο και τελικά με κούρασε (παρότι απολάμβανα τα γραφικά των χώρων!). Αντίθετα, το να πρέπει να επιλέξεις ποια στοιχεία είναι σημαντικά για να απαντήσεις το κάθε ερώτημα, αλλά και γενικότερα όλες τις λειτουργίες του PPA τις βρήκα πολύ καλές. Απλώς, συνολικά υπερίσχυσε η αίσθηση της μονοτονίας τελικά.
- kate
- Spammer
Πάντως, πιστεύω πως από το Paradise είναι καλύτερο.
- neo83_gr
- Schattenjäger
Είδες τελικά; Απενεργοποιώντας τους codec λύνονται πολλά προβλήματα. Καλή συμβουλή.
- etern1tyST3
- Elite Member
to kalytero paketo me codecs einai to <!-- w --> www.cccp-project.net <!-- w -->
- odnorf
- Templar Hunter
- odnorf
- Templar Hunter