sinking island

More
11 Δεκ 2007 19:26 #18606 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic sinking island
Τελικά οι διάλογοι γίνονται skip με δεξί click κανονικά.

Μόνο στο δικό μου μηχάνημα δε γίνονται με τίποτα!! Μα είναι δυνατόν?! Μου έσπασε τα νεύρα δίχως λόγο?! Θα το σπάσω!! :evil:

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
11 Δεκ 2007 19:33 #18607 by Tasos
Replied by Tasos on topic sinking island
Μόλις εγακτέστησα το παιχνίδι και διαπίστωσα κι εγω πως όντως γίνονται skip.
Μα είναι δυνατόν σε συγκεκριμένα PC να βγάζει τόσο περίεργα προβλήματα??
Δίνεις τα λεφτά σου και δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να παίξεις φυσιολογικά ένα παιχνίδι ή όχι.

Η πρώτη εντύπωση: Πολύ καλή εισαγωγή, πολύ καλός χειρισμός. Με χάλασαν λίγο τα close ups των χαρακτήρων... Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα.

FA κουράγιο... Δεν υπάρχει τιποτα πιο βασανιστικο από το να ακούς συνέχεια τα ίδια και να μην μπορείς να προσπεράσεις τον διάλογο...[/b]

More
11 Δεκ 2007 20:41 #18608 by Fallen Angel
Δε φταίει το παιχνίδι απαραίτητα που είχα αυτό το πρόβλημα. Είναι αντικειμενικά αδύνατον να ξέρουν οι developers τι έχει φορτώσει ο καθένας μας στο μηχάνημά του και πώς ένας συνδυασμός αυτών μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα.

Το καταννοώ αυτό και δεν έχω εκνευριστεί με το παιχνίδι. Με το μηχάνημά μου εκνευρίστηκα που κατάφερε και μου έβγαλε το λάδι για να παίξω ένα παιχνίδι που θα είχα απολαύσει σαφώς περισσότερο αν το είχα παίξει αλλού. Τέλος πάντων... τώρα είναι αργά... αν κι η αντίστροφη μέτρηση για format έχει ήδη ξεκινήσει. 8)

Κατά τα άλλα...
Δε σου άρεσαν τα close-ups των χαρακτήρων? Αλήθεια? Θεωρώ τα πρόσωπα ορισμένων ό,τι πιο όμορφο έχω δει. Λάτρεψα τόσο τον ήρωα όσο και τον Martin. Κουκλάκια ήταν. Αν δεν κουνιόντουσαν και σαν εγγαστρίμυθες μαϊμούδες στους διαλόγους, θα δήλωνα "ερωτευμένη". :wink:

More
11 Δεκ 2007 23:07 #18609 by kate
Replied by kate on topic sinking island
Βρε παιδιά, γίνεται να επηρεάζεται το skip στους διαλόγους από προγράμματα που έχει κανείς στο pc του?Τι άλλο θα δούμε ??? Στο τέλος τα παιχνίδια δεν θα τρέχουν καν!!!

More
12 Δεκ 2007 16:07 #18611 by Tasos
Replied by Tasos on topic sinking island
Αυτή η κίνηση στα close ups είναι που με χάλασε λίγο.. Είναι επαναλαμβανόμενη σαν χορογραφία και συχνά δεν δένει με αυτά που λέεν οι ήρωες.

Σε μένα το παιχνίδι παρουσιάζει δύο προβλήματα:

1. Δεν αναγνωρίζει το dvd ως αυθεντικό κάποιες φορές. Τότε απλά το ξανατρέχω και λειτουργεί αφού πρώτα μου βγάλει "σφάλμα αναφοράς".

2. Το δεύτερο είναι πως μετά από κάποια ώρα παιχνιδιού τα sprites αναβοσβήνουν όταν κινούνται. Δοκίμασα να χαμηλώσω εντελώς τις απαιτήσεις αλλά δεν είδα φως. Ανάλογο πρόβλημα αντιμετώπισα και στο Evil Under the Sun. Εκεί μετα από ώρα τα γραφικά και οι 3d χαρακτήρες γινόταν τελείως άσπροι.

Περιέργα πράγματα....

Πάντως από τα λίγα που πρόλαβα να παίξω σήμερα φαίνεται μια χαρά το παιχνίδι.

Οι φάλαινες τελικά παίζουν στην υπόθεση????????

More
12 Δεκ 2007 17:07 #18612 by odnorf
Replied by odnorf on topic sinking island
@Tasos

1. Μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα με τον τρόπο που εγώ κατάφερα να κάνω το παιχνίδι να παίζει.
2. Μάλλον μου φαίνεται για πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών. Ίσως υπερθέρμανση, ίσως drivers.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
12 Δεκ 2007 23:23 #18619 by kate
Ουφ, ξεκίνησα το παιχνίδι και είναι όντως πολύ κουραστικό! Οι χώροι είναι πολλοί και πρέπει κάθε φορά να ψάχνεις που βρίσκεται ο καθένας. Είχες δίκιο Fallen Angel.

More
12 Δεκ 2007 23:36 #18620 by Elessar
Replied by Elessar on topic sinking island
Tasos,

αν έχεις το K-Lite Codec Pack βγάλτο και δες πάλι τα games με τα οποία έχεις πρόβλημα. Τελικά το καταραμένο δημιουργεί πολλά οπτικής φύσεως προβλήματα...

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
13 Δεκ 2007 00:08 #18623 by qrious
Replied by qrious on topic sinking island
Απο ότι κατάλαβα προκειτε για ακόμα ένα paradise. Πάει για φούντο η white birds...

More
13 Δεκ 2007 09:24 #18625 by Fallen Angel

kate wrote: Ουφ, ξεκίνησα το παιχνίδι και είναι όντως πολύ κουραστικό! Οι χώροι είναι πολλοί και πρέπει κάθε φορά να ψάχνεις που βρίσκεται ο καθένας. Είχες δίκιο Fallen Angel.

Αν μπεις στην characters database μες το PPA, μπορείς να δεις πού βρίσκεται ο καθένας ανά πάσα στιγμή. Το να τους βρεις δεν αποτελεί πρόβλημα. Ευτυχώς προνόησαν. ;)

Το να πηγαίνεις συνέχεια πέρα-δώθε, πάνω-κάτω για να ρωτάς σε όλους τα ίδια πράγματα ή να βρίσκεις νέα στοιχεία είναι που βρήκα μονότονο και τελικά με κούρασε (παρότι απολάμβανα τα γραφικά των χώρων!). Αντίθετα, το να πρέπει να επιλέξεις ποια στοιχεία είναι σημαντικά για να απαντήσεις το κάθε ερώτημα, αλλά και γενικότερα όλες τις λειτουργίες του PPA τις βρήκα πολύ καλές. Απλώς, συνολικά υπερίσχυσε η αίσθηση της μονοτονίας τελικά. :(

More
13 Δεκ 2007 11:13 #18627 by kate
Ωπ, όντως δεν το πρόσεξα. Καλά που μου το 'πες.

Πάντως, πιστεύω πως από το Paradise είναι καλύτερο.

More
16 Δεκ 2007 21:57 #18647 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic sinking island
@Elessar

Είδες τελικά; Απενεργοποιώντας τους codec λύνονται πολλά προβλήματα. Καλή συμβουλή.

More
19 Δεκ 2007 22:19 #18707 by etern1tyST3
Replied by etern1tyST3 on topic sinking island
to 8ema einai oti to k-lite parousiazei genika problima.
to kalytero paketo me codecs einai to <!-- w --> www.cccp-project.net <!-- w -->

More
19 Δεκ 2007 22:40 #18708 by odnorf
Τα δύο αυτά πακέτα έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Δεν αποτελούν κάτι διαφορετικό, απλώς βάζουν σε έναν installer τη δουλειά άλλων. Για παράδειγμα, το ffdshow, που είναι βασικό και στα δύο πακέτα προκαλεί προβλήματα στο "Belief &amp; Betrayal".

More
24 Δεκ 2007 17:01 #18771 by odnorf
Δεν έχω προχωρήσει πάρα πολύ οπότε δεν μπορώ να έχω σφαιρική άποψη. Πέρα από αυτό το μικρό ;) εμπόδιο όμως, προς το παρόν το παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ, περισσότερο από όσο μου άρεσε στην αρχή το syberia. Το παίζω με πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον και αν συνέχισει έτσι μόνο καλά λόγια θα ακούσετε από εμένα για αυτό.