Tales of Monkey Island (episodic)
- Elessar
- Team
Η στάση μου είναι καθαρά στάση αναμονής και απλά δεν έχω μάθει να σχίζω τα ρούχα μου για κάτι χωρίς πρώτα να το έχω δει
Κανείς δεν χόρτασε μόνο με υποσχέσεις άλλωστε
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- alkapel
- Elite Member
- alkapel
- Elite Member
e3.gamespot.com/video/6211381/
Και το δεύτερο (διάρκειας 15 λεπτών) που είναι η συνέντευξη του Dave Grossman και του Mike Stemmle σε συνδυασμό με βίντεο από το gameplay του παιχνιδιού:
e3.gamespot.com/video/6211409/
- Tasos
- Templar Hunter
Από την Telltale έχουμε δει προς το παρόν μόνο επιτυχίες. Το Sam and Max όχι μόνο το ανέστησε ως franchise η Telltale αλλά δημιούργησε και δύο από τα καλύτερα χιουμοριστικά adventures που έχουν κυκλοφορήσει, ξεπερνώντας, τελικά, και το Hit the Road. Επίσης, πήρε έναν εντελώς άγνωστο χαρακτήρα, τον Strong Bad κι έκανε μια σειρά από άκρως απολαυστικά παιχνίδια που όσοι δεν τα έχετε δει χάνετε.
Ειλικρινά παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βλέπετε τόσο αρνητικά τα πράγματα τη στιγμή που με το project ασχολείται τμήμα της ομάδας που έφτιαξαν τα πρώτα Monkey Islands... Κι εγώ προτιμώ 2d γραφικά σαν το CMI και το Runaway αλλά η Telltale έχει αποδειξει οτι μπορεί να κάνει θαύματα και με τα 3d (βλέπε Sam and Max και Wallace and Gromit). H ιδέα της 'αρπαχτής' στην οποία αναφερεστε νομίζω πως δεν βασίζεται πουθενά. Από αυτά που έχω δει και έχω διαβάζει πάντως το παιχνίδι θα είναι αρκετά καλό και θα το χαρούμε όλοι μας. Λύπαμαι πάντως γιατί είδα να το αντιμετωπίζεται κάποιοι όχι με επιφυλακτικότητα αλλά, επιτρέψτε μου, με μιζέρια και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
- aiRness
- Platinum Member
Σας παραπέμπω και εδώ: takeontheworld.wordpress.com/
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- qrious
- Yahvo
Εγώ αυτό που θα ήθελα από ένα monkey island είναι να ξεχειλίζει ποιότητα σε όλους τους τομείς όπως άλλωστε μας είχε συνηθίσει (πλην του 4) ώστε να τραβήξει γενικά κόσμο και όχι αυτούς που θα έπαιζαν οτιδήποτε τους σέρβιραν με τίτλο MI, γι αυτό θεώρησα και βασικό να δείχνει όμορφο μεταξύ άλλων.
Το γεγονός ότι το παιχνίδι λοιπόν δείχνει τόσο ʽμη προσεγμένοʼ σε συνδυασμό με την επεισοδιακή μορφή του το καθιστούν για μένα fast food material, άλλο ένα adventurακι της σειράς, κάτι που για πολλούς μπορεί να είναι οκ άπλα εμένα δεν μου αρκεί όπως είπα πιο πάνω διότι έχω πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες από κάτι που φέρει τον συγκεκριμένο τίτλο.
Είναι αστείο πάντως το γεγονός οτι οι ίδιοι που χαίρονται τώρα με αυτή την εξέλιξη είναι οι ίδιοι που παραπονιούνται και νευριάζουν όταν ακούν ότι τα adventures είναι νεκρά χωρίς να καταλαβαίνουν πόσα λιθαράκια βάζουν προς αυτο με την συγκεκριμένη νοοτροπία.
- alkapel
- Elite Member
- Tasos
- Templar Hunter
- manos426f
- Futuristic Fedora
Άλλωστε από Lucasarts μόνο Star Wars κοτσάνες βλέπουμε χρόνια τώρα,δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει η ίδια τη σειρά..
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- odnorf
- Topic Author
- Templar Hunter
Ένα ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι ότι περάσε μία εβδομάδα στα γραφεία της telltale όσο το ToMI ήταν στα αρχικά σχέδια και είχε συμμετάσχει ενεργά στο brainstorming.
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- Mortal
- Adventure's Advocate
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- manos426f
- Futuristic Fedora
Συνεπώς,υπό αυτό το πρίσμα,μια χαρά περίπτωση είναι η Telltale games και η δραστηριότητά της.
Από την άλλη,αν μη τι άλλο,οφείλει να δείξει απόλυτο σεβασμό σ' αυτό που ονομάζεται Monkey Island,δε χωράνε αρπαχτές και προχειρότητες...
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- Mortal
- Adventure's Advocate
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...