Tales of Monkey Island (episodic)
- qrious
- Yahvo
Το θεώρησα ενδιαφέρον γιατί αναφέρεται σε κάποια άγνωστα πράγματα μέχρι τώρα οπως κάποιες ιδέες που ειχε ο tiller παλιότερα για το MI αλλά και το παιχνίδι του το Ghost Pirates που είναι ότι πιο κοντά θα μπορούσε να κανει σε MI χωρίς να χει το license.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- maladroid
- Templar Hunter
odnorf wrote: Στο 2 δεν προσπαθούσε να αφήσει μούσι για να μοιάζει μεγαλύτερος και όχι τόσο γελοίος σαν πειρατής; Απλώς η πολύχρονη προσπάθεια έφερε κάποια αποτελέσματα
Μου πέρασε κι εμένα απ' το μυαλό ότι παραπέμπει εκεί αλλά πάλι σε πειρατή προσπαθούσε να μοιάσει ο δόλιος, όχι σε μέλος των Goin' Through..
Πάντως την ίδια αντίδραση είχα και με το περίεργο "καπελάκι" κούρεμα που του κοτσάρανε στο Special Edition (off-topic). Ενώ γενικά δείχνουν να βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση, πήγαν και επέλεξαν αυτό το ξενέρωτο look θαρρείς για να μας προκαλέσουν να γκρινιάξουμε. Ή ίσως για να αποδείξουν στον εαυτό τους και σ' εμάς ότι τολμάνε μια νέα πρόταση, τι να πω..
No good deed goes unpunished
- crocark
- Adventure's Advocate
Άσχετο.
Έχεις προσέξει τη ρήση του Νίτσε που χρησιμοποιείς (πως το κάνετε αυτό βρε παιδιά; ) στο The Lost Crown; Νομίζω μέσα στις σπηλιές.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- maladroid
- Templar Hunter
crocark wrote: @ Maladrois
Άσχετο.
Έχεις προσέξει τη ρήση του Νίτσε που χρησιμοποιείς (πως το κάνετε αυτό βρε παιδιά; ) στο The Lost Crown; Νομίζω μέσα στις σπηλιές.
Aye. Θυμάμαι μάλιστα που -για πολλοστή φορά στη διάρκεια του παιχνιδιού- ευχήθηκα να μην ήταν τόσο άνοστη η ερμηνεία του πρωταγωνιστή..
Α, και το nick μου λήγει σε "d", όχι "s" αλλά μου άρεσε αυτή η γαλλική essence που του δίνει η καινούργια κατάληξη. Ήδη νιώθω ανώτερης ποιότητας άνθρωπος.. Merci
No good deed goes unpunished
- crocark
- Adventure's Advocate
Excuse - moi. Όπως ίσως κατάλαβες, η αλλαγή οφείλεται απλά στο ότι το s πέφτει αριστερά του d και δεν πρόσεξα το λάθος.
A bientot (τώρα μην ψάχνεις για τόνους...)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- qrious
- Yahvo
Πάνω κάτω λέει πως αν πάνε καλά τα MI episodes θα κάνουν το ιδιο και με το DOTT.
Σκίστε τα ρούχα σας από χαρά ελεύθερα....
- alkapel
- Elite Member
- aiRness
- Platinum Member
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- Elessar
- Team
qrious wrote: adventure-treff.de/
Πάνω κάτω λέει πως αν πάνε καλά τα MI episodes θα κάνουν το ιδιο και με το DOTT.
Σκίστε τα ρούχα σας από χαρά ελεύθερα....
Απλά ήμαρτον...
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- alkapel
- Elite Member
- Tasos
- Templar Hunter
- qrious
- Yahvo
Tasos wrote: Εξαιρετικό, όπως αναμένεται να είναι και όλο το παιχνίδι. Oι 3D χαρακτήρες είναι καλοσχεδιασμένοι και ο συγχρονισμός της ομιλίας με τις εκφράσεις του προσώπου μοναδικός... Πάμε για μεγάλη επιτυχία!
Θα δεχόμουν να έλεγες ότι το game κατά την γνώμη σου θα είναι εξαιρετικό γιατί τα γραφικά δεν έχουν σημασία για σένα κτλπ κτλπ...
Αλλά όταν λες πράγματα όπως "Oι 3D χαρακτήρες είναι καλοσχεδιασμένοι" νομίζω χάνεις όποιο "δίκιο" νομίζεις ότι έχεις.
- Tasos
- Templar Hunter
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς