Tales of Monkey Island (episodic)
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Εμένα πάντως πολύ μου αρέσουν και τα όσα ακούω και και τα όσα βλέπω (και μετά λένε εμένα "graphic-whore" μερικοί-μερικοί εδώ μέσα!! ). Όχι απλώς σέβονται το βαρύ όνομα του τίτλου που πάνε να κυκλοφορήσουν, αλλά φρόντισαν να τον σχεδιάσουν με τη βοήθεια των περισσότερων ΜΙ-άδων της εποχής -μέχρι κι ο ίδιος ο Gilbert συμμετείχε!! Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι πως λένε ότι δε θα αποκαλυφθεί το περίφημο μυστικό στο τέλος. Αν και πιστεύω ότι αυτό ίσως αλλάξει εάν δουν πως το παιχνίδι τα πάει πολύ καλά (εμπορικά). Ίσως τότε ο Gilbert αποφασίσει να το αποκαλύψει...alkapel wrote: [...]Και το δεύτερο (διάρκειας 15 λεπτών) που είναι η συνέντευξη του Dave Grossman και του Mike Stemmle σε συνδυασμό με βίντεο από το gameplay του παιχνιδιού:
e3.gamespot.com/video/6211409/
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qrious
- Yahvo
adventuregamers.com/gallery.php?id=1489
- odnorf
- Topic Author
- Templar Hunter
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- qrious
- Yahvo
Ναι επίσης θα λέγε πως το tales of MI εχει 3d γραφικά επιπέδου unreal 1.odnorf wrote: Το Ghost Pirates of Vooju Island όντως έχει πολύ καλά γραφικά (για πίνακες χωρίς κίνηση όπως, αντίστοιχα, θα μπορούσε να πει κάποιος που παίζει κυρίως action games).
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Mortal
- Adventure's Advocate
Πάντως αν μιλάμε για engines I am sold to Drakensang's engine και φυσικά στο μοναδικό engine της Bethesda [ναι θεωρητικά είναι παλιό], μιας και τα δυο δώσαν δυναμικές ιστορίες με εξαίρετα γραφικά. Το infinity engine πάλι των παιχνιδιών Neverwinter Nigths ήταν καλό αλλά γέρασε κι αυτό και δεν έχει και τις δυνατότητες των δυο προανεφερθέντων. Τώρα για άλλα δεν μπορώ να πω γιατί πλέον ασχολούμαι με ελάχιστα games και σχεδόν αποκλειστικά με anime που υπερβαίνει κάποια standards.
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- maladroid
- Templar Hunter
Οι πρώτες εικόνες και το trailer που τις συνοδεύει δεν με έχουν πείσει στο ελάχιστο, είναι η αλήθεια, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το παιχνίδι καθαυτώ θα αποδειχθεί ανώτερο των -μειωμένων ως τώρα- προσδοκιών μου.
Παρότι δεν μου αρέσει να αναλαμβάνω το ρόλο του θεματοφύλακα της old-school ακεραιότητας, παραδέχομαι ότι συναισθηματικά συμφωνώ με την άποψη ότι ανάξιες προσθήκες στη μυθολογία μιας πολυαγαπημένης σειράς με τη πρόφαση της καλοπροαίρετης απόπειρας δεν αρκούν και κατά κάποιο τρόπο "φθείρουν" το όνομα της τελευταίας. Για μένα τρανό παράδειγμα αποτελούν τα πιο πρόσφατα άλμπουμ του Asterix (ειδικά τα τρία τελευταία) που με αναγκάζουν να τα διαχωρίζω από όλα τα προηγούμενα σε τυχόν συζητήσεις/προτάσεις σε αμύητους ως κατώτερα των ποιοτικών standards που είχε θέσει ο αρχικός τους εμπνευστής.
Τελικά, δεν θέλω να αισθάνομαι εκ προοιμίου ηττημένος από την ανακοίνωση της Telltale, συνεπώς θα επιλέξω να αισιοδοξώ έστω και συγκρατημένα, με μια κρυφή ελπίδα να βρεθώ εν καιρώ αναγκασμένος να τους βγάλω το καπέλο.
Seriously though, τι στην ευχή το ήθελαν το γενάκι;;
No good deed goes unpunished
- odnorf
- Topic Author
- Templar Hunter
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- qrious
- Yahvo
Ένα πολύ ενδιαφέρον ανάγνωσμα απο τον Τiller για τις πρόσφατες ανακοινώσεις.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- qrious
- Yahvo
Μπα, δεν υπήρχε ποτέ αρνητικό κλίμα δυστυχώςcrocark wrote: Αρχίζει να υπάρχει μεταστροφή του αρχικού κλίματος ή μου φαίνεται; Σαν πολύς κόσμος να χαίρεται για τις πολλές νέες παράλληλες μαιμουδοπειρατικές κυκλοφορίες. Άντε λίγο περισσότερη αισιοδοξία (ή όπως θα λέγανε σε πρωινάδικο της TV, περισσότερη θετική ενέργεια).
Ελάχιστοι είναι αυτοί που είναι αντίθετοι με την κίνηση από την αρχή.
- manos426f
- Futuristic Fedora
qrious wrote: Μπα, δεν υπήρχε ποτέ αρνητικό κλίμα δυστυχώς
Το τελευταίο μένει να το διαπιστώσουμε αν ισχύει...
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- qrious
- Yahvo
manos426f wrote:
qrious wrote: Μπα, δεν υπήρχε ποτέ αρνητικό κλίμα δυστυχώς
Το τελευταίο μένει να το διαπιστώσουμε αν ισχύει...
Για μένα έχει ήδη διαπιστωθεί.
Ακόμα και αν το παιχνίδι είναι καλογραμμένο (λέμε τώρα) και όχι γελοίο από άποψη δυσκολίας (εδώ και αν λεεεμε τώρα) ακόμα και τότε θα έχει απλά χαραμιστεί ένα "καλοφτιαγμένο" adventure λόγω episodic μορφής και κάκιστης εμφάνισης.
- crocark
- Adventure's Advocate
Οφείλω να ομολογήσω ότι με μπερδεύεις. Πολύ με μπερδεύεις qrious ...
Για να καταλάβω κάτι, το ανάγνωσμα στο οποίο μας παραπέμπεις το θεωρείς θετικό; Δλδ. θεωρείς ότι ο συγγραφέας μιλά με καλά λόγια για τις νέες κινήσεις ή όχι; Κι έπειτα, εσύ προσωπικά θεωρείς ότι ο συγγραφέας τα λέει καλά ή κατ' εσένα κάνει κάπου λάθος;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ