Black Mirror II εντυπώσεις
- Elessar
- Topic Author
- Team
Εμένα μου αρέσει αρκετά προς το παρόν - και είμαι σχετικά στην αρχή. Καταρχήν, έχει απίστευτη μουσική και καταπληκτικά, και σκοτεινά, γραφικά.
Μου άρεσε επίσης πως στο σπίτι της μητέρας του Darren αρχίζει να ξετυλίγεται η σχέση σας με τα γεγονότα και την οικογένεια του πρώτου παιχνιδιού - μέσα από τον τρόπο που σχολιάζει ο ήρωας τα αντικείμενα που κάνει look.
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως μπορείς να πάρεις από την αρχή κάποια εντελώς άσχετα αντικείμενα, χωρίς να έχει παρουσιαστεί ακόμα η ανάγκη για την χρησιμοποίηση τους.
Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες με λίγα λόγια, συνεχίζω να παίζω
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Tasos
- Templar Hunter
Και θα προσθέσω τους χαρακτήρες που φαίνεται να έχουν κάποιο βάθος και ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστορίες...
Το ανευ λόγου και αιτίας τεράστιο inventory είναι σαφώς ένα θέμα, αλλά υποθέτω πως θα εναι ένα από τα ελάχιστα 'μελανά σημεία' του παιχνιδιού.
Στα συν και ο πρωταγωνιστής και ειδικά η υποκριτική του ηθοποιού που κάνει το voice acting. Ήρεμη, σκεπτική και με το σωστό ηχόχρωμα σου δίνει την εντύπωση πως όντως 'ακους' τις σκέψεις κάποιου όταν κοιτάς ένα αντικείμενο.
Και φυσικά η μη εμφανής σύνδεση της ιστορίας με τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού είναι ευρηματική. Όπως και ο τρόπος που σιγά σιγά αρχίζει να παρουσιάζεται.
Πάμε για πολύ μεγάλη επιτυχία!!!!
- Elessar
- Topic Author
- Team
Αυτό που δεν κατάλαβα από την εισαγωγή του παιχνιδιού είναι το εξής: [Ακολουθεί spoiler για την εισαγωγή του BM2 αλλά και για το ΒΜ1].
- Tasos
- Templar Hunter
Επίσης υποψιάζομαι πως
Πολύ μακριά το πήγα????????
- Elessar
- Topic Author
- Team
Επίσης, αν λες πως στο BM1 το κάστρο είναι καμμένο (το πιθανότερο είναι να θυμάσαι σωστά) τότε ο Samuel έκαψε την γυναίκα του, έφυγε και μετά γύρισε πίσω στο BM1. Μάλλον η εξήγηση αυτή είναι και η λογικότερη.
Τα παραπάνω spoliers αφορούν το BM1 και τις ικασίες μας για το τι γίνεται στο ΒΜ2 χωρίς όμως να το έχουμε προχωρήσει αρκετά.
- manos426f
- Futuristic Fedora
Ελπίζω να μην με απογοητεύσει!
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- qwerty
- Moderator
Θα ήθελα να ζητήσω και μία χάρη. Όποιος/α έχει χρόνο και έχει παίξει το πρώτο παιχνίδι πρόσφατα ή το θυμάται καλά, αν μπορεί ας μας πεί την ιστορία του σε ένα καινούριο thread ή ας μου στείλει ένα pm. Θέλω αναλυτικά όμως με λεπτομέρειες, όχι τα βασικά όπως ότι
Αυτά τα θυμάμαι (ελπίζω να μη θυμάμαι λάθος ). Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να παίξω και το πρώτο πριν ξεκινήσω το Black Mirror 2, γι'αυτό σας το ζητάω. Ας πούμε, αυτό που είπε ο Tasos
- crocark
- Adventure's Advocate
Φαντάζομαι ότι θα έχεις ήδη ξεσκονίσει ό,τι υπάρχει σε thread στο site και δεν καλύπτεσαι ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- qwerty
- Moderator
crocark wrote: Qwerty, δε ζητάς και πολλά, ε; Ευτυχώς δεν το έχω παίξει πρόσφατα και ούτε και θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Αλλιώς θα είχα τύψεις
Φαντάζομαι ότι θα έχεις ήδη ξεσκονίσει ό,τι υπάρχει σε thread στο site και δεν καλύπτεσαι ...
Ζητάω πολλά, ε; Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να νιώσει κανείς τύψεις. Αλοίμονο...
Ναι, έψαξα στο site αλλά δεν βρήκα κάτι. Ελπίζω να μη μου έχει ξεφύγει τίποτα.
- Elessar
- Topic Author
- Team
Διαβάστε το, ξεκαθαρίζει απόλυτα την εισαγωγή του Black Mirror 2.
Samuel has returned to the castle for his Uncleʼs funeral. The mood around the castle is somber. Conversations between Samuel and his family are uncomfortable and distanced. It seems this is the first time Samuel has been to the castle in 12 years. What happened all those years ago to cause Samuel to leave his family behind never intending to return?
A look around Samuelʼs old room is all it takes to clear up some of the mystery surrounding his departure. A photo of Samuelʼs deceased wife Catherine sits on the dresser. Looking at the picture fills Samuel with despair as he remembers how his wife died in a disastrous fire that consumed and destroyed an entire wing of the castle. For an unknown reason, Samuel blames himself for her death. Since that time, Samuel has suffered from terrible headaches and carries his medicine with him at all times.
Οπότε ο θάνατος της Catherine στην φωτιά προφανώς έγινε πριν τα γεγονότα του 1ου παιχνιδιού και εξαιτίας αυτού που έγινε αναγκάστηκε να φύγει ο Samuel αρχικά. Μετά επέστρεψε στο κάστρο λόγω του θανάτου του θείου του, οπότε και οδηγούμαστε στα γεγονότα του BM1. Επιπλέον, βλέπουμε πια πως το 'possession' του Samuel είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.
Επίσης, ένα καλό σχετικά άρθρο αναφορικά με τις τεράστιες σεναριακές τρύπες του ΒΜ1 μπορείτε να διαβάσετε εδώ .
Αρχίζω και πιστεύω πως έχεις δίκιο Τάσο σχετικά με το ποιος είναι ο Darren. Ειδικότερα αν υπολογίσουμε και την τάση του στην βία αλλά και τον θυμό.
Προσοχή: Είμαι ακόμα στο σημείο όπου πρέπει να μου υπογράψει ο ταχυδρόμος το χαρτάκι για την παραλαβή του δέματος από το ταχυδρομείο. Μην με spoiler-ιάσει κανείς, τον έφαγα
- Tasos
- Templar Hunter
Πάρα πολύ καλή ιστορία πραγματικά και το δεύτερο παιχνίδι το απολαμβάνω στο έπακρο, παίζοντας κυρίως νύχτες και με απόλυτη ηρεμία!!
Εγώ είμαι μόλις ένα βήμα μετά από τον Elessar και δεν θέλουμε spoiler με τίποτα!!!
Απόλαυση το BM2!!
- qwerty
- Moderator
Γενικά, όσοι ασχολείστε με το δεύτερο, μπορείτε να μας πείτε αν χρειάζεται να ξέρουμε λεπτομέρειες απ'το σενάριο του πρώτου; Τουλάχιστον από ότι έχετε δει μέχρι τώρα. Άντε, να το ξεκινήσω κι εγώ ρε γαμώτο...
- Elessar
- Topic Author
- Team
Μέχρι στιγμής το 2ο μου αρέσει πολύ, χτίζει σιγά - σιγά την ατμόσφαιρα ενώ και οι χαρακτήρες έχουν κάποιο βάθος και σκοτεινά κίνητρα. Τεράστια μνεία πρέπει να γίνει και για την μουσική η οποία είναι εκπληκτική.
Και είμαστε ακόμα στην αρχή - φανταστείτε τι θα γίνει όταν, αναπόφευκτα φαντάζομαι, επιστρέψουμε στην Αγγλία και στο κάστρο Black Mirror!
- qwerty
- Moderator
Elessar wrote: Δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να θυμάσαι λεπτομέρειας από το ΒΜ1, μόνο την ουσία της υπόθεσης. Και εγώ θα ήθελα πολύ να επαναλάβω το 1ο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος.
Μια από τα ίδια... Σε ευχαριστώ και πάλι Elessar!
- outcry
- Walker Survivor
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]