Black Mirror II εντυπώσεις

More
20 Σεπ 2010 23:02 #28538 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Black Mirror II εντυπώσεις
Κάποτε σκόπευα να το κάνω καθαρά από περιέργεια και αδυναμία στο dark setting του παιχνιδιού αλλά μετά την ενασχόληση με το 2ο μέρος οι πιθανότητες μειώνονται δραστικά. Όχι τόσο επειδή αρνούμαι να συμβιβαστώ στον τεχνικό τομέα αλλά λόγω του ότι θα απουσιάζει το στοιχείο της προσμονής των εξελίξεων που πάνω-κάτω μου είναι πλέον γνωστές και αποτελεί πάντοτε την κινητήριο δύναμη για να ξεκινήσω ένα παιχνίδι. Με ιντριγκάρει, βέβαια, ελαφρώς η εμπιστοσύνη που του δείχνεις συγκριτικά και με το sequel αλλά ακόμα κι αν κάποτε το αποφασίσω, θα βρίσκεται αρκετά χαμηλά στις gaming προτεραιότητές μου (άσε που πρέπει και να το αγοράσω πρώτα, αν και το βρίσκεις πάμφθηνο πλέον).

No good deed goes unpunished

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
21 Σεπ 2010 01:26 #28539 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Black Mirror II εντυπώσεις
@maladroid

Μπορείς να έχεις δίκιο αλλά πραγματικά βλέπω ότι το μίσησες γιατί, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να του δώσεις μια άλλη ευκαιρία εάν είσαι ανθρώπινος αλλιώς εντάξει :P

More
21 Σεπ 2010 12:46 #28544 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Black Mirror II εντυπώσεις

giovanna wrote: @maladroid

Μπορείς να έχεις δίκιο αλλά πραγματικά βλέπω ότι το μίσησες γιατί, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να του δώσεις μια άλλη ευκαιρία εάν είσαι ανθρώπινος αλλιώς εντάξει :P

Δεν είμαι ανθρώπινος, αλλά μην το πεις στους άλλους :P

Το Black Mirror 2 δεν το μίσησα, συμπαθητικό το βρήκα απλώς θεωρώ ότι με τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στο θέμα του περιεχομένου και τις εν γένει παρουσίασης του σεναριακού υλικού, θα μπορούσε να είναι πολύ πολύ καλύτερο. Μετά τις παραινέσεις του crocark ίσως αποφασίσω κάποτε να ασχοληθώ και με το πρώτο, που οι περισσότεροι εκτιμούν ότι διαθέτει καλύτερη ατμόσφαιρα, τομέας στον οποίο νομίζω έπασχε το δεύτερο μέρος.

Boo-eep, oo-ooop.

No good deed goes unpunished

More
21 Σεπ 2010 13:29 #28545 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Black Mirror II εντυπώσεις

maladroid wrote: Boo-eep, oo-ooop.

Καλά το είχα καταλάβει λοιπόν :lol:

Όντως η διαφορά είναι στην ατμόσφαιρα. Δε μ' αρέσουν τα παιχνίδια που ποντάρουν στο φόβο, αλλά το συγκεκριμένο είχε μια καλή δόση ανησυχίας να ψιλοέρπει. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου πάντως. Τέλος όσον αφορά την τιμή, θυμίζω ότι το είχε δώσει κάποιο Pcmaster πρόσφατα και μπορεί να το βρεις και σε κανένα περίπτερο.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
21 Νοε 2010 22:33 #29236 by woody
Replied by woody on topic Re: Black Mirror II εντυπώσεις
Τωρα είδα οτι το Black Mirror 2 ειναι απο άλλη εταιρία, και οχι απο τη future games. Ετσι για μενα εξηγειται το χαος αναμεσα στα 2 παιχνιδια. Το πρωτο το θεωρησα πολύ καλο, το δευτερο το βαρέθηκα αφόρητα. Γνωριζει κανεις τι εγινε και το εκανε μια αλλη εταιρια? γιατι? δεν ηταν της future games το copyright? Ειχε τελείως άλλη ατμόσφαιρα απο το πρωτο και τωρα για μενα εξηγουνται ολα!

More
22 Νοε 2010 00:44 #29239 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Black Mirror II εντυπώσεις
Είναι όντως από άλλη εταιρία αλλά τους λόγους δεν τους ξέρω...
Πάντως, παρά τα πολλά θετικά του στοιχεία, με κούρασε και εμένα το BMII...
Βέβαια, η αλλαγή εταιρία και δημιουργικής ομάδας δεν φταίει απαραίτητα.
Το Still Life 2 ήταν εξίσου καλό με το Still Life 1 και φτιάχτηκαν από 2 εντελώς διαφορετικές ομάδες.

More
22 Νοε 2010 14:14 #29247 by woody
Replied by woody on topic Re: Black Mirror II εντυπώσεις
Εγω ειδα μεγαλη διαφορα αναμεσα στο πρωτο και το δευτερο still life. Το πρωτο μου αρεσε το δευτερο οχι.
Mα το μονο νοημα που εχει ενα σηκουελ ειναι να ειναι απο την ιδια ομαδα, ωστε αν αρεσε το πρωτο υπαρχει πιθανοτητα να ειναι καλο και το δευτερο. Αν δεν ειναι η ιδια ομαδα ποιο ειναι το νοημα? Επειδη θα υπαρχει τυπικα ο ιδιος τιτλος?

More
22 Νοε 2010 14:53 #29248 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Black Mirror II εντυπώσεις
Διαφορές υπήρχαν τεράστιες αλλά και τα δύο για μένα τουλάχιστον ήταν το ίδιο σπουδαία παιχνίδια...
Δεν συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες για την ομάδα.. Στο Still Life 2 δεν ήταν μόνο ο τίτλος ίδιος. Ήταν και η πρωταγωνίστρια και κάποιοι δευτερεύοντες χαρακτήρες, χώρια που στην ουσία ολοκλήρωνε το πρώτο. Επίσης, ο χαρακτήρας της Vic εξελίχτηκε σημαντικά στο δεύτερο παιχνίδι... Και για να μην φύγουμε εντελώς εκτός θέματος η ιστορία του BMII ήταν πάρα πολύ καλή. Θεωρώ ότι είχε σαφέστατα λόγο ύπαρξης και ήταν πολύ καλοστημένη. Η μπάλα χάθηκε, για μένα, στις ατελείωτες περιγραφές των Hotspots που απλά περιέγραφαν το προφανές δίχως να εμβαθύνουν σε κάτι. Επίσης, οι γρίφοι ήταν κάπως 'στεγνοί'... Δεν είχαν περιεχόμενο και καμιά πρωτοτυπία. Κατά τα άλλα δεν το λες κακό παιχνίδι...

More
22 Νοε 2010 17:27 #29253 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Black Mirror II εντυπώσεις
Κακό παιχνίδι; Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Ένα μικρό κλικ πιο κάτω από το πρώτο, γιατί με τάραξε στην τρεχάλα, αλλά γενικώς μακάρι να έπαιζα συχνά τέτοια παιχνίδια. Όλα τ' άλλα που λες Τάσο ήταν τέλεια.
Χμμ, ίσως ενόψει διακοπών Χριστουγέννων να βρήκα ένα ζεύγος παιχνιδιών για replay :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
09 Δεκ 2010 18:40 #29928 by darksoho
Replied by darksoho on topic Re: Black Mirror II εντυπώσεις
Το πρωτο ηταν παρα πολυ καλο και μου θυμιζαν καπιες τοποθεσιες το phantasmagoria. το 2 το ξεκινησα και δυστυχως το παρατησα. θα το ξαναπιασω παλι.