Black Mirror II εντυπώσεις
- maladroid
- Templar Hunter
No good deed goes unpunished
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Μπορείς να έχεις δίκιο αλλά πραγματικά βλέπω ότι το μίσησες γιατί, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να του δώσεις μια άλλη ευκαιρία εάν είσαι ανθρώπινος αλλιώς εντάξει
- maladroid
- Templar Hunter
giovanna wrote: @maladroid
Μπορείς να έχεις δίκιο αλλά πραγματικά βλέπω ότι το μίσησες γιατί, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να του δώσεις μια άλλη ευκαιρία εάν είσαι ανθρώπινος αλλιώς εντάξει
Δεν είμαι ανθρώπινος, αλλά μην το πεις στους άλλους
Το Black Mirror 2 δεν το μίσησα, συμπαθητικό το βρήκα απλώς θεωρώ ότι με τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στο θέμα του περιεχομένου και τις εν γένει παρουσίασης του σεναριακού υλικού, θα μπορούσε να είναι πολύ πολύ καλύτερο. Μετά τις παραινέσεις του crocark ίσως αποφασίσω κάποτε να ασχοληθώ και με το πρώτο, που οι περισσότεροι εκτιμούν ότι διαθέτει καλύτερη ατμόσφαιρα, τομέας στον οποίο νομίζω έπασχε το δεύτερο μέρος.
Boo-eep, oo-ooop.
No good deed goes unpunished
- crocark
- Adventure's Advocate
maladroid wrote: Boo-eep, oo-ooop.
Καλά το είχα καταλάβει λοιπόν
Όντως η διαφορά είναι στην ατμόσφαιρα. Δε μ' αρέσουν τα παιχνίδια που ποντάρουν στο φόβο, αλλά το συγκεκριμένο είχε μια καλή δόση ανησυχίας να ψιλοέρπει. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου πάντως. Τέλος όσον αφορά την τιμή, θυμίζω ότι το είχε δώσει κάποιο Pcmaster πρόσφατα και μπορεί να το βρεις και σε κανένα περίπτερο.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- woody
- Moderator
- Tasos
- Templar Hunter
Πάντως, παρά τα πολλά θετικά του στοιχεία, με κούρασε και εμένα το BMII...
Βέβαια, η αλλαγή εταιρία και δημιουργικής ομάδας δεν φταίει απαραίτητα.
Το Still Life 2 ήταν εξίσου καλό με το Still Life 1 και φτιάχτηκαν από 2 εντελώς διαφορετικές ομάδες.
- woody
- Moderator
Mα το μονο νοημα που εχει ενα σηκουελ ειναι να ειναι απο την ιδια ομαδα, ωστε αν αρεσε το πρωτο υπαρχει πιθανοτητα να ειναι καλο και το δευτερο. Αν δεν ειναι η ιδια ομαδα ποιο ειναι το νοημα? Επειδη θα υπαρχει τυπικα ο ιδιος τιτλος?
- Tasos
- Templar Hunter
Δεν συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες για την ομάδα.. Στο Still Life 2 δεν ήταν μόνο ο τίτλος ίδιος. Ήταν και η πρωταγωνίστρια και κάποιοι δευτερεύοντες χαρακτήρες, χώρια που στην ουσία ολοκλήρωνε το πρώτο. Επίσης, ο χαρακτήρας της Vic εξελίχτηκε σημαντικά στο δεύτερο παιχνίδι... Και για να μην φύγουμε εντελώς εκτός θέματος η ιστορία του BMII ήταν πάρα πολύ καλή. Θεωρώ ότι είχε σαφέστατα λόγο ύπαρξης και ήταν πολύ καλοστημένη. Η μπάλα χάθηκε, για μένα, στις ατελείωτες περιγραφές των Hotspots που απλά περιέγραφαν το προφανές δίχως να εμβαθύνουν σε κάτι. Επίσης, οι γρίφοι ήταν κάπως 'στεγνοί'... Δεν είχαν περιεχόμενο και καμιά πρωτοτυπία. Κατά τα άλλα δεν το λες κακό παιχνίδι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Χμμ, ίσως ενόψει διακοπών Χριστουγέννων να βρήκα ένα ζεύγος παιχνιδιών για replay
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- darksoho
- Elite Member