Black Mirror II εντυπώσεις
- crocark
- Adventure's Advocate
knut wrote: Χμου χμου, ε ρε μ'ανάψατε φωτιές! Πρέπει να πάρω και το 1 τώρα δλδ (ήλπιζα σε αρνητική απάντηση)? Μετά την εξεταστική, και 1, και 2, και 3(?)...
Τουλάχιστον μπορείς να το βρεις σε προσφορά μαζί με το Nibiru
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- manos426f
- Futuristic Fedora
shodan wrote: Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση αλλά το 1 κυκλοφορεί μαζί με το PC Master Gold.
knut wrote: Τέτοιες διαφιμήσεις καλές είναι (όταν με βολεύει). Να σ καλά shodan.
Και την ίδια στιγμή με έβγαλε από τη δύσκολη θέση να στο γράψω εγώ αυτό,όπου εκεί σίγουρα θα φάνταζε ως διαφήμιση,εντελώς δικαιολογημένα,οπότε και δεν ήθελα να προβώ σε αυτό...
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- manos426f
- Futuristic Fedora
Anyway,τώρα ο φίλος knut,όπως και να έχει,ξέρει πού θα το βρει το BM!
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- socratis100
- Elite Member
Το παιχνιδι στην αρχη ξεκινησε φανταστικα.Δεν μπορουσα να σταματησω να παιζω.Εξαιρετικα γραφικα ,ηχος ,πολυ ωραιο στορυ ,συγκινησεις κτλ.Το κακο ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα ,το παιχνιδι καταντουσε κουραστικο.Πολυ κουραστικο,να φανταστειται με εκανε να το παρατησω για ενα διαστημα και μετα το ξεκινησα ,για τον λογο οτι δεν ειχα να παιξω τιποτα αλλο.
Το παιχνιδι ηταν τεραστιο,παρα πολυ μεγαλο ,ομως δεν ηταν και η καλυερη επιλογη καθως οπως ειπα ΚΟΥΡΑΖΕ.Το τελος ,απο τα χειροτερα που εχω δει.
Ενα καλο adventure game αλλα μεχρι εκει.Τωρα ξεκιναω το darness within 2 ,να δουμε τι λεει.
- Elessar
- Team
Το τελείωσα και εγώ και θα το κατατάξω στα καλύτερα που έχω παίξει μέχρι στιγμής.
Δέν θα μιλήσω για γραφικά, διαλόγους, φωνές, ατμόσφαιρα, χαρακτήρες κλπ, γιατί πολύ απλά με κάλυψε εντελώς.
Μου άρεσε που σε κάποια σημεία ήταν σαν να έβλεπες ταινία, οπώς όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο περιμένωντας τα νέα για την μητέρα του.
Μου άρεσε η κίνηση του ήρωα και οι σχολιασμοί του με άρκετη δόση αυτοσαρκασμού και αυτοκριτικής, μάλιστα σε κάποια σημεία είχε και πολιτικές - κοινωνικές προεκτάσεις.
Μου άρεσε η μεγάλη διάρκεια του, άν και μπορώ να καταλάβω κάποιον που μπορεί να το βαρεθεί μιάς και η δράση ξεκινάει αργά.
Πάντως σε καμία περίπτωση δέν μπορεί να θεωρηθεί ώς horror adventure...
Ο ήρωας ήταν ακριβώς αυτό που ήθελαν να προσδώσουν, ένας νέος άντρας με τίς γνώσεις τής μέχρι στιγμής ηλικίας του ( και όχι κάποια ωραία νέα που γνωρίζει τα πάντα απο την ηλικία τών 20 !! ) βλέποντας τα πράγματα άκριβώς όπως ένας νεανίας.
Δέν μου άρεσε ότι οι γρίφοι και τα πάζλ απο κάποια στιγμή ήταν σαν να τα έβαζαν μόνο και μόνο για να μεγαλώσει η διάρκεια του παιχνιδιού.
ΟΙ δέ πόρτες πιά, δέν θυμάμαι να έχω ανοίξει τόσες πολλές πόρτες και μάλιστα η μία μετά την άλλη.
Oσον αφορά το τέλος... γενικώς έχω πάψει να ελπίζω γιατί σχεδόν σε όλα είναι άθλιο.
Ενδιαφέρον το hotspot, αλλά δέν καταλαβαίνω γιατί όταν ένα αντικείμενο που σου δείχνει απλώς να το κοιτάξεις, αφού το σχολιάσει συνεχίζει να στο δείχνει πάλι ώς hotspot και όταν το ξανακοιτάς σου τήν λέει και απο πάνω...
Γενικώς ήταν πολύ εύκολο, αλλά.... δέν με πείραξε ιδιαίτερα, άλλωστε μέσα στον αύγουστο το έπαιξα, καταλαβαίνεται πώς δέν είμαστε για αρκετά ζόρια.
Άντε πάμε για τήν συνέχεια, είναι ωραίο να γυρνάς σε παλιές γειτονιές...
- photiscta
- Spammer
Δεν το έχω τελειώσει ακόμα, αλλά δυστυχώς έμαθα κάποια από εσένα.
Φιλικά.
- Elessar
- Team
Νόμισα πώς έδω γράφουμε αφού το έχουμε τελειώσει...
sorry που στήν χάλασα...
- photiscta
- Spammer
Ξεχασα να σου πω για τον τρόπο να "κρύβεις" κείμενο.
Επιλέγεις το κείμενο που θες να κρύβεται (κοινώς το φωτίζεις) και πατάς το κουμπί "spoiler" στην οριζόντια μπάρα, πάνω από την περιοχή γραφής κειμένου.
- Elessar
- Team
- maladroid
- Templar Hunter
Σαν περιεχόμενο, ωστόσο, meh... Καλούτσικο story, μερικοί ενδιαφέροντες χαρακτήρες, αλλά η ατμόσφαιρα δε με έπεισε και η πλοκή τελικά καταλήγει σε "εύκολες" λύσεις ενώ και οι όποιες δραματικές κορυφώσεις περνούν ανεκμετάλλευτες (σκηνοθετικά..; ). Ο κεντρικός χαρακτήρας νομίζω είναι αδικαιολόγητα αχώνευτος και εξυπνάκιας, ενώ συχνά καταφεύγει σε εξοργιστικά κάφρικες λύσεις σε βάρος αθώων συνανθρώπων του. Δε ξέρω αν οι δημιουργεί θεώρησαν ότι όλα είναι fair game εφόσον
Παραδέχομαι, πάντως, το στούντιο που εκπόνησε ένα τόσο μεγαλόπνοο σχέδιο, ετοιμάζοντας σχεδόν ταυτόχρονα το 2ο και 3ο κεφάλαιο μιας ιστορίας που δεν ήταν εξαρχής δική τους ιδέα και -προς το παρόν- κάνει αρκετά καλή δουλειά. Από την άλλη, δεν προσδοκώ την παραμικρή διαφοροποίηση στους τομείς που, κατ' εμέ, έπασχε το 2ο μέρος, μια και η δημιουργία του sequel, ως φαίνεται, έτρεχε ήδη χωρίς να υπάρχει περιθώριο αφομοίωσης του όποιου feedback αναφορικά με το BM 2.
No good deed goes unpunished
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ