Walking Dead (the game) Season One

More
20 Σεπ 2012 11:35 #39604 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: The Walking Dead
Δεν έχω ακούσει κακά λόγια για το παιχνίδι πουθενά. Θα περιμένω να βγουν και τα 5 και θα ασχοληθώ και εγώ μαζί τους κάποια στιγμή. Δεν βιάζομαι κιόλας...

tsampikos wrote: Σε λίγο θα βγάλει κανένα "Bioshock" η Τelltale Games και θα το παρουσιάζουν όλες οι Adventures ιστοσελίδες επειδή το έβγαλε η...Telltale.

Μακάρι να έβγαζε τέτοιο αριστούργημα σαν το Bioshock και ας ήταν και action. :)

mkllds wrote: Τελικά και εγώ offtopic βγήκα στο τέλος αλλά φταίνε οι από πάνω που παραστράτησα...

Ναι.... σε παρασέρνουμε.... :P

crocark wrote: Για το "τεράστια", να πω ότι αναφέρεται σε ποσότητα. Οι ποσότητες είναι σχετικές. Είμαι οπαδός μιας φιλοπεριβαλλοντικής κουλτούρας. Ανακυκλώνω π.χ. από 12 ετών, αν μπορεί αυτό να πει κάτι ...

Είμαι ωστόσο αισιόδοξος, βασικά σχεδόν σίγουρος, ότι η "περιβαλλοντική καταστροφή" με την οποία κατακλύζεται το σύμπαν είναι μια μπαρούφα κι άλλες δυόμισι. Κάποια στιγμή ξυπνάς και βλέπει πόσο αληθινά και πόσο πλασματικά είναι μερικά πράγματα. Γι' αυτό, για να είμαστε και στο θέμα, ξέρεις τι θα ήθελα;

Για αυτό το λατρεύω αυτό το παιδί!! Γιατί ξέρει πότε να μιλήσει σοβαρά. Βάλτε και καμιά καρδούλα στις φατσούλες να του στέλνω που και που...
Θα ξεφύγω αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ. :rolleyes:
Και εγώ ανακυκλώνω και τέλος πάντων προσέχω όπως μπορώ αλλά get the big picture. Ξέρετε πόσο αλαζονικό ακούγεται να λέμε ότι μπορούμε να καταστρέψουμε-αφανίσουμε έναν πλανήτη; (μην το πάρετε προσωπικά, μιλάω σαν ανθρώπινο είδος :) ) και προσέξτε μιλάω με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Το τομάρι μας προσπαθούμε να σώσουμε τα κακόμοιρα... Ο,ΤΙ και να κάνουμε ο πλανήτης μας θα προσαρμοστεί μη σκάτε. :) Ίσως όλα αυτά που κάνουμε να είναι και ένα κόλπο της Φύσης. Μπορεί να μας βαρέθηκε και να θέλει να μας αφανίσει αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλο είδος ανώτερο από εμάς τι καλύτερο από την αυτοκαταστροφή! (που να ξαναστέλνει πάλι μετεωρίτες, κουραστικό και απαιτεί και τρομερό σημάδι)...

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Σεπ 2012 12:05 #39606 by crocark
Replied by crocark on topic Re: The Walking Dead

Constantine_R wrote: που να ξαναστέλνει πάλι μετεωρίτες, κουραστικό και απαιτεί και τρομερό σημάδι

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑ :lol: :lol: :lol:

Constantine_R wrote: Ξέρετε πόσο αλαζονικό ακούγεται να λέμε ότι μπορούμε να καταστρέψουμε-αφανίσουμε έναν πλανήτη;

:!: Το ένα.

Έχει κι άλλα.

Ξέρεις τι μπορεί να σημαίνει (άλλα έγραψα, αλλά αυτολογοκρίθηκα) το να μετατρέπεις τους ρύπους σε χρηματιστηριακό προιόν; Κώστα, άκου να σου πω ... Κάνω πολλά σκουπίδια και ξεχειλίζουν απ' τον κάδο. Εσύ που τον έχεις μισογεμάτο, δέχεσαι να πάρεις λίγα απ' τα δικά μου για να μη φάω πρόστιμο;
- Χμμμ (Κώστας) ... Γιατί; Τι θα κερδίσω;
- Ό,τι θες ... Σκλάβος σου θα γίνω αν θες ...
- ΧΑ. Πως και πως περίμενα πότε θα μου το πρότεινες. Πέσε στα τέσσερα και ξεκίνα ...

κ.ά. πολλά ...

Constantine_R wrote: Το τομάρι μας προσπαθούμε να σώσουμε τα κακόμοιρα...

Κατά μια έννοια, ναι. Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι κι αυτό ψευδαίσθηση είναι μερικώς.

Constantine_R wrote: Θα ξεφύγω αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ.

Πραγματικά δύσκολο. ΓΙ' αυτό λέω. Γιατί δεν το κάνει κανείς παιχνιδάκι;

Offtopic
Για το anthropic principle δε μου είπες τίποτα. Έχει αρχίσει να σχηματίζεται η αμυδρή υποψία ότι ό,τι παραπέμπει σε QED, QCD μου το αποφεύγεις ... Ή μου φαίνεται;

:lol: Σε πειράζω ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Σεπ 2012 13:27 #39609 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: The Walking Dead
Σε παρακαλώ Dream μπορείς να πετσοκόψεις τους δύο άσχετους με τις οικολογικές ανησυχίες γιατί έθαψαν τις δικές μου gaming ανησυχίες.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
15 Νοε 2012 13:58 #40224 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Walking Dead (the game)
Ζομπόφιλοι, την προσεχή Τετάρτη, 21 του μήνα, κυκλοφορεί το πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο της αναπάντεχα και αδιαννόητα υπέροχης σειράς της Telltale!! Ναι, ναι, δηλώνω ενθουσιασμένη και καθόλου δεν το κρύβω. Εθιστικότατο παιχνίδι. Όσοι (κατά λάθος) δεν το έχετε ήδη προμηθευτεί και περιμένατε να ολοκληρωθεί πρώτα η σειρά, σπεύσατε!! Όσοι πάλι το έχετε ήδη αγοράσει και... κρατιόσασταν, ξεκινήστε να παίζετε άμεσα γιατί θέλω να μάθω τα στατιστικά των αποφάσεών σας in-game!!

@mkllds,
- Ξέρεις εε, για 'σένα βάραγε η καμπάνα παραπάνω. :)
- Η 3η season (TV) είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη so far. Ωμή, γεμάτη δράση, χωρίς μελούρες και σαπουνόπερες. Με μία από τις καλύτερες σκηνές στην ιστορία του ζομποκινηματογράφου ever. Σούπερ, πραγματικά σούπερ!!
- Με το κόμικ δεν πρόλαβα να ασχοληθώ ακόμη. Διότι το 24ώρο (ειδικά με 12ώρα στο γραφείο) είναι λίγο, πολύ λίγο...

Nothing happens unless first a dream...

• Tasos
  • Tasos's Avatar Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
15 Νοε 2012 15:36 #40226 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Walking Dead (the game)
Είμαστε συντονισμένοι και περιμένουμε... Συμφωνώ σε όλα και για το παιχνίδι και για τη season!!

More
15 Νοε 2012 17:39 #40228 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Walking Dead (the game)
Είμαι πανέτοιμος και περιμένω φυσικά πολύ γρήγορα και τη 2η σαιζόν του παιχνιδιού!

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
15 Νοε 2012 19:41 #40232 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Walking Dead (the game)
'Αντε μπράβο να το παίξουμε επιτέλους. Τόσο καιρό το έχω στο STEAM library και το βλέπω και το λιμπίζομαι.
Ερώτηση: Αν το κατεβάσω τώρα, όταν βγει το τελευταίο επεισόδιο, θα γίνει απλώς update ή θα ξανακατέβει όλο από την αρχή; Διευκρινίζω πως θα το αρχίσω αφού έχει βγει και το τελευταίο επεισόδιο για να το πάω σερί.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
15 Νοε 2012 19:42 #40233 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Walking Dead (the game)
Θα το αγοράσω κι εγώ, εκτός Steam φυσικά.... 8)

• Tasos
  • Tasos's Avatar Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
15 Νοε 2012 19:47 #40234 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Walking Dead (the game)
Κάθε επεισόδιο κατεβαίνει ξεχωριστά, όταν κυκλοφορήσει. Επίσης, στις 4/12 κυκλοφορεί στην Αμερική και η retail έκδοση, τουλάχιστον για PS3 και ΧΒΟΧ.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
15 Νοε 2012 19:53 #40236 by tsampikos
To ξέρω, θα τα αγοράσω όλα μαζί. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να παίζω τα παιχνίδια σε δόσεις.

More
15 Νοε 2012 20:01 #40237 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Walking Dead (the game)
21/11 είναι το ξύπνημα των νεκρών λοιπόν. Ωραία, πάρα πολύ ωραία. Έστω και εάν στις 20/11 βγαίνει το Assassin's Creed 3 και συν ότι έχω μια λίστα από εδώ έως το Πειραιά με τα παιχνίδια που θέλω να παίξω, τα ζόμπια θα έχουν την τιμητική τους εκείνες τις μέρες. Θα ακονίσω λοιπόν το τσεκούρι μου για να μπορέσω να ανοίξω ένα αιματηρό μονοπάτι...

Περίμενα μέχρι τώρα να βγουν και τα 5 επεισόδια, νομίζω ότι μπορώ να κάνω λίγο ακόμα υπομονή.

@Castle
Νομίζω ότι με το που βγαίνουν τα καινούρια επεισόδια απλά γίνεται update το παιχνίδι μέσω του steam, δεν ξανακατεβαίνει από την αρχή. Εκτός και αν το κατεβάσεις πρώτη φορά στις 20/11 οπότε θα κατέβουν όλα.

@Fallen
Χαίρομαι που πήρε τα πάνω της η σειρά (νομίζω ότι άλλαξαν τον σκηνοθέτη) αλλά αυτή την περίοδο το έχω ρίξει στο διάβασμα (επιστροφή στη παλιά αγάπη) και δεν παρακολουθώ καθόλου σειρές ή τηλεόραση γενικά και γι' αυτό δεν την έχω δει ακόμα. Το comic όμως το διαβάζω και παρόλο που είχε κάνει κοιλιά έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του πάλι και μας ξαναθύμισε ότι κανείς δεν είναι ασφαλής στο ζομποκόσμο.

@Shodan
Πες τι ξέρεις για τη δεύτερη σεζόν. Μην με κρατάς σε αγωνία. Πές τα όλα.

Υπομονή 5 μέρες...

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
15 Νοε 2012 21:01 #40242 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Walking Dead (the game)
Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει ανακοινωθεί επίσημα και δεν θα αργήσει (καλώς εχόντων των πραγμάτων).

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
16 Νοε 2012 00:15 #40247 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Walking Dead (the game)
πάμε πάλι απο την αρχή αυτό το παιγνίδι που τόσο σας ενθουσίασε έχει μέσα εκατοντάδες ζόμπι που εσείς πρέπει να σκοτώσετε και διάφορα τέτοια. Που είναι η τέλεια χαρά δεν καταλαβαίνω. Είναι παιγνίδι adventure αυτή η κατάσταση που πρεπει να σκοτώνεις whatever... :oops:

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
16 Νοε 2012 10:16 #40251 by tsampikos
Παίζεται αυτό το παιχνίδι με άλλο controller εκτός από αυτό του XBOX? Με το ακόλουθο ας πούμε? Αυτό έχω εγώ....

More
16 Νοε 2012 11:09 #40255 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Walking Dead (the game)

giovanna wrote: Είναι παιγνίδι adventure αυτή η κατάσταση που πρεπει να σκοτώνεις whatever...

Ναι είναι. Μόνο για όσους έχουν πάθει "μαλάκυνση εγκεφάλου" ή το έχουν κάψει τελείως το χωραφάκι. Άσε μας καημένη. Σοβαρή γυναίκα κάθεσαι κι ασχολείσαι με τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια κι εσύ ...
Δεν τους βλέπεις; "Ό,τι του φανεί του λολοστεφανή" είναι όλοι τους.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ