Walking Dead (the game) Season One
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Μακάρι να έβγαζε τέτοιο αριστούργημα σαν το Bioshock και ας ήταν και action.tsampikos wrote: Σε λίγο θα βγάλει κανένα "Bioshock" η Τelltale Games και θα το παρουσιάζουν όλες οι Adventures ιστοσελίδες επειδή το έβγαλε η...Telltale.
Ναι.... σε παρασέρνουμε....mkllds wrote: Τελικά και εγώ offtopic βγήκα στο τέλος αλλά φταίνε οι από πάνω που παραστράτησα...
Για αυτό το λατρεύω αυτό το παιδί!! Γιατί ξέρει πότε να μιλήσει σοβαρά. Βάλτε και καμιά καρδούλα στις φατσούλες να του στέλνω που και που...crocark wrote: Για το "τεράστια", να πω ότι αναφέρεται σε ποσότητα. Οι ποσότητες είναι σχετικές. Είμαι οπαδός μιας φιλοπεριβαλλοντικής κουλτούρας. Ανακυκλώνω π.χ. από 12 ετών, αν μπορεί αυτό να πει κάτι ...
Είμαι ωστόσο αισιόδοξος, βασικά σχεδόν σίγουρος, ότι η "περιβαλλοντική καταστροφή" με την οποία κατακλύζεται το σύμπαν είναι μια μπαρούφα κι άλλες δυόμισι. Κάποια στιγμή ξυπνάς και βλέπει πόσο αληθινά και πόσο πλασματικά είναι μερικά πράγματα. Γι' αυτό, για να είμαστε και στο θέμα, ξέρεις τι θα ήθελα;
Θα ξεφύγω αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ.
Και εγώ ανακυκλώνω και τέλος πάντων προσέχω όπως μπορώ αλλά get the big picture. Ξέρετε πόσο αλαζονικό ακούγεται να λέμε ότι μπορούμε να καταστρέψουμε-αφανίσουμε έναν πλανήτη; (μην το πάρετε προσωπικά, μιλάω σαν ανθρώπινο είδος ) και προσέξτε μιλάω με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Το τομάρι μας προσπαθούμε να σώσουμε τα κακόμοιρα... Ο,ΤΙ και να κάνουμε ο πλανήτης μας θα προσαρμοστεί μη σκάτε. Ίσως όλα αυτά που κάνουμε να είναι και ένα κόλπο της Φύσης. Μπορεί να μας βαρέθηκε και να θέλει να μας αφανίσει αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλο είδος ανώτερο από εμάς τι καλύτερο από την αυτοκαταστροφή! (που να ξαναστέλνει πάλι μετεωρίτες, κουραστικό και απαιτεί και τρομερό σημάδι)...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑConstantine_R wrote: που να ξαναστέλνει πάλι μετεωρίτες, κουραστικό και απαιτεί και τρομερό σημάδι
Το ένα.Constantine_R wrote: Ξέρετε πόσο αλαζονικό ακούγεται να λέμε ότι μπορούμε να καταστρέψουμε-αφανίσουμε έναν πλανήτη;
Έχει κι άλλα.
Ξέρεις τι μπορεί να σημαίνει (άλλα έγραψα, αλλά αυτολογοκρίθηκα) το να μετατρέπεις τους ρύπους σε χρηματιστηριακό προιόν; Κώστα, άκου να σου πω ... Κάνω πολλά σκουπίδια και ξεχειλίζουν απ' τον κάδο. Εσύ που τον έχεις μισογεμάτο, δέχεσαι να πάρεις λίγα απ' τα δικά μου για να μη φάω πρόστιμο;
- Χμμμ (Κώστας) ... Γιατί; Τι θα κερδίσω;
- Ό,τι θες ... Σκλάβος σου θα γίνω αν θες ...
- ΧΑ. Πως και πως περίμενα πότε θα μου το πρότεινες. Πέσε στα τέσσερα και ξεκίνα ...
κ.ά. πολλά ...
Κατά μια έννοια, ναι. Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι κι αυτό ψευδαίσθηση είναι μερικώς.Constantine_R wrote: Το τομάρι μας προσπαθούμε να σώσουμε τα κακόμοιρα...
Πραγματικά δύσκολο. ΓΙ' αυτό λέω. Γιατί δεν το κάνει κανείς παιχνιδάκι;Constantine_R wrote: Θα ξεφύγω αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ.
Offtopic
Για το anthropic principle δε μου είπες τίποτα. Έχει αρχίσει να σχηματίζεται η αμυδρή υποψία ότι ό,τι παραπέμπει σε QED, QCD μου το αποφεύγεις ... Ή μου φαίνεται;
Σε πειράζω ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
@mkllds,
- Ξέρεις εε, για 'σένα βάραγε η καμπάνα παραπάνω.
- Η 3η season (TV) είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη so far. Ωμή, γεμάτη δράση, χωρίς μελούρες και σαπουνόπερες. Με μία από τις καλύτερες σκηνές στην ιστορία του ζομποκινηματογράφου ever. Σούπερ, πραγματικά σούπερ!!
- Με το κόμικ δεν πρόλαβα να ασχοληθώ ακόμη. Διότι το 24ώρο (ειδικά με 12ώρα στο γραφείο) είναι λίγο, πολύ λίγο...
Nothing happens unless first a dream...
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Ερώτηση: Αν το κατεβάσω τώρα, όταν βγει το τελευταίο επεισόδιο, θα γίνει απλώς update ή θα ξανακατέβει όλο από την αρχή; Διευκρινίζω πως θα το αρχίσω αφού έχει βγει και το τελευταίο επεισόδιο για να το πάω σερί.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
- tsampikos
- Master of Dimensions
- mkllds
- Futuristic Fedora
Περίμενα μέχρι τώρα να βγουν και τα 5 επεισόδια, νομίζω ότι μπορώ να κάνω λίγο ακόμα υπομονή.
@Castle
Νομίζω ότι με το που βγαίνουν τα καινούρια επεισόδια απλά γίνεται update το παιχνίδι μέσω του steam, δεν ξανακατεβαίνει από την αρχή. Εκτός και αν το κατεβάσεις πρώτη φορά στις 20/11 οπότε θα κατέβουν όλα.
@Fallen
Χαίρομαι που πήρε τα πάνω της η σειρά (νομίζω ότι άλλαξαν τον σκηνοθέτη) αλλά αυτή την περίοδο το έχω ρίξει στο διάβασμα (επιστροφή στη παλιά αγάπη) και δεν παρακολουθώ καθόλου σειρές ή τηλεόραση γενικά και γι' αυτό δεν την έχω δει ακόμα. Το comic όμως το διαβάζω και παρόλο που είχε κάνει κοιλιά έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του πάλι και μας ξαναθύμισε ότι κανείς δεν είναι ασφαλής στο ζομποκόσμο.
@Shodan
Πες τι ξέρεις για τη δεύτερη σεζόν. Μην με κρατάς σε αγωνία. Πές τα όλα.
Υπομονή 5 μέρες...
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- giovanna
- Adventure's Advocate
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
Ναι είναι. Μόνο για όσους έχουν πάθει "μαλάκυνση εγκεφάλου" ή το έχουν κάψει τελείως το χωραφάκι. Άσε μας καημένη. Σοβαρή γυναίκα κάθεσαι κι ασχολείσαι με τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια κι εσύ ...giovanna wrote: Είναι παιγνίδι adventure αυτή η κατάσταση που πρεπει να σκοτώνεις whatever...
Δεν τους βλέπεις; "Ό,τι του φανεί του λολοστεφανή" είναι όλοι τους.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ