Digital αγορές / Επεισόδια
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Castledoque wrote: @giovanna
Όσο για τα επεισόδια νομίζω βολεύουν τους indie developers, γιατί η διαδικασία δημιουργίας ενός ολόκληρου παιχνιδιού από μικρούς developers είναι πολυ χρονοβόρα, οπότε βγάζουν από τα πρώτα επεισόδια κάποια έσοδα με τα οποία χρηματοδοτούν την παραγωγή των επομένων επεισοδίων.
Αυτό είναι το πρώτο λογικό επιχείρημα που έχω διαβάσει που να δικαιολογεί τη μόδα του episodic gaming. Εύγε, castledoque. Κρίμα που το κάνουν και πιο μεγάλες εταιρείες που πρακτικά δεν έχουν κανένα λόγο να το παραπανίσιο κέρδος...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Σίγουρα ακούγεται ως το καλύτερο πλάνο. Αλλά ειλικρινά, ποιος αντέχει να περιμένει; Μπορείτε να αντισταθείτε όταν ξέρετε πως έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο, παραδείγματος χάριν, από ένα παιχνίδι που πολύ σας ιντριγκάρει; Ή ακόμη χειρότερα, μπορείτε να αντισταθείτε και να μη διαβάσετε τίποτα από όσα θα γράψουν/σχολιάσουν όσοι θα το έχουν ήδη παίξει; Δεν... τρώγεστε;! Νομίζω πως πιο εύκολα θα αντισταθώ σε σουφλέ σοκολάτας (Mission Impossible Part X) παρά σε επεισόδιο παιχνιδιού που ανυπομονώ να παίξω. Κι ας πρέπει μετά να περιμένω ολόκληρο μήνα (ή και μήνες) για το επόμενο.WickedMan wrote: [...]και γω είμαι δυσαρεστημένος με τα επεισόδια, αλλά, oh well... Αν το παιχνίδι είναι πραγματικά καλό, δεν πειράζει. Προσωπικά, πάντως, θα περιμένω να ολοκληρωθεί η σειρά πριν αποφασίσω αν θα το αγοράσω (ολόκληρο το παιχνίδι μαζί). Η πιο λογική τακτική με τα episodic games, αρκεί να έχεις υπομονή...
Nothing happens unless first a dream...
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- WickedMan
- Tentacled Overlord
έτσι ακριβώς. Φαίνεται ότι η φίλη μας η Fallen είναι πολύ ανυπόμονη (εκτός από λιγούρα )
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...