Μουσικές προτάσεις in video ;-)

More
02 Φεβ 2012 18:02 #35895 by crocark
Αλίμονο. Εννοείται να τραγουδάνε. Κοίτα σύμπτωση. Άνοιξα χθες νύχτα τηλεόραση μετά από αρκετό καιρό και στο ραδιο αρβύλα λέγανε αυτό ακριβώς το πράγμα. Βρε καλά κάνουν τα παιδιά. Με τα χίλια. Καλύτερα στο utube παρά στα reality. Και ΌΝΤΩΣ καλές φωνές τα κορίτσια! Μπορεί να μου την έδωσε στα νεύρα ο Ντοβακής πρωινιάτικα γιατί μου το "βρώμιζε", αλλά χαίρεσαι πραγματικά να τις ακούς. Α! Για τη μπηχτή σχετικά με τη φωνή ... Εντάξει φίλε, το καταλάβαμε ... Άλλωστε αν βγω ποτέ στο utube, μ' όλ' αυτά τα unisex που ακούγονται (όχι τα τραγούδια - τα σχόλια), θα πρέπει προκειμένου να εξασφαλίσω τα "νώτα" μου να πω σίγουρα κάτι πολύ πιο αντρικό.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Mortal
  • Mortal's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
02 Φεβ 2012 18:32 #35896 by Mortal
Ούτε με σφαίρες, θα προτιμήσω να τραγουδήσω The Show must go on παρά αυτόν [πρέπει να έχω ακούσει τις άπειρες φορές την μοναδικότητα του απο το μισό γυναικείο πληθυσμό του Ελλαδιστάν], υπάρχουν και όρια στο πόσα μπορεί να υπομείνει ένας άνθρωπος. ;)

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
02 Φεβ 2012 19:03 #35897 by WickedMan
Το The Show must go on είναι ένα απ τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ και δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σας (και αυτό το λέει ένας μεταλάς) 8)
Όσο για τη Bethesda, μετά από το κόλλημα που έφαγα για 2-3 χρόνια με το Oblivion, δε μπορεί παρά να είνια η αγαπημένη μου εταιρεία. Ντοβακίν, Ντοβακίν κλπ... :lol:
Το Skyrim εννοείται ότι θα το παίξω κάποια στιγμή, αλλά θα αφήσω να περάσουν 2-3 χρόνια πρώτα. Όπως έκανα και με το Oblivion και το απόλαυσα πολύ πιο ολοκληρωμένο και πολύ πιο ξε-bug-αρισμένο...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
02 Φεβ 2012 19:27 #35898 by crocark
Κρίνοντας από εμένα ... και πολύ πιο φτηνό, έχω να προσθέσω. Πάντως από τώρα φαίνεται ότι θα το παίξω με κλειστό τον ήχο. Το κάψαμε το τραγουδάκι. Τα τύμπανά μου έχουν κορεστεί για τα επόμενα 3 χρόνια μέσα σε μια ημέρα μόλις. Αν περιμένω περισσότερο από 3 χρόνια θα είναι πιο ακριβό οπότε ...

Mortal wrote: υπάρχουν και όρια στο πόσα μπορεί να υπομείνει ένας άνθρωπος

Φίλε μου τα λες αυτά γιατί δε μ' έχεις ακούσει! Τα 40 παληκάρια είναι το φόρτε μου! Μιλάμε για επιτυχία, όχι αστεία!Και σίγουρα όχι τίποτα ροζ αμφιλεγόμενες καταστάσεις ...

Κάτι ακόμη που ξέχασα από 2 σελίδες πριν ... είσαστε και λαλίστατοι και δε σας προλαβαίνω ...
@ C_R (το δικό μας)
Έχεις δίκιο, φυσικά, για το "πάτημα" πάνω στο morrowind. Αυτό που δεν κατάλαβα από το ύφος σου είναι αν το θεωρείς μεμπτό. Δεν το θεωρείς λογικό στη συνέχεια ενός παιχνιδιού ο συνθέτης να παίζει με τον "αρχικό του ήχο"; Δε γίνεται το ίδιο και στις ταινίες και στα Monkey Island (το μέτρο σύγκρισης);

@ ερυθρόλευκους φίλους
Παιδιά που είστε; Δε θέλετε; Τέλος πάντων. Μπορεί κι ο καιρός να είναι χάλια. Τώρα, ούτως ή άλλως, δεν μπορώ πλέον. Επιτέλους, όμως, λίγη μπαλίτσα ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
02 Φεβ 2012 21:51 #35900 by Mortal
@Wicked

Βασικά έπιασες το ακραίο στοιχείο σχετικά με τον τραγουδιστή του φυσικά [και ναι πρέπει να έχω ξεπεράσει πλέον τις χιλιάδες σε ακούσματα του συγκεκριμένου], απλά ο τραγουδιστής που ανέφερε ο crocark μου κάνει κομμάτι βαρύς κι αχώνευτος ενώ ο Mercury ήταν περισσότερο πασπαρτού καλλιτέχνης παρά την "αδυναμία" του που προωθήθηκε εμπορικά για να πιάσει άλλη μια μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού με ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις.

Πάντως για τα bugs επειδή πάντα τα παίζω έχοντας τον οδηγό εντολών console στο 2ο PC δεν τους επέτρεψα ποτέ να μου χαλάσουν την εμπειρία. Ήδη πάντως πρέπει να έχει διορθωθεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός από όσα είχε την μέρα που άρχισε να πωλείται.

Αγαπητέ crocark όταν μιλάμε για ελληνική μουσική εγώ αρχίζω κάπου Καβαδία [Μικρούτσικος] και τελειώνω κοντά σε στυλ Λοϊζου, ή από σύγχρονους [πολύ επιλεκτικά] Μαχαιρίτσα, Πυξ λαξ, Τσακνής και κανά δυο ακόμη. Τα υπόλοιπα ακούσματα μου ανοίγονται ίσως πολύ περισσότερο και πιθανόν να έχουν και καλύτερη θέση από τα προηγούμενα ανάλογα με την εποχή και τους γενικούς επηρεασμούς.

Ε αφού το αναφέραμε ας μην το αφησουμε παραπονεμένο. Τόσα και τόσα άλλα έχουμε βάλει:

Και για να επιστρέψω στο αρχικό μας θέμα ιδού και το Sovngard song:

Και φυσικά το εξίσου καλό Age Of Aggression:

Και το Skyrim them μέσα από Minecraft note blocks:

Αρκούν νομίζω. ;)

Α, και μια beatάτη εκδοχή μαζί με το Skyrimcraft mod για minecraft [συνδιάζοντας δυο κολλήματα σε ένα game δλδ ]

More
03 Φεβ 2012 10:13 #35903 by mkllds
Θα παρακαλούσα όταν αναφέρεστε στο συγκρότημα Queen ή στα τραγούδια τους να χρησιμοποιείτε παράλληλα εκφράσεις όπως: Καταπληκτικό, μοναδικό, φανταστικό, τέλειο, απίστευτο κ.τ.λ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 8)

WickedMan wrote: Ντοβακίν, Ντοβακίν κλπ... :lol:

Και η τρέλα συνεχίζετε....! 8)

crocark wrote: Πάντως από τώρα φαίνεται ότι θα το παίξω με κλειστό τον ήχο. Το κάψαμε το τραγουδάκι. Τα τύμπανά μου έχουν κορεστεί για τα επόμενα 3 χρόνια μέσα σε μια ημέρα μόλις.

Ο C_R φταίει που σε έβαλε να βρεις τις τρομπέτες, τα τρομπόνια ή και εγω δεν ξέρω τι άλλο και καθόσουν με τις ώρες να το κάνεις. Το καημένο το τραγούδι δε σου φταίει σε κάτι. :rolleyes:

Mortal wrote: Ήδη πάντως πρέπει να έχει διορθωθεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός από όσα είχε την μέρα που άρχισε να πωλείται.

Εμένα πάντως με έχει πετάξει 2-3 φορές στο desktop μέχρι στιγμής. Ελπίζω να είναι μόνο αυτά.

crocark wrote: @ ερυθρόλευκους φίλους
Παιδιά που είστε; Δε θέλετε; Τέλος πάντων. Μπορεί κι ο καιρός να είναι χάλια. Τώρα, ούτως ή άλλως, δεν μπορώ πλέον. Επιτέλους, όμως, λίγη μπαλίτσα ...

Δεν ξέρω σε ποιούς αναφέρεσαι ή αν ήταν γενική πρόσκληση για όλους τους ερυθρόλευκους του forum αλλά προσωπικά θα μου ήταν δύσκολο να ανέβω Θεσσαλονίκη αυτό το Σ/Κ (αν και θα το ήθελα πολύ). Αλλά αφού τελικά δεν μπορείς...

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
03 Φεβ 2012 10:41 #35904 by crocark

mkllds wrote: Δεν ξέρω σε ποιούς αναφέρεσαι ή αν ήταν γενική πρόσκληση για όλους τους ερυθρόλευκους του forum αλλά προσωπικά θα μου ήταν δύσκολο να ανέβω Θεσσαλονίκη αυτό το Σ/Κ (αν και θα το ήθελα πολύ). Αλλά αφού τελικά δεν μπορείς...

και σε σένα βεβαίως, βεβαίως! Το θέμα φίλε μ' αυτό τον παλιόκαιρο είναι ότι ούτε εγώ υπήρχε περίπτωση ν' ανέβω. Άσε που ούτε το παιχνίδι βλέπω να γίνεται. Εδώ η ομάδα κάνει προπόνηση στο κλειστό που έχουν κάτω από τις κερκίδες! Σε ξύλινο παρκέ, για να μη σπάσουν κανένα ποδάρι! κι άντε πες ότι γίνεται ... Σιγά μην παίξουν μπάλα ... Εγώ πάντως δε θα 'παιζα. Θα φυλαγόμουν. Εντάξει ... ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ δεν είναι τυχαίο παιχνίδι κι ούτε να φυλάγεσαι, αλλά οι εποχές δύσκολες ... μας τελειώνουν και τα γιουβαρλάκια ένα - ένα. Παίζει να το γυρίσουμε στη χορτόσουπα και μάλιστα να έχει μέσα μόνο σέλινο ... Δε βλέπω να γίνεται παιχνίδι ... έτσι ή αλλιώς ...

mkllds wrote: Ο C_R φταίει που σε έβαλε να βρεις τις τρομπέτες, τα τρομπόνια ή και εγω δεν ξέρω τι άλλο και καθόσουν με τις ώρες να το κάνεις. Το καημένο το τραγούδι δε σου φταίει σε κάτι.

Ναι, αυτός φταίει, εννοείται! Αλλά όχι ότι το τργούδι είναι άμοιρο ευθυνών. Σιγά το τραγούδι πια! Άμα βάζανε τα κοριτσάκια να το λένε κάτι θα γινόταν ... Ειδικά αυτό το σχιστομάτικο που έβαλε ο Mortal.

@ Mortal
Στο utube πήρε το μάτι μου τα 40 παληκάρια από το Λέκκα. Μπορεί να σ' αρέσει έτσι :wink: Δε θα είναι σαν κι εμένα βέβαια ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
03 Φεβ 2012 10:47 #35905 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Μουσικές προτάσεις in video ;-)

crocark wrote: @ C_R (το δικό μας)
Έχεις δίκιο, φυσικά, για το "πάτημα" πάνω στο morrowind. Αυτό που δεν κατάλαβα από το ύφος σου είναι αν το θεωρείς μεμπτό. Δεν το θεωρείς λογικό στη συνέχεια ενός παιχνιδιού ο συνθέτης να παίζει με τον "αρχικό του ήχο"; Δε γίνεται το ίδιο και στις ταινίες και στα Monkey Island (το μέτρο σύγκρισης);

Έτσι όπως το έγραψα φαίνεται σαν να μην μου αρέσει, δεν είναι όμως έτσι. Απλώς ενθουσιάστηκα με τον εαυτό μου (τρομάρα μου) που ξεχώρισα την μελωδία μέσα στον πανικό :mrgreen: .
Το Oblivion το έχω εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου εδώ και καιρό (έχω όμως και καιρό να το παίξω) και δεν θυμόμουν (;) ότι υπάρχει μια συνέχεια στη μελωδία από το Morrowind και μετά...

Edit: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
03 Φεβ 2012 12:08 #35908 by Mortal
Mkllds εντάξει τα πιο χοντρά προβλήματα ήταν σε ένα από τα περάσματα όπου το παιχνίδι περνούσε μόνο αν το γύρισες σε windowed mode, επίσης αν περνούσες το 50ο level το παιχνίδι crashάριζε διαρκώς μπαίνωντας στην guild των companions, και επίσης όταν παίζεις σε ultra συνήθως στο 8ωρο πέφτει crash στο desktop. Κατά τα άλλα διάφορα άσχετα crash σε άλλες επιλογές υπήρχαν αλλά για μένα άρχισαν μετά απο 12 ώρες συνεχούς παιχνιδιού. Εγώ πάντως και τις 2 φορές που το τελείωσα είχα πάνω από 2700 saves κάθε φορά για να είμαι σχετικά σίγουρος πως δεν θα επαναλάβω πολλά βήματα και ψάξιμο.

More
03 Φεβ 2012 12:50 #35910 by mkllds

Mortal wrote: αλλά για μένα άρχισαν μετά απο 12 ώρες συνεχούς παιχνιδιού .

:shock: :shock: :shock:
Δεν υπάρχει περίπτωση. Ευχαριστημένος είμαι αν τα καταφέρω να παίξω 2-3 ώρες. Εμένα με πέταξε στο desktop μετά από μιάμιση ώρα περίπου και τις 3 φορές. Ίσως πρέπει να χαμηλώσω στις ρυθμίσεις το shadow quality όπως διάβασα κάπου. Αν έχεις καμιά καλή ιδέα πες τη μου.

(Ή να το αφήσω έτσι ώστε να με προειδοποιεί ότι έπαιξα αρκετά! :mrgreen: )

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
03 Φεβ 2012 13:11 #35911 by Mortal
Χεχε ποτέ δεν έχεις παίξει αρκετά όταν πρόκειται για παιχνίδι της Bethesda. ;) Mark my words! ;)

Βασικά δεν ξέρω τι να προτείνω πέρα από κατέβασμα των απαιτήσεων των γραφικών, και update στην τελευταία έκδοση. Νομίζω κάτι έλεγαν για patch 1.5 ή κάτι τέτοιο.

Καλά μετά τα crash απλά reload last save και συνέχεια πάντοτε. Την πρώτη φορά που το έπαιξα βγήκα έξω στον κόσμο νομίζω μετά από 12 μέρες περίπου. ;) Ωστόσο δεν άφηνα μέρος που να μην ψάξω και σεντούκι που να μην ξεκλειδώσω.

More
03 Φεβ 2012 13:37 #35912 by mkllds

Mortal wrote: Χεχε ποτέ δεν έχεις παίξει αρκετά όταν πρόκειται για παιχνίδι της Bethesda. ;) Mark my words! ;)

Διάθεση έχω, χρόνο δεν έχω. Πάνε οι εποχές που ήμουν φοιτητής.

Το παιχνίδι κάνει αυτόματα update μέσω steam αν δεν κάνω λάθος, οπότε εκεί είμαι καλυμμένος. Θα κοιτάξω να κάνω update και στη κάρτα γραφικών.

Mortal wrote: Καλά μετά τα crash απλά reload last save και συνέχεια πάντοτε.

Αυτό κάνω! :wink:

Thanks πάντως.

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
03 Φεβ 2012 18:23 #35917 by WickedMan
Στο Oblivion έχω χτυπήσει 10ωρο νομίζω, αλλά όχι παραπάνω. Ξέρετε, κλασσική φάση: "Ένα ακόμη quest και το κλείνω".

Τέτοια παιχνίδια με τεράστιο κόσμο, μεγάλη ελευθερία και πολλούς NPCs είναι πρακτικά αδύνατον να μην έχουν bugs. Και δε μιλάω για τεχνικά bugs (π.χ. κρασαρίσματα), αλλά in game bugs, αλλόκοτες συμπεριφορές χαρακτήρων, σημεία στα οποία ο παίκτης μπορεί να "κλέψει", και πολλά άλλα... Αυτά απλά διορθώνονται όσο περνάει ο καιρός, είτε μέσω επίσημων patches είτε (κυρίως) μέσω unofficial patches από ομάδες gamers...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
06 Φεβ 2012 20:24 #35927 by crocark
Είναι που είναι ψόφια τα πάντα, δε βλέπει και κανείς ... ας το γυρίσω ξανά στα τραγούδια ... αφιερωμένο σε όσους μπορούν να καταλάβουν ότι η αφιέρωση είναι γι' αυτούς ...

όσοι τολμήσετε και το θεωρήσετε κιτς ... κακό του κεφαλιού σας :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
18 Φεβ 2012 10:49 #36209 by crocark
Και λίγο ντόπιο πράμα από το αγαπημένο μου είδος :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ