Απ'όλα έχει ο μπαξές/Ό,τι να'ναι θρεντ

More
30 Απρ 2012 13:20 #37118 by mkllds
Παρακολουθώ από τις σκιές! :mrgreen:

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
30 Απρ 2012 13:39 #37119 by Constantine_R
The orcs are lurking underneath... :twisted:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
30 Απρ 2012 13:48 #37120 by mkllds

Constantine_R wrote: The orcs are lurking underneath... :twisted:

Εγώ είμαι αυτός; Βέβαια αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι εγώ έχω μαλλιά σε όλο το κεφάλι και όχι μόνο κοτσίδα και ότι δεν είμαι πράσινος (αλλιώς δεν θα έμπαινα στο Καραϊσκάκης) τότε μοιάζουμε αρκετά. Τρομακτικά αρκετά θα έλεγα. :D

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
30 Απρ 2012 14:57 #37122 by Constantine_R
Μπαααα.... μπορεί να είσαι και κάπως έτσι....

Έτσι μπαίνεις σίγουρα στο Καραϊσκάκης. :lol: :lol:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
30 Απρ 2012 17:22 #37126 by crocark
Οοοοοοh, tiens, un petit miserable sans vetements. ...
(προσπάθεια να δείξω λεπτότητα, για έλλειψη της οποίας κατηγορήθηκα)

Constantine_R wrote: Έτσι μπαίνεις σίγουρα στο Καραϊσκάκης. :lol: :lol:

Αχαχαχαχαχαχαχααα :lol:

Λοιπόν, αγόρια, να 'στε καλά. Μου φτιάξατε το κέφι με τους orcs. Οι αγαπημένοι μου κάφροι - αφορμή να φτύνω τους σχεδιαστές τους (για να μην τους ματιάξω ...)

Άντε να σας πω κι εγώ βρε ένα καλό νέο, που το συζητούσα κι αυτό. Ποιο, πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι adventure, λέτε ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει;
"Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια σε νέες περιπέτειες"

Άντε βρε ... και στα δικά μας! Τις περιπέτειές μας εννοώ.

Επίσης, να θυμηθώ να το σβήσω, γιατί υπάρχει μια απειροελάχιστη περίπτωση να μην το έχουν σκεφτεί ακόμη, μπας και με γλιτώσω και μαζί όσους πιθανόν έχουν κάποιο γούστο. Γιατί είμαι σίγουρος ότι άμα κάνω poll εδώ μέσα για το άμα θέλουμε ένα τέτοιο παιχνίδι ή όχι, ο μόνος λόγος για να ψηφίσετε όχι είναι το ότι έκανα εγώ το poll. Κατά τ' άλλα ναι θα πείτε.

Και μέχρι να το θυμηθώ:

Dora: Tomorrow we will go to the mountain.
Ντόρα: Αύριο θα πάμε στο βουνό.
Dora: Yesterday we went to the beach.
Ντόρα: Χθες πήγαμε στην παραλία.

...

Μίκυ, καλώς ήρθες :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
30 Απρ 2012 20:11 #37142 by Constantine_R

crocark wrote: Άντε να σας πω κι εγώ βρε ένα καλό νέο, που το συζητούσα κι αυτό. Ποιο, πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι adventure, λέτε ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει;
"Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια σε νέες περιπέτειες"

Δεν καταλαβαίνω που είναι το αστείο. Δες εδώ.
www.nickjr.com/games/dora-the-explorer/a...all-ages/index.jhtml
Υπάρχουν ήδη 18 λαχταριστά adventures και σε περιμένουν να λύσεις τα μυστήρια που συνάντα η Dora στις περιπέτειες της.
Σιγά την ιδέα που είχες..... :lol: :lol:

Από που νομίζεις θα ξεκινήσει η κόρη μου το adventuring; :D

More
30 Απρ 2012 20:17 #37143 by crocark
:shock:

Τι χαζός που είμαι! Κι εγώ το είπα για εξυπνάδα. Να βρε οι πατεράδες που σκέφτονται πριν απ' τα παιδιά τους γι' αυτά! Εύγε Κωνσταντή :!: :D

Ετοιμάζω review ήδη. Παίξε κι εσύ κανένα ν' ανταλλάξουμε απόψεις. Τι να λέει τώρα; Σιγά την απόσταση που έχει το Myst από τη Ντόρα. Κι από το να παίζω παιχνίδια με απομιμήσεις της Ντόρας, από αυτά που έχει γεμίσει ο τόπος, καλύτερα προφανώς να παίζω το πρωτότυπο :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Αυτά είναι. Βαστάτε Τούρκοι τ' άλογα ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Μάι 2012 17:12 #37349 by crocark
@ Wicked και dOutCry και Manos426f και mkllds

Καλή επιτυχία :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Μάι 2012 18:16 #37350 by Constantine_R
Συλλεκτικό video!!!!
www.sport-fm.gr/videos/1024547

Καλή επιτυχία και στους δυο :)

More
11 Μάι 2012 19:30 #37353 by crocark

Constantine_R wrote: Συλλεκτικό video!!!!

... κάτι δεν πάει καλά με το βίντεο ... δεν ξέρω ... Κοιτάω να δω μήπως πείραξε κανένας τις αντιθέσεις και το γ στην οθόνη ... αλλά όλα τ' άλλα καλά τα δείχνει ... ίσως πέρασε πολλή ώρα από τότε που ήπια καφέ τελευταία φορά κι απ' ό,τι μπορώ να θυμηθώ έχω να πιω αλκοόλ κάποιες μέρες ... βέβαια έχω και μια μικρή αχρωματοψία αλλά ... πάλι ... κάτι δεν πάει καλά εδώ ... Βρε μπας και τα 'χουν πιεί αυτοί που παίζουν στο βίντεο, μήπως είναι τίποτα βαλτοί ;

:?

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Μάι 2012 20:15 #37356 by outcry
Μάθαμε καινούριους κανόνες για το μπάσκετ σήμερα και για τα βήματα και για τις επαφές. Κρίμα. Ελπίζω να μη γίνουν τα ίδια και εναντίον του Οσφπ.
Κατά τ'άλλα, crocark φίλε μου, δυο λέξεις θα σου πω αν είδες το παιχνίδι θα καταλάβεις: Sarunas Jasikevicius.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
11 Μάι 2012 20:18 #37357 by Constantine_R
Ρε τι ήταν αυτά τα κοράκια;;;;; :evil: :evil: :evil:

Κάν' το το ρημάδι στο τέλος!!!!

(Πω ρε φίλε..... τσαντίστηκα και δεν είμαι και Παναθηναϊκός...... φαντάσου......)

More
11 Μάι 2012 20:22 #37359 by crocark
Δεν το είδα φίλε. Δούλευα. Άκουγα λίγο στο ράδιο, αλλά τρίχες. Αν έγιναν αυτά που κατάλαβα πως λες ότι έγιναν και με τόσο μικρή διαφορά, μιλάμε δηλαδή για αλλοίωση αποτελέσματος;

Edit: Οπότε για το ψηλό αγόρι κάν' το λίγο λιανά για να καταλάβω.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Μάι 2012 21:02 #37360 by outcry

Constantine_R wrote: Κάν' το το ρημάδι στο τέλος!!!!

Ακριβώς αυτό. Εκείνο το χιλιοστό του δευτερολέπτου που έμεινε μόνος του δεν έπρεπε να το σκεφτεί αλλά έτσι είναι το μπάσκετ ευτυχώς γενικά δυστυχώς για σήμερα.

crocark wrote: Αν έγιναν αυτά που κατάλαβα πως λες ότι έγιναν και με τόσο μικρή διαφορά, μιλάμε δηλαδή για αλλοίωση αποτελέσματος;

Ποτέ δε θα πω κάτι τέτοιο. Αν ο Μπατίστ πχ έβαζε στο τέλος ένα απ τα χουκ που συνήθως τα χει για πρωινό ή αν το σουτ του Σβετ έμπαινε κι έβγαινε αντί να βγει και να μπει τότε θα ταν άλλο αποτέλεσμα.
Η διαιτησία ήταν κάπου 70-30 σ'όλο το ματς και κάπου 100-0 στο τέλος.
Αξίζαμε ξεκάθαρα τη νίκη αλλά κάθε φορά με τη Cska τα ίδια γίνονται, απλώς τις προηγούμενες χρονιές οι ομάδες ήταν περίπου ισάξιες ενώ τώρα η Cska είναι ανώτερη σε ρόστερ.

crocark wrote: Edit: Οπότε για το ψηλό αγόρι κάν' το λίγο λιανά για να καταλάβω.

Τι να κάνω λιανά έχασα το μέτρημα. 19 πόντους, 3 τρίποντα, γύρω στις 4-5 ασίστ, κανα δυο κλεψίματα με ένα, νομίζω, λάθος. Μάλιστα έβαλε τους τελευταίους πόντους του Πάο, όπου έκανε το 59-60 64-60 με ένα δίποντο κι ένα τρίποντο. Δυστυχώς έκανε αυτός την επαναφορά στη τελευταία επίθεση και όχι κάποιος άλλος ώστε να πάρει ο Σάρας το σουτ. Αν και μπορεί το σύστημα να τον έβγαζε ελεύθερο και απλώς να μην εκτελέστηκε καλά.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
11 Μάι 2012 22:59 #37362 by WickedMan
Πρέπει κάποια στιγμή να γράψω κάτι κάπου για το φαινόμενο Saras. Ένας παίκτης που μπορεί να μην τόσο ολοκληρωμένος όσο π.χ. ο Διαμαντίδης, αλλά που έχει ταλέντο απίστευτο για Ευρωπαίο. Φέτος παίζει σχεδόν τσάμπα (απλά επειδή γουστάρει Ελλάδα, έχει παντευτεί και ελληνίδα νομίζω;) και έχει κάνει εκπληκτική χρονιά. Κουβαλάει και μία καλώς εννοούμενη τρέλα και είναι πολύ δύσκολο να τον αντιπαθήσεις...

Για τη διαιτησία δεν έχω να πω κάτι. Όταν καταφέρνεις να κρατήσεις ΑΥΤΗΝ την CSSKA στους 66 πόντους, πρέπει να βάλεις 66,5 και να τη νικήσεις. Το έπαιξε καλά το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, έχασε στις λεπτομέρειες, όπως ομολογώ ότι περίμενα πριν το ματς.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ. Στον τελικό, πάντως, θα πρέπει ο Dusan να βγάλει πολλούς λαγούς απ το καπέλο, όχι για να νικήσει, αλλά για να κοντράρει την CSSKA...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...