Απ'όλα έχει ο μπαξές/Ό,τι να'ναι θρεντ
- tsampikos
- Master of Dimensions
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Τέλος πάντων
Και τώρα που ο Τσαμπίκος, με πολύ πονηρό τρόπο έριξε την μπηχτή, λέω να κάνω την πρόταση και επισήμως.
Παιδάκια, πάει το πάρτι τελείωσε. Ό,τι ήταν να κάνουν (κάποιος απ' τους δυο ...) το έκαναν.Τι θα λέγατε να επανέλθουμε εντός ξανά; Να!!! Ο άνθρωπος ^^^ έδειξε το δρόμο:
... ίσως καμιά φωτογραφία ...tsampikos wrote: Πρέλιεβιτς
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
- outcry
- Walker Survivor
Γιατί τόση γενίκευση? Απαγορεύεται να παρακολουθούμε μπάσκετ και να χουμε δική μας άποψη?WickedMan wrote: Απεχθάνομαι τη γκρίνια για τη διαιτησία. Παναθηναικός είμαι και λέω: Σιγά τη σφαγή. 2-3 σφυρίγματα πήρε υπέρ της η CSSKA σε φάσεις που ήταν δύσκολες στο τέλος. Ακούτε τις υστερίες του καραγκιόζη του Χατζηγεωργίου και των εφημερίδων που το μόνο που ξέρουν είναι να γλύφουν για να πουλάνε φύλλα;
Χώρια που για τη κρισιμότερη φάση του αγώνα ο Χατζητάδε δε πήρε πρέφα. Για το τελευταίο καλάθι του Τεόντοσιτς λέω που είναι άουτ η μπάλα (μιας που δέχεται τη πάσα χωρίς να χει πατήσει πριν εντός γηπέδου). Ο ισπανός διαιτητής ήταν ακριβώς δίπλα και, μιας που τέτοια σφυρίγματα δίνονται δεκάδες, είναι πρακτικά αδύνατο να μη το πρόσεξε. Δε πρόκειται για μια αμφισβητούμενη φάση που να θέλει εκατό ριπλέι, είναι απολύτως ξεκάθαρη.
Φυσικά μπορούσαμε να κάνουμε σουτ. Ο Γιασικεβίτσιους με 5-0 σερί έκανε το 64-60 κάπου 1.50 πριν το τέλος. Από κει και πέρα κάναμε μια πολύ σωστή επίθεση με τον Μπατίστ που βρήκε σίδερο και μετά δε παίχτηκε μπάσκετ.WickedMan wrote: Στα τελευταία 3 λεπτά δεν μπορούσαμε να κάνουμε σουτ, δε φταίει η διαιτησία γι αυτό.
Φυσικά θα μπορούσαμε να βάλουμε τρίποντο στο τέλος και να πάρουμε το ματς. Από την άλλη όμως το παιχνίδι δεν άξιζε να πάει εκεί.
Ε και όπως και να το κάνεις, ο Διαμαντίδης δεν είναι Πρίντεζης.
Κι εγώ το ίδιο. Αλλά η χαρά μου πήγασε από την ήττα της cska κυρίως.Constantine_R wrote: Πρώτη φορά πετάχτηκα από το καναπέ μου για το γαύρο....
Και πως να μη κλαίει όταν έχει βάλει γύρω στους 30 πόντους, παίζοντας μόνος του ώρες ώρες,, κι έρχεται ο Φασούλας να κάνει ένα από τα πιο ανόητα λάθη όλων των εποχών. Πως άντεξε και δε τον έπιασε απ το λαιμό είναι απορίας άξιο.tsampikos wrote: Και τον Πρέλιεβιτς μετά να κλαίει στο παρκέ μην μπορώντας να πιστέψει πως χάθηκε αυτό το κύπελο
Το φετινό Φ-4 ήταν ένα μεγάλο μάθημα για το τι σημαίνει προπονητής στο μπάσκετ και πως μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι. Αν ένας εκ των κουμπάρων είχε αυτή τη cska θα ριχνε από 30 πόντους σε ημιτελικό και τελικό, ανεξαρτήτως αντιπάλου.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- tsampikos
- Master of Dimensions
Η αυτό:
- crocark
- Adventure's Advocate
Βλέπω Τσαμπίκο μια εμμονή με τον ΠΑΟΚ. Κατά τη γνώμη μου το αρειανό μπάσκετ δεν είναι εκεί. Εϊναι και εκεί λιγάκι. Τις φάσεις τις θυμάμαι. Επίσης αυτό το μόντα μπάνιο έχει ήδη σηματοδοτήσει την πτώση. Όλα τα καλά έγιναν πριν με το σάτο.
Μνήμη. Κάπου στις αρχές του '90, επί της Εγνατίας, ανάμεσα σε παλαί και αίθουσα τελετών ΑΠΘ σε έναν από τους τελικούς με τυπικά γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, είμαι σε πούλμαν κι ένα κοριτσόπουλο γράφει στο τετράδιό της ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ. Ξαφνικά το μεγάλο πανώ με τις μαύρες και λευκές ρίγες - 50 x 20 ή κάτι τέτοιο - τυλίγεται γύρω από το λεωφορείο. Αυτοί που το κρατούσαν πιάνουν το λεωφορείο από αριστερά και δεξιά κι αρχίζουν και το κουνάνε - σαν σε καράβι με gay άνεμο ένα πράγμα: τώρα θα δείτε βρωμοσκούληκα τι θα πει ασπρόμαυρη κόλαση ...). Ναι εντάξει, άλλες εποχές, αλλά μου φέρνουν στο μυαλό τα ίδια που έλεγα κα ιστο ποδόσφαιρο. Αναλώνονταν πάλι στο τι κάνουν μεταξύ τους και για πότε τους έφυγε το μπάσκετ μέσα από τα χέρια ούτε το πήραν πρέφα.
Έστω κι έτσι ... Τι να κάνουμε;outcry wrote: Αλλά η χαρά μου πήγασε από την ήττα της cska κυρίως.
Και λίγους λεςoutcry wrote: Αν ένας εκ των κουμπάρων είχε αυτή τη cska θα ριχνε από 30 πόντους σε ημιτελικό και τελικό, ανεξαρτήτως αντιπάλου.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
1) Το τρίποντο του Στογιάκοβιτς στο ΣΕΦ το 1997 που άφησε τα....ψάρια ξερά
2) ΤΟ τρίποντο του Πρέλιεβιτς στο ΑΡΗΣ-παοκ 96-99 από το κέντρο του Αλεξανδρείου το 1992 στην εκπνοή (που πολλοί λένε ότι δεν έπρεπε να μετρήσει).
- crocark
- Adventure's Advocate
Για το άλλο με το οικονομικό έχεις δίκιο. Εγώ ήθελα να τονίσω τη μιζέρια που εμπεριέχει το να ασχολείσαι με έναν "αντίπαλο" (όχι εσύ, γενικά) όταν ο κόσμος γύρω κινείται. Αυτή η μιζέρια και όλα όσα κουβαλάει, είναι που δε με αφήνει να δω πλέον αγώνες ούτε καν από την τηλεόραση, σκέψου στο γήπεδο.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
crocark wrote: @ Wicked
... Τι δουλειά έχει στη Γάνδη ο ΠΑΟΚ;
Δεν σε έπιασα... Είπα εγώ τίποτα για Γάνδη;
outcry wrote: Γιατί τόση γενίκευση? Απαγορεύεται να παρακολουθούμε μπάσκετ και να χουμε δική μας άποψη?
Χώρια που για τη κρισιμότερη φάση του αγώνα ο Χατζητάδε δε πήρε πρέφα. Για το τελευταίο καλάθι του Τεόντοσιτς λέω που είναι άουτ η μπάλα (μιας που δέχεται τη πάσα χωρίς να χει πατήσει πριν εντός γηπέδου). Ο ισπανός διαιτητής ήταν ακριβώς δίπλα και, μιας που τέτοια σφυρίγματα δίνονται δεκάδες, είναι πρακτικά αδύνατο να μη το πρόσεξε. Δε πρόκειται για μια αμφισβητούμενη φάση που να θέλει εκατό ριπλέι, είναι απολύτως ξεκάθαρη.
Φυσικά και μπορούμε Χώρια που θεωρώ βέβαιο ότι οι περισσότεροι παρακολουθείτε (ή έχετε παρακολουθήσει) περισσότερο μπάσκετ από μένα. "Μπασκετικός" δεν είμαι, ίσως ήμουν λίγο παλιότερα. Το μόνο που είπα είναι ότι γενικά εγώ για να μιλήσω για διαιτησία πρέπει να έχουν γίνει σημεία και τέρατα σε ένα παιχνίδι (το αναφέρω απλά ως πληροφορία, όχι ότι δεν μπορεί άλλος να έχει άλλη άποψη ). Δεν είδα κάτι τέτοιο στο ΠΑΟ - CSSKA. Λάθη έγιναν, οκ. Χειρότερη, πάντως, μου είχε φανεί η διαιτησία στον τελικό με τη CSSKA το '09, όπου και το σηκώσαμε.
Όσο για τη φάση που λες, όχι, δεν το παρατήρησα καθόλου. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι όταν έφευγε η μπάλα απ τα χέρια του Teodosic σκέφτηκα "μέσα είναι αυτό". Τα χει αυτά τα καλάθια, δυστυχώς. Στα εύκολα τα θαλασσώνει...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
crocark wrote: Εγώ, όπως έχω ξαναγράψει, είμαι ακόμη στη Γάνδη
Λέω ... είμαι στη Γάνδη, άρα μη ζητάς να σε λυπηθώ που δε θυμάσαι από ΠΑΟΚ. Για να είμαι στη Γάνδη, σημαίνει ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ. Αν και μπορείς να το πάρεις κι ανάποδα (ΠΑΟΚτζήδες που χαιρόντουσαν για την "κατάντια" του Άρη κλπ.), αλλά εμένα αυτά δε με αφορούν. Φίλαθλος σημαίνει να μπορείς να βλέπεις χωρίς παρωπίδες. Αλλά πάλι με παρέσυρες και άρχισα να λέω τα δικά μου ...WickedMan wrote: Χμ, σόρρυ crocark, από ΠΑΟΚ δε θυμάμαι κάτι στην Ευρώπη
Ας μιλήσουμε για γυναίκες ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
αα σόρρυ, εντάξει, το πιασα τώρα Δεν τα ξέρω αυτά τα παλιά εγώ...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Κρίμα ...
Μέχρι τώρα νόμιζα πως μόνο το πως φτιάχνονται τα καλά παιχνίδια είχατε ξεχάσει ...
Η πολλή αβροφροσύνη βλάπτει σοβαρά την υγεία.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Δεν πίστευα ότι θα το γυρίζαμε σήμερα με όλα αυτά που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο αλλά όπως λέει και ο croc:
Και ο Φωτάκης έπαιξε πολύ καλά.Α, ΡΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΙ ...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- mkllds
- Futuristic Fedora
Το Φορτούνη μάλλον εννοείς, γιατί ο Φωτάκης δεν έπαιξε.Constantine_R wrote: Και ο Φωτάκης έπαιξε πολύ καλά.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
( )
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”