Απ'όλα έχει ο μπαξές/Ό,τι να'ναι θρεντ
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- manos426f
- Futuristic Fedora
Πολύ δύσκολα πάντως θα καταφέρει ο Θρύλος να το σηκώσει,αλλά ένα ματς είναι,όλα γίνονται.
Κι ο ΠΑΟ λογικά θα πάρει την τρίτη θέση,από μία Μπαρτσελόνα που ποτέ δε μπήκε στο πνεύμα του προχθεσινού παιχνιδιού.Μακάρι να συμβεί το ίδιο και απόψε.
Όπως και να έχει,οι ελληνικές ομάδες των μειωμένων budgets μια χαρά τα πήγανε και φέτος!
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- tsampikos
- Master of Dimensions
- mkllds
- Futuristic Fedora
Δεν υπάρχει αυτό που έγινε! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Και μόνο που φτάσαμε στο final 4 ήταν τεράστια επιτυχία όχι να το σηκώσουμε κιόλας επιστρέφοντας από το -19!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Υ.Γ. Ρε χασάπη σκηνοθέτη τι μου βάζεις διαφημίσεις στα τime-out έπρεπε να αφήσεις δούμε τις cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας και αμάν με τα zoom στις Ρωσίδες στη κερκίδα, παραλίγο να αλλάξω ομάδα!
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- manos426f
- Futuristic Fedora
Από τις νίκες που απλά δε ξεχνάς ΠΟΤΕ!
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- outcry
- Walker Survivor
Για δώσε κάποιο παράδειγμα από Ευρωπαικό κρίσιμο παιχνίδι που ο Παο έχει υπέρ του τέτοια διαιτησία. Να λες κάτι είναι εύκολο αλλά υποστήριξέ το με μερικά παραδείγματα σε παρακαλώ.tsampikos wrote: Πράγματι κρίμα για τον παναθηναϊκό. Όταν όμως ανάλογες φάσεις τις έχει υπέρ του εκεί κανείς δεν μιλάει για σφαγή. Μιλάει....η ψυχή του πρωταθλητή. Καλό είναι να βιώσουν και αυτοί στο πετσί τους λίγο την αδικία για να μάθουν πως είναι το συγκεκριμένο συναίσθημα.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
Μπα. Βλέπω να μην μπορούν να συνέλθουν για κανένα εξάμηνο από την επιτυχία. Δε θα μπορούν να σκεφτούν σοβαρά με τίποτα. Θα κατεβαίνουν στο γήπεδο και θα σκέφτονται όλο: τι να μας πουν τώρα κι αυτοί; σε μας, τους πρωταθλητές Ευρώπης ... Κι οι άλλοι θα κάνουν περίπατο. Θα χάσουν τελικά και ακόμη δε θα έχουν συνέλθει. Στην Πόλη θα βρίσκονται ακόμη ...tsampikos wrote: Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, ο παναθηναϊκός είναι υπολογίσιμος, αλλά το πάνω χέρι δείχνει να το έχει ο ολυμπιακός. Το χόμπυ του παναθηναϊκου βέβαια είναι να σπάει την έδρα του ολυμπιακού, αλλά φέτος μάλλον θα είναι δυσκολότερο από κάθε άλλη χρονία.
Μπράβο τους για την κατάκτηση
Πάντως, μιλάμε για ένα από τα καλύτερα καλάθια με τη λήξη όλων των εποχών. Λίγα πράγματα έχει να ζηλέψει το παλικάρι από το Ρέτζι Μίλλερ.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
1. Από τα Χριστούγεννα και μετά δεν υπήρχε παιχνίδι που να μην το πάλεψε. Σε όλες τις ομάδες έλεγε "Εδώ ήμαστε, ελάτε να μας νικήσετε αλλά για να μας νικήσετε θα πρέπει όχι απλά να ιδρώσετε αλλά να ματώσετε. Εμείς παίζουμε και μέχρι 10 παρατάσεις αν χρειαστεί."crocark wrote: Κι οι άλλοι θα κάνουν περίπατο. Θα χάσουν τελικά και ακόμη δε θα έχουν συνέλθει. Στην Πόλη θα βρίσκονται ακόμη ...
2. Ας μη το πάρουν το πρωτάθλημα. Φέτος δεν είχαμε καμία απαίτηση. Ούτε για κύπελλο, ούτε για πρωτάθλημα και ούτε φυσικά για ευρωπαϊκό. Πραγματικά εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου. Χθες έκαναν μια τεράστια υπέρβαση και αν μείνουν τα μυαλά τους στη Κωνσταντινούπολη ας μείνουν έτσι κι αλλιώς μικρά και άπειρα παιδιά είναι οι περισσότεροι.
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Στα τελευταία 3 λεπτά δεν μπορούσαμε να κάνουμε σουτ, δε φταίει η διαιτησία γι αυτό. Στην τελευταία επίθεση της CSSKA που η μπάλα βγήκε έξω (φάση 50-50), οι διαιτητές μας έδωσαν την μπάλα με 9-10 δευτερόλεπτα στο ρολόι και επαναφορά από τη μέση του γηπέδου. Άμα ήθελαν να αδικήσουν, την έδιναν στους Ρώσους και τελείωνε το παιχνίδι. Βάλε το καλάθι (όπως ο Πρίντεζης χθες) εκεί και στείλε το ματς στην παράταση, βάλε 3ποντο και πάρε τη νίκη. Και πάλι δεν έγινε ούτε σουτ.
Οκ, η διαιτησία δεν ήταν και η καλύτερη, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έχασες. Ήταν ένα παιχνίδι - ρουλέτα μέχρι τέλους, η CSSKA ήταν πιο ψύχραιμη στο τέλος και κέρδισε. Υπάρχει και η ήττα στον αθλητισμό. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα για την παρουσία σε ένα ακόμη FINAL 4 (το 10ο νομίζω, του χρόνου πάλι, νέα προσπάθεια. Γενικά, οι ελληνικές ομάδες μπάσκετ (σύλλογοι και εθνική) στην Ευρώπη είναι γελοίο να έχουν παράπονα από τη διαιτησία διαχρονικά...
Επίσης, πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε σωστά και έξυπνα και στα δύο παιχνίδια και πήρε την κούπα. Μεγάλη δικαίωση κυρίως για Ίβκοβιτς που πολλοί δεν τον πίστευαν (μεταξύ των οποίων και γω), αλλά και Αγγελόπουλους που τόσα χρόνια έριχναν λεφτά στα τυφλά...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Χμμμμμ ... Δε νομίζω. Εκτός αν εννοείς μόνο Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Γιατί είσαι και μικρός Εγώ, όπως έχω ξαναγράψει, είμαι ακόμη στη Γάνδη και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό. Επίσης, εντάξει, υπάρχουν 2-3 διαιτητές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, από τότε που έγινε το άθλημα λαοφιλές και το παρακολουθούμε όλοι, που έχουν γράψει ιστορία με τα ανάποδα σφυρίγματά τους. Απ' την άλλη, μ' αρέσει η προσέγγισή σου, μπαμ -μπαμ, αυτό είναι κι ας ήμασταν μάγκες να τους νικήσουμε, όπως οι άλλοιWickedMan wrote: Γενικά, οι ελληνικές ομάδες μπάσκετ (σύλλογοι και εθνική) στην Ευρώπη είναι γελοίο να έχουν παράπονα από τη διαιτησία διαχρονικά...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Το ευχαριστήθηκα πάντως. Δεν νομίζω ακόμα οι Ρώσοι να έχουν καταλάβει τι πάθανε. Αυτοί έπαιζαν και σκεφτόντουσαν πως θα σηκώσουν την κούπα
Γενικά καλά τα λέει για τη διαιτησία ο Wicked αλλά (χωρίς και να θέλω να κάνω το δικηγόρο για την ομάδα σου ) χθες εκείνα τα (διπλά) βήματα έβγαλαν μάτια και ο διαιτητής δυο βήματα πιο πέρα! Αποκλείεται να μην το είδε. Δεν είναι τόσο το λάθος αλλά ο εκνευρισμός που δημιουργείται στη ομάδα.
Ο Παπανικολάου είναι μεγάλη παιχτούρα.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- WickedMan
- Tentacled Overlord
ναι, αφού πόσταρα το σκέφτηκα ότι μπορεί κάποιος να αναφερθεί στην εποχή Άρη - ΠΑΟΚ. Εγώ δεν είχα καμία επαφή με εκείνη την εποχή (γεννημένος το '89), οπότε πάσο για αυτό
Γένικά, οι δικές μου ευρωπαικές μπασκετικές αναμνήσεις ανήκουν κυρίως σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και λίγο ΑΕΚ. Θυμάμαι, π.χ. ότι είχα στεναχωρηθεί απίστευτα όταν η ΑΕΚ είχε χάσει εκείνον τον τελικό από την Κίντερ του Ριγκοντό...
Βέβαια υπάρχει και ο Άρης αλλά σε πιο χαμηλό επίπεδο (η μεγάλη νίκη στην Τουρκία με την Τόφας, ο χαμένος τελικός με την Δυναμό Μόσχας του Φώτση και του Λάζαρου), όπως και μια κούπα που σήκωσε το Μαρούσι... Χμ, σόρρυ crocark, από ΠΑΟΚ δε θυμάμαι κάτι στην Ευρώπη Η πιο έντονη ανάμνησή μου από τον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι ένα τρίποντο του Stojakovic στο ΣΕΦ, σε ημιτελικό πρωταθλήματος
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Στο μπάσκετ είμαι Άρης. Όλα μπορεί ν' αλλάξουν, αλλά αυτό αποκλείεται. Δεν παρακολουθώ, αλλά το συναίσθημα - χωρίς καμία δόση λογικής - είναι παρόν 25 χρόνια τώρα
Δεν είναι μόνο ότι είσαι μικρός. Είσαι και ανιστόρητος. Μα τελείως όμως. Τι δουλειά έχει στη Γάνδη ο ΠΑΟΚ; Βεβαίως τα κύπελλα του ΠΑΟΚ τα χάρηκα επίσης, γιατί ανέκαθεν ήμουν φίλαθλος κι όχι οπαδός, αλλά μη με ρωτάς που τα πήρε και με ποιον ... Το μόνο που θυμάμαι είναι μια λάθος πάσα του Φασούλα μετά από ριμπάουντ και το άντε γεια κάποια στιγμή. Επίσης η Γάνδη στην οποία αναφέρομαι, ανήκει στη συλλογή ελάχιστων συνολικά στιγμών αθλητικού μεγαλείου και συγκίνησης (παίζει ρόλο και το παιδικό βλέμμα μέσα από το οποίο είναι ειδωμένες) μαζί με το ΣΕΦ το '87 και το Τορόντο του '95. Για να καταλάβεις, τη νίκη επί των ΗΠΑ πρόσφατα δεν τη βάζω τόσο ψηλά, γιατί ήταν κάτι αναμενόμενο την εποχή εκείνη. Το γούστο ήταν παλιά, όταν έβγαινε ο Φάνης και έλεγε "μπορούμε να τους πάρουμε". Είχες ένα λόγο να βλέπεις: για να δούμε ... πόση τρέλα μπορεί να μαζέψει ένας τρελός μέσα σε μια ομάδα "επαναπαυμένη"...
Τέλος πάντων. Μπορεί να μην ξέρεις τα πριν ... αλλά τουλάχιστον ξέρεις το παιχνίδι στην Προύσα. Αν υπολογίζω καλά από αυτά που λες για την ηλικία κι αν θυμάμαι καλά (μούμπλε, μούμπλε ...) πρέπει να ήσουν 8 χρονών. Από μικρός ...
ΥΓ Πλάκα κάνω με το "ανιστόρητος"
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ