Μουσικές προτάσεις
- outcry
- Walker Survivor
Τι θα ταν αλήθεια οι Tool χωρίς αυτούς?
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Leo Rise
- Elite Member
@Shodan μόλις ανέβηκες στην εκτίμησή μου Το κομμάτι που έβαλες εξαιρετικό και πιστεύω οι Amberian Dawn είναι ένα σχετικά νέο συγκρότημα το οποίο έχει μέλλον μπροστά του.shodan wrote: P.S: Αν και δεν φανατίζομαι με συγκροτήματα, μιας και απλά επιλέγω ότι αρέσει στο αυτί μου (αυτό μπορεί να είναι ο πιο μαύρος δίσκος των Active member ή ο νέος των Therion) Μπορώ να πω πως και εμένα μου άρεσε το νεο άλμπουμ των ΝW.
Έτσι για να σας την σπάσω
Πώς σας φαίνονται οι Γερμανοί Haggard;Θυμάμαι όταν τους έιχα ανακαλύψει είχα πάθει πλάκα με τις μελωδίες τους!
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Elessar
- Team
Έχασες ρε συ, ήταν πάρα πολύ καλοί
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Χμμ... την Παρασκευή το έπαιξαν; Γιατί Σάββατο δεν το έπαιξαν. Εκτός αν έχασα ολόκληρο κομμάτι!!WickedMan wrote: 'Εμαθα ότι το έπαιξαν χτες (δεν το συνηθίζουν) και πραγματικά είναι ένας λόγος που στεναχωρήθηκα που δεν πήγα. Έπος. Enjoy..
Πάντως, άξιζε ως συναυλία. Απλώς και μόνο το γεγονός πως έπαιξαν ολόκληρο το Draconian να συνυπολογίσεις... εε, δε συμβαίνει και κάθε μέρα!!
Η δική μου αδυναμία είναι αυτό:
Nothing happens unless first a dream...
- Elessar
- Team
Fallen_Angel wrote: Η δική μου αδυναμία είναι αυτό:
Με αυτό το κομμάτι έχω ερωτευτεί (όχι το κομμάτι, αυτή που μου το έβαλε να παίζει). Με πόσα κομμάτια μπορεί να το πάθει κάποιος στη ζωή του αυτό; Ήταν ένα απο τα πιο ξεχωριστά και γαμάτα live, παρ'ότι το παρακολούθησα όλο απο τα πολύ, πολύ πίσω rows επειδή, σαν κλασσικός μαλάκας, άργησα να πάω. Κι αν παίζανε και το άλλο Σάββατο θα ξαναπήγαινα. Και το παράλλο.
WickedMan wrote: 'Εμαθα ότι το έπαιξαν χτες (δεν το συνηθίζουν) και πραγματικά είναι ένας λόγος που στεναχωρήθηκα που δεν πήγα. Έπος. Enjoy...
Κι εγώ με τη Fallen_Angel είμαι, δε νομίζω να το έπαιξαν το Σάββατο. Πάντως σόρρυ για το θράσος άλλα αν είναι το αγαπημένο σου συγκρότητα έκανες μεγάλη μλκία που δεν ήρθες. Σρυ που στρίβω το μαχαίρι, ε;
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Mortal
- Adventure's Advocate
Πριν ρωτήσεις yeap Ιαπωνικό συγκρότημα όπως πάντα, και φυσικά η τραγουδίστρια ξεφεύγει πολύ σε επίπεδο από αντίστοιχες.
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Mortal
- Adventure's Advocate
Linked Horizon - Guren no Yumiya (Official Video) OP1
Linked Horizon - Jiyuu no Tsubasa by Linked Horizon OP2
Yoko Hikasa - Utsukushiki Zankoku na Sekai
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...