Μουσικές προτάσεις
- Elessar
- Topic Author
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Έλα το άκουσα. Όχι δε μπορώ να πω οτί ακούω τέτοια μουσική πάντως Συμπαθώ Samantha πάντως... Για το It's a sin προσωπικά θα το χαρακτήριζα πιο πολύ ως speed metal εκείνης της εποχής.
@ Elessar
κλασσικό και αγαπημένο. Προτιμώ Helloween πάντως (απ' τους αγαπημένους μου).
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Leo Rise
- Elite Member
Εξαιρετικό!Είπα να το μοιραστώ μαζί σας!
- crocark
- Adventure's Advocate
... re=related
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Leo Rise
- Elite Member
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Leo Rise
- Elite Member
Wickedman σίγουρα η Tarja ήταν το κάτι άλλο αλλά οι NW είναι ακόμα ''ζωντανοί''.Το τελευταίο album τους ήταν αρκετά καλό και πιστεύω το επόμενο θα είναι ακόμα καλύτερο.WickedMan wrote: ... Από την εποχή που οι NW ήταν ακόμη μουσικά εν ζωή, θα πρόσθετα εγώ. Από τις καλύτερες μπαλάντες που έχω ακούσει...
- Mortal
- Adventure's Advocate
Ας βάλω όμως κάτι από την συγκεκριμένη χώρα σε metal Όποιος δεν ακούει power metal ας το προσπεράσει [και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί επέλεξαν να το τραγουδήσουν στα αγγλικά].
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Συμπαθητικό το κομματάκι mortal. Και μια που πιάσαμε το power metal, θα συνεισφέρω και εγώ ένα κομμάτι από την ευρύτερη περιοχή (Δανία νομίζω).
- NikolasFigaro
- Elite Member
Ας προτείνω κι εγώ μερικά ακούσματα:
Το πρώτο κομμάτι είναι από τους πολυαγαπημένους μου Darkest Hour, μία τρομερά αδικημένη μπάντα... Παλιό λιγάκι το κομμάτι "With A Thousand Words to Say, But One", αλλά είναι ΕΠΙΚ. Σε μερικές μέρες κυκλοφορεί το νέο τους album, ονόματι "The Human Romance"
H άλλη μπάντα είναι οι φοβεροί-και-τρομεροί Powerglove, μία metal μπάντα που διασκευάζει video game tunes ως επί το πλείστον. Προσφάτως, έβγαλαν ένα νέο album όπου διασκευάζουν μελωδίες από γνωστά cartoons, μερικές animated ταινίες κτλ. Στο κομμάτι που ακολουθεί παίζουν το πανέμορφο "This is Haloween (Nightmare Before Christmas)".
Si vis pacem, para bellum
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Στις αρχές του 2000, όσοι θυμάστε, είχε ξεκινήσει η μανία με τα πειρατικά είτε αυτά ήταν παιχνίδια είτε CD μουσικής κ.τ.λ. Ομολογώ ότι και εγώ είχα πέσει με τα μούτρα. Φανταστείτε ότι με τον αδελφό μου είχαμε πιάσει μια καλή στο στοίχημα και τα επενδύσαμε σε αγορά CD-ROM εγγραφής (αρκετά ακριβά ακόμα τότε). Το καημένο είχε πάρει φωτιά.
Αυτό συνεχίστηκε για κάνα χρόνο μέχρι το 2001 που έγινε το εξής: Στη παρέα της σχολής (Φυσικό Αθήνας) είχαμε και ένα παιδί που είχε πιο «εναλλακτικά Rock» (Placebo, Coldplay?) ακούσματα από μένα που τέλος πάντων ήμουν πιο κλασικός (Deep Purple, AC/DC?) . Αγαπημένη μας ασχολία ήταν ο ένας να πειράζει τον άλλο για τις «βλακείες» που άκουγε (πραγματικά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν του άρεσαν οι AC/DC, είναι σαν να μην σου αρέσει η πίτσα!). Κάποια μέρα λοιπόν μου έφερε ένα CD και μου λέει ότι αν δεν μου άρεσε και αυτό να σταματήσω να λέω ότι ακούω metal. Οκ, του λέω, δώσε μου το να το αντιγράψω. Το παίρνω στα χέρια μου και αρχίζω να το επεξεργάζομαι. Ποιοι είναι αυτοί; TOOL; δεν τους ξέρω, ωραία συσκευασία πάντως. Κυκλώματα, φλεγόμενα μάτια, ανατομίες και ούτε μια φωτογραφία του συγκροτήματος, ούτε καν στίχοι? χμμ μυστήριο. «Άστο, κράτα το, θα το αγοράσω κατεβαίνοντας σήμερα». Πράγματι το απόγευμα ήμουν στο Rock City και έδινα το 1/3 των χρημάτων που μου είχαν απομείνει - μέχρι να μου ξαναστείλουν οι δικοί μου στην αρχή του επόμενου μήνα ? και μετά από δυο ώρες έπαιζε στο CD Player. Σοκ? τα αυτιά μου δεν πίστευαν στα.. αυτιά τους. Ελπίζω ότι όσοι έχετε ακούσει TOOL να καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ήταν η μέρα που συνειδητοποίησα ότι αν κάποιοι άνθρωποι κάνουν τόσο κόπο να παράγουν τέτοιες δουλείες, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τους τιμήσεις με το να αγοράσεις τη δουλεία τους. Σας μιλάω ειλικρινά από τότε δεν έχω αγοράσει ?κατεβάσει πειρατικό. Αν κάτι δεν μου αρέσει απλώς το προσπερνάω ή αν δεν καίγομαι ιδιαίτερα περιμένω μέχρι να κατέβει η τιμή του.
Το Lateralus είναι για μένα ένας απο τους καλύτερος δίσκους (κοντράρεται άγρια με το Made in Japan των Deep Purple αν και διαφορετικοί δίσκοι) και σίγουρα ο πιο adventure. Τι εννοώ; δείτε μόνο τι κρύβετε πίσω απο το ομώνυμο τραγούδι:
Να πω επίσης οτι το κομμάτι προς το τέλος που μοιάζει σαν να κάνει κύκλους ξεκινά στα 7:17 του τραγουδιού και τελείωνει στα 8:18!
και από πιο παλία...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Elessar
- Topic Author
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- shodan
- Schattenjäger
P.S: Αν και δεν φανατίζομαι με συγκροτήματα, μιας και απλά επιλέγω ότι αρέσει στο αυτί μου (αυτό μπορεί να είναι ο πιο μαύρος δίσκος των Active member ή ο νέος των Therion) Μπορώ να πω πως και εμένα μου άρεσε το νεο άλμπουμ των ΝW.
Έτσι για να σας την σπάσω
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- moumiaq
- Spammer