Με σενάριο 120 σελίδων το Phoenix Springs [ενημέρωση]

Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Akarasimos, Fallen Angel

Με σενάριο 120 σελίδων το Phoenix Springs [ενημέρωση]

Ενημέρωση 02/08/2017

Με την Kickstarter εκστρατεία που ξεκίνησε πρόσφατα, αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πληροφορίες και κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες γι' αυτή την περιπέτεια μυστηρίου με αέρα σύγχρονου νουάρ. Παραλληλίζοντας το παιχνίδι τους με πλήθος γνωστών adventures, οι δημιουργοί μάς ενημερώνουν ότι το Ρhoenix Springs συνδυάζει point 'n' click μηχανισμούς με multiple choices, διαθέτει κυρίως «ιδέες» αντί για αντικείμενα στο inventory, προσφέρει έδαφος για εξερεύνηση και σταδιακή ανακάλυψη του κόσμου και των χαρακτήρων του, ενώ τέλος φροντίζει οι γρίφοι του να σχηματίζουν την ίδια την ιστορία και όχι να υπάρχουν για να δυσχαιρένουν το έργο μας.

Όλα ξεκινούν όταν η Iris εντοπίζει επιτέλους το νεαρό που είχε γνωρίσει σ' ένα μπαρ, μόνο για να διαπιστώσει ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι δισεκατομυριούχος, έχει γίνει ερημίτης και πεθαίνει από... γηρατιά!


Είδηση 21/11/2016

H Calligram Studios ανακοίνωσε ότι μετά από 13 μήνες συγγραφής και 120 σελίδες σεναρίου ξεκίνησε να ετοιμάζει το πρώτο της παιχνίδι με τίτλo Phoenix Springs. To συγκεκριμένο είναι μια περιπέτεια με έντονη κινηματογραφική αίσθηση που υπόσχεται ότι θα "ρουφήξει" τον παίκτη στον ιδιαίτερο κόσμο του. Σε αναμονή περισσότερων στοιχείων, δείτε το trailer του παιχνιδιού.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια