Ετήσια συνάντηση μελών - κοπή πίτας 2019

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019, Συντάκτης Castledoque

Ετήσια συνάντηση μελών - κοπή πίτας 2019

Φίλες και φίλοι adventuroπαθείς!

Ο Γενάρης αγγίζει το τέλος του κι η ώρα που όλοι (δεν) περιμένατε έφτασε! Η ετήσια μάζωξη του adventureadvocate που ξεκινάει νωρίς και ξεχνάει να σφυρίξει λήξη προγραμματίστηκε οριστικά και αυτές τις μέρες βάζουμε τις τελεταίες πινελιές. Ανάμεσα σε άλλα, θα έχουμε την απαιτούμενη πίτα (με φλουρί), μαγειρεύεται νόστιμος γρίφος διά χειρός γνωστού ταλαντούχου adventurομανή συνθέτη που μας δίνει κάθε χρόνο πιστά το παρόν στις συναντήσεις μας (guess who) και εκτός απροόπτου θα έχουμε και τις καθιερωμένες ετήσιες κληρώσεις.

Χωρίς να μακρηγορήσω άλλο:

Η πίτα του adventureadvocate για το ηρωικό έτος 2019 θα κοπεί και θα μοιραστεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο Κονσερβοκούτι (Ιπποκράτους 148 & Βατάτζη, κέντρο Αθήνας)

Το μενού δεν έχει φιξαριστεί πλήρως, αλλά σε γενικές γραμμές θα περιλαμβάνει σαλατούλες, πικάντικα ορεκτικά και κρασί ανά 4 άτομα με λαχταριστούς κρεατομεζέδες στη μέση. Η τιμή δεν έχει οριστικοποιηθεί τελειωτικά, αλλά θα είναι 14-15 ΕΥΡΩ maximum ανά άτομο.

Παρακαλούμε θερμά όσοι σκοπεύουν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους φέτος, να το δηλώσουν στη σελίδα μας στο facebook στην αντίστοιχη ανακοίνωση, ώστε να οργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την όμορφη μάζωξή μας. Σε περίπτωση που κάποιος/α κατά τύχη δεν έχει facebook, μπορεί να δηλώσει την προτίμησή του /της στην αντίστοιχη ανακοίνωση στο forum μας. Επίσης αν κάποιος/α προτιμάει μπύρα αντί για κρασί, μπορεί να το δηλώσει διά των ιδίων οδών.

Ήγγικεν η ώρα! Ετοιμαστείτε για σοβαρή καταπόνηση των μασητήριων μυών, ακράτητη οινοποσία και ασταμάτητη κουβέντα περί adventure και όχι μόνο!

Σημειώση: Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ενημερώνουμε πως λόγω παρουσίας μικρών παιδιών στη μάζωξη, το κάπνισμα θα απαγορεύεται στον χώρο του τραπεζιού μας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Φέτος στο κοπή τι πίτα στο Whatever όλα μου πήγανε στραβά, ανέβηκα όλη την Ιπποκράτους με τα πόδια και τα είδα όλα 140 νούμερα ήτανε αυτά, το φαγητό λίγο για 15 €, κέρδισα παιγνίδι που δεν ήθελα και ετσι και αλλιώς δεν φορτώνεται ούτε παίζετε, τον γρίφο δεν κατάφερα να λύσω οπότε αισθάνομαι τελειώς άχρηστη, τα παιγνίδια που σας έφερα για δώρα τα φτήσατε κανονικά και δεν τα βάλατε στην κλήρωση, δεν με νοιάζει έτσι και αλιώς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία θα περιμένω το μελοντικό κοπή τι πίτα:p

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια