Στο TRUBERBROOK το nerd (φυσικά) θα σώσει τον κόσμο

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Στο TRUBERBROOK το nerd (φυσικά) θα σώσει τον κόσμο

Βρισκόμαστε στο 1967. Η παγκόσμια πολιτική σκηνή ασχολείται με τον Ψυχρό Πόλεμο και το Βιετνάμ, ενώ ταυτόχρονα η Ρωσία και η Αμερική ανταγωνίζονται ποια θα κατακτήσει πρώτη το φεγγάρι. Στην Ευρώπη, οι φοιτητές έχουν ξεχυθεί στους δρόμους από το Παρίσι μέχρι και το Βερολίνο. H δολοφονία του Benno Ohnesorg από αστυνομικό κατά τη διάρκεια διαδήλωσης γεννά το Φοιτητικό Κίνημα. Ο κόσμος ολόκληρος βρίσκεται σε αναβρασμό. Εκτός, φυσικά, από τα απομονωμένα αγροτικά χωριουδάκια που εξακολουθούν να κινούνται σε χαλαρούς και ανυποψίαστους ρυθμούς. Και εκεί ακριβώς θα βρεθεί ο Hans Tannhauser, ο 20χρονος Αμερικανός ήρωάς μας, ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι αναψυχής στο γερμανικό χωριουδάκι Truberbrook. Άλλο που δεν ήθελε! Ευκαιρία να ξεκουραστεί και να αποστασιοποιηθεί για λίγο από τη διατριβή του στην κβαντική φυσική. Πού να 'ξερε, όμως, πως μόνο τυχαία δε βρέθηκε εκεί και πως το μέλλον του κόσμου ολάκερου εξαρτάται από αυτόν!

Το Truberbrook είναι μια point 'n' click περιπέτεια μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας, η οποία εκτυλίσσεται σε έναν παράλληλο με τον δικό μας, περίτεχνο και πολύ ιδιαίτερο αισθητικά, κόσμο. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού εμπνέεται από τις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές Twin Peaks, The X-Files και Stranger Things, ενώ η ιστορία περιπλέκει γερμανικές λαϊκές παραδόσεις με συναρπαστικές στιγμές επιστημονικής φαντασίας, προκειμένου να μας παρασύρει τελικά σε μια ιστορία για την αγάπη και τη φιλία, την πίστη και την αυτογνωσία, τον ξεριζωμό και το κυνήγι φανταστικών μαγισσών.

Μετά από 2+ χρόνια επίμονης εργασίας, και αν όλα πάνε καλά φυσικά, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μόλις εβδομάδες αυτό το πολλά υποσχόμενο adventure.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια