Ετήσια συνάντηση μελών - Κοπή πίτας 2017

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017, Συντάκτης Akarasimos

Ετήσια συνάντηση μελών - Κοπή πίτας 2017

O Φλεβάρης έφτασε και ήδη πολλοί και πολλές αναρωτιούνται τι θα γίνει με την καθιερωμένη μας ετήσια συνάντηση. Μια συνάντηση γεμάτη γέλια, χαρά, συζητήσεις, φαγητά, γρίφους και δώρα! Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για να είναι έτοιμα για εκείνη την μέρα. Από πού να ξεκινήσουμε. Μία ιδιαιτέρως προσεγμένη ταβέρνα άναψε τα κάρβουνα, ετοιμάζει τα ψητά της και στρώνει τα τραπέζια για να υποδεχτεί περιπετειώδεις καλοφαγάδες. Το φλουρί ξεκίνησε να κρύβεται για να αποκαλυφθεί "μυστηριωδώς" με το καταπληκτικό δώρο του νικητή! Οι γρίφοι σχεδιάζονται με μεράκι και ετοιμάζονται για ένα ακόμα απολαυστικό κυνήγι θησαυρού και περιπέτειας. Τα αναμνηστικά δωράκια είναι έτοιμα να σας μαγνητίσουν και φυσικά, η συντακτική ομάδα περιμένει πώς και πώς να υποδεχθεί παλιούς γνώριμους και νέους φίλους γεμάτη χαρά, χαμόγελο και ανυπομονησία.

Στη συνάντηση οι επίτιμοι καλεσμένοι μας θα δώσουν γι' άλλη μια φορά δυναμικό παρόν: μεγάλες και γευστικές μερίδες θα διεγείρουν τους ουρανίσκους μας, ενώ το κρασί θα ρέει άφθονο για να συνεισφέρει στη γλυκιά ευθυμία της ημέρας. Εάν θέλετε να φάτε μαζί μας, το μενού είναι 15€/άτομο (ανά τετράδα: 1 σαλάτα χωριάτικη και 1 πράσινη, τζατζίκι και τυροκαυτερή, πατάτες, κασεροπιτάκια, χοιρινή τηγανιά, 1 μεγάλη ποικιλία κρεάτων, απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά), ενώ εάν έρθετε μόνο για την παρέα και τη συζήτηση το κόστος είναι μόνο ό,τι παραγγείλετε.

Δε θα αρκεστούμε, όμως, στο φαγητό και τη συζήτηση. Ετοιμάζουμε ιδιαίτερους και απαιτητικούς γρίφους που θα οδηγήσουν σε θησαυρό με πολλά-πολλά παιχνίδια: σε κουτί, σε DVD, κωδικοί γραμμένοι σε χαρτί, μα και για escape rooms πολλοί. Όπως πάντα, όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει μπορεί να προσφέρει στο θησαυρό όσα adventures θέλει. Αλλά και με άδεια χέρια να έρθετε, μην ανησυχείτε καθόλου, θα φύγετε με γεμάτα. Είτε κερδίσετε κάποιο από τα πλούσια δώρα που θα κληρώσουμε είτε όχι, το βέβαιο είναι πως θα κερδίσετε ένα υπέροχο adventur-ίστικο αναμνηστικό που φτιάχτηκε αποκλειστικά γι' αυτό το σκοπό.

Σας περιμένουμε:

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017, στις 14:00, στα Μπρουσκούνια (Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου 1, Υμηττός)

Αν μας έρχεστε με μετρό και θέλετε παρέα για το δρόμο, ελάτε στις 13:45 στο σταθμό Αγίου Ιωάννη (στην έξοδο, μπροστά από την εκκλησία) και θα πάμε όλοι μαζί στο μαγαζί. Ενώ για πληροφορίες (π.χ. "Χάθηκα, πώς να έρθω;!" ή "Ποιοι είστε, ρε παιδιά;! Έρχομαι πρώτη φορά.") μπορείτε να καλείτε στο 6976-839000. Το συγκεκριμένο κινητό θα ενεργοποιηθεί το πρωί πριν τη συνάντηση και θα παραμείνει ενεργό καθ' όλη τη διάρκειά της, προκειμένου να μπορείτε να μας βρείτε εύκολα εάν χρειαστείτε κάτι.

Όπως πάντα, θα χαρούμε να σας ξαναδούμε / γνωρίσουμε από κοντά!!

Σημείωση: Ει δυνατόν, καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε νωρίτερα ότι θα έρθετε (είτε προσωπικά είτε εδώ), ώστε αφενός να έχουμε αρκετά αναμνηστικά δωράκια για όλους κι αφετέρου να οργανώσουμε καλά τα τραπέζια για την όμορφη παρέα μας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια