3o Πανελλήνιο Συνέδριο του Hellenic Game Developers Association

Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2010, Συντάκτης Fallen Angel

3o Πανελλήνιο Συνέδριο του Hellenic Game Developers Association

Πριν από τρία χρόνια δημιουργήθηκε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας μιας και στη χώρα μας φαίνεται να αναπτύσσεται (επιτέλους!) ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον για τη δημιουργία computer games. Φέτος, τα μέλη του συλλόγου είναι πιο οργανωμένα από τις προηγούμενες χρονιές, και έχουν οργανώσει ένα πλήρες πρόγραμμα για την ετήσια συνάντησή τους που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον κι αρκετών από εσάς που ασχολείστε ερασιτεχνικά (ή μη) με τη δημιουργία παιχνιδιών. Tο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Hellenic Game Developers Association θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Athens Digital Week, του Δήμου Αθηναίων, στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2010 στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, στο αμφιθέατρο του Αθήνα 984. 

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας ιδρύθηκε επίσημα το 2009 και αντιπροσωπεύει τον δυναμικό χώρο του Game Development στην Ελλάδα. Ο σύλλογος φέρνει κοντά πάνω από 15 Ελληνικές εταιρείες και περισσότερους από 250 δημιουργούς οι οποίοι ασχολούνται ενεργά με τον κλάδο της δημιουργίας ψηφιακών παιχνιδιών ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, οι εταιρίες, οι ομάδες παραγωγής αλλά και μέλη του συλλόγου θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, ενώ θα γίνει και μια σειρά από ομιλίες με θέμα την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν μια σειρά ομιλιών πάνω στις εφαρμογές των βιντεοπαιχνιδιών στην μάθηση, στην σχετική έρευνα που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, καθώς και στις κοινωνικές τους προεκτάσεις.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια